Pārskats par Hikkaduwa

14 Aprilis 2020 Ceļošanas laiks: no 26 Decembris 2019 ieslēgts 09 Janvāri 2020
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Hikkaduwa ir viens no populā rā kajiem un attī stī tā kajiem kū rortiem Š rilankā . Tas ir labs, ņ emot vē rā tā tuvumu Gale (lai gan ne tik tuvu kā Unavatuna), iespē jai salī dzinoš i ā tri un ē rti nokļ ū t no lidostas pa maksas š oseju, kā arī tā s infrastruktū rai, kas ir diezgan laba pē c Š rilankas standartiem.

Tieš i Hikaduvas popularitā tes dē ļ es biju diezgan skeptisks par š o vietu. Bet koraļ ļ u rifa satriecoš ā jū ras daba mū s iepriecinā ja. Uz Hikaduvu ir vē rts ierasties vismaz tā dē ļ . Par milzī go jū ras dzī ves daž ā dī bu, ko var redzē t netā lu no krasta. Rifu haizivis, murē nas, daž ā das spilgtas krā sas zivis un bruņ urupuč i. Protams, bruņ urupuč i, kas nā k krastā baroties no tū ristu rokā m, ir š ī kū rorta galvenā atrakcija, kas neatstā s vienaldzī gus.


Turklā t Hikaduvā ir daudzas sē rfoš anas skolas un nomas iestā des. No rī ta vietē jā ostā plosā s zivju tirgus. Netā lu no pilsē tas varat apmeklē t piemiņ as vietu cunami upuriem, bruņ urupuč u patversmi un baudī t vientulī bu klusā s, mierī gā s pludmalē s.

Hikaduvā ir daudz daž ā du cenu kategoriju viesnī cu un viesu namu. Ir daudzas populā rā kā s kafejnī cas un restorā ni. Lai gan š eit praktiski nav pazī stamu lielveikalu tī klu, Sandagiri uz galvenā s ielas izglā bj situā ciju. Var iegā dā ties suvenī rus par saprā tī gā m cenā m, kā arī uzkrā t tē ju, kuras daudzveidī ba ir iespaidī ga.

Kopumā , neskatoties uz lielo cilvē ku skaitu, š ī vieta var bū t burvī ga.

Lai iegū tu plaš ā ku informā ciju par Hikaduvu, skatiet videoklipu:

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums