Shaan Coco Palms Beach Resort 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.710
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.7 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ceļam no Morjim pludmales. Uzcelta 2010. gadā, restaurēta 2015. gadā. Viesnīcas platība ir 1800 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар ulika89
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā s ar diviem draugiem no 7. lī dz 17. martam š ajā viesnī cā . mē s izglā bā mies no likteņ a dzī vot cū kkū tī (zilā ē kā bez logiem). mums iedeva 13. istabu. Bet viņ i mums nopelnī ja 950 rū pijas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar diviem draugiem no 7. lī dz 17. martam š ajā viesnī cā . mē s izglā bā mies no likteņ a dzī vot cū kkū tī (zilā ē kā bez logiem). mums iedeva 13. istabu. Bet viņ i mums nopelnī ja 950 rū pijas.
Es gribu runā t par š ī s viesnī cas atklā to un biež i atkā rtoto maldinā š anu. divas dienas pirms izrakstī š anā s (15. marts no rī ta, kamē r brokastī jā m) mums izmeta izskalotu palagu ar dzelteniem plankumiem (kurus vē l jā pamē ģ ina ieraudzī t). Plankumi uz palaga, ar ko mē s it kā pā rklā jamies. Palags, uz kura gulē jā m, ir absolū ti tī rs. super selektī vs sviedri. traipi ir veci, nolietoti. Mē s neizmantojā m absolū ti nekā dus krē mus, losjonus.
Par maldinā š anu ir zinā mi visi darbinieki: apsargs, apkopē ja, administratore reģ istratū rā apgalvo, ka viņ iem algas nav izmaksā tas jau 5 mē neš us, un š ā da tū ristu š ķ irš anā s notiek jau aptuveni divus gadus.
Atseviš ķ s vā rds.... mū su viesnī cas gids Almazovs Antons (Pegazs) nepā rprotami strā dā . Viņ š atteicā s mums palī dzē t, teica, lai samaksā : "var izsaukt policiju un izmest jū s no viesnī cas. Policija ieņ ems viesnī cas pusi"
Viesnī ca nav ieteicama.
аватар krutkin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies ar visu ģ imeni, ieskaitot bē rnu 2.5 gadus 2017. gada decembrī . Pirms tam, pirms 3 gadiem, es tur devos kā pā ris. Viņ i solī ja novietot lī dz vakariņ ā m, bet nolikti lī dz pulksten 10 no rī ta, problē mas neradā s. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies ar visu ģ imeni, ieskaitot bē rnu 2.5 gadus 2017. gada decembrī . Pirms tam, pirms 3 gadiem, es tur devos kā pā ris.
Viņ i solī ja novietot lī dz vakariņ ā m, bet nolikti lī dz pulksten 10 no rī ta, problē mas neradā s.
Patiesī bā viesnī cas vē rtē jums 3 zvaigznē s ir ļ oti nosacī ts, domā ju, ka var iedot pamatī gu č etrinieku. Bet tas attiecas uz Indiju. Teritorija ir iež ogota, tī ra, sakopta katru dienu. 2 ē kas, trī sstā vu un vienstā vu. Numuri ir plaš i, daž i ir paredzē ti 3 personā m, kaut kur ir papildu dī vā ns. Kas attiecas uz ē rtī bā m: siltais ū dens, tualete un duš a istabā . Numurā ir arī gaisa kondicionē tā js un griestu ventilators. Ir TV, bet kam tas vajadzī gs bez krievu kanā liem? Ir pieejams arī Wi-Fi, bet diezgan vā jš . Tī rī š ana katru dienu.
Maldā s tie, kas domā , ka 3* viesnī ca Indijā ir grausts. Viss ir ļ oti pieklā jī gi. Jā , ā rpus viesnī cas ir netī rs, bet poligonu nav. Nav arī nepatī kamas smakas.
Pludmale pā ri ceļ am, to var teikt pirmajā rindā . Pludmale ir smilš aina, ļ oti tī ra, katru dienu to uzkopj 2-3 cilvē ki. Ir sauļ oš anā s krē sli, visiem pietika, kafejnī cā pasū tot glā zi sulas, varam pieņ emt, ka sauļ oš anā s krē sli ir nodroš inā ti visai dienai.
Ē dienu cenā bija iekļ autas tikai brokastis (putra vai olu kultenis, tē ja/kafija, augļ i). Ir daudz vietē jo kafejnī cu, virtuve ir vietē jā / Ā zijas / Eiropas. Porcijas lielas, cenas 1.5-2 reizes zemā kas nekā Maskavā . Ja vajag vē l lē tā k, varat doties ā rpus ciemata un atrast piemē rotu restorā nu, un pa ceļ am par 30 rubļ iem nobaudī t svaigu kokosriekstu un niedru sulu. Ī paš u uzmanī bu iesaku pievē rst jū ras veltē m. Svaigi noķ erts un svaigi pagatavots - tas ir nesalī dzinā ms ar smieklī gu naudu.
Mazas izklaides bē rniem: pludmale, jū ra, saule, smiltis. Neskatoties uz to, ir daudz atpū tnieku ar bē rniem.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, domā ju, ka bū s problē mas ar bē rnu (lidojums, karstums), bet viss izdevā s.
аватар sak-alesya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad Mordjim Coco Palm viesnī ca Mordž imā . Reģ istrē š anā s 11:00, bet mē s bijā m iekā rtojuš ies 9:30, pē c istabas uzkopš anas. Viesnī ca sastā v no trim ē kā m: divas - vienstā va un viena - trī sstā vu: ir 3 un 4-vietī gi numuri (ir pieejami arī. … Tomēr ▾ Tā tad Mordjim Coco Palm viesnī ca Mordž imā . Reģ istrē š anā s 11:00, bet mē s bijā m iekā rtojuš ies 9:30, pē c istabas uzkopš anas. Viesnī ca sastā v no trim ē kā m: divas - vienstā va un viena - trī sstā vu: ir 3 un 4-vietī gi numuri (ir pieejami arī.2-vietī gi numuri). Luksusa numuri agrā k atš ķ ī rā s no standarta ar gaisa kondicionē š anas klā tbū tni, bet tagad visi numuri ir aprī koti ar gaisa kondicionē tā ju, un nav skaidrs, kā da ir atš ķ irī ba starp luksusa un standarta numuriem. Es noteikti zinu, ka trī sstā vu ē kā pirmajā stā vā ir divas istabas: aizmugurē tā s ir novietotas kā luksusa, un tā s ir piemē rotas luksusa numuriem platī bas ziņ ā , bet ir liels BET: telpas ir tā lu iekš zemē un internets tur vispā r nestrā dā , nu un baigi smird pē c pelē juma; un telpas vispā rē jais stā voklis ir daudz sliktā ks nekā citiem. Diemž ē l š ajā istabā mums bija jā paliek divas dienas. Kopē jais istabu skaits: 30. Ir neliels baseins un seš i sauļ oš anā s krē sli, iespē jams, sezonā nepietiek. Istabas ir mazas: gulta, naktsgaldiņ i, ledusskapis, TV un drē bju skapis. Nav neviena krievu kanā la. Brokastis no astoņ iem lī dz desmitiem: tē ja vai kafija, augļ u š ķ ī vis: arbū zs, papaija un ananā si, kā arī putras vai olu kulteni ar grauzdiņ iem. Wi Fi principā nav slikts, varē ja sarunā t whatsapp, bet viņ iem pastā vī gi nav gaismas, tad internets. Ī paš nieks dzī vo tajā paš ā viesnī cā , zaļ ā ē kā otrajā stā vā . Bet, ja kā ds visu nakti trokš ņ o, ne viņ š , ne apsargs neiejaucas. Mums bū s jā gaida, lī dz cilvē ki apmetī sies paš i))). Viņ i uzreiz brī dinā ja, ka, ja mē s kaut ko pē rkam Zivju tirgū , tad mē s negatavosim istabā : acī mredzot bija gadī jumi))). Tā tad, ja jū s, tā pat kā mē s, gatavojaties gatavot garneles vai ?? ? ? istabā , tad nereklamē jiet to. Pludmale ir ļ oti tuvu, pā ri ceļ am, bet mē s gā jā m tā lā k: smiltis tur ir baltā kas))). Viņ i nepaņ ē ma seifu: viņ i aizvē ra naudu un dokumentus koferī .
Номер 27. Туалет Балкон Ресторан, где подавался завтрак. Вид из ресторана на пляж Завтрак


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен через дорогу от пляжа Морджим. Построен в 2010 году, реставрация проведена в 2015 году. Площадь территории отеля составляет 1800 квадратных метров.

Atrašanās vieta 62 км от аэропорта г. Даболим.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м, через дорогу.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аюрведический центр.
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 20 номеров в трёх корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Little Morjim Beach Road Pernem 403512 Goa India
Tālruņi: +91 721818 Coco (2626)
​+91 703838 Coco (2626)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).