Gleznainā Mirisa

27 Aprilis 2020 Ceļošanas laiks: no 18 Janvāri 2020 ieslēgts 21 Janvāri 2020
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es turpinu video eseju sē riju par mū su 3 mē neš u ceļ ojumu uz Š rilanku š ajā ziemā . Mē s sā kā m ar piekrastes kū rortu apskatu, un š odien mē s apskatī sim Mirisu.

Neskatoties uz tā s popularitā ti un pā rpilnī bu, Mirisa mums patika tā s gleznainā s un salī dzinoš i daudzveidī gā s atraš anā s vietas dē ļ . Š eit var uzņ emt skaistas bildes, it kā no reklā mas, slavenajā Kokosriekstu kalnā (galvenais ierasties agri, citā di bū s jā cī nā s par vietu bez cilvē kiem).

Jū s varat snorkelē t bruņ urupuč u pludmalē (mums nepaveicā s ar ū dens caurspī dī gumu, tač u mē s bijā m pā rliecinā ti, ka tas notiek reti).

Sē rfot vietē jā s vietā s vai vienkā rš i lē kt uz viļ ņ iem galvenajā pludmalē .

Skatieties brī niš ķ ī gu saulrietu, uzkā pjot papagaiļ a klintī kopā ar savu mī ļ oto, un pē c tam dodieties vakariņ ā s ar svaigā m jū ras veltē m restorā nā pludmalē , kamē r viļ ņ i š ļ akstā s pie jū su kā jā m.


Bet pats galvenais, no š ejienes varat doties vaļ u vē roš anas tū rē ! Tiek uzskatī ts, ka Š rilanka ir viena no lē tā kajā m vietā m pasaulē , kur vē rot š os skaistos milž us. Un tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš i! Lai gan, lasot vī luš ies komentā rus internetā , bijā m skeptiski, lī dz ar pirmo ū dens strū klaku sajutā m neticamu emociju uzplū du! Mums tas tik ļ oti patika, ka nolē mā m š o pieredzi atkā rtot pē c mē neš a un nenož ē lojā m to ne mazā k kā .

Uzziniet vairā k mū su videoklipā :

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums