The Franeta's Apartments Lux 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.210
№52 viesnīcas reitingā Budva
7.3 Numurs
7.1 apkalpošana
8.6 Tīrība
1.7 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Villa atrodas Jaunpilsētas centrā, netālu no centrālā tirgus un Vecrīgas.Vairāk →
аватар zenona.art
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mana istaba atradā s 3. stā vā ar skatu uz jū ru. LABI: Viesnī ca atrodas netā lu no lielveikala, tirgus, nav tā lu autoosta, nav tā lu jū ra - slā vu pludmale, istabiņ a tī ra, tī ra katru dienu, veļ as maiņ a reizi 9 naktī s, bet vairā k nevajag, viss pavisam jauns, tī rs, gulta ē rta liela . … Tomēr ▾ Mana istaba atradā s 3. stā vā ar skatu uz jū ru.
LABI: Viesnī ca atrodas netā lu no lielveikala, tirgus, nav tā lu autoosta, nav tā lu jū ra - slā vu pludmale, istabiņ a tī ra, tī ra katru dienu, veļ as maiņ a reizi 9 naktī s, bet vairā k nevajag, viss pavisam jauns, tī rs, gulta ē rta liela . WF ir normā li. Pievienot. Sega tika atnesta pē c pirmā pieprasī juma. Ir neliels ledusskapis.

IEROBEŽ OJUMI:
Diskotē ku troksnis ir dzirdams, bass labi jū tams vakarā kaut kur no pulksten 23.
(tad jau pierod un vairs nav tik kaitinoš i)
Istabā nav liela spoguļ a, kas ir ļ oti dī vaini, bet tas ir tikai 1. stā va vestibilā , lī dz duš as beigā m vienam cilvē kam var iztecē t siltais ū dens, jo uzsilst tvertnē .
Balkons mazs 2 kv. m, galda nav, vieta ir tikai diviem salmu krē sliem, galda vietā izmantoju ķ eblī ti, pie gultas ir viena rozete, kas ir neē rti, vai gaisma galda lampa vai tā lruņ a uzlā de, jū s varat izvē lē ties))
Bet galvenais trū kums bija jautā jums ar reģ istrā ciju (tū risma nodoklis), tā kā es ceļ oju pats, man bija svarī gi, lai visi š ie jautā jumi tiktu atrisinā ti, es prasī ju tū risma nodokļ a samaksas kvī ti, jo tas bija iekļ auts cena, biju neapmierinā ta kaut kā skaidroja kaut ko par cilvē ka atnā kš anu no nodokļ u inspekcijas reizi nedē ļ ā...beigā s teica, ka izlemsim, un vē lā k saimnieces vī rs ierunā jā s, sā ka dusmī gi vicinā t rokas. atbildē t, ka nevienu nereģ istrē jā m, bet lai tā bū tu!! ! Tas bija ļ oti nepatī kami, bet piekritu veikt kvī ti. Kamē r tas tika darī ts, Tū risma info punktā uzzinā ju, ka treš ajā uzturē š anā s dienā neesmu reģ istrē ts !! ! , un to vajadzē ja izdarī t 48 stundu laikā un š ajā brī dī viņ i mani ievadī ja datu bā zē pat bez kvī ts, bet viesnī cas saimniecei tas bija jā dara (bija vajadzī gs laiks un nervi, lai to visu izdomā tu) Rezultā tā , saimniece man iedeva kvī ti, pē c tam, kad visu izdomā ju un pati visu izdarī ju
. Vē lā k izlasī ju, ka č eku neprasī ja, bet pateicoties tam uzzinā ju un piereģ istrē jos laicī gi.
Telpā nebija solī to vī nu un augļ u (lai gan tas bija istabas aprakstā ). Saimnieki ieteica blakus esoš o LM Cafe, man nepatika, lā pstiņ as bedre.
аватар skulte
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is bija pirmais pā rbaudes brauciens uz Melnkalni (ceru, ka ne pē dē jais). Villa, ī paš nieks - Ranka un personā ls ir pelnī juš i vislabā kos novē rtē jumus! Mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī gi, ā tri nokā rtoja visas formalitā tes, atrā dī ja uz istabu, iedeva atslē gas - atpū tu uz veselī bu! Ir piebilde tū roperatoriem, kas ievieto sludinā jumus par villai. … Tomēr ▾ Š is bija pirmais pā rbaudes brauciens uz Melnkalni (ceru, ka ne pē dē jais). Villa, ī paš nieks - Ranka un personā ls ir pelnī juš i vislabā kos novē rtē jumus! Mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī gi, ā tri nokā rtoja visas formalitā tes, atrā dī ja uz istabu, iedeva atslē gas - atpū tu uz veselī bu! Ir piebilde tū roperatoriem, kas ievieto sludinā jumus par villai. Tik tomē r, Franeta villas nav vienas, bet es ieliku saiti uz vietni: http://franeta. com/? gtlang=ru, š eit ir tieš i villa, kas atrodas pē c adreses: st. 13. jū lijs, mā ja numur 8. kur mū s ievietoja. Pievienoš u arī lapu no Facebook: https://www. facebook. com/pages/Budva-Franeta-Privatni-Smestaj, te arī viss ir patiesī ba. Nebiju pā rā k slinks, atradu villu, kas tiek reklamē ta tū roperatoru mā jaslapā s - tā atrodas Blaž a Jovanovič a ielas malā , 450 metrus (pa taisno) no vietas, kur atradā mies. Bet, neskatoties uz to, mē s nenož ē lojam ne mazā ko!
Istaba ir studija, otrajā stā vā , divguļ amā gulta, TV, Wi-Fi (tieš saistes filmas spē lē ju bez problē mā m), virtuve ar trauku komplektu (lai gan nebija katlu un pannu, un mē s nevajag). Vissvarī gā kais ir elektriskā tē jkanna, glā ž u komplekts, brilles, glā zes, š ķ ī vji. Gaisa kondicionē š ana. Balkonā ir galds un divi krē sli. Personā ls ir sapnis! Savlaicī ga ikdienas uzkopš ana ar dvieļ u, gultas veļ as nomaiņ u - ik pē c trim dienā m. Tī rs, nemanā ms, neuzkrī toš s - mū su Krimā ir ilgs laiks un garlaicī gi, lai to visu iemā cī tos, un, ja salī dzina cenas (apkalpoš anas un ē diena ziņ ā ), tad Krima ir daudz dā rgā ka.

Ar nolū ku ņ ē mā m bez ē dienreizē m - ceļ amies agri, man nepatī k bū t piesietam laikā un vietā , brokastojā m ar to, kas ir ledusskapī (par laimi tuvumā ir tirgus, Mega tirgus, bet mē s piepildī ja ledusskapi no Maxi Market, cenas tur zemā kas). Akmens metiena attā lumā atrodas restorā ns L&M. Restorā ns - skaļ i teikts, bet tomē r - ē diens tur ir izcils.
Kas attiecas uz villas atraš anā s vietu - klusa iela, augš ā iet Jadran ceļ š , bet pateicoties stikla pakeš u logiem, troksnis nemaz netraucē . No loga (masī vs, ar izeju uz balkonu) paveras skats uz pagalmu, kur ir puķ u dā rzs ar zā lienu, dū š ī gu palmu un ķ irš u koku, apelsī nu koku un ziedoš u bugenviliju! Bija ļ oti jauki ieturē t brokastis un vakariņ as uz balkona, svaigā gaisā!

Vē lreiz liels paldies Frenetas kolektī vam un saimniekam - Rankai! Ceru tur atgriezties vē l! Slava jums!
1. Вилла Франета 2. Вилла на ул.13 июля 3. Ресепшн. Сразу же предложили холодненький фреш и минералку! 4. Шкаф с сейфом 5. Вид с кровати на балкон 6. Санузел 7. Кухня 8. Балкон
аватар firikarrin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s 2013. gada jū nijā . Gribu atzī mē t, ka vienai saimniecei ar tā du paš u vā rdu ir 2 villas. Mē s nedzī vojā m tajā bildē . Istabas mazas, bet viss nepiecieš amais ir (TV, kondicionieris, duš a, tualete), tī ra, kā rtī ga, tī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2013. gada jū nijā . Gribu atzī mē t, ka vienai saimniecei ar tā du paš u vā rdu ir 2 villas. Mē s nedzī vojā m tajā bildē . Istabas mazas, bet viss nepiecieš amais ir (TV, kondicionieris, duš a, tualete), tī ra, kā rtī ga, tī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Gultas veļ a ik pē c trim dienā m. Personā ls ir ļ oti draudzī gs: ierodoties mums parā dī ja visas pieejamā s istabas un ievietoja mū s tajā , kas mums patika. Iepazinā mies ar saimnieci – ļ oti laipnu sievieti. Trū kums bija loga trū kums istabā , bet bija durvis uz balkonu ar skatu uz kalniem un jū ru. Lejā bija koplietoš anas virtuve, kur varē ja gatavot. Bet mē s villā praktiski neuzturē jā mies, pā rsvarā tikai gulē jā m un reizē m brokastojā m uz balkona. Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m, ka viesnī ca ir veidota tā , lai "nesē dē tu istabā ".
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta: tuvu Vecrī gai, 2 minū š u gā jienā lī dz paš valdī bas pludmalei, kā arī , salī dzinot ar citā m villā m, daudz tuvā k "Mogren" pludmalei. Daž u minū š u gā jiena attā lumā ir autobusu pietura, tirgus un lielveikals. Atraš anā s vieta kartē š ajā vietnē ir pareiza.
Mū su svē tki bija pilnī bā izdevuš ies. Š ī ir pā rsteidzoš i maza un skaista valsts!
Каньйон горной реки По дороге на Рафтинг рыбная тарелка в нашем любимом кафе на набережной )))) На экскурсии по Боко-Которскому заливу На рафтинге Наша вилла Наша вилла, вид сбоку
аватар goldfish788
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies Melnkalni, jo. par sezonas cenu tas bija lē tā ks nekā Horvā tija. Izvē loties, pā rbaudā m visas viesnī cas, lai saņ emtu atsauksmes, bet nebija daudz laika pā rbaudī t š o, jo. brauciens bija spontā ns, un mans vī rs devā s uz biroju pē c atrastā s biļ etes. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies Melnkalni, jo. par sezonas cenu tas bija lē tā ks nekā Horvā tija. Izvē loties, pā rbaudā m visas viesnī cas, lai saņ emtu atsauksmes, bet nebija daudz laika pā rbaudī t š o, jo. brauciens bija spontā ns, un mans vī rs devā s uz biroju pē c atrastā s biļ etes. Tū risma aģ entū ra ieteica tieš i š o villu no visa, kas š ajā cenu kategorijā tolaik bija bez maksas. Tā tad par paš u viesnī cu. . .
Mē s saņ ē mā m numuru 10, tas ir augš ē jais stā vs ar balkonu ar skatu uz ceļ u (ir arī ieeja viesnī cā ). Satiksme uz ceļ a ļ oti vā ja, pā rsvarā gā jē ji un taksometri, pretī tā m paš ā m villā m un pa labi redzama jū ra. Lī dz pludmalei lē ni brauc kā das 7-10 minū tes, lī dz tirgum apmē ram tikpat, lī dz restorā niem, respektī vi, vē l ā trā k, apkā rtnē tā du pietiek.
Istaba ļ oti tī ra, redzams, ka pē c remonta viss jauns, diezgan vienkā rš as mē beles un divguļ amā gulta reā li sastā v no diviem matrač iem (kas ir neē rti), nelielas virtuvī tes ar plī ti 2 degļ iem (elektriskā ) un neliels ledusskapis, elektriskā tē jkanna, vairā ki tē rauda katli un viss nepiecieš amais trauku komplekts brokastī m/vakariņ ā m. Principā lasī ju, ka villā s ir aizliegts gatavot, var tikai uzsildī t, bet mē s vā rī jā m garneles, putras un pā ris reizes makaronus un zupu, un neviens mums neteica ne vā rda. Numurā ir kondicionieris, TV, fē ns, seifs (iekļ auts cenā ). Es gribu atzī mē t, ka vannas istaba bija ideā lā stā voklī , tā pat kā pieczvaigž ņ u viesnī cā , protams, ir daudz reiž u mazā k vietas, bet viss ir diezgan ē rti. Lai gan kajī ti pilnam un lielam cilvē kam droš i vien bū s neē rti lietot.
Balkonā ir ž ā vē tā js un galds ar diviem krē sliem. Skats no balkona uz kalniem, kā arī putnu dziesma un vienkā rš i ziedoš u augu aromā ts lieliski papildinā ja pā rē jo. Vienī gais mī nuss ir tas, ka nebija baseina un periodiski pazuda internets (ir Wi-Fi). Internets nav skaitī ts, tā pē c zvanī š ana uz mā jā m caur Skype ir ļ oti izdevī ga.
Veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m. Dvieļ i, kad tie atsitā s pret grī du ; -). Kopumā mums villa patika, un mē s iesakā m to saviem draugiem, ja jū s dodaties bez aģ entū ras, cena, protams, ir zemā ka)). Saimniece un sieviete, kas uzkopa, bija ļ oti draudzī gas, centā s atbildē t uz visiem jautā jumiem.
Kopumā starna ir ļ oti mierī ga, pā rē jais vairā k paredzē ts ģ imenē m un veciem cilvē kiem. Piekrastē ballī tes ir pā rā k orientē tas uz tiem, kam ir ap un nedaudz pā ri 20, un, ja neskaita restorā niņ us un ekskursijas (tas ir atseviš ķ s jautā jums un vā jā vieta gidu organizē š anas un sagatavoš anas ziņ ā ), tur nav ko darī t. Starp citu, neviens neiesaka staigā t uz pludmali, kas ir 7-10 minū tes (tobish city), tā ir ļ oti netī ra un ir daudz ež u, bet Megren ir lieliska pludmale.
Lai visiem labas brī vdienas! Es ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs! ; -)
вид с нашего балкона символ Будвы мини-кухня в номере
аватар bee
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sagadī jā s, ka Melnkalnē , Franeta villā Budvā , nokļ uvā m tikai uz daž ā m dienā m pē c atpū tas Horvā tijā . Tikš anā s bija dī vaina: mū s aizveda uz istabu un brī dinā ja, ka š eit viss ir ļ oti dā rgs un nedod Dievs kaut ko sabojā t. … Tomēr ▾ Sagadī jā s, ka Melnkalnē , Franeta villā Budvā , nokļ uvā m tikai uz daž ā m dienā m pē c atpū tas Horvā tijā . Tikš anā s bija dī vaina: mū s aizveda uz istabu un brī dinā ja, ka š eit viss ir ļ oti dā rgs un nedod Dievs kaut ko sabojā t. Ne mazā k strikti saimnieki izturē jā s arī izbraucot: tieš i 10.00 istabā parā dī jā s cilvē ks, nonesa mantas lejā , lai gan pusdienlaikā devā mies uz lidostu un villā ī paš a drū zmē š anā s nebija. Pati villa nav nekā da - liela istaba, labas mē beles, TV. Tualete/duš a varē ja bū t lielā ka. Teritorijas nav, balkons balstī jā s pret kaut kā du mā ju, tā pē c, ja vē lē jā s, varē ja mierī gi aprunā ties ar tā s iemī tniekiem un bez ī paš as vē lē š anā s “izbaudī t” smarž as, kas nā k no viņ u virtuvē m. Blakus villai atrodas tirgus, tirgus, veikals un kafejnī ca ar cigareš u nosaukumu "LM". Tā lu no jū ras, 500 metri, bet Budvā piekrastē nekā nav.
Tagad par atpū tu. Man atgā dina Krimu, lai gan Krimā tagad, manuprā t, vē l labā k. Katrā ziņ ā es Krimā neesmu sastapis bē rnus, kas ubagotu krastmalā pē c ž ē lastī bas. Melnkalnē man pastā vī gi bija deja vu sajū ta. Kaut kur jau esmu redzē jis š os salū zuš os autobusus, š os forš os dž ipus, kas brauc pa krastmalu, š os augstprā tī gos š oferus, kuri nelaiž garā m gā jē jus pie pā rejā m, š ī s pā rdevē jas, kas cenš as no atpū tniekiem iegū t pē c iespē jas vairā k. . .
pozitī vi punkti. Man patika vecpilsē ta ar š aurajā m, forš ajā m ieliņ ā m. Kafejnī ca "LM" arī nekas - garš ī gs un salī dzinoš i lē ts. Maksas pludmale (ieeja 1 eiro, divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs 9 ​ ​ eiro) pa labi no vecpilsē tas nav slikta, bet cilvē ku ir daudz. Varbū t tas arī viss.
Prieks, ka tur nokļ uvu tikai uz daž ā m dienā m.
Старый город Комната Пляж
аватар Swety1
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s atpū tā mies 2009. gada jū lijā . Es to pat iedomā ties nevarē ju. Mani pā rsteidz pieticī gas piezī mes, piemē ram, viesnī ca principā nav slikta. Sliktā k nepaliek! No mū su audzē tavas balkona paveras skats uz kaimiņ u villas sienu ar diviem balkoniem, viens no tiem bija paredzē ts ž ā vē š anai, gludinā š anai, kū pinā š anai un istabenes pļ ā pā š anai. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2009. gada jū lijā . Es to pat iedomā ties nevarē ju. Mani pā rsteidz pieticī gas piezī mes, piemē ram, viesnī ca principā nav slikta. Sliktā k nepaliek! No mū su audzē tavas balkona paveras skats uz kaimiņ u villas sienu ar diviem balkoniem, viens no tiem bija paredzē ts ž ā vē š anai, gludinā š anai, kū pinā š anai un istabenes pļ ā pā š anai. To nedrī kst dalī t ar viesiem! Piesmacis, š aurs, nevar izvē dinā t š o dobi, tī rī š ana slikta, saimniece var ielauzties nakts vidū . Taisnī ba, ka tu izkā p no š ejienes pulksten 10. Mantkā rī ba, sasprindzinā jums, pozitī vi iespaidi tur noteikti neatradī si. Visu patiesi
аватар rosbo34
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
вид с балкона Пляж Могрен Вилла Франета вид на Старый город
аватар kuskus2
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
) Villa Princepe nav nekas, ja neskaita nianses. Pie ieejas tevi sagaida villas saimniece un sveiciena vietā uzreiz brī dina, lai neaizcirtu durvis. Mē s ar sievu ceļ ojā m kopā un pasū tī jā m apartamentus no Kijevas, lai pagatavotu brokastis numurā . Dzī voklī bija virtuve, bet tur stingri aizliegts gatavot (protams, nav arī trauku gatavoš anai). … Tomēr ▾ ) Villa Princepe nav nekas, ja neskaita nianses. Pie ieejas tevi sagaida villas saimniece un sveiciena vietā uzreiz brī dina, lai neaizcirtu durvis. Mē s ar sievu ceļ ojā m kopā un pasū tī jā m apartamentus no Kijevas, lai pagatavotu brokastis numurā . Dzī voklī bija virtuve, bet tur stingri aizliegts gatavot (protams, nav arī trauku gatavoš anai). Unikā la tauta grib naudu, bet nestrā dā . Ierodoties tur, jū s atrodaties mū su 90.  gados. Vispā r, kurš grib kaut mazā ko apkalpoš anu, tur nav ko darī t. Starp citu, no villas lī dz jū rai ir 500 metri. Vairā k nekā vienā pasaules valstī istaba jā atbrī vo lī dz 10.00, š o neesmu redzē jis (ES PIETIEK DAUDZ CEĻ OJU)
аватар Farfatu
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies 2008. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā . Bū tī bā villa nav slikta. Tī rs, kā rtī gs, dvieļ i mainī ti katru dienu. Viens "bet": tiem, kas uzturas dzī vokļ os. Rakstī ts, ka ir virtuve, jā tā ir, 2 degļ u plī ts, tvaika nosū cē js. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2008. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā . Bū tī bā villa nav slikta. Tī rs, kā rtī gs, dvieļ i mainī ti katru dienu. Viens "bet": tiem, kas uzturas dzī vokļ os. Rakstī ts, ka ir virtuve, jā tā ir, 2 degļ u plī ts, tvaika nosū cē js. Bet gatavot ī sti nevar. Ē dienu nav, izņ emot turkus. Tā pē c nav vē rts ī paš i paļ auties uz to, ka gatavosit pats.


iemiesojums katya-zozulya
Braucam uz tavu villu pēc 1 nedēļas, vēlos uzzināt vai villā ir internets?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в центре Нового города, недалеко от центрального рынка и Старого города.

Atrašanās vieta 100 м до пляжа. 20 км до аэропорта Тивата.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

12 номеров стандарт и студио на 2 и 3 места.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 13. Jul broj 8
Tālruņi: +382 68 061 524
Tīmekļa vietne: The Franeta's Apartments Lux
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.