Trīs laivā, nabadzība un suņi. 5. daļa

28 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 06 Novembris 2016 ieslēgts 15 Novembris 2016
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit >>>

Es pazibē ju, tā bija doma lū gt hinduistam ceļ u, tač u es to atmetu kā neveiksmī gu. Smaidot sejā , viņ a piespieda sevi pateikt "Sveiki". Hinduists atbildē ja. Biezokņ ā stā vē ja vē l divi mociki. Pavirzī jies krietnu gabalu, saku kompanjoniem: “Novē rtē jiet, vai viņ iem ir ieroč i! Kā ds š auja! " Saprā tī gā Verka atbildē ja: "Vai mums ir iespē jas? " Mē s turpinā m iet pā rliecinoš ā solī , it kā zinā m kur. Lai jū s saprastu, mē s nē sā jā m lī dzi visu savu naudu un planš eti un bijā m viegls laupī jums, ja š ie vī ri gribē ja pā rbaudī t mū su mugursomu vai aizskart mū su godu ar Verku. Vai varbū t arī Vadkina. Tā pat kā tas joks. Vā cieš i ieņ ē ma ciematu un saka: "Mē s tagad noš ausim sievietes un izvarosim vī rieš us! " Sievietes: "Tā nenotiek! " Vī rieš i priecī gi: "Gadā s, tā gadā s! ". Smieklī gi. Bet tad es nesmē jos.


Tač u neviens mums nesekoja. Un tad gā ja daž as siltumnī cas. Mē s neskaidri atcerē jā mies, ka kaut ko lī dzī gu esam redzē juš i kartē , un taciņ ai vajadzē tu mū s aizvest uz Butterfly Beach. Es gā ju, skatoties uz kokiem, cerī bā ieraudzī t pē rtiķ us. Ļ oti biež i tā di zirnekļ i savā tī klā karā jā s virs ceļ a.

Es kaut ko uzkā pu. Š is kaut kas, paslī dot man uz kā jas, ielī da krū mos. Man pat nebija laika baidī ties, bet es nodrebē ju. Nekoda, un paldies Dievam! Un tas bū tu jautri!

Taka mū s veda uz pludmali. Bet tas nemaz nebija tauriņ š , bet tikai mazs akmeņ ains lī cis.

Aiz akmeņ iem mē s redzē jā m divas Indijas sievietes, kas vicinā ja mums ar rokā m un laipni smaidī ja. Mē s pamā jā m un smaidī jā m pretī . Dosimies atpakaļ . Mē s satikā m ļ oti vienkā rš i ģ ē rbtu indieš u ģ imeni ar bē rniem, kas brauca, š ķ iet, uz pikniku. Mē s sasveicinā jā mies un viņ i smaidī ja. Lī dz ko, tomē r, laipni cilvē ki! Sasniegusi sazarojumu, Verka gribē ja atgriezties Agondā , bet es uzstā ju, lai tomē r mē ģ inā tu atrast Butterfly Beach. Bija tikai pusvienpadsmit. Ejam skatī ties. Un ceļ š kļ uva ļ oti š aurs un drī z pazuda pavisam. Bakstoties uz priekš u un atpakaļ , viņ i atrada kaut kā du viņ as lī dzī bu. Kaut kur tā lumā atskanē ja maš ī nu troksnis, un mē s visi klaiņ ojā m, un nekā di nevarē jā m atrast normā lu ceļ u. Galu galā dodieties tikai uz skaņ u. Un tad es redzē ju govju ganā mpulku, kas klī da mums pretī . Pa priekš u gā ja bullis, ļ oti mazs.

Viens rags ir izvirzī ts uz priekš u, bet otrs - atpakaļ . Kad viņ š mū s ieraudzī ja, viņ š apstā jā s. Mē s uzskatī jā m, ka vislabā k ir nokā pt no tavernas taciņ as, lai atbrī votu viņ iem ceļ u. Tajā paš ā laikā viņ i aiz muguras paslē pa sarkanu mugursomu. Mī ti ir mī ti, ja nu viņ š reaģ ē s? Un kur, nez, viņ i klī st? Un kur? Ja vien viņ i varē tu man parā dī t ceļ u!


Verka izbijā s un nolē ma pā rņ emt varu savā s rokā s. Pā rliecinā tā solī viņ a virzī jā s otrā virzienā , meklē jot tur ceļ u. Kaut kā tikā m trasē un devā mies Agondas virzienā . Bet es negribē ju, lai mani notriektu kā ds vietē jais Š ū mahers, un uzstā ju, ka mums jā nogriež as atpakaļ uz zemes ceļ a. Piebraucā m pie Agondas, pareizā k sakot, divos rā pā mies augš ā . Verka teica, ka dodas mā jā s atpū sties. Viņ i tik tikko pā rliecinā ja viņ u doties uz pludmales kafejnī cu un atpū sties tur uz sauļ oš anā s krē sla. Viņ i izpū ta alus pudeli ar pusi malkas. Ieslē dzuš ies jū rā , atjē gā mies un pasū tī jā m vakariņ as. Mums bija atlikuš as tikai divarpus dienas, un rū pijas joprojā m bija pieklā jī gas, tā pē c varē ja nedaudz paklusē t. Pusdienā s pasū tī jā m Siesler ē dienu, ko vē l nemē ģ inā jā m, un atkal momos. Sisleru atveda bļ odā .

Vistas krū tiņ a joprojā m č ukstē ja uz kā postu lapas. Bet kopumā nekas ī paš s. Ir daudz izrā dī š anā s, bet maz jē gas. Vista un vista. Momos š eit bija daudz sliktā kas nekā Maijā . Un rē ķ ins ir divreiz lielā ks.

Pē c pusdienā m, kas š oreiz mums izmaksā ja pusotru gabalu, mē s nolē mā m sē sties ar laivu un nopeldē t to paš u, uz Butterfly. Ejot solī , veidojot neieinteresē tas sejas, devā mies pretī laivā m. Viena ī paš nieks pienā ca pie mums un sā ka stā stī t, ka viņ š mums parā dī s pilnī gi visu - Butterfly Beach, Moonlight Beach un delfī nus! Trī s vienā . Un viss komplekts tika piedā vā ts par 1500 rū pijā m. Mē ģ inā ju, bija, nolaist cenu, bet puisis teica, ka š ī ir laba cena un pā rē jais it kā maksā.1800. Teicā m, ka padomā sim. Vadiks atgriezā s pie Verkas, kas gulē ja sauļ oš anā s krē slā , un es devos uz viesnī cu cerī bā atrast slē poš anas pavadoņ us, lai samazinā tu pastaigu izmaksas.

Es gribē ju paņ emt lī dzi krievu ģ imeni, kas apmetā s kaimiņ u bū dā . Man nebija lielas cerī bas. Viņ iem bija divi bē rni, no kuriem jaunā kais nebija pat gadu vecs. Bet bija vē rts mē ģ inā t. Kā jau domā ju, mamma atteicā s, atsaucoties uz mazo. Tad es vienkā rš i pļ ā pā ju ar viņ u, jo pirms tam man kaut kā nebija laika. Š ī ir treš ā reize, kad viņ i ir Goa, viņ iem š eit nav problē mu ar mazu. Viņ i viņ u pabaro kafejnī cā , jo dzī vo tajā paš ā bū dā , kur mū sē jie, un viņ iem nav iespē jas gatavot.

Atgriezies pludmalē . Brauksim paš i! Mē s iekraujā mies laivā , puiš i iedarbinā ja dzinē ju, un mē s peldē jā m.

Atkā pjoties no krasta, mē s sā kā m meklē t delfī nus. Un viņ i ieradā s! Puisis teica, ka mums "trū kst". Viņ š pat nezinā ja, cik daudz. Ja č ū ska man š odien iekoda. . . Bet kā pē c par to domā t? Uzņ ē musi pē c iespē jas vairā k delfī nu attē lu, es paziņ oju, ka vē los peldē t kopā ar tiem (ar delfī niem).


Viņ i (puiš i) piekrita. Es noniru no sā niem un sā ku peldē t tajā virzienā , kur iepriekš biju redzē jis delfī nus. Bet viņ i negribē ja man peldē t tuvu. Reiz no ū dens tikko iznira delfī na galva, domā dams, kā ds krokodils te peld? Nedaudz dzenā jos pē c viņ iem, es iekā pu atpakaļ laivā , gandrī z ievelkot puisi, kurš mani vilka ū denī . Kuģ oja tā lā k. Mē s negribē jā m nolaisties Moonlight pludmalē  — bija daudz cilvē ku, kas nolaidā s no laivā m.

Viņ i nolaidā s uz Butterfly. Jautā ju, vai š eit var atbraukt pa sauszemi? Puisis pamā ja ar rokā m, pā rliecinā dams, ka tas nav iespē jams! ES tev neticu! Pē c pludmales fotografē š anas mē s peldē jā m atpakaļ .

Pa ceļ am kapteinis man rā dī ja cilvē kus, kas kaut ko kaļ uz piekrastes akmeņ iem. Ilgu laiku viņ š man mē ģ inā ja paskaidrot, ko ī sti viņ i raž o. Lī dz beidzot es to sapratu. Austeres!

Pē c tam, kad laivas ī paš nieks bija samaksā jis, mē s nolē mā m vē l kā du laiku palikt pludmalē un redzē t, kas aug uz akmens. Viļ ņ i š odien norimuš i. Bija pilnmē ness un traks bē gums.

Akmeņ i, kas visas š ī s dienas atraduš ies diezgan tā lu no krasta, gandrī z pilnī bā izvirzī jā s no ū dens. Vietē jais iedzī votā js tajos uzkā pa ar maisu un ā muru. Kad viņ š aizgā ja, mē s arī nolē mā m uzkā pt, lai paskatī tos, ko viņ š tur raka. Atradā m uz klints augoš u mī diju. No mū sē jā s tas atš ķ ī rā s ar tirkī za krā su gar č aulas malu. Bet tad glā bē js sā ka svilpt un pamā t ar roku, lai mē s dodamies prom. Nez kā pē c viņ š vietē jam neizsvilpa. Acī mredzot viņ a pienā kumos ietilpa arī maizes gabala aizsardzī ba vietē jiem iedzī votā jiem no tā diem kalnrač iem kā mē s.


Pā ris reizes astoņ os no rī ta mē s redzē jā m autobusu no Agondas pludmales uz Kolu ciematā . No interneta zinā ju, ka ir divas kolas – mazas un lielas. Daž us no tiem esam redzē juš i. Bet es gribē tu atrast citu. Tā pē c mē s nolē mā m braukt ar š o autobusu. Skatoties kartē , ieraudzī jā m, ka Kolas ciems atrodas krietnā attā lumā no tā da paš a nosaukuma pludmales un krustojumā jā izkā pj. Lai izskaidrotu sevi diriģ entam, es Google tulkotā ierakstī ju vā rdu “crossroads”. Viņ š man iedeva tulkojumu "krustojums". Bet kā jū s to atceraties? Rakstī t plaukstā ? Ir vajadzī ga kā da asociā cija. Sekss starp kā du. Jā atceras! Izgā jā m astoņ os no rī ta uz tiltu netā lu no baznī cas. Gaidī ju un gaidī ju, autobusa nav! Varbū t viņ š neiet katru dienu? Vai arī tas nesasniedz tiltu? Mē s viņ u satikā m tā lā k. Nav ko darī t. Jums jā dodas uz š oseju un jā noķ er cits autobuss, kas no Č audi uz Kolu. Viņ i atnā ca un dabū ja. Iekā pjot autobusā , iedevu konduktorei trī sdesmit rū pijas, sakot, ka esam Kolā . Daļ a ceļ a pagā ja pa mums jau zinā mo marš rutu, ko veicā m kā jā m. Tā lā k ceļ š gā ja kalnup. Un lejā parā dī jā s skaists, diezgan liels Indijas templis. Konduktors paņ ē ma paku un izmeta pa logu. Viņ š arī ir pastnieks! Tad viņ š paņ ē ma maisu ar piena pakā m. Vai tas arī tiks izmests? Nē , autobuss samazinā ja ā trumu un viņ š iedeva paku kā dai sievietei. Es izmantoju brī di, kad viņ š nebija aizņ emts, un teicu, ka mums vajag krustojumu. Viņ š domī gi paskatī jā s uz mani un pakratī ja galvu no vienas puses uz otru. Es š o ž estu uztvē ru kā š aubas par iespē ju izpildī t manu lū gumu. Bet viņ š teica: "Labi! " Un tikai tad es atcerē jos, ka par to lasī ju Š antaramā un redzē ju filmu Runaway Job. Š is ž ests hinduistu vidū nozī mē piekriš anu. Tač u viena lieta ir par to lasī t un pavisam cita lieta to piedzī vot.

Izlaidis mū s krustojumā un parā dī jis, kur sā kas ceļ š , kas ved uz pludmali, konduktors ar autobusu devā s prom. Gā jā m pa sarkano ceļ u, rakā mies, kā likā s, nogā zē .

Tas Verkei atgā dinā ja Jordā niju. No augš as karā jā s kaut kā ds augs. Nu gurķ is gurķ is! Un augļ i ir ļ oti lī dzī gi, tikai apaļ i.

Mē s tos redzē jā m maisā , ko zaļ umu veikalā saplē sa govs. Narvav ducis, iebā za tos mugursomas kabatā s.

Sarkanais ceļ š mū s pē c pusstundas aizveda uz pludmales viesnī cas pagalmu, uz koka, pie kura lē kā ja mē rkaķ is.

Izejot krastā , mē s sapratā m, ka š ī ir tā pati pludmale, tikai nokļ uvā m pa citu ceļ u. Bet š odien nebija absolū ti nekā du viļ ņ u, un varē ja droš i peldē t. Tomē r dziļ uma pieaugums bija acumirklī gs. Metrs no krasta jau bija ar galvu. Tā pē c Verka š eit neuzkā pa, bet gan apmierinā jā s ar svaigu ezeru. Atspirguš i visi kopā devā mies uz tā lā ko pludmales galu, lai atrastu ceļ u uz citu Kolu.

Vī rietis sē dē ja ē nā un lasī ja no sava tā lruņ a. Es viņ am jautā ju, vai ir ceļ š uz nā kamo pludmali. Viņ š nezinā ja, bet uzkā pa paskatī ties telefonā . Ceļ š kartē nebija redzams. Pateicoties, mē s ar Vadiku devā mies viņ u meklē t, pametot Verku netā lu no lasā mā “Kunga” un apsoloties ilgi neklī st. Iznā kot uz ceļ a starp palmā m, diezgan ā tri apbraucā m ragu un devā mies uz nā kamo pludmali.

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 сизлер
 пляж Агонда. Вид из кафе Rico's
 отлив на пляже Агонда
 дельфины
 скала Черепаха
 пляж Мунлайт
 пляж Баттерфляй
 Агонда бич
 дорога на пляж Кола
 пляж Кола
 дорога с Большой Колы на Маленькую
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums