Visi bija apmierināti

Rakstīts: 10 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs — 8 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tos ar sievu Melnkalnē viesnī cā Tara, Becici no 24.06. lī dz 08.07. 2012. Melnkalnē bijā m pirmo reizi. Pirms tam - Turcija, Ē ģ ipte, Spā nija. Pā rē jie bija apmierinā ti. Tagad vairā k.
Izbraukš ana no Harkovas 7:35, vienpadsmitā vietē jā laika sā kumā (1 stundas starpī ba) atradā mies viesnī cā , nokā rtoja mū s 12:30 nevis 14:00. Numurs 2. stā vā ar skatu uz austrumiem un skatu uz baseinu un kalniem. Aiziet lī dz jū rai 150 m pa palmu aleju, kas nemaz netraucē ja. Pludmale plata, rupjas smiltis, ieeja jū rā - mazu oļ u un smilš u josla. Ū dens ir dziesma! Š eit ir trī s patī kami pā rsteigumi:
- atpū tniekiem ar ē dinā š anu HB un All (mums bija HB) sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Par dvieli kopš pagā juš ā gada sā ka ņ emt 50 centus;

- vakariņ ā s bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni (sarkanais un baltvī ns, diezgan labs, bez maksas);
- Seifs numurā bez maksas.
Š opavasar viesnī cā tika veikts remonts un nomainī tas mē beles. Pludmalē ir jauni sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu, veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Aizbraucot uz pludmali, viņ i to atstā ja mazā rež ī mā un istabenes to neizslē dza.
Ē diens nekā das pretenzijas par kvalitā ti vai sortimentu neizraisī ja. Augļ u pā rpilnī ba gan brokastī s, gan vakariņ ā s: persiki, nektarī ni, kivi, ananā si, vī nogas, apelsī ni, ā boli, melones, arbū zi, aprikozes, plū mes.
Atpū tnieku sastā vs: krievvalodī gie ap 25-30%, pā rē jie ir bijuš ā s Dienvidslā vijas iedzī votā ji. Vecuma sastā vs ir pensionā ri (arī mē s) un jaunie pā ri ar bē rniem no mazuļ iem. Un viesnī cā un ejot pa Beč ici un Budvas krastmalā m viņ i nedzirdē ja Rietumeiropas runu.
Daž iem ceļ otā jiem var nepatikt:
- Viesnī cas teritorija ir neliela;
– Trū kst animā cijas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, varē tu teikt. Divas meitenes, kas izklaidē jas pie bā ra, netiek skaitī tas. Nav pat animā cijas skatuves vai platformas. Nav rotaļ u laukuma un neviens nerū pē jas par bē rniem.
Ierodoties, ū dens temperatū ra bija uzmundrinoš a, un kaut kur no otrā jū lija tā strauji iesila un kļ uva par 25 grā diem, gaisa temperatū ra bija virs 30.

Ekskursijas. Mē s devā mies uz kanjoniem, es iesaku visiem. Brauciet cauri Melnkalnei no dienvidiem uz ziemeļ iem, izbaudiet dabu un gaisu. Apmeklē jā m Dubrovniku (Horvā tija) ar ekskursiju. Š ī ekskursija netika ņ emta no tū roperatora, ko mē s vē lā k nož ē lojā m. Cenu starpī ba beigā s izrā dī jā s neliela, tač u tas tika veikts pavirš i.
Vē lreiz atzī mē ju, ka pā rē jais bija veiksmī gs. Bet tā nenotiek, ka viss ir ļ oti labi. Lidojums aizkavē jā s par 2.5 stundā m. Tas nav tik daudz, tač u Tivatas lidostā jau vairā k kā mē nesi nedarbojas kondicionē š anas un ventilā cijas sistē ma, un 4 stundas lidmaš ī nu gaidot piesmakuš ā zā lē pie gaisa temperatū ras krietni virs 30 ir kā rtē jais pā rbaudī jums.
Viesnī cai lieku 5.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu