Cūka zvērēja. 6. daļa

03 Decembris 2018 Ceļošanas laiks: no 04 Novembris 2018 ieslēgts 16 Novembris 2018
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas tieš i virs ceļ a, nakts bija pilnī gi klusa, tā pē c gulē jā m labi. Es piecē los agri, lai sagaidī tu rī tausmu. Bet diemž ē l! Š eit saule uzlē ca nevis Ellas klints dē ļ , bet gan no kaut kurienes pa kreisi, tā pē c nekā da skaista skata te nav.

Pagā juš ā gada viesnī ca š ajā ziņ ā guva lielu uzvaru.

Pē c brokastī m ar augļ iem ar auklu devā mies pā rgā jienā . Izrā dā s, ka mū su ielu nez kā pē c sauca par ū denskritumu. Man nebija ne jausmas, ka š eit ir vē l kā ds ū denskritums, izņ emot to, ko redzē jā m pagā juš ajā gadā .

Jū s varat nokļ ū t Ella Rock bezgalī gi daudzos veidos. Daž i ir sarež ģ ī tā ki, citi ir vieglā ki. Pā rskatos lasī ju, ka viltī gie vietē jie neveiksmī gos tū ristus speciā li vadā pa nepareizajiem marš rutiem, lai tie apmaldā s, un vietē jie pē c tam varonī gi glā bj. Uz dienu, protams.


Tā pē c mē s nepadevā mies provokā cijai, kad grupa Š rilankas vī rieš u mē ģ inā ja mums parā dī t, kur nogriezt sliedē m. Mē s devā mies tā lā k. Mums priekš ā bija sportistu puiš u grupa. Un tā viņ i gā ja pā rliecinā ti, ka mē s bijā m pilnī gi pā rliecinā ti, ka viņ i dosies pie Ellas. Vai viņ i nevar staigā t pa gulš ņ iem Bandaravelā ? Un tieš ā m, viņ i tur negā ja. Bet viņ i arī negā ja pie Ellas. Iegriezā mies pa labi viesnī cā , kas atrodas uz nogā zes. Jā , es negribē tu tur dzī vot. Vilcieni, protams, neiet ī paš i biež i, bet no pilikat lī dz centram apniks.

Tā tad, kur mums jā griež as pa kreisi? Kā da sieviete mums parā dī ja ceļ u. Viņ ai bija jā tic. Un viņ a nekrā pa. Pē c maldī š anā s starp dā rziem beidzot tikā m marš rutā . Satikā m jau lejā ejoš as cilvē ku grupas, kas ar lī dzjū tī bu skatī jā s uz mums, mē les rā pdami kalnā . Pulkstens jau bija 9.

Ja š ie cilvē ki sagaidī ja rī tausmu augš ā , kā pē c viņ i vienkā rš i nokā pj? Ko tur varē ja darī t 3 stundas? Un vispā r mazgā ties tumsā , doma tā da. Nav vieglā kais kā piens. Ir vairā kas zonas ar slapjiem akmeņ iem, kur var pagriezt kā ju kā divus pirkstus pa asfaltu. Labi, ka valkā ju sandales, nevis manas parastā s flip-flops. Visur pilē ja ū dens. Un tas neskatoties uz to, ka vairā kas dienas nav lijis.

Kā pš ana prasī ja, kā solī ts, 2 stundas. Daudz grū tā k nekā Adam's Little Peak. Bet panorā mas ir lī dzī gas.

Tikai tad, ja tur bija tī ra virsotne, š eit auga eikaliptu mež s.

Paš ā augš ā atradā s bū da, pie kuras tirgoja ū deni un kokosriekstus. Un to visu vilka!

Nedaudz pamaldī juš ies, viņ i sā ka laist lejā , bet pa kā du citu ceļ u.

Kartes man parā dī ja, ka kaut kur zem mums ir ala. Tikai, lai tajā iekļ ū tu, vispirms jā nobrauc pa trasi un tad atkal jā kā pj augš ā . AAA! Cik daudz ir iespē jams? Bet acis baidā s, un kā jas baidā s. Gari vai ī si, bet tikā m lī dz vietai, kur bija jā bū t kā pienam uz alu, un jau gribē jā m iet, bet mū s sauca. Izrā dā s – ieeja ir apmaksā ta. Samaksā juš i 150 rū pijas, viņ i atkal sā ka kā pt augš ā .

Vietā m teritorija atgā dinā ja Voroncova parku Alupkā . Tie paš i sū nā m klā ti laukakmeņ i un kā pnes. Vietā m - Sargs Obu Jaunajā pasaulē .

Sasniedza grotu.

Tur mē s satikā m hinduistu grupu, kas zvanī ja rokassprā dzes, viņ u hinduistu pavadī bā . Viens no viņ iem atvē ra muti un mē ģ inā ja notvert ū dens lā ses, kas krī t no alas griestiem. Smieklī gi!

Nekas pā rdabisks.

Ir vietas, kas ir skaistas un absolū ti bezmaksas.


Atgriež oties kā jā m pie Ellas, mē s devā mies uz Chill restorā nu pusdienot.

Mē s to izvē lē jā mies tikai vē sā interjera un ā rpuses dē ļ . Acī mredzot arī visi pā rē jie apmeklē tā ji. Cilvē ki krita pie š ahtas, neskatoties uz to, ka pā rē jā s krodziņ i bija tukš i. Atkal pasū tī jā m rī su un vistas karija zupu ar daž ā diem asiem niš tjakiem.

Saimnieks apstaigā ja zā li. Paņ ē mis no galdiņ a apmeklē tā ju atstā to honorā ru, viņ š iemeta viesmī lim simtu, pā rē jo iebā za kabatā . Dzeramnauda š ajā iestā dē bija iekļ auta č ekā , tā pē c paņ ē mā m visu sū tī jumu. Saimnieks pat neslē pa savu vilš anos.

Starp citu. Iepriekš ē jā dienā mums bija milzī ga summa 3.000 rū piju. No rī ta skaitot, cik daudz mums izdevā s zaudē t aizvadī tajā dienā , mani pā rņ ē ma š ausmas. 13000! Nu par viesnī cu samaksā ja 6 tū kstoš us. Un kur mē s likā m vē l 7?

Piekrastē iztē rē jā m 3-4 tū kstoš us dienā .

Beidz pļ ā pā t! Kafejnī cā viņ i nopirka tikai vienu alu. Pā rē jie devā s beigt dzert vietā , kur to pā rdod lī dzņ emš anai. Tur maksā ja, protams, nevis 200 rū pijas, kā piekrastē , bet ne 500, bet tikai 280. Dā rgi, galu galā kū rorts, Ella. Citi daž ā di vā cieš i tika ieslodzī ti britu pakļ autī bā .

Lī dz vakaram vē l bija laiks, tā pē c nolē mā m viņ u nogalinā t, dodoties peldē ties pie ū denskrituma. Š ogad tas bija mazliet pilnā ks nekā agrā k.

Bathe tomē r neizdevā s. Bija pā rā k daudz cilvē ku, kas gribē ja fotografē t. Bet mums ir labi, veldzē simies dvē selē , bet vietē jie, kas nā ca peldē ties un mazgā ties, bija nedaudz samulsuš i.

Pē rtiķ i š eit ir tikai modeļ i. Viņ i jau skrien!

Mē s Ellu atstā jā m bez nož ē las. Visu, ko te varē ja redzē t, apskatī jā m.

Vairā k par divā m pilnā m dienā m te noteikti nav ko darī t. Es nekad neatgriezī š os! Protams, viņ a pat iepriekš ē jā dienā š eit neatstā ja saplosī tā s vjetnamietes. Atceros, kā grū tajos 90. gados, izejot no dzemdī bu nama, visas meitenes rū pī gi pā rbaudī ja naktsgaldiņ us. Nedod Dievs, es kaut ko aizmirsu!


Vilciens aizgā ja pusvienpadsmitos. Gribē jā m ieturē t brokastis kafejnī cā netā lu no stacijas, bet nekas vē l neizdevā s. Atrada tikai ē stuvi, kas pā rdod svaigus konditorejas izstrā dā jumus. Tur ē dā m kā rtaino mī klu ar karstu pildī jumu. Tač u arī ē dnī ca acī mredzot nestrā dā ja. Pē c tam ieraudzī ju zī mi, ka strā dā no 11 lī dz 4. Acī mredzot lī dz pulksten 4 naktī . Kad š is nabags guļ ? Pī rā gi jau izcepti. Un tad ielauzā s pā ris nekaunī gu baltumu un sē dē ja koš ļ ā joties.

Un fitnesa centrā , kas atrodas netā lu no stacijas, jau bija apmeklē tā ji! Vietē jie zobeni bū vē ja sev figū ras, grabē ja dzelž us.

Stacijas biļ eš u kase vē l nav strā dā jusi. Biļ etes sā ka pā rdot tieš i stundu pirms izlidoš anas. Kasiere man kaut ko jautā ja. Man likā s, ka viņ š jautā , vai es gribu rezervē t vietas, un es atbildē ju, ka nē , jo pagā juš ajā gadā biļ etes bija bez sē dvietā m. Nemaldiniet mū s, mazos! Man iedeva divus kartona gabalus, tā pat kā pagā juš ajā gadā . Mē s devā mies uz platformu un apsē dā mies uz soliņ a. Pamazā m cilvē ki sā ka pievilkties. Daudziem no viņ iem rokā s bija daž i palagi ar Č empionu lī gas ģ erboņ iem. Es biju nervozs. Un pē kš ņ i sā ka pā rdot biļ etes ar sē dvietā m un š iem papī riem un ir rezervā cija?

Un cilvē ki nā k. Kas tas ir, viņ i visi apsē dī sies, un mē s stā vē sim? Devos atpakaļ uz kasi. Un ir tikai kņ ada! Viņ a atgriezā s. Es pieķ ē ros krievvalodī gajai grupai, kad ieraudzī ju viņ u papī rus ar ģ erboņ iem. Viņ i teica, ka viņ iem š ā das biļ etes iedeva. Arī tur nebija nevienas vietas. Un diviem viņ u uzņ ē mumiem pieš ķ ī ra to paš u, ko manam. Dī vaini, nesaprotami!

Cilvē ku bija daudz vairā k nekā pagā juš ajā gadā , un es nopietni baidī jos, ka nepietiks vietu. Un es nesmaidī ju, stā vot 4 stundas. Bet tas viss izdevā s. Visi iekā rtojā s un apsē dā s. Un sā kā s! Cilvē ki lē kā ja no maš ī nas uz maš ī nu, no loga uz logu ar telefoniem kamerā . Ī paš u uzmanī bu piesaistī ja divas krievu meitenes identiskos ī sos baltos svā rkos. Tiklī dz viņ i nefotografē ja viens otru uz iPhone! Pat karā jā s uz izstieptā m rokā m no atvē rtajā m maš ī nas durvī m.

Mē s to visu esam redzē juš i iepriekš , tā pē c spē lē jā m kā rtis, tikai laiku pa laikam paskatoties ā rā pa logu.

Vilcienam iebraucot tunelī , vietē jie iedzī votā ji sā ka nikni svilpt un kliegt. Un tā kā tuneļ u bija daudz, galva jau bija kvadrā tveida.


Ieradies Hatonā . Lasī ju, ka svē tceļ ojumu sezona uz Ā dama virsotni sā kas 1. decembrī .

Pē c tam vajadzē tu bū t tieš am autobusam uz Delhuzi ciematu, kas atrodas pakā jē . Un tagad mums jā iet ar 30 kilometru maiņ u. Bet mums nebija laika noiet daž us metrus, jo mums pielē ca kā ds vī rietis un, bakstī jis mums vizī tkarti, sā ka kaut ko stā stī t. Piemē ram, viesnī ca skaistā vietā , tikai divi tū kstoš i. Uz vizī tkartes tika ierakstī ts nosaukums "Rock View" un uzzī mē ta vē traina upe. Es domā ju, ka ž ests bija tieš i pie kā jas. Kā pē c ne? Nu es saku. Ejam skatī ties. Viņ š saka, ka es tevi aizvedī š u tuk-tukā bez maksas. Labi, iesim! Mana modrī ba bija apslā pē ta. Š eit kaut kas nebija kā rtī bā . Nolē mu precizē t: “Delhuzi? »

Es biju pā rliecinā ts: “Delhuzi, Delhuzi. Delhuzi ceļ š .

Viņ i apsē dā s un grabē ja pa pilsē tu. Autoosta, starp citu, nemaz nav tik tuvu dzelzceļ am. Tagad man nā ktos stutē t ar mugursomā m. Bet mē s esam forš i, tuk-tuk!

Un tomē r kaut kas mani mulsinā ja. Aknas juta viltī bu. Bet ir par vē lu, mē s ejam prom.

Mē ģ inā ju sevi mierinā t, ka varbū t š ī nav sezona, cilvē ku ir par maz un viesnī cniekiem jā ķ er tū risti pieejā s.

Mū s apdzina vē l viens tuk-tuks, kura iekš ienē pamanī ju puisi un meiteni braucam ar mums vienā maš ī nā . Tas mani mazliet nomierinā ja. Tā tad viņ i arī tika noķ erti.

Bet, nobraucot 4 kilometrus, mū su š oferis apstā jā s un teica: “Nokā p, nā c! ». Kā jū s ieradā ties? Uz kalnu vē l rē kt un rē kt. Un tad es sapratu, kur esmu caurdurts. Viņ š teica Delhuzi Road. Tas ir, viņ a ž ests nav paš ā ciematā , bet gan uz ceļ a, kas ved uz to. Bliiin!

Man bija jā izkā pj un jā dodas uz autobusu. Bet tā vietā es sā ku ar viņ u runā t. Viņ š mums apsolī ja debesu krū mus. Luksusa numuri ar skatu uz ū denskritumu. Viņ a sieva, izrā dā s, garš ī gi gatavo, pusdienosim un brokastis. Un nokļ ū t kalnā ir bezjē dzī gi! Tuk-tuk aizvedī s un atvedī s. Kas, es jautā ju, tas viss ir par 2000? Jā nē ! Par 6500! Sasodī ts!


Bet man joprojā m bija nauda, ​ ​ un nebija skaidrs, kur to tē rē t. Labi, es saku, parā diet savu luksusa istabu.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Этот экземпляр мы встретили на Элла-рок
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums