Mihajlovic Villa 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
Villa atrodas Budvas pilsētā, 500 metru attālumā no vecpilsētas. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām Budvas apskates vietām. Tuvumā atrodas daudzi veikali un restorāni. Viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар Marija677873
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca bija laba cenas un atraš anā s vietas ziņ ā , tā pē c arī izvē lē jā mies to. Norē ķ inā ties, protams, bija diezgan interesanti. Kad ieradā mies, reģ istratū rā nebija neviena krieviski vai angliski runā još a, un mums teica, ka jā gaida, kad atnā ks apkopē ja, kura vismaz nedaudz runā krieviski. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija laba cenas un atraš anā s vietas ziņ ā , tā pē c arī izvē lē jā mies to. Norē ķ inā ties, protams, bija diezgan interesanti. Kad ieradā mies, reģ istratū rā nebija neviena krieviski vai angliski runā još a, un mums teica, ka jā gaida, kad atnā ks apkopē ja, kura vismaz nedaudz runā krieviski. Viņ a atnā ca un teica "varat jau ieč ekot", lī dz š im laikam pagā juš as 5 stundas. . . Bet citā di viss bija kā rtī bā . Nebija viesnī cas teritorijas, nebija baseina, tā bija villa, galvenajā ē kā bija 3 vai 4 stā vi, bija balkons. Pagalmā nebija lielas terases, bija viens galds un viss. Tie. villas teritorijā nebija vietas, kur varē tu pavadī t laiku. Istabu tī rī ju vienu reizi dienā naktī s. Ē dinā š ana tū rē nebija iekļ auta. Mums blakus bija restorā ns, lī dz veikaliem (lielveikals, tirgus) bija pā ris minū š u gā jiens, lī dz pludmalei - 5-7 minū tes kā jā m. Ar tū roperatora pā rstā vi vienreiz runā jā m pa telefonu, viesnī cā neviens mums ekskursijas nepiedā vā ja.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в городе Будва, в 500 м от Старого города. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей Будвы. Рядом находится множество магазинов и ресторанов. Отель подойдет для спокойного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Тиват составляет 20 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Отель предлагает 7 комфортабельных номеров.

Istabās

Кровать, шкаф/вешалка для одежды, кондиционер, холодильник, телевизор, ванная комната, чайник, фен, Wi-Fi. Часть номеров располагает кухней.

Adrese г. Будва, Ченогория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.