Vienkārši debesis!

25 Oktobris 2020 Ceļošanas laiks: no 12 Februāris 2020 ieslēgts 21 Februāris 2020
Reputācija: +174.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveika, Š rilanka! Nu jū s, pamatiedzī votā ji)))

Kā du iemeslu dē ļ cilvē ki Š rilankā ir vienā di. Sā kumā man bija grū ti tos atš ķ irt vienu no otra. Izņ emot š ortus vai svā rkus. Viņ i visi ir ī si, tumš ā daini, melnmataini un kaut kā mazi. Kā das sievietes, kā di vī rieš i. Viņ i iet pa ceļ u lē ni, lē ni, neviens nesteidzas. Ceļ š ir atseviš ķ a saruna vispā r. Bī stamā kais transports, ko viņ i izmanto, ir autobusi. Kad dzirdat signā la gaudoš anu, labā k dot ceļ u. Viņ š brauc garā m pieturā m, nedaudz palē ninot ā trumu. Nu, ja vien nogrimuš ā vecene negrib ienā kt vai iziet, tad viņ a var gandrī z apstā ties. Un tā pē c jū su galvenais uzdevums ir, lai bū tu laiks lē kt vai lē kt.


Labā k braukt ar tuktuku ))) Nu, signā lu sistē mu jū s ļ oti ā tri iemā cī sities )) Pagriezienu rā dī tā ji, principā , tie nekad neieslē dzas. Un nez kā pē c vienmē r gribē ju pā riet uz labo pusi. Viņ i brauc pa kreiso pusi. Vajag pierast. Ieš ana pa ceļ u ir bī stama, ī paš i š ķ ē rsoš ana. Š eit jū s ieslē dzat pū ces rež ī mu un pagriež at galvu par 360 grā diem. Tad ar mež onī gu saucienu "Beguuuu!! ! " skriet pā ri. Protams, viņ i jū s nesapratī s, bet viņ i apstā sies, kad jū s kliegsiet, tikai ziņ kā rī bas dē ļ ))

Augļ i ir ļ oti lē ti un milzī gos daudzumos un sortimentā . Par 10 $ jū s varat iegā dā ties maisu ar visu veidu gardumiem. Mums ir ananā su sezona. Ē da tos "no vē dera". Par banā niem un kokosriekstiem es vispā r klusē ju.

Viesnī ca, kurā mē s satikā m, nav krieviski runā još a. Man bija aktī vi jā atceras skolas angļ u valodas mā cī bu programma. Savā di, bet visi mani saprata. Turklā t es pievienoju daž us ž estus un sejas izteiksmes, un voila))) Ja jums vajadzē ja paskaidrot par augstā kā m lietā m, tad tulks nā ca palī gā . Par laimi, Wi-Fi tika uztverts visā teritorijā un ā rpus tā s.

Tā kā mū su nebija daudz, karantī nas priekš vakarā devā mies atvaļ inā jumā , visi mū s atpazina pē c skata)) Valentī ndienā vispā r bija skumji. . . Nu es tā saģ ē rbos, uzvilku mī lī gas nepasaulī gas nimfas maska, skropstas kā vē dekli, lū pas oranž as un te tā ds popandos - nebija neviena, izņ emot mū s. Un mē s esam es un mana meita. Nu bā rmenim un viesmī lim vajadzē ja mū s izklaidē t. Viss tas pats, ko nē , bet vī rieš i))) Viņ i pū ka spalvas, noglaudī ja skropstas un iet uz priekš u))) Salauztā angļ u valodā viņ a stā stī ja savu dzī ves stā stu, ko izdomā ja ceļ ā (kā pē c velti sarū gtina cilvē kus), nogarš oja pā ris kokteiļ us un aizgā ja angliski.

No rī ta, it kā nekas nebū tu noticis, es devos peldē ties jū rā , tad bā rmenis pieskrien pie manis..."Mī ļ ā , tu aizmirsi atstā t man savu tā lruņ a numuru. " Nabadziņ š juta lī dzi naktij. Nograuzu visus kā ju nagus))) Nu, iedevu (tā dā ziņ ā skaitli).

Raksta. . . raksta. . . emocijzī mes. . . emocijzī mes. . . Sasodī ts!


Es domā ju, ka mums ir jā palī dz puisim. Aicinu viņ u pastaigā ties pa salu. Aizbildinoties ar "Parā di man savas skaistules". Ak, tas ir ar prieku, vienkā rš i maksā jiet tuk-tuk))) Rezultā tā mē s visu dienu braucā m, apskatī jā m bruņ urupuč u fermu, apmeklē jā m savvaļ as pludmali, dzē rā m kokosriekstu pienu, apmeklē jā m Budas templi, nopirkā m (la) svaigas garneles, ar ko viņ š man piedraudē ja viesnī cas pavā rē (nu, nu). Ieradā mies apmierinā ti un nedaudz noguruš i.

Vakarā garneles tika pagatavotas. Un ļ oti, ļ oti garš ī gi!

Otrajā dienā es palū dzu peldē t kopā . Nu, nu))) Š is ir š ortos lī dz ceļ iem)) Mana mī ļ ā mā miņ a! ! ! )))) Mē s peldē jā m))) Sē ž am, ž ā vē jamies...Viņ š atzī stas mī lestī bā.... Es klusu...Aicina mani precē ties...Es klusu...

Un nekas, ka vecuma starpī ba starp mums ir gandrī z 20 gadi un mana meita ir 4 gadus jaunā ka par viņ u)) Piedā vā ja viņ u adoptē t...aizvainots))))

Starp citu, mū su ceļ vedis nekad neieradā s. Acī mredzot tā nevajadzē tu. Tā pē c visvairā k bija jā izdomā izklaides programma. Š ķ iet, ka tas ir izdevies.

Aizbraucam. . . Atnā cu atvadī ties, teicu, ka gaidī š u nā kamo gadu, apprecē simies))) Uzdā vinā ju rokassprā dzi ar ziloni. . . Jauki))) Ž ē l puika...

Bet es tomē r nā kš u š eit, tur ir ļ oti skaisti. Daudz zaļ umu, skaists okeā ns un gara pludmale, kur var staigā t bezgalī gi. Tā bija pirmā reize manā dzī vē , kad es tieš ā m negribē ju iet prom no mā jā m. Kad es biju autobusā un mana dvē sele steidzā s atpakaļ , paņ emiet koferus un skrieniet atpakaļ uz paradī zi.

Varbū t kā dreiz mans sapnis piepildī sies, un es tur pavadī š u visu ziemu. Un varbū t es pā rcelš os uz turieni pilnī bā ))

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums