Ljumovic Villa 2*– Atsauksmes

49
Novērtējums 9.110
№1 viesnīcas reitingā Budva
9.3 Numurs
9.6 apkalpošana
9.2 Tīrība
6.6 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Mājīga privātā villa atrodas Budvā, 100 metru attālumā no centrālā tirgus un lielveikala, 150 metru attālumā no pasta, 350 metru attālumā no vecpilsētas un Mogrenas pludmales. Villa atrodas uz kalna, no kura paveras skaists skats uz Budvu un jūruVairāk →
аватар Irina705130
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar autobusu no Kijevas braucā m apmē ram 40 stundas. Autobuss nepiebrauca lī dz paš ai villai, bet apstā jā s pieturā , kur izkā pa visi atpū tnieki no Budvas. Mū s gaidī ja transfē rs uz mū su villu. Viesnī ca atrodas ideā lā vietā - pludmale, Vecrī ga, pā rtikas veikali, maiznī ca, tirgus - viss ir blakus. … Tomēr ▾ Ar autobusu no Kijevas braucā m apmē ram 40 stundas. Autobuss nepiebrauca lī dz paš ai villai, bet apstā jā s pieturā , kur izkā pa visi atpū tnieki no Budvas. Mū s gaidī ja transfē rs uz mū su villu.
Viesnī ca atrodas ideā lā vietā - pludmale, Vecrī ga, pā rtikas veikali, maiznī ca, tirgus - viss ir blakus. Dzī vokļ os ir viss, pat korķ viļ ķ is. Tī ra, dvieļ i tika mainī ti 3 reizes 8 dienu laikā.
Dzī vokļ os 2 personā m ir sava virtuve ar visiem nepiecieš amajiem traukiem, mazgā š anas lī dzekli un lupatiņ u trauku mazgā š anai.
Ierodoties dzī voklī mū s gaidī ja 2 maisiņ i ar tē ju, kafiju un cepumiem - ļ oti jauki, jo ieradā mies gandrī z 12 naktī.
Viesnī cas ī paš niece saprot un runā krieviski (nedaudz, bet visu nepiecieš amo paskaidroja), viņ a ir ļ oti patī kama, visas mū su atvaļ inā juma laikā viņ a mums nekad netraucē ja.
Vē los atzī mē t, ka villā ir izī rē ti vairā ki dzī vokļ i un tajā paš ā laikā pie mums atpū tā s ukraiņ i, vietē jie, serbi, itā ļ i un ne viens vien Raš ists!
Cenas - kompleksā s pusdienas vai vakariņ as - nesanā ca, cenas Vecrī gas kafejnī cā s daž ā das, aptuveni 7-10 eiro par ē dienu.
Pica (gab. ) 2.5 eiro, ž iroskops (pitava ar gaļ u, kartupeļ iem un dā rzeņ iem) 3.8 eiro, ū dens tirgos 60 centi par 1.5 l, kola - 1.6 eiro par 1.5 l.
Cenas pludmalē - 2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs 25 eiro (Mogren pludmale). Beč ič os, pludmalē , š ā ds komplekts maksā.10 eiro, kola - 2.5-3 eiro par 0.33-0.5 litriem.
Noteikti iesaku citiem un plā noju š eit atgriezties.
Сходи вниз, дорога на пляж Балкон Балкон Кухня Номер Вид з балкону на місто Пекарня Солодка піцца
аватар usercomfy201910
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, pirmo reizi ā rzemē s viss bija lieliski, patika pilsē ta, pludmale, ekskursijas ļ oti interesantas, bijā m sajū smā ! BET! Tas, kas notika pagā juš ajā naktī , izsvī troja VISU! … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, pirmo reizi ā rzemē s viss bija lieliski, patika pilsē ta, pludmale, ekskursijas ļ oti interesantas, bijā m sajū smā ! BET! Tas, kas notika pagā juš ajā naktī , izsvī troja VISU! Naktī ar aizvē rtā m durvī m no iekš puses pazaudē jā m savu clutch somu ar visu naudu un telefonu! Mē s palikā m bez naudas, paldies mū su tautieš iem Larisai un Dimam, absolū ti ne no mū su pilsē tas, viņ i mums palī dzē ja ar naudu, mē s viņ iem paklanā mies! Tā mums beidzā s atvaļ inā jums, esam Š OKĀ! ! !
аватар tm40048
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, tieš ā m esam ļ oti apmierinā ti, saimniece, neredzē jā m, bet viņ a mums, tikai labrī t un labvakar, ieradā s 9 no rī ta un uzreiz iekā rtojā s, viss istabā bija ledusskapis, plī ts, visi piederumi, tī rī š ana katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, ir gludeklis un gludinā mais dē lis, un skats no balkona ir vienkā rš i pasakaini kalni. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, tieš ā m esam ļ oti apmierinā ti, saimniece, neredzē jā m, bet viņ a mums, tikai labrī t un labvakar, ieradā s 9 no rī ta un uzreiz iekā rtojā s, viss istabā bija ledusskapis, plī ts, visi piederumi, tī rī š ana katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, ir gludeklis un gludinā mais dē lis, un skats no balkona ir vienkā rš i pasakaini kalni. Ja jums patī k ceļ ot, nevis muļ ķ ī gi sē dē t viesnī cā , jū s esat š eit. Gatavojiet vai pē rciet ē dienu, te nav dā rgi, mā jas vī ns un brendijs katrai gaumei. Valsts ir ļ oti skaista, jū ra ir neparastas krā sas. Ceļ ot.
аватар bestmagazine1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir eleganta viesnī ca, tikai 10 no 10. Tai ir ļ oti laba atraš anā s vieta un cenas un kvalitā tes attiecī ba, un kvalitā te ir daudz augstā ka. Viesnī cas, kas ir pusotru reizi dā rgā kas, tā s bija sliktā kajā vietā . … Tomēr ▾ Š ī ir eleganta viesnī ca, tikai 10 no 10. Tai ir ļ oti laba atraš anā s vieta un cenas un kvalitā tes attiecī ba, un kvalitā te ir daudz augstā ka. Viesnī cas, kas ir pusotru reizi dā rgā kas, tā s bija sliktā kajā vietā . Pludmales bija pā rpildī tas, daudz atpū tnieku. Tas bija 10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales un tuvu pilsē tas centram. Internets nebija ideā ls, viesnī ca bija virs vidē jā , pazuda, tika izsista. Bet tā da ir š ī s vietas daba. Man ir noteikta diē ta un meklē ju viesnī cu, kur bū tu istabiņ a ar plī ti, lai visu varē tu pagatavot. Tiem, kas vē las gatavot, š ī ir ideā la viesnī ca.
аватар masterw
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es pilnī bā apstiprinu iepriekš ē jā s atsauksmes! Viss ir ļ oti tī rs, ē rts un mā jā s, bet atvaļ inā jumā )) Vienī gais, kas jā labo, ir villas atraš anā s vieta kartē , tā atrodas tieš i virs Maskavas viesnī cas vai Gorkijas iela. … Tomēr ▾ Es pilnī bā apstiprinu iepriekš ē jā s atsauksmes! Viss ir ļ oti tī rs, ē rts un mā jā s, bet atvaļ inā jumā )) Vienī gais, kas jā labo, ir villas atraš anā s vieta kartē , tā atrodas tieš i virs Maskavas viesnī cas vai Gorkijas iela. . .
аватар tasha_isa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Villa "Lumovich" atrodas tā , ka tuvumā ir viss: tirgus, veikali, pludmales. Istaba liela. Numurā ir balkons, kondicionieris, veļ as ž ā vē tā js, 2 degļ u elektriskā plī ts, ledusskapis, trauki. Saimnieks super jauks. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Villa "Lumovich" atrodas tā , ka tuvumā ir viss: tirgus, veikali, pludmales. Istaba liela. Numurā ir balkons, kondicionieris, veļ as ž ā vē tā js, 2 degļ u elektriskā plī ts, ledusskapis, trauki. Saimnieks super jauks. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Wi-Fi bija lielisks, jo tieš i pie mū su durvī m bija marš rutē tā js. Bijā m 12 dienas, gulta tika mainī ta 1 reizi, dvieļ i 3 reizes, tī ra un atkritumi tika izvesti katru dienu. Tī ra. Tika dota mazgā š ana, sū klis, dvielis, lupatas, roku ziepes, tualetes papī rs. Mē s to negaidī jā m, mums tas bija š oks, tā da tī rī ba un kā rtī ba, salī dzinot ar pagā juš o gadu un Predraga villu, kur ne tikai tī rī jā mies, rozetes izkrita, ledusskapis dungoja tā , ka nebija iespē jams gulē t un maksā ja vairā k. Secinā jums: nedod Dievs, lai apkalpoš ana paliek nemainī ga un, ja braucam tikai uz turieni, dzī ves apstā kļ i Villā mū s patieš ā m pā rsteidza.
аватар Larik2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m 2017. gada jū lija beigā s. Diemž ē l Raiko vairs nav, bet acī mredzot ir viņ a brā lis, kurš ir ļ oti uzmanī gs un ā tri atrisina visus jautā jumus. Atpū tā mies nr. 4. Ir viss nepiecieš amais - visi trauki, plī ts, elektriskā tē jkanna, kondicionieris un pat fē ns. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2017. gada jū lija beigā s. Diemž ē l Raiko vairs nav, bet acī mredzot ir viņ a brā lis, kurš ir ļ oti uzmanī gs un ā tri atrisina visus jautā jumus. Atpū tā mies nr. 4. Ir viss nepiecieš amais - visi trauki, plī ts, elektriskā tē jkanna, kondicionieris un pat fē ns. Liela terase, lai arī izaudzē tais granā tā bols aizver visu skatu uz kalniem, tomē r ir ļ oti patī kami ieturē t brokastis un vakariņ as brī vā dabā ! Ļ oti jauka istabene Ivanka! Chistyulya, cenš as padarī t atpū tu pē c iespē jas ē rtā ku. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, uzkopš ana tiek veikta katru dienu. Vienī gais "mī nuss" ir pakā pieni uz Villa-102! . Mogren Beach 1 plankumainais - 18 minū tes. Labā k iet uz turieni. Katrā pludmalē ir vietas, kur jebkurā laikā varat sē dē t ar savu segu un lietussargu. Ar pā rtiku nav problē mu, labā k produktus pirkt lē tā kos lielveikalos. Vispā r valsts ir vienkā rš i pasakaina, Budvā ieradā mies otro reizi. Mē s bijā m ekskursijā s pa Kotoras lī ci, peldē jā m zilā alā , bijā m kanjonos un Skadaras ezerā . Viss bija Ļ OTI LABI! Mē s vē lamies ierasties Melnkalnē vairā k nekā vienu reizi!
Ступеньки к вилле Вид на нижнюю террасу Улица, ведущая к пляжу Могрен и старому городу Вид с верхней террасы отеля На острове святого Николая На острове святого Николая
аватар NGO_Krokus
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies š ajā villā . Skats tieš ā m skaists, bet ne tā ds kā iepriekš , jo Budva ir aktī vi apbū vē ta ar augstceltnē m, kas gandrī z pilnī bā aizsedz skatu uz jū ru. Saimnieks (vairs ne Raiko, bet laikam viņ a brā lis) man dzimš anas dienā uzdā vinā ja pudeli vī na, kas bija jauki. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā villā . Skats tieš ā m skaists, bet ne tā ds kā iepriekš , jo Budva ir aktī vi apbū vē ta ar augstceltnē m, kas gandrī z pilnī bā aizsedz skatu uz jū ru. Saimnieks (vairs ne Raiko, bet laikam viņ a brā lis) man dzimš anas dienā uzdā vinā ja pudeli vī na, kas bija jauki. Numuri ir tā di, kā attē lā , tī ri un ē rti. Attā lumi lī dz pludmalē m: Slovenskas pludmale ir aptuveni kilometrs, un pat vairā k lī dz Mogrenai, jo jums jā iet cauri Slovenska pludmalei, Stary Grad, un tad bū s tikai Mogren 1, kam sekos Mogren 2. Bet labā k ir staigā t ilgā k, jo pludmales tur ir tī rā kas, labā k. Bijā m iekā rtojuš ies 10. istabā , skats no turienes ļ oti skaists, bet Wi-Fi vā jš . Balkons ir liels 2 istabā m, bet to atdala dzelzs ž ogs. Ekskursijā s devā mies paš i no autoostas vai ar Mediteran Express (var nokļ ū t arī Yaz Beach, kas 2016. gadā ieguva zilo karogu). Kopumā pā rē jais izdevā s, jū ra ļ oti, ļ oti tī ra.
аватар emuratov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, atrasta internetā . Labā vietā , lai ceļ otu pa Melnkalni un pastaigā tos pa pilsē tu. Lielisks skats uz kalniem. Orientē š anā s uz austrumiem, tā pē c saule ir tikai agrā rī tā . Ļ oti liels balkons, lai arī divā m istabā m. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, atrasta internetā . Labā vietā , lai ceļ otu pa Melnkalni un pastaigā tos pa pilsē tu. Lielisks skats uz kalniem. Orientē š anā s uz austrumiem, tā pē c saule ir tikai agrā rī tā . Ļ oti liels balkons, lai arī divā m istabā m. Inteliģ ents un zinoš s saimnieks, kurš pazī st 22 savu senč u paaudzes, ar prieku un siltumu daloties Melnkalnes dzī ves vē sturē . Saimnieks saprot viesu vajadzī bas un sirsnī gi uzņ em, runā krieviski, sniedza mums brī niš ķ ī gu ekskursiju pa Melnkalni. Viesnī cā ir divas ieejas: no ceļ a virs vai zem aptuveni 50 pakā pieniem. Ieteicams.
аватар svetik.sh2
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villa tika atrasta, pamatojoties uz atsauksmē m internetā . Mē s rakstī jā m ī paš niekam Raiko Lumovič am. Viņ š atbildē ja, kā das telpas ir pieejamas mū su randiņ iem. Pasū tī jā m transfē ru no Tivatas lidostas (20 eiro). … Tomēr ▾ Villa tika atrasta, pamatojoties uz atsauksmē m internetā . Mē s rakstī jā m ī paš niekam Raiko Lumovič am. Viņ š atbildē ja, kā das telpas ir pieejamas mū su randiņ iem. Pasū tī jā m transfē ru no Tivatas lidostas (20 eiro).
Septembrī , kad ieradā mies, Raiko, diemž ē l, vairs nebija. . . Mū s sagaidī ja viņ a radinieks. Dragana, Raiko sieva, mū s apmetinā ja villā .
Dzī vojā m 1. istabā , pirmajā stā vā , č etriem cilvē kiem. Trī s istabas, divas guļ amistabas un viesistaba, virtuve, koplietoš anas vannas istaba. Istaba ir labā stā voklī . Viss strā dā ja. Numurā ir gludinā mais dē lis un gludeklis. Virtuvē ir plī ts, ledusskapis, trauki. Uz verandas ir plastmasas galds un krē sli atbilstoš i viesu skaitam. Kā arī liels lietussargs no saules un veļ as ž ā vē tā ji.
Villa Lumovic atrodas uz ielas. Gorkijs. Bet ir grū ti atrast sevi. Blakus tirgus, pasts. Lī dz vecpilsē tai 15 minū š u gā jiens. Mogrenas pludmale atrodas 20 minū š u attā lumā . Mums patika vieta.
Numurā ir bezmaksas Wi-Fi. Ierodoties viņ i ielē ja rakiju.
Tagad villai ir jauns ī paš nieks – Raiko brā lis.
Parādīt vairāk »


iemiesojums angelacai
izmitināšana + lidojums no 31/05-05/06. 2014 uz 1 stundu
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums nteua
interesē istabiņa uz periodu 18.07-25.07.13 divvietīgs numurs (mamma un dēls 13 gadi)
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums lena1974
mūs interesē brīvdienas Melnkalnē lēti 5 pieaugušajiem un 2 birstēm pie jūras
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Geraskina
Es eju savvaļā viens
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ukraincev
Sveiki. Pirmo reizi gribēju kaut kur aizbraukt, sen gribēju redzēt Melnkalni, pastāsti kādas izmaksas augustam 10 dienas?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grinko_ln
‹ Viesnīca Ljumovic Villa 2*
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Уютная частная вилла расположена в Будве, в 100 м от центрального рынка и супермаркета, в 150 м от почты, в 350 м от Старого города и пляжа Могрен. Вилла расположена на возвышенности, что дает прекрасный вид на Будву и на море

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Тиват – 23 км, до аэропорта Подгорица – 60 км.
Pludmales apraksts Пляж находится в 10 мин (400м) от апартаментов.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На каждом этаже имеется гладильная доска и утюг.

Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 10 номеров в треєтажном здании.

Istabās

Все апартаменты оснащены санузлом, душем, телевизором, холодильником, сплит-системой. В каждом апартаменте кухня со всеми принадлежностями.

Adrese Ul. Maksima Gorkog, 85310 Budva, Crna Gora
Tālruņi: +382 (0) 33-452-346
+382 (0) 67-822-897
skype: rajko.ljumovic
доп. e-mail: [email protected]
Tīmekļa vietne: Ljumovic Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.