Neticami gardas un lētas jūras veltes Šrilankā!

04 Februāris 2014 Ceļošanas laiks: no 17 Janvāri 2014 ieslēgts 31 Janvāri 2014
Reputācija: +75.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Par Š rilanku ir daudz rakstī ts un runā ts. Es negribu atkā rtot. Bet es vē los dalī ties savos iespaidos par Š rilankas virtuvi mana atvaļ inā juma plā nā un vienā konkrē tā restorā nā . Neuztveriet to kā reklā mu! Dievs pasarg! Es tur nestrā dā ju, un neviens man nemaksā par PR))) Biju tur ar sievu 2 nedē ļ as, un teikš u godī gi - Bez Tigri restorā na Hikaduvā , blakus viesnī cā m Chaaya Tranz un Coral Sands , atvaļ inā jums nebū tu bijis tik bagā tī gs, patī kams, un galvenais - garš ī gs! Ē st viesnī cā ir ļ oti dā rgi - viņ i meklē ja vietē jo lē tu restorā nu, bez ambī cijā m un š ķ irš anā s tū ristiem, bez lieka patosa, spī duma, sē nalā m.

Viņ š uzkā pa pusi no Hikaduvas, meklē jot problē mas risinā jumu: kur jū s varē tu apvienot tī rus traukus, labu apkalpoš anu, garš ī gus ē dienus un saprā tī gas cenas 1 vietā ? Par prieku atradu š ā du vietu - restorā nu "Tigris" (348 Galle Road, 80240 Hikkaduwa). Izmē ģ inā ju pusi no ē dienkartes, otru pusi - sieva. Neteikš u, ka man garš oja viss (nepatī k daž i dā rzeņ i un garš vielas), bet garneļ u, krabju, kalmā ru un rī su maisī jums (“jauktais pacē lums” - rī si ar vistu, kalmā riem, krabju gaļ u, garnelē m, dā rzeņ iem, spec. mē rce un č ili) - bija nesalī dzinā mi. Es biju ļ oti dā rgos Kijevas restorā nos, izmē ģ inā ju jū ras veltes - es nestā vē ju blakus. Acī mredzot jums ir jā bū t š rilankietim, jā mī l okeā ns un savs bizness, lai tas bū tu TIK garš ī gs. Arī porcijas ir Ļ OTI lielas. Ja parasti neē dat daudz - norā diet porcijas lielumu vai nepasū tiet uzreiz. Es neē du porciju zupas + rī sus vienlaikus, lai gan es ļ oti centos.


Plusi: Tī rī ba. Viss ir ļ oti svaigs - gatavo dienu no dienas, ar apmeklē tā jiem - var skatī ties, ieskatī ties virtuvē (atnesu vietē jā upē noķ ertas zivis un krabjus, palū dzu pagatavot lomu, bez problē mā m vienojos, un tad viņ i mani arī sauca uz virtuvi, lai es viņ š nolaida krabjus ū denī un uztaisī ja sev pā ris bildes). Ē dienkartes klā sts – ē dienkartē ir ne tikai vietē jā virtuve, bet arī Eiropas brokastis un pusdienas, makaroni, burgeri, vista, zupas, svaigas sulas, alus, piena kokteiļ i. Cenas - grilē tas tī ģ ergarneles ar dā rzeņ u kalnu un ceptiem kartupeļ iem (konkrē ti cepti kartupeļ i, nevis fritē ti kartupeļ i) + salā ti + mē rce = 1100 rū pijas = 8.5 ASV dolā ri (piemē ram, netā lu esoš ajā Refresh restorā nā , tas ir par ē dienu man izmaksā ja vairā k nekā.3000 rū piju). Tiek izmantots neticami daudz (spektrā , tā dā nozī mē ) garš vielu, garš augu un mē rč u, ē diens NAV Ļ OTI PIANTS - saimnieks š efpavā rs pret ā rzemniekiem izturas adekvā ti un ar sapratni - ē diena garš vielu vari norā dī t pats, vai arī viesmī lis pajautā vē lreiz. Ļ oti skaists skats - galdiņ i 15 metrus no ū dens malas, jū s pusdienojat tieš i okeā nā , vā rdiem nevar aprakstī t. Otrajā stā vā saimnieks ī rē.4 istabas - siltais un aukstais ū dens visu diennakti, balkoni, neticami skati, normā la tualete. Restorā nā bija izstā dī ts daudz gleznu - ļ oti radoš s telpas dizains, mā jī gs, gribas atgriezties. Tigri komanda ļ oti labi runā angliski. Ir ē dienkarte krievu valodā - bez kļ ū dā m, skaidri un salasā mi. Jū s varat nā kt ar savu pā rtiku (dā rzeņ iem, augļ iem, zivī m, vē ž veidī gajiem, kas nopirkti tirgū ) un lū gt gatavot (par 5 lielu krabju un milzī gu zivju bļ odu mē s iekasē jā m 1500 rū pijas = 11.6 USD. Saimnieks organizē ekskursijas pa reģ ionu Ļ oti atvē rti un viesmī lī gi cilvē ki, bezmaksas WiFi, lieliska mū zika.

Mī nusi - maz galdiņ u - kopā mums bija 6 no tiem. Viņ i nepieņ em kredī tkartes/banku kartes (kas drī zā k ir Lankas norma).

Tas izrā dī jā s gluž i kā klaja reklā ma. Bet š ī nav reklā ma, bet tikai liels paldies Niš inam un Eimijai par brī niš ķ ī go atpū tu, attieksmi un komunikā ciju!

Lai visiem jaukas brī vdienas!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вечером в Тигри
Салатик
Ресторанчик
Готовятся мои крабы)) Хозяин пригласил на кухню - просто так - сделать пару фото. Мне было оч приятно)))
Немножко о том, как там вкусно и красиво
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums