Marko Villa 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 2.710
№80 viesnīcas reitingā Budva
4.3 Numurs
4.3 apkalpošana
4.3 Tīrība
0.3 Uzturs
2.3 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvā, netālu no viesnīcas Regina Elena. Netālu no villas ir veikali un restorāni.Vairāk →
аватар studio333
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
+ istaba 1 stā vā №2, skaista, plaš a, virtuvī te, duš a. Gaidī ju sliktā ko, jo lasī ju daudz negatī vu atsauksmju no iepriekš ē jiem gadiem. Tagad viss ir jauns, skaists, mā jī gs. Super 2 zvaigž ņ u numurs. + istabā s katru dienu tiek iztī rī ti un izvesti atkritumi, dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu, kondicionieris. … Tomēr ▾ + istaba 1 stā vā №2, skaista, plaš a, virtuvī te, duš a. Gaidī ju sliktā ko, jo lasī ju daudz negatī vu atsauksmju no iepriekš ē jiem gadiem. Tagad viss ir jauns, skaists, mā jī gs. Super 2 zvaigž ņ u numurs.

+ istabā s katru dienu tiek iztī rī ti un izvesti atkritumi, dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu, kondicionieris.

- ejiet tā lu lī dz jū rai. Tuvā kajā Slovjanskas pludmalē ir daudz cilvē ku (lī dz pusdienlaikam ū dens jau ir netī rs).

- Blakus mū su istabai uzreiz ī paš nieku garā ž a, 3 maš ī nas, ielas š auras (pastā vī gi aizbrauc, piezvani, noparko). Vakarā dzē rā m vī nu un skatī jā mies š o autoparku, smarž a atbilstoš a. Par atpū tnieku komfortu saimniekiem ī paš i nerū p.

+ - Skaista Mogrenas pludmale, 40 minū š u gā jiena attā lumā . Rī ta normas. Pē c 11.00 atgriezties villā tvaika pirtī ir tikai alvas. Tā nu no rī ta ieņ ē mā m vietas alā , ē nā un atpū tā mies tur visu dienu.

+ Mums patika Havaju sala. Tur kursē laivas ik pē c pusstundas.
Viņ i tur arī pavadī ja visu dienu.
Ū dens ir super tī rs zils, akmeņ i. Vienī gais ir paņ emt lī dzi apavus, lai tiktu iekš ā un ā rā no ū dens, jo tur ir akmeņ i.

+ - Becici pludmale pusstundas gā jienā . Nav slikti, labā k par vā rdiem. , bet 11. gadā . atgriezies ļ oti karsts.

Ja jums patī k daudz staigā t karstumā un nepievē rš uzmanī bu tī rī bai, tad š ie svē tki ir jums.

Viens liels pluss ir skaistums apkā rt!!! ! ! ! !!
--------------------------------------------------- ----------------
Atseviš ķ i vē los uzrakstī t par AUTOBUSA TOUR TOUR. CILVĒ KI!!!! ! ! ! ! ! ! ! samaksā.100E un lido ar lidmaš ī nu no Ļ vovas 10 dienas, vai par to paš u naudu 7 dienas no Kijevas.

+ Autobuss ar kondicionieri! lai gan paldies par to! ! ! !!

- Autobuss nav ē rts tik gariem braucieniem (35 stundas). Aizbraucu ar citiem operatoriem uz Bulgā riju, kas ir puse attā luma un autobusi ir daudz ē rtā ki (jaunā ki) pieturvietā s taisī t kafiju, tē ju, atpū sties. Bridž a tū re par cilvē ku komfortu ī sti nerū pē jas.
Mū s izlika no villas 9 gadu vecumā . no rī ta un izbraukš ana pulksten 22.00 ((dari visu dienu, ko vē lies.
Vienojā mies par duš u, tā pē c sē dē jā m pludmalē . Lielā kajai daļ ai cilvē ku bija nepiecieš ama vesela diena).
аватар sivanyk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
"+" - klusa vieta, kondicionieris, virtuvī te, balkons, regulā ra uzkopš ana, blakus veikali, masā ž as salons "-" - tā lu no jū ras, kas ir netī rs no pusdienā m, pā rē jā s pludmales ir sasodī ts kur, TV sū c, CRT, wifi nestabils, … Tomēr ▾ "+" - klusa vieta, kondicionieris, virtuvī te, balkons, regulā ra uzkopš ana, blakus veikali, masā ž as salons
"-" - tā lu no jū ras, kas ir netī rs no pusdienā m, pā rē jā s pludmales ir sasodī ts kur, TV sū c, CRT, wifi nestabils, izlikš ana pirms transfē ra ir ļ oti stulba, sē di uz somā m
аватар dszp1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Internets nav pieejams (reizē m var paspē t uz balkona) Ja jū s atpū š aties un veicat darī jumus un atpū š aties, š ī viesnī ca nav paredzē ta jums). Saņ emt atbildi no saimnieka nav iespē jams, viņ š savu naudu saņ ē ma no Tū risma aģ entū ras "Mist Tour" un tagad tā s ir jū su problē mas. … Tomēr ▾ Internets nav pieejams (reizē m var paspē t uz balkona)
Ja jū s atpū š aties un veicat darī jumus un atpū š aties, š ī viesnī ca nav paredzē ta jums). Saņ emt atbildi no saimnieka nav iespē jams, viņ š savu naudu saņ ē ma no Tū risma aģ entū ras "Mist Tour" un tagad tā s ir jū su problē mas. Tū risma aģ entū ra piedā vā ja ar portatī vo datoru aizbraukt uz tuvā ko viesnī cu un tur strā dā t. . . Arī vē lu vakarā gribē tos paskatī ties TV, bet Ukrainas kanā lu vienkā rš i nav, bet Putina TV lū dzu (1 kanā ls, RTR-24, RTR-planē ta). Par viesnī cu vē lā k nerakstī š u, neiesaku ! ! ! Garastā voklis un atpū ta vienkā rš i sabojā ta! ! !
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
viņ ai vienkā rš i nevar bū t marco-zvaigznes villa! PUTKEKĻ I NETIEK NOSLAUKTI KOPŠ CELTNIECĪ BAS! TĪ RĪ Š ANA-TIKAI ATKRISTUS, TELPĀ S NAV LOGU-TIKAI DURVIS, APA AUVA NO ATKRITUVES UN CELTNIECĪ BAS, Smird PĒ C Š AVĒ CIJAS PATIESIE DVIEĻ I MAINĪ TI REIZ TRĪ S DIENĀ S, SPILVENPĀ RNA IEDOTA OTRAJĀ DIENĀ . … Tomēr ▾ viņ ai vienkā rš i nevar bū t marco-zvaigznes villa! PUTKEKĻ I NETIEK NOSLAUKTI KOPŠ CELTNIECĪ BAS! TĪ RĪ Š ANA-TIKAI ATKRISTUS, TELPĀ S NAV LOGU-TIKAI DURVIS, APA AUVA NO ATKRITUVES UN CELTNIECĪ BAS, Smird PĒ C Š AVĒ CIJAS PATIESIE DVIEĻ I MAINĪ TI REIZ TRĪ S DIENĀ S, SPILVENPĀ RNA IEDOTA OTRAJĀ DIENĀ . UZ JŪ RU IET PA ATTĒ LĀ M ATKRISTUS RIEPĀ M ZEM 45 GRĀ DU SLĪ GUMA, TAS IR TĀ DAS KĀ LĪ DZ 50 GRĀ DU GRĀ DI. METRI. NEIESAKI!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man tas š ausmī gi nepatika, viņ i solī ja studiju, bet viņ i dabū ja audzē tavu ar plī ti, kur nebija iespē jams apgriezties. Viss ir slikti un veci. Visas sienas ir nobruž ā tas. vannasistabā ir sē nī te, trauki ar kuriem ir bail. Tī rī š ana tika veikta divas reizes divā s nedē ļ ā s, dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m. … Tomēr ▾ Man tas š ausmī gi nepatika, viņ i solī ja studiju, bet viņ i dabū ja audzē tavu ar plī ti, kur nebija iespē jams apgriezties. Viss ir slikti un veci. Visas sienas ir nobruž ā tas. vannasistabā ir sē nī te, trauki ar kuriem ir bail. Tī rī š ana tika veikta divas reizes divā s nedē ļ ā s, dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m. Duš as durvju vietā kaut kā da veca lupata. Internets ir kā.1998. gadā , ā trums ir ap 16 kB, un pirmajā stā vā vispā r nav. Attieksme pret klientiem ir slikta, nogalinā ja, ka izbraukš anas dienā bija jā iziet no viesnī cas pulksten 9, lai gan operatore solī ja izbraukt pulksten 12. Saimniece teica, ka neko nezinot, ej kur gribi, koferus vari mest zem trepē m, nezags. Tā s ir tikai kaut kā das š ausmas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Tā ir maza pilsē tiņ a ar š aurā m ietvē m, uz kurā m vietas trū kuma vai paš valdī bu bezgalvī bas dē ļ atrodas sadzī ves atkritumu konteineri. Atkritumi tiek savā kti no rī tiem, bet konteineri praktiski netiek mazgā ti un dezinficē ti, tā pē c tiem nav iespē jams paiet bez elpas aizturē š anas. … Tomēr ▾ Tā ir maza pilsē tiņ a ar š aurā m ietvē m, uz kurā m vietas trū kuma vai paš valdī bu bezgalvī bas dē ļ atrodas sadzī ves atkritumu konteineri. Atkritumi tiek savā kti no rī tiem, bet konteineri praktiski netiek mazgā ti un dezinficē ti, tā pē c tiem nav iespē jams paiet bez elpas aizturē š anas. Š ķ iet, ka tas ir absurds, bet tas ietekmē vispā rē jo noskaņ ojumu. No pludmales lī dz gotai man bija č etras š ā das elpas. Par & quot; iepirkš anā s & quot; ir ļ oti dā rgi veikali, un ir iedzimta humanitā ra, kur forš u vasaras jaku no vietē jā s horvā tu firmas var iegā dā ties par 15 eiro. Kas attiecas uz villu & quot; Marko & quot; tad es praktiski nebiju uz tā un atnā cu vē lu vakarā un neko nevaru pateikt, bet draugs bija neapmierinā ts. Un vī ns tirgos tikai quot; bumba & quot; , un tirgū daž as sulas bez grā diem - n & quot; ē d labi, bet neievieto. Man ļ oti patika tū re pa Melno ezeru, un restorā ns, kurā mū s vadī ja gids. pī lings & quot; .
Vecpilsē tā ir ļ oti forš s antikvariā ts, kurā var iegā dā ties visu, sā kot no monē tā m, rotaslietā m un antī kiem ieroč iem. Melnkalne manā sirdī ir atstā jusi ļ oti pozitī vu nospiedumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja ī paš nieki & quot; Marko & quot; Ja jū s nevarat pateikt patiesī bu un nepazeminā t cenu, tū ristu skaits š ajā villā drī z strauji samazinā sies. Un ņ emot vē rā , ka Budvā ir pietiekami daudz brī vu dzī vokļ u, es viņ us neapskauž u. … Tomēr ▾ Ja ī paš nieki & quot; Marko & quot; Ja jū s nevarat pateikt patiesī bu un nepazeminā t cenu, tū ristu skaits š ajā villā drī z strauji samazinā sies. Un ņ emot vē rā , ka Budvā ir pietiekami daudz brī vu dzī vokļ u, es viņ us neapskauž u. Kad uz ielas plus 32 grā di pē c celsija un pē c sauļ oš anā s uzkā p pa stā vajā m kā pnē m kalnā , jautrī ba te ir pavisam maza ...vē lē š anas. Melnkalne ir atpū tnieku paradī ze, tač u tū ristam ir jā zina patiesī ba un jā maksā par faktiski sniegtajiem pakalpojumiem! Izklaide un sievietes vakara promenā dē ļ oti mudina aizmirst par nepatikš anā m ar villu & quot; Marko & quot; un izbaudi pā rē jo. Ko es tev novē lu!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в Будве, возле отеля «Регина-Елена». Рядом с виллой находятся магазины и рестораны.

Pludmales apraksts Пляж в 8 минутах ходьбы от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Питание предоставляется в ресторане STARI RIBAR.

Telpu apraksts

Всего 5 номеров: 4 двухместных и 1 трёхместный.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.