Villa G 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Infrastruktūra
20120. gadā celtā Villa G, kas atrodas Herceg Novi kūrortā, sastāv no sešiem luksusa dzīvokļiem. Viesnīca atrodas 40 minūšu attālumā no lidostas un 3 minūšu attālumā no jūras. Teritorija paredzēta jebkura veida atpūtai, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар rekara123_6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties ar savu brī niš ķ ī go atpū tuš os noskaņ ojumu un izteikt pateicī bu tiem cilvē kiem, kuri padarī ja manu atvaļ inā jumu neaizmirstamu. Ar vī ru atpū tos 2013. gada septembrī Herceg Novi pie VILLA-G, patika plaš i numuriņ i ar plaš u terasi, aprī kotu virtuvi (š eit tikai neliels mī nuss - neatradu brilles), kondicionieris, kabeļ televī zija, serviss (istaba tika iztī rī ta katru dienu), peldbaseina un bā rbekjū lapenes klā tbū tne, divas atpū tas zonas. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu brī niš ķ ī go atpū tuš os noskaņ ojumu un izteikt pateicī bu tiem cilvē kiem, kuri padarī ja manu atvaļ inā jumu neaizmirstamu. Ar vī ru atpū tos 2013. gada septembrī Herceg Novi pie VILLA-G, patika plaš i numuriņ i ar plaš u terasi, aprī kotu virtuvi (š eit tikai neliels mī nuss - neatradu brilles), kondicionieris, kabeļ televī zija, serviss (istaba tika iztī rī ta katru dienu), peldbaseina un bā rbekjū lapenes klā tbū tne, divas atpū tas zonas. Aleksejs pielika savu stingro roku mierī gai un mierī gai atpū tai, brauca un atveda uz pludmali, uz pilsē tas centru, kad mums vajadzē ja. Lī dz jū rai 10 minū š u brauciens. Š eit, villā , Jū s varat pasū tī t ekskursiju programmas jebkurā Jums ē rtā laikā . Vispā r reti kad atvaļ inā jumā viss patī k un nav nekā du pretenziju, bet teikš u godī gi, ka š eit viss izdevā s, ko gribē ju iedzī vinā t, paldies !!! ! !
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Janvā ra beigā s atpū tā mies Melnkalnē . Tikai divas dienas, pirmā un pē dē jā , ī sti nebija villā , š ajā gadalaikā tur nav ko darī t, galu galā tā nav pilsē ta, un mē s tikā m pie snovborda. Es tikai gribu uzrakstī t, ka š ī s viesnī cas ī paš nieki man ļ oti palī dzē ja. … Tomēr ▾ Janvā ra beigā s atpū tā mies Melnkalnē . Tikai divas dienas, pirmā un pē dē jā , ī sti nebija villā , š ajā gadalaikā tur nav ko darī t, galu galā tā nav pilsē ta, un mē s tikā m pie snovborda. Es tikai gribu uzrakstī t, ka š ī s viesnī cas ī paš nieki man ļ oti palī dzē ja. Mū su budž ets bija mazs, un internetā jū s neatradī sit godī gas bezmaksas dā vanas. Man paveicā s, ka viņ i aizveda grupu uz Kolasinu (slē poš anas kū rorts), nu, mē s sakritā m uz astes, tā pē c piegā de maksā ja santī mu. Cilvē ki apmetā s Bianca Hotel, tas ir kaut kā ds trako nams, cenas tur vienkā rš i neadekvā tas - 250 eiro par divvietī gu numuru, par š o naudu, protams, spa un baseini un viss. Nu mū s iekā rtoja mazā viesnī ciņ ā Č ī lē par smieklī gu naudu, viņ iem tur ir daž as atlaides, mums diviem, nakš ņ oš ana ar brokastī m un vakariņ ā m bija 35 eiro dienā , viss bija tī rs, glī ts un ē rts. Forš i slidoja, neesmu profesionā le, bet trases man ļ oti patika. Paveicā s arī tas, ka lielā ko daļ u laika slidoja darba dienā s, cilvē ku gandrī z nebija, un brī vdienā s nā ca tik daudz cilvē ku, ka restorā nos nebija vietas, starp citu, Kolaš inā cenas restorā nos ir ļ oti lē tas. Mē s devā mies atpakaļ ar autobusu uz Budvu, un tur mū s sagaidī ja un aizveda uz villu. Kontrasts ir ā rprā tī gs. Š ķ iet, ka tikko bijā m sniegā , un tagad +10 eju gar jū ru. Vakarā atpū tā mies un nā kamajā dienā devā mies pusdienā s. Maskavā ieradā s kā jauns. Manas brī vdienas bija pā rsteidzoš as. Sveiki un paldies villas ī paš niekiem, godī gi sakot, ļ oti palī dzē ja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man bija ļ oti bail iet ar trī s maziem bē rniem nevis uz lielu viesnī cu, pē c sistē mas All-Inclusive, bet uz mazu villu pē c apart-hotel sistē mas, ar aprī kotu virtuvi, bet pavisam nepazī stamā valstī . Bet manas bailes bija nepamatotas. Tiklī dz spē rā m kā ju uz Melnkalnes zemi, pilnī bā izjutā m visu š ī s mazā s valsts viesmī lī bu. … Tomēr ▾ Man bija ļ oti bail iet ar trī s maziem bē rniem nevis uz lielu viesnī cu, pē c sistē mas All-Inclusive, bet uz mazu villu pē c apart-hotel sistē mas, ar aprī kotu virtuvi, bet pavisam nepazī stamā valstī . Bet manas bailes bija nepamatotas. Tiklī dz spē rā m kā ju uz Melnkalnes zemi, pilnī bā izjutā m visu š ī s mazā s valsts viesmī lī bu. Liels paldies Aleksejam, pateicoties viņ a rū pē m un palī dzī bai visos ikdienas jautā jumos, uzreiz jutā mies kā mā jā s. Un š ķ iet, ka 4 km lī dz pludmalei un pat ar bē rniem ir nepā rvarama robež a, un mē s meklē jā m naktsmā jas tuvā k, bet ļ oti priecā jamies, ka izvē lē jā mies Villa-G, jo, kā izrā dī jā s, tas ir pat labi ka villa nav paš ā krastā . Viņ i mū s aizveda uz pludmali un no pludmales, tas ir iekļ auts dzī vokļ u cenā , un viņ i aizveda mū s uz lielu veikalu, un tur ir arī mobilais veikals, kas katru rī tu iet garā m, ar svaigiem augļ iem, pienu, maizi un pat mā jā s gatavotas olas un vī ns. Skaistule, kamē r mans pū lis gulē ja, es no rī ta peldē jos baseinā , tad paē dā m brokastis un devā mies uz pludmali. Villas saimnieki mums pat iedeva telefonu ar vietē jo SIM karti, lai piezvanī tu, kad bū sim mā jā s no pludmales. Un mans vī rs bija sajū smā par toreizē jo darbī bu Villa-G - ALUS BEZ MAKSAS! Un kā das mums bija barbekjū ballī tes lapenē pie baseina! Restorā ns nav vajadzī gs. Un bē rni ir sajū smā – skrē ja, ienira baseinā ar skrieš anas startu. Deniss noorganizē ja brī niš ķ ī gu makš ķ erē š anas braucienu, Aleksejs mū s izvadā ja pa valsti, tad mē s noī rē jā m pie viņ iem maš ī nu un paš i devā mies vizinā ties (paldies Aleksejam par padomiem, ko apskatī t). Un pat pavisam negaidī ti bē rniem tika atrasta aukle - villas istabene palika kopā ar bē rniem, kad gribē jā m kaut kur aizbraukt bez viņ iem. Un viņ a stā stī ja viņ iem stā stus, nolika gulē t. Vispā r nekur neesmu tā atpū tusies, neviena liela viesnī ca nevar tevi apņ emt ar rū pē m kā maza villa, jo Villa-G ir tikai 5 numuriņ i. Ļ oti, ļ oti iesaku. Pats noteikti tur atgriezī š os. randrzej@mail. lv
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
zilā ala
Novērtējums 5.3
Melnkalne, Herceg Novi
Daba
Kanli Kula cietoksnis
Novērtējums 6.0
Melnkalne, Herceg Novi
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Žanjičas pludmale
Novērtējums 5.0
Melnkalne, Herceg Novi
Daba, Pludmales

Постороена в 20120 году, Villa G, которая находится в курорте Герцег Нови, состоит из шести апартаментов - квартир класса люкс. Отель расположен в 40 минутах от аэропорта и 3 минутах езды от моря. Территория рассчитана для любого вида отдыха в том числе и с детьми.

Pludmale
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā
  • atklāts baseins
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.