Trīs laivā, nabadzība un suņi. 6. daļa

29 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 07 Novembris 2016 ieslēgts 15 Novembris 2016
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit >>>

Pludmale bija skaista! Mē s esam redzē juš i daudzas skaistas pludmales, bet š ī bija skaistā kā no visā m skaistā kajā m!


Un pamests, bet tajā paš ā laikā ne pamests. Mazs un mā jī gs. Absolū ti bez viļ ņ iem. Pā rliecinoš i mierī gs. Ieraugot cilvē kus sauļ oš anā s krē slos ē nā , viņ i jautā ja, kā sauc š o pludmali? Ja ticē t kartei, tad to sauca par pilnī gi neizrunā jamu - Dakol. Bet cilvē ki teica, ka ieradā s tikai vakar un nezina pludmales nosaukumu. Un es domā ju, ka tikai mū sē jie var iet, kas zina, kur. Ā rzemju idioti, izrā dā s, ne ar ko neatš ķ iras no mū sē jiem. Meitene teica, ka adresi var redzē t uz kupona. Lasa - Kanakona. Nē , es saku. Kanakona ir visa reģ iona nosaukums. Viņ i nesaprata nekā du jē gu, staigā ja pa pludmali un uzdeva š o jautā jumu glā bē jam. Viņ am noteikti jā zina, ko viņ š š eit sargā . Glā bē js teica Cola. Bijā m pā rsteigti - vai tur ir kola un arī te? Viņ š apstiprinoš i pamā ja ar galvu un precizē ja "Septiņ i Kol". Ne piķ is, ne kā ds mazums, proti, "septiņ i". Interesanti, kā ir? "Semi", kā es saprotu, nozī mē "puse". Piemē ram, daļ ē ji sauss ir daļ ē ji sauss (vī ns). Un "septiņ as kolas" - puse kolas? Dī vaini. Jā , lai Dievs viņ u svē tī ar vā rdu. Bet pludmale ir pā rsteidzoš a! Mē s nekavē jā mies, nolemjot, ka rī t ieradī simies š eit visi kopā . Rī t mums pē dē jā diena, beidzot jā ļ aujas atpū tai! Turklā t š ī pludmale viņ am bija ideā la.

Kad atgriezā mies Verkā , bija pagā jusi pusstunda. Misters turpinā ja lasī t. Es viņ am teicu, ka pā ri kalnam ir labā kā pludmale. Viņ š pamā ja, bet nepā rstā ja lasī t. No tā paš a OK cilvē ki dī vaini! Nā c uz pasaules galiem lasī t! Nolē mā m atgriezties Agondā pa veco ceļ u kā jā m. Savannā bija smacī gs. Vakar pē c viļ ņ u norimš anas kļ uva manā mi siltā ks. Pirms tam man bija absolū ti ē rti, bet tagad kaut kā ne pā rā k. Sievietes sē dē ja uz tilta pā r upi un pā rdeva zivis. Vienam bija garneles ledus bļ odā . Ak, garneles! Droš i vien lē tā k nekā Č audi tirgū . Kurš zinā ja, ka tos var iegā dā ties, nekur nebraucot? Nā kamreiz jā ņ em 2 katli!

Dosimies pusdienā s uz Maiju. Tur viņ i nož ogoja bā ru un smirdē ja pē c krā sas. Sezona sā kā s, un visu ciematu piepildī ja daž ā das ē kas skaņ as un smarž as. Mē s tomē r nolē mā m palikt. Gaidot pasū tī jumu, š ķ ē rsoju ceļ u, lai izpē tī tu vī na veikala sortimentu. Tā bija otrā , ko atradā m ciematā . Bet tas bija pastā vī gi aizvē rts, un ī paš nieka telefons plī voja uz aizvē rtā slē ģ a. Kā da meitene viņ am piezvanī ja, un veikals tika atvē rts. Bet tur pā rdevē ja izrā dī jā s apmē ram desmit gadus vecs bē rns. Es viņ am jautā ju: "Vai jums ir istaba Black Horse? " Viņ š man atbildē ja: "Vai man ir telpa! " un norā dī ja uz griestiem. Es neizpratnē paskatī jos tur. N-jā ! Mē s runā jā m! Es nopirku no viņ a ū deni un devos atpakaļ . Tikai vē lā k es sapratu, ko viņ š ar to domā ja! Es viņ am jautā ju par rumu, un viņ š nez kā pē c nolē ma, ka mani interesē viņ a istaba!

Es ē du jū ras veltes zupu ar dā rzeņ iem un platā m nū delē m, Verka pasū tī ja sisleri, ko mē s ē dā m pludmales kafejnī cā , un Vadiks paņ ē ma biryani. Š is (vai š is) biryani atš ķ irī bā no tā , ko ē dā m Palolemā , tika pagatavots no krā sainiem rī siem un garš oja savā dā k.


Sieslers arī bija citā dā ks. Katra kafejnī ca gatavo savā dā k. Ar dzī vi nepietiek, lai visur izmē ģ inā tu visu. Tad es atcerē jos, ka mums ir bezmaksas gurķ i. Nomazgā juš i tos zem krā na, viņ i iekoda. . . Ak, mammu! Rū gti-skā bi-sā ļ i! Jā , tie nav gurķ i, bet kaut kā di gurķ i! Un govs ar prieku tā s plaisī ja! Tā pē c mē s viņ us pabarosim!

Es aizmirsu pieminē t vē l vienu smieklī gu brī di. Otrajā vai treš ajā mū su uzturē š anā s dienā viesnī cā Agnelo sā ka man kaut ko stā stī t par vannu (tā es viņ u sapratu). No kā secinā ju, ka bū dā nav nodroš inā ts karstais ū dens. Man tas nemaz nebija vajadzī gs, tā dā karstumā vē lams aukstums. Bet Verka tomē r gribē ja izmazgā t matus ar karstu ū deni un lū dza man noskaidrot, kur atrodas tieš i š ī pirts. Uzdevu š o jautā jumu meitenei reģ istratū rā . Viņ a neizpratnē skatī jā s uz mani. Viņ a teica, ka mums mā jā ir karstais ū dens. vai tu nezinā ji? Mē s nezinā jā m. Ieejot mū su dzī voklī , viņ a norā dī ja uz slē dzi, kas atrodas blakus gaismas slē dzim vannas istabā . Un mē s domā jā m, kam tas paredzē ts? Ieslē dzā m, bet karstais ū dens nenā ca ā rā . Izdomā jā m, ka katls ir jā karsē vismaz pā ris stundas. Apskatī jā m jumtu, bet tur nebija katla.

Meitene ienā ca un sajuta, kā no duš as plū st aukstais ū dens. Viņ a teica, ka rī t atbrauks elektriķ is (vai santehniķ is) un salaboš ot. Bet kad viņ š atnā ca, mē s viņ u nelaidā m iekš ā , sakot, ka ledus guļ . Verka, gā jiena nogurdinā ta, jau bija nogū lā s uz matrač a. Tad smē jā mies, ka ne velti viņ us ielaidā m - kā pē c gan ne siž etu porno filmai “Verka un santehniķ is”?

Beigā s ar kopī giem saimnieka, dē la un elektriķ a pū liņ iem duš a tika salabota. Izrā dā s, ka sildī tā js bija caurplū des, individuā ls katrai khatynka. Es savā tumsā pat nenojautu par to esamī bu.

Vakariņ ā s mē s nopirkā m papaiju un viskiju. Un tad viss ir rums, jā rums! Viskijs bija nedaudz dā rgā ks par rumu, bet tomē r daudz lē tā ks par Dutik un, pē c patē rē tā ju domā m, ļ oti neko!

Es piezvanī ju dē lam un jautā ju, vai viņ š nejauš i atceras simt rū piju, kas man pielī p? Viņ š neatcerē jā s, bet rezignē ti izņ ē ma to no kabatas un iedeva man.


Un es jutos neomulī gi. Vai esat ē dis gurķ i? Vai jū s smarž ojat krā sas? Iedzē ru malku viskija, man palika slikti. Aizgā ju uz mā ju, pirmo reizi ieslē dzu ventilatoru un sabruku uz gultas. Slikta dū š a nepā rgā ja. Man bija jā brū k uz vannas istabu un jā sauc palī gā Ihtianders. Pē c pusstundas nogulē š anas š ķ ita, ka tas atkal ir normā ls. Un kas tas bija? Es neē du un nedzē ru — man tā nemaz nelikā s.

Ir atnā cis suns. Viņ a dzē ra ū deni no pē du baseina un apgū lā s pie sliekš ņ a. Viņ a vienmē r ieradā s katru vakaru, lai gan mē s viņ u ne ar ko necienā jā m. Saimnieks sā kumā mē ģ inā ja viņ u padzī t, bet viņ a absolū ti nereaģ ē ja uz viņ a vicinā tajā m rokā m. Mē s teicā m, ka viņ a mū s netraucē . Un saimnieka dē ls teica, ka tā esot "droš ī ba".

No rī ta, paņ ē muš i sē klas ceļ am, mē s atkal devā mies uz Kolu. Kad nogriezā mies uz bedraina lauku ceļ a, mū s apdzina divi autobraucē ji ar krieviski runā još iem jaunieš iem. Viņ i mū s sveicinā ja, sakot "Sveiki". Mē s bijā m ļ oti lī dzī gi angļ iem, mizojā m sē klas! Lai gan gadī jā s kļ ū dī ties par daž u cilvē ku tautī bu. Kad gā jā m gar Rajbag (kur atrodas forš ā Lalit viesnī ca), es no attā luma ieraudzī ju centneru pokemonu grupu. Sievietes bija peldkostī mos, bet vī rieš i š ortos. Es tos paņ ē mu, tas bija, brā ļ iem slā viem. Bet, kad viņ i pienā ca tuvā k, un es ieraudzī ju viņ u sejas. . . Mū su sejā m nav tā du seju! Un visā sievietes augš stilbā nav tetovē jumu. Un Agondā es redzē ju pliku sievieti. Š eit man nebija š aubu. Krievu pliko sievieti redzē ju tikai filmā "Brā lis-2". Nu, Daš a Astafjeva neskaitā s - viņ a to var atļ auties. Manī radā s cita veida š aubas - vai tā ir sieviete? Tas bija svā rkos, kas var viegli pā riet uz gurnu, un Aleksandrs Saļ ņ ikovs bū tu apskaudis viņ a plecus. Tomē r viņ as balss bija diezgan sieviš ķ ī ga!

Pagā juš i mums garā m, autobraucē ji pazuda aiz stū ra. Pē c minū tes atskanē ja rū koņ a. Viens no velosipē diem saslī dē ja uz grants un ielidoja krū mos. Puisis un meitene viegli izkā puš i - daž i nobrā zumi. Nē ! Pats par sevi tas ir uzticamā ks! Un lē tā k! Un vē l noderī gā k!

Neapstā joties pie lielā s Koļ as, mē s devā mies taisni uz mazo. Pludmale bija tukš a, un kā dā piekrastes viesnī cā cilvē ku grupa taisī ja asanas, ko vadī ja guru, sensejs vai kā citā di to sauc.


Mē s uzkā pā m jū rā , tā pat kā vakar, pilnī gi mierī gi. Ū dens Arā bijas jū rā ir diezgan sā ļ š , ne tik daudz kā Sarkanajā jū rā , tač u joprojā m ir lieliski saglabā ts.

Es gulē ju uz vē dera, nedaudz grā bī ju rokas, un vilnis mani š ū poja uz priekš u un atpakaļ . Kaaaaaif! Jogi, pabeiguš i vingroš anu, arī ielija pludmalē . Dzirdē ju runu vā cu un angļ u valodā . Tad viņ i devā s brokastī s. Nolē mu beigu beigā s nedaudz iedegties. Pē dē jā s dienā s pat pā rstā ju nē sā t cepuri, lai seja varē tu nedaudz iedegties. Sauļ ojā s tikai mana ķ ermeņ a izcilā kā daļ a, deguns. Es arī mē ģ inā ju novilkt brilles. Viss ir bezjē dzī gi! Bā ls krupjē ns ar sarkanu degunu! Es apgū los tieš i smiltī s pie ū dens.

Bet ilgi tā melot nav iespē jams — ķ ermenis sā ka smarž ot. Viņ a nolika dvieli. Es nogulē ju uz vē dera piecas minū tes. Apgā zā s. Viņ a gulē ja uz muguras. Nav neiespē jama! Man ir garlaicī gi! Jogi, paē duš i brokastis, devā s peldē ties boju ierobež otajā akvatorijā . Mē s atstā jā m Verku ē nā un aizpeldē jā m lī dz tā lajiem akmeņ iem. Joga gongs aicinā ja uz meditā ciju. Pieķ ē ru sevi pie domas, ka laikam te kā du nedē ļ u nodzī voš u. Bū tu interesanti. Man jā mā cā s izturī ba un pacietī ba, citā di esmu pā rā k nemierī gs. Interesanti, cik ilgs laiks bū tu nepiecieš ams, lai paveiktu visu pē c svilpes?

Esiet pacietī gs, vairs nav daudz palicis!

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 Пляж Маленькая Кола
 Пляж Маленькая Кола
 Пляж Маленькая Кола
 Пляж Маленькая Кола
 Пляж Маленькая Кола
 Пляж Маленькая Кола
 Пляж Маленькая Кола
 Дорога на Пляж Кола, ближняя от Агонды
 витрина вайншопа
 виски
 бириани
 пляж Большая Кола
Ух ты! Сколько кокосов!
Līdzīgi stāsti
komentāri (19) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums