Debesis pastāv – tās ir klāt!

10 Februāris 2014 Ceļošanas laiks: no 24 Janvāri 2014 ieslēgts 03 Februāris 2014
Reputācija: +102
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Dodoties uz Š rilanku, izlasī ju daudz atsauksmju un tā s man ļ oti palī dzē ja, tā pē c vē los padalī ties ar savu pieredzi, ceru, ka jums noderē s!

Lidoju ar mammu uz Lanku un tā pē c tū risma firmu piedā vā jumi ekskursija+pludmale, kad no lidmaš ī nas uzreiz jā lec autobusā un jā brauc kaut ko apskatī t, nebija variants. Un vispā r man patī k patstā vī gi plā not savu atvaļ inā jumu un nebū t piesaistī tam grupai, neskatoties uz to, ka es tomē r riskē ju ar savu angļ u valodu. Un nenož ē loju! Atradu krieviski runā još u gidu, sarunā ju ar viņ u 4 dienu ekskursiju programmu, vienojos par cenu, rezervē ju viesnī cu uz vienu nakti netā lu no lidostas (lai atpū stos pē c lidojuma) un viesu namu pludmales atpū tai Hikaduvā . . Sakrā mē jā m somas un devā mies ceļ ā !


Kolombo lidostā ā tri un bez jautā jumiem saņ ē mā m vī zu, pirmo reizi nomainī jā m naudu, nopirkā m telefona kartes dialogu un devā mies taksometra meklē jumos. Lidostas ē kā cena bija 2 reizes augstā ka nekā.100 metru attā lumā no tā s. Iedevu š oferim adresi un viņ š mū s bez problē mā m aizveda lī dz viesnī cai, uzreiz piedā vā ja savus pakalpojumus ekskursiju braucieniem, tā pē c ar to nav nekā du problē mu, ja pā rvaldā t angļ u valodu. Vakarā piezvanī ju gidam, pateicu, ka lidojā m droš i un vienojā mies, ka atbrauks pē c mums 4 no rī ta. Tieš i 4os piezvanī ja gids un teica, ka gaida mū s pie izejas uz viesnī cu un sā kā s mū su ceļ ojums pa paradī zes salu. Braucā m autobusā ar kondicionieri, kā vē lā k izrā dī jā s, š oferim ir 25 gadu stā ž s, brauc teicami! Mū su gids Sumudu, un krieviem vienkā rš i Saš a diezgan pacieš ami runā krieviski, ļ oti centā s, visu ceļ u kaut ko stā stī ja, apturē ja maš ī nu, lai varam nobildē t, ieteica kur nopirkt, vienmē r prā toju, vai mamma atsū tī ja, vai mums jā pē rk ū dens neatkarī gi no tā , vai esam izsalkuš i. Un pats galvenais, 4 dienas mē s nekad nenovirzī jā mies no plā notajā m vietā m un redzē jā m pat nedaudz vairā k ? . 1. Pinnawell Day, Polonnavura, Sigiriya. 2. Dambulas diena, Spice Garden, Matale- Hindu templis, Kandi. 3. Diena Karaliskais botā niskais dā rzs. Tē jas fabrika, Ū denskritumi, Nuwara Elya - miglains Albion (ņ em siltas drē bes - ieradā mies vakarā un bija +10.4. Dienas tē jas plantā cijas, kalnu ainavas un transfē rs uz viesnī cu piekrastē . Uz nakti mū s ievietoja ļ oti pieklā jī gā s viesnī cā s, par maš ī nā m palikuš ajā m mantā m pat prā tā nenā ca uztraukties. Un vispā r š rilankieš i ir ļ oti laipni, sirsnī gi un dzī vespriecī gi! Mums vajadzē tu mā cī ties no viņ iem smaidī t un baudī t dzī vi! Sadraudzē jā mies ar mū su gidu un tā pē c jau piekrastē kopā ar viņ u devā mies vietē jā s ekskursijā s, neskatoties uz to, ka Hikaduvā š ā da veida piedā vā jumu ir daudz. (laivu safari pa upi, bruņ urupuč u ferma, piemineklis 2004. gada cunami upuriem, budistu templis) Iesaku visiem kā du ļ oti pieklā jī gu cilvē ku. Š eit ir viņ a kontakti +94770783777 skyp: abrew777 e-pasts: sumudu. ashoka@yahoo. com

Hallē braucā m paš i, ar regulā ru autobusu – ļ oti interesanta pieredze.

Pludmales brī vdienas bija plā notas Hikaduvā , jo. ir lagū na. Esmu dzirdē jis, ka okeā ns ir nodevī gs, tā pē c man gribē tos droš u patvē rumu. Tandē mā palikā m 6 naktis, rezervē jā m caur booking, pē c atsauksmē m nav liels viesu nams, pā ri ceļ am okeā ns, viss ļ oti tī rs un kā rtī gs. Laiks paskrē ja nemanot, nā kamreiz, un viņ š noteikti bū s, vai palikš u ilgā k Lankā ?

Man nemaz negribē jā s lidot mā jā s, tagad zinu, ka tur ir paradī ze – tā ir Š rilanka!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Последний вечер на Ланке
Вот такой вот аттракцион прямо на пляже
Вот такие малыши
Сафари по реке
Местный житель
Памятник жертвам цунами
Сбор чая
Нувара Элья
Водопад
Чайная лавка
Чайная фабрика
Королевский ботанический сад
Канди
Матале
маленькие попрашайки
Сигирия
Полоннарува
Слоники идут купаться
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums