Sliktāku nav iespējams iedomāties!

Rakstīts: 28 marta 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 17 marta 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 1.0
Atpū tā s ar diviem draugiem no 7. lī dz 17. martam š ajā viesnī cā . mē s izglā bā mies no likteņ a dzī vot cū kkū tī (zilā ē kā bez logiem). mums iedeva 13. istabu. Bet viņ i mums nopelnī ja 950 rū pijas.
Es gribu runā t par š ī s viesnī cas atklā to un biež i atkā rtoto maldinā š anu. divas dienas pirms izrakstī š anā s (15. marts no rī ta, kamē r brokastī jā m) mums izmeta izskalotu palagu ar dzelteniem plankumiem (kurus vē l jā pamē ģ ina ieraudzī t). Plankumi uz palaga, ar ko mē s it kā pā rklā jamies. Palags, uz kura gulē jā m, ir absolū ti tī rs. super selektī vs sviedri. traipi ir veci, nolietoti. Mē s neizmantojā m absolū ti nekā dus krē mus, losjonus.
Par maldinā š anu ir zinā mi visi darbinieki: apsargs, apkopē ja, administratore reģ istratū rā apgalvo, ka viņ iem algas nav izmaksā tas jau 5 mē neš us, un š ā da tū ristu š ķ irš anā s notiek jau aptuveni divus gadus.

Atseviš ķ s vā rds.... mū su viesnī cas gids Almazovs Antons (Pegazs) nepā rprotami strā dā . Viņ š atteicā s mums palī dzē t, teica, lai samaksā : "var izsaukt policiju un izmest jū s no viesnī cas. Policija ieņ ems viesnī cas pusi"
Viesnī ca nav ieteicama.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu