The Baga Marina Beach Resort & Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№2 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2008. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2011. gadā. Teritorijas kopējā platība 2400 kv.m. Atrodas Goa ziemeļos, Calangute reģionā. Sastāv no divām 4 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар uliagladil
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Indijā atpū š amies otro reizi, bet Goā pirmo reizi. Pirmajā reizē tas bija vairā k par kultū ras un brī niš ķ ī gā kā s valsts iepazī š anu, tā pē c mū su pirmais brauciens bija uz Agru. Tagad es gribu pludmali, bet ar Indijas garš vielu garš u)). … Tomēr ▾ Indijā atpū š amies otro reizi, bet Goā pirmo reizi. Pirmajā reizē tas bija vairā k par kultū ras un brī niš ķ ī gā kā s valsts iepazī š anu, tā pē c mū su pirmais brauciens bija uz Agru. Tagad es gribu pludmali, bet ar Indijas garš vielu garš u)). Goa bija lieliska izvē le. Viesnī ca izrā dī jā s vienkā rš i ideā la vieta gan atraš anā s vietas, gan infrastruktū ras ziņ ā ap viesnī cu. Viss ir blakus, okeā ns ir 5 minū š u attā lumā , Bagi iela ar visiem veikaliem, valū tas maiņ as punktiem, kafejnī cā m, bā riem un daudziem, daudziem citiem. Pati viesnī ca ir zaļ umu un klusuma oā ze pilsē tas burzmā . Tiklī dz nokļ ū sti vidū , rodas atslā buma un miera sajū ta. Pē c ieraš anā s mū s uzreiz sē dinā ja, mū su istaba jau bija pilnī bā gatava. Vide patī kama, istabiņ a tī ra, mā jī ga, ar ļ oti ē rtu gultu. Ir elektriskā tē jkanna, bezmaksas seifs, katrai personai dienā tiek nodroš inā ta pudele ū dens. Vienī gais trū kums bija plā nā s sienas, daž reiz no rī tiem varē ja dzirdē t troksni no ielas, bet ne kritisku. Tī rī š ana katru dienu, lai gan gultas veļ a tika mainī ta tikai pē c pieprasī juma. Tā tad viesnī ca apmierinā ja visas mū su brī vdienu vajadzī bas. . Goa ziemeļ u daļ ā mū s gaidī ja skaists okeā ns ar brī niš ķ ī gu pludmali un kā vienmē r patī kamiem un smaidī giem cilvē kiem. Pat gaiss ir piesā tinā ts ar garš vielu smarž u, ē dieni garš ī gi visā s pludmales un apkā rtnes kafejnī cā s, mē ģ inā jā m apbraukt vairā k iestā ž u un izmē ģ inā t vairā k daž ā du ē dienu, tā pē c neko konkrē tu nevaru ieteikt. Internetu izmantoja kafejnī cā s pludmalē s vai restorā nos, uz pā ris dzē rieniem vai pusdienā m vienmē r bez maksas iedod WI-FI paroli, to var lietot visas dienas garumā . Mums bija tikai brokastis un vairā k nevajadzē ja. Jū s vienmē r varat ieturē t garš ī gu un daudzveidī gu maltī ti jebkurā tuvē jā kafejnī cā . Brokastis paš ā viesnī cā nav ī paš i daudzveidī gas, bet pilnī gi visi ē dieni ir garš ī gi, bez izņ ē muma, ar Indijas virtuves klonu. Tajā paš ā laikā jū s varat vienkā rš i ieturē t brokastis ar olā m un gardā m kū kā m. Vakariņ as pasū tī jā m istabiņ ā , bija ļ oti garš ī gas, ā tras un nebija dā rgas. Viesnī cā ir neliels un tī rs baseins un pat bā rs. Teritorija, lai arī nav liela, bet sakopta un zaļ a. Bū tu jauki veikt nelielu remontu, bet citā di viesnī ca ir vienkā rš i super!
аватар bond40
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! ! ! Visiem tiem, kas gatavojas doties patiesi uz pasakaino valsti, ko sauc par Indiju. Kā pē c tas ir pasakains, jo tas, kas ar jums notiek ikdienā , pilnī gi atš ķ iras no tā , kas ar jums var notikt Goā . Vispirms par viesnī cu! ! ! Salī dzinot ar citā m Ziemeļ goas viesnī cā m, š ī viesnī ca, iespē jams, ir viena no labā kajā m — tie, kas tiecas pē c servisa un ē diena, noteikti nav jums domā ti. … Tomēr ▾ Labdien! ! ! Visiem tiem, kas gatavojas doties patiesi uz pasakaino valsti, ko sauc par Indiju. Kā pē c tas ir pasakains, jo tas, kas ar jums notiek ikdienā , pilnī gi atš ķ iras no tā , kas ar jums var notikt Goā . Vispirms par viesnī cu! ! ! Salī dzinot ar citā m Ziemeļ goas viesnī cā m, š ī viesnī ca, iespē jams, ir viena no labā kajā m — tie, kas tiecas pē c servisa un ē diena, noteikti nav jums domā ti. No plusiem - skaista sakopta teritorija, vairā k vai mazā k tī rs baseins, atraš anā s vieta praktiski pie galvenā s ielas, lī dz jū rai 10-15 min gā jiens, ja ar jaunkundzi - tad pusotra stunda un mī nus 30-50 dolā ri par vienu braucienu - ir daudz veikalu un veikalu, pie kuriem viņ i nevar apstā ties
No mī nusiem: ja domā jat par ekskursiju, noteikti pajautā jiet, kur iet logi - tikai luksusa numuri ir ar skatu uz baseinu, parastie superior numuri nonā k privā tajā sektorā - ticiet mū su izlutinā tajam tū ristam, skats nav ī paš i patī kams, plus periodiski parā dā s smā rds no tualetes - kur un kā pē c nav skaidrs - kaitinoš as pirmā s trī s dienas tad vienalga. , bet tik un tā , ja iekā rtojies priekš niekā , ļ oti svarī gi, lai š ī s telpas nebū tu tā s, kas beidzas ar 4 vai 5 un plus 2-3 stā vi - kā pē c, jo uzreiz virs š ī m telpā m uz jumta ir ū dens sū kņ a sū knis, kas nedarbojas ī paš i klusi un galvenais ir tas, ka tas nedarbojas monotoni, bet periodiski - ī sumā , kam ir jū tī gs pret miegu - nav iespē jams aizmigt - uzreiz prasiet nomainī t numuru - ar pirmo mē ģ inā jumu nedarbosies - bet prasiet uzstā jī gā k - ticiet, ka strā dā )))))). Personā ls principā ir atsaucī gs - galvenais, ka neesat apmierinā ts, viņ i to patieš ā m uzskatī ja par problē mu))
Kas attiecas uz tī rī š anu - katrā istabā uz gultas ir zils lā cis - ko es nesapratu š o interjera gabalu, bet vienalga - tā tad pirmajā dienā š is lā cis stā vē ja uz mū su spilveniem, viss pā rklā ts ar zemi matos un stiklos. - ja viņ i ir tik priecī gi mū s redzē t, lai redzē tu, vai tas ir normā li - nu vismaz viņ i nav sū dī juš i pa gultu - pē c tam š is lā cis tika nogā dā ts pie administratora, uz ko viņ š smaidot teica atvainojos un nolē ma, ka š is incidents bija izsmelts!! ! ! Š is ir ī ss viesnī cas apraksts!
Tagad par Goa: Pludmales ir super, okeā ns silts, indieš i kaklā strā dā ā tri un normā li. Uz ielā m viņ i nemitī gi velk kā pirkt, taksometri un tas viss, meitenē m ir bī stami staigā t vienai vai pat kopā , it ī paš i vakaros (kā man likā s), jo ļ oti biež i var dzirdē t vai lasī t divdomī go "Nataš u" no viņ u vā rdiem. izskatā s. Tā pē c, meitenes, padomā jiet – gan jau kā ds kaut ko meklē . Atseviš ķ ā rindā varat pakavē ties pie tā , kā viņ iem iet uz Goa, pē c pā rcelš anā s no lidostas uz viesnī cu vairs negribē ju pā rsē sties uz mopē du, lai gan pē c 4 uzturē š anā s dienā m atgriezos vē lreiz, bet tas nekad nepiepildī jā s pē c tam, kad iekļ uvā m spē cī gā avā rijā ar taksometru - notrieca motociklistu, kurš acī mredzot uz dū miem pabrauca taisni zem maš ī nas, viņ u nesa desmit metrus tā lā k, Pē tera mopē ds piecpadsmit, vē jstikla nebija, praktiski nebija maš ī nas priekš ā - un es sē dē ju priekš ē jā sē deklī - labi, ka piesprā dzē jos.
Kas attiecas uz ē dienu - ļ oti garš ī gi, interesanti, gribē jā s pamē ģ inā t viņ u ē dienus - pikantus - bet garš ī gus. Viss bū tu labi, ja mū su draudzene priekš pē dē jā dienā nebū tu nogā dā ta slimnī cā ar nopietnu saindē š anos - bet galvenais nebaidī ties - ja ir apdroš inā š ana, telefons, visu var atrisinā t - viņ a tika izrakta par 1 diena un viņ a jau ir dienestā .
Tas viss ī sumā !
Vai es braukš u vē lreiz...es nezinu, jo ir tik daudz valstu, kurā s es vē l neesmu bijis !!! ! ! Lai visiem labas brī vdienas! ! ! Es atbildē š u uz visiem jautā jumiem
аватар ekaterina.sh
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja domā , vai doties uz š o viesnī cu vai izvē lē ties ko citu, tad met š aubas malā un ņ em š o! Viesnī ca Och ir lieliska: tī rī ba, kā rtī ba, draudzī gs personā ls, ko nevar teikt par paš u Goa. Soli pa kreisi vai pa labi no viesnī cas un haoss, netī rumi un citi Indijas atribū ti, kas iegremdē jū s š oka stā voklī . … Tomēr ▾ Ja domā , vai doties uz š o viesnī cu vai izvē lē ties ko citu, tad met š aubas malā un ņ em š o! Viesnī ca Och ir lieliska: tī rī ba, kā rtī ba, draudzī gs personā ls, ko nevar teikt par paš u Goa. Soli pa kreisi vai pa labi no viesnī cas un haoss, netī rumi un citi Indijas atribū ti, kas iegremdē jū s š oka stā voklī . Bet, lai izkļ ū tu no š ī stā vokļ a, ir viens brī numlī dzeklis - tas, protams, ir jū ra, jū ra un pludmales! Ne tikai krā š ņ s, bet arī KRĀ Š NIS! Nu tad viss kā pulkstenis - pludmales, silta jū ra, klubi, komunikā cija (tur 50 procenti tū ristu ir krievi). Ekskursijā s ar ceļ ojumu aģ entū rā m nedevā mies, noalgojā m taksistu, uzrā dī jā m vietu kartē un viņ š mū s pabrauca, nogaidī ja, cik vajadzē ja, un braucā m atpakaļ uz viesnī cu. Ak, jā , par brokastī m viesnī cā : vī rs teica, ka tā s bija vienmuļ as, un uzturē š anā s laikā es paspē ju izmē ģ inā t tikai pusi. Tas ir, viss ir amatieris. Gaļ as ī sti nav, bet olas visā dā s formā s. Bet tik un tā bija garš ī gi. Vakariņ ojā m un vakariņ ojā m kaklā , izvē lē jā mies tur, kur vairā k cilvē ku (ja maz cilvē ku novecojis ē diens, un tie nekad netiks izmesti, tā tad, ja cilvē ku ir daudz, tad ir lielā ka iespē ja ē st svaigas jū ras veltes). Vispā r tik vē su vasaru izgrā bt ziemas vidū ir Pts lieliski! ! !
В ресторане отеля
аватар DenTop
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Teritorija maza un ļ oti labi kopta, viss tī rs, istabiņ a tika uzkopta katru dienu, ļ oti laipns personā ls. Brokastis ir vienā das, bet tā tas ir visur. Pasū tī jā m viesnī cas restorā nā omā ru, pagatavoja superī gi un par lē tā ku cenu iznā ca lē tā k nekā pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Teritorija maza un ļ oti labi kopta, viss tī rs, istabiņ a tika uzkopta katru dienu, ļ oti laipns personā ls. Brokastis ir vienā das, bet tā tas ir visur. Pasū tī jā m viesnī cas restorā nā omā ru, pagatavoja superī gi un par lē tā ku cenu iznā ca lē tā k nekā pludmalē . Istabā ir viss, dzī voklis, fē ns, seifs viss darbojā s. Baseins ir tī rs, to pastā vī gi uzrauga speciā li apmā cī ts cilvē ks, lī dz dvē selei nelaiž nevienu peldē t, atnes un uzklā j dvieli. Pastaigas lī dz pludmalei 10 minū tes, pā ri ielai ar veikaliem. Mē s paņ ē mā m velosipē du tieš i pie viesnī cas, tas maksā ja 300 rū pijas / dienā , par to mē s lidojā m uz pludmali 3 minū tē s. Vakariņ ā s devā mies uz ķ ī nieš u restorā nu "Kim Faa", kas atrodas, izejot no viesnī cas, pa kreisi, uz galveno ceļ u un atkal pa kreisi, 100-150 metri un bū s no kreisā s puses, viņ i gatavo vienkā rš i. dievī gi, tik garš ī gi vē l neesam ē duš i, saimnieks ķ ī nietis, kurš personī gi satiekas un izbrauc, ļ oti jauks un izpalī dzī gs personā ls, iesaku visiem, nenož ē losiet!! !
Ja es atkal dotos uz GOA, es noteikti paliktu š ajā viesnī cā! ! !
Вечерний вид из номера Меню ресторана Территория Бар в бассейне
аватар mediabasis
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar vī ru bijā m ciemos februā ra beigā s. Neticami skaisti! Viesnī ca ir lieliska. Vienkā rš i palū dziet apmesties ne zemā k par otro stā vu. Vannas istaba ir ļ oti interesanta - viena siena ir caurspī dī ga un atveras guļ amistabā . … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru bijā m ciemos februā ra beigā s. Neticami skaisti! Viesnī ca ir lieliska. Vienkā rš i palū dziet apmesties ne zemā k par otro stā vu. Vannas istaba ir ļ oti interesanta - viena siena ir caurspī dī ga un atveras guļ amistabā . Tī rī ts katru dienu. Brokastī s negā jā m, pā rgulē jā m. Ziemeļ goa viesnī ca ir grezna! Es ļ oti iesaku. Labā kie svē tki manā mū ž ā . Es noteikti atgriezī š os.
Natā lija. Hersona.
аватар vitan001
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neejiet, pretē jā gadī jumā mums nebū s vietas š ajā forš ajā viesnī cā ! Dzī vojā m 10 dienas Standartā - ne sliktā k par eleganto Suite, tad pā rcē lā mies uz 2-istabu dzī vokli - Vienkā rš i fantastiski! 80 metri, ne mazā k! Serviss 10 no 5! Ē dinā š ana uz 6 no 5 ballē m utt! Ģ imene - trī s bē rni, jaunā kajam drī z bū s 3, vecā kajam 17. … Tomēr ▾ Neejiet, pretē jā gadī jumā mums nebū s vietas š ajā forš ajā viesnī cā ! Dzī vojā m 10 dienas Standartā - ne sliktā k par eleganto Suite, tad pā rcē lā mies uz 2-istabu dzī vokli - Vienkā rš i fantastiski! 80 metri, ne mazā k! Serviss 10 no 5! Ē dinā š ana uz 6 no 5 ballē m utt! Ģ imene - trī s bē rni, jaunā kajam drī z bū s 3, vecā kajam 17. Dzī va un ī sta daba, jū ra, saule un ziloņ i! Otro reizi š ogad Indijā - pirmo reizi bijā m kopā ar sievu 10 dienas - likā s, ka nepietika! Otro reizi - 21 diena - es arī negribē ju braukt prom!
Simtiem garš ī gu restorā nu! Bagā netā lu no TITOS - lielisks pludmales restorā ns (Shake) "XAVIERS"! Krabji, haizivis un citi. Pā rsteidza kvalitā te un lē tums! Puiš i, nebaidieties ē st labā kaklā - tur ir ļ oti tī ras virtuves. Mū su jaunā kā Yana (3 gadi) vienmē r bija garš ī gi pabarota, un esam paē duš i un piedzē ruš ies! ! ! Aptuvenā s cenas kaklā uz "XAVIERS" piemē ra: 1. Krabis-350 rubļ i. ar dā rzeņ u piedevu, rī siem, mē rcē m un citā m lietā m - 2 personā m! 2. Vistas gaļ a vai zivis vai garneles Masalā (indieš u garš ī gas garš vielas) - 90 rubļ i. uz porciju! 3. Jū ras velš u zupa - 40 rubļ i; 4. Glā ze satriecoš a melnā ruma - 35 rubļ i! Mani vienkā rš i apstulbinā ja viņ u Serviss, un kad teica, ka rī t braucam prom, atnesa visus dzē rienus vienkā rš i par velti, t. i. priekš nekā ! Indiā ņ i ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi puiš i! Noteikti brauksim uz BAGU vē l un uz "XAVIERS"! ! !


iemiesojums Alex542
Es lasīju daudzas atsauksmes, kur tūristi apraksta drošības nopietnību pie ieejas viesnīcā. Tas, ka nepielaiž iekšā, ir saprotams, taču viņi raksta, ka konkrēti krāpj. Kā iet ar šo? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums spirikov
Varbūt kāds zinošs? Mēs esam trīs kopā ar draugiem šajā viesnīcā! Kas būs papildus. vietas? Gulta, gultiņa vai matracis?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель открылся в 2008 году, последний ремонт проводился в 2011 году. Общая площадь территории составляет 2400 кв.м. Находится на Северном Гоа, в районе Калангут. Состоит из двух 4-этажных корпусов.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Даболим, в п. Бага.
Pludmales apraksts В 700 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Центр Аюрведы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Saunta Khobra Wado, Baga, Calangute Bardez, Goa, 403516
Tālruņi: +91 832 6631111
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.