Herods Dead Sea 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.410
№12 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
5.6 Numurs
4.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.6 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainajā Nāves jūras krastā ar skatu uz Edomas kalniem. No visiem viesnīcas numuriem un sabiedriskajām zonām paveras panorāmas skats uz jūru un baseinu. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2013. gadā. Kopējā platība ir 19 500 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар vzlyottour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , ti. viņ am ir sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - bez maksas. Pludmale liela, vietas pietiek visiem. Viesnī ca pē c remonta - viss ir kā rtī bā , viss ir svaigs. Numuri ir lieli un plaš i, no visiem numuriem paveras skats uz jū ru, katrā numurā ir balkons. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , ti. viņ am ir sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - bez maksas. Pludmale liela, vietas pietiek visiem. Viesnī ca pē c remonta - viss ir kā rtī bā , viss ir svaigs. Numuri ir lieli un plaš i, no visiem numuriem paveras skats uz jū ru, katrā numurā ir balkons.
Viesnī ca ir diezgan pā rpildī ta. Ģ imenes ar bē rniem atpū š as, jo bē rniem ir miniklubs, bē rni tiek iesaistī ti, tiek rī kotas izklaides programmas. Viesnī cā ir pietiekami daudz krieviski runā još u darbinieku. Lielisks SPA. Ē dieni viesnī cā brī niš ķ ī gi - daudzveidī gi, garš ī gi, kvalitatī vi.
Vakara pasā kumi - notiek koncerti. Viesnī cā var labi atpū sties (relax-rest) un saņ emt nepiecieš amo ā rstē š anu, kā pē c doties uz Nā ves jū ru.
Номер Территория со стороны пляжа Территория со стороны пляжа
аватар Evgenija_80
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, kurā ir viss, ko vē laties. Viesnī cas infrastruktū ra ļ auj atpū sties un ne par ko nedomā t, un darbinieki parū pē sies, lai atpū ta bū tu pē c iespē jas ē rtā ka. Svaigs ē diens, tī ra pludmale, mā jī ga istaba — ko vē l vairā k var vē lē ties? Jebkura kaprī ze jau ir iekļ auta ekskursijas cenā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kurā ir viss, ko vē laties. Viesnī cas infrastruktū ra ļ auj atpū sties un ne par ko nedomā t, un darbinieki parū pē sies, lai atpū ta bū tu pē c iespē jas ē rtā ka. Svaigs ē diens, tī ra pludmale, mā jī ga istaba — ko vē l vairā k var vē lē ties? Jebkura kaprī ze jau ir iekļ auta ekskursijas cenā .
аватар anastasiya.08
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir ī sts š ķ ū nis ar bū vlaukumu pludmalē un pā rtiku no PSRS laikiem sanatorijā . Kas var bū t 5 * zvaigznes, ja tas neatbilst pat trim. Netī rumi, pelē jums, vecas nobruž ā tas mē beles, nav pienā cī gas apkopes. … Tomēr ▾ Š ī ir ī sts š ķ ū nis ar bū vlaukumu pludmalē un pā rtiku no PSRS laikiem sanatorijā . Kas var bū t 5 * zvaigznes, ja tas neatbilst pat trim. Netī rumi, pelē jums, vecas nobruž ā tas mē beles, nav pienā cī gas apkopes. Tas ir pilnī gs mī zts! ! ! Tikai jū ra ir laba, pā rē jais ir pilnī gs absurds.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas paš ā Nā ves jū ras krastā . Bet ne kū rorta zonā . Netā lu ir vē l viena viesnī ca, kaut kur kalnā - vē l viena. Tā ir visa vide. Kū rorta zonā ir vairā k viesnī cu, bet ne visā m ir pludmale tieš i pie viesnī cas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Nā ves jū ras krastā . Bet ne kū rorta zonā . Netā lu ir vē l viena viesnī ca, kaut kur kalnā - vē l viena. Tā ir visa vide. Kū rorta zonā ir vairā k viesnī cu, bet ne visā m ir pludmale tieš i pie viesnī cas. Ē diens ļ oti labs, numuriņ i lieli, ar balkonu un skatu uz jū ru. Bet nedaudz nobruž ā ts. Un mē beles nav jaunas, koridorus vajadzē tu atjauninā t. Bet bija jā dzī vo nedē ļ a - vairā k nebija vajadzī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ievgeniia_S
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
"Sausajā atlikumā " - zema cenas/izmitinā š anas kvalitā tes kombinā cija viesnī cā : istabu iekā rtojums, telpu stā voklis un koplietoš anas labierī cī bas, nelielas sadzī ves neē rtī bas. - vā jš atbalsta dienests ļ oti izolē tai viesnī cai: bez maksas transports uz "centru" spī tī gai, sliktai animā cijai. … Tomēr ▾ "Sausajā atlikumā "

- zema cenas/izmitinā š anas kvalitā tes kombinā cija viesnī cā : istabu iekā rtojums, telpu stā voklis un koplietoš anas labierī cī bas, nelielas sadzī ves neē rtī bas.
- vā jš atbalsta dienests ļ oti izolē tai viesnī cai: bez maksas transports uz "centru" spī tī gai, sliktai animā cijai.
- negatī vi ā rē jie faktori: gaisa kuģ u troksnis; ekskavatoru ekspluatā cija apkā rtnē.
- neattī stī ta tū risma infrastruktū ra: pastaigas attā lumā vienkā rš i nekā nav; tikai minimā la daž ā dī ba piecu minū š u brauciena laikā.

+ labas kvalitā tes ē diens.
+ draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls (ī paš i krieviski runā još s).
+ liela pludmale, pirmā lī nija; labs skats uz jū ru.
+ pseido-grū tī bas tikai vieno : )

Tam seko mē reni emocionā lu iespaidu kopums tē ž u veidā . Bonuss par radoš a uzbrukuma produktu patē riņ u - padomi atpū tniekiem.
Cilvē kiem, kuriem ir alerģ ija pret sarkasmu, iesaku nekavē joties ievē rot pē dē jo rindkopu.

"Plusi un mī nusi"

Pamatlī dzekļ u nolietojums ī sti neatbilst ambī cijā m, ko iemieso Leonardo Plaza Hotel logo - ideā lu proporciju itā ļ u vī rietis ar acī mredzamu Renesanses radī tā ja autorī bu. Durvis un mē beles nekaunī gi atklā j pierā dī jumus par piespiedu iekļ ū š anu un cī ņ ā m par mini bā ra saturu. Paklā js izskatā s kā liela top arē na pē c jubilejas pasaules turnejas. Santehnika pilnī bā iekrita dekadenci, vietā m negaidī tos leņ ķ os izlejot asaru straumes.

Ī paš u entomoloģ isku interesi rada vientuļ i kukaiņ i, kurus ļ oti pā rsteidz jaunā apkaime daudzdzī vokļ u mā jā.
Ventilā cijas, sū kņ u un virtuves iekā rtu patī kamā dū koņ a padara atmosfē ru telpā ē rtā ku pilsē tniekam, kurš baidā s noslī kt tuksneš a zvana klusumā.
Atseviš ķ i vē los pateikties Izraē las gaisa spē kiem par regulā rajiem kaujas reaktī vo transportlī dzekļ u lidojumiem gar krastu ā rkā rtī gi zemā augstumā . Tas pasargā jū s no pā rmē rī gas atslā binā š anā s atvaļ inā juma laikā . Un tajā paš ā laikā tas palī dz gremoš anas orgā nu darbī bai, strā dā jot, lai izvadī tu no organisma blakusproduktus. Sinerģ ija kustī bā.

Basketbola riņ ķ i ​ ​ un volejbola tī kls nedrī kst maldinā t pansionā ta viesus - tas ir nekas vairā k kā rekvizī ts fotografē š anai, kas nenozī mē inventā ra pieejamī bu ne par velti, ne nomā.

Ā rprā ta kulminā cija ir sapuvusi, nobruž ā ta nojume uz metā la konstrukcijas, kas atrodas atļ autā s peldvietas centrā . Peldē š ana netraucē , bet rada milzī gu estē tisku diskomfortu. Kopā ar gados vecā kiem viesiem, kas š ķ ī bā s pozā s dreifē tuvumā , objekts pā rtop mā kslas instalā cijā , kas atgā dina dzī ves trauslumu.
Pē kš ņ i medus karote sakā mvā rdu darvas mucā . Viesnī cas iekš pagalmu priecē plaš s zaļ š zā liens ar palmā m. Viņ u vidū draiskojas pusmež onī gi kaķ i, kas ar sliktu mirdzumu acī s skatā s uz ī paš i vā jiem un vientuļ iem pensionā riem.

Izziņ otie bezmaksas marš ruta autobusi marš rutā "viesnī ca-centrs" darbojas pē c elastī ga grafika, kas ļ auj vadī tā jam interpretē t "katras stundas" principu atkarī bā no noskaņ ojuma un braukš anas stila. Pazī š anas zī mes, informatī vā s plā ksnī tes un marš ruta ceļ vedis ir slikti pamanā mas vai vispā r nav. Viss iepriekš minē tais sniedz lielisku iespē ju doties "oficiā lā " transportā uz brī niš ķ ī go melnkoku.

Protams, piekrastē paš ā kū rorta zonas sirdī ir vairā kas augstā ka lī meņ a viesnī cas (Isrotel, Marriot u. c. ). Tač u lielā kā daļ a atrodas pā ri ceļ am no galvenā pievilcī bas centra – paš as jū ras.
Pa ceļ u kursē regulā ri autobusi, nemaz nerunā jot par tū ristu un pasaž ieru transportu.

Kū rorta infrastruktū ras vā jums nenozī mē aptiekas klā tbū tni, labu restorā nu un kafejnī cu izvē li. Lielā kā daļ a "centra" platī bas ir atvē lē ta neticami dziedinoš a sā ls, dū ņ u un kosmē tikas tirdzniecī bai, pamatojoties uz to kombinā ciju daž ā dā s proporcijā s.

"Pē dē jā rindkopa"

Ja Jū dejas kalnu sauciens un minerā lu slā pes stā vajā sā lī jumā pā rspē j neē rtī bas, daž i padomi:

1. check in sestdien, kad viesnī cā ir vairā k tukš u istabu un vari mē ģ inā t mainī t istabu, ja nepaveicā s ar pirmo reizi. Ī paš i nepaveicā s ar ekstrē majiem skaitļ iem kreisajā spā rnā no ieejas - rū pnieciskais troksnis no ā rpuses ir diezgan kaitinoš s.

2. netē rē jiet laiku un brauciet uz "centru" un atpakaļ ar maksas mikroautobusiem "par pieciem š ekeļ iem vienai personai".

3.
ņ emiet lī dzi visus nepiecieš amos medikamentus: tuvā ko koš era ebreju aptieku (pē c receptes) un puslegā lo arā bu (dā rgas un mazsvara tabletes) kalnu pilsē tiņ ā Aradā , kas atrodas 30 km attā lumā.

4. Vari ietaupī t uz viesnī cu un nakš ņ ot Aradā privā tā viesnī cā , bet tur bū s jā pavada pusstunda un tikpat daudz atpakaļ pa serpentī nu. Tā ir vē l viena atrakcija.

5. tī kla ē dinā š anas iestā des "centrā ", ar garantiju par vidē ju uztura lī meni, mē renu tē riņ u un nepretenciozu apkalpoš anu: Café Café ; McDonalds.

6. ja dodaties nevis regulā rā , bet gan papildu ekskursijā uz Jeruzalemi, pavē rsies visas minigrupas priekš rocī bas (jā pā rbauda pie operatora pā rstā vja).

7. Dzeriet granā tā bolu sulu rezervē Jeruzalemes centrā . "Centrā " piekrastē tas ir divreiz dā rgā ks.
аватар vlad_u
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
… Tomēr ▾
восход на другом берегу Иордания ...из окна отеля отель полуденный зной пляж отеля
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru braucā m uz Izraē lu no 8.04-19.04. 2010. Nā ves jū ra bija daļ a no mū su tū res. Ļ oti laba viesnī ca. Jauka liela istaba ar dī vā nu un milzī gu terasi ar sauļ oš anā s krē sliem, kur var sauļ oties (1. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru braucā m uz Izraē lu no 8.04-19.04. 2010. Nā ves jū ra bija daļ a no mū su tū res. Ļ oti laba viesnī ca. Jauka liela istaba ar dī vā nu un milzī gu terasi ar sauļ oš anā s krē sliem, kur var sauļ oties (1. stā vā )! ! Un, ja telpas ir augstā kas, tad ir mazi balkoni. Viņ iem bija arī trī s pagrabu stā vi. Tā tad mū su pirmais bija kaut kur 3-4. Pie sienas karā jā s LCD! Tiklī dz iekā rtojā mies, uzreiz paņ ē mā m dā vanā š okolā des konfektes un pudeli ū dens. Reģ istratū rā vairā kas meitenes runā ja krieviski. Tī ra ļ oti tī ri un kā rtī gi, lai gan dzeramnaudu neatstā jā m. Ē diens restorā nā ir pelnī jis atseviš ķ u 10 lappuš u vē stuli. Katru dienu viss ir tik garš ī gs un daudzveidī gs. bija tikai viena kū ka. 12-15. ! karsts katru dienu savā dā k! Mums bija HB maltī te, bet tai trū ka acs. Grī dā s bija ū dens dzesē tā ji, kur varē ja dabū t ū dens pudeli pludmalei vai ekskursijai, lai nepirktu veikalos. + divi dzesē tā ji pludmalē . Š ai viesnī cai ir sava pludmale. turpat krastā ir viesnī ca, un ne tā kā citas viesnī cas kalnā , bet uz pludmali ved ar maš ī nā m. Š ī ir labā kā viesnī ca Nā ves jū ras piekrastē . Ir taksometrs, kas katru stundu bez maksas aizved uz veikaliem (centru) un atpakaļ . Ļ oti ē rti. Vienkā rš i noteikti apskatiet maš ī nas, kas tur ir daž ā das. Tam ir uzzī mē ta sirds (Fattal ķ ē de) Visi darbinieki ir draudzī gi. Mums arī atnesa dā vanu Spa - sē rū deņ raž a vannas - par brī vu! ! Š ī viesnī ca ir pelnī jusi nevis 4*, pat ne 5*, bet visas 10*!!! ! Nā ves jū ra tieš ā m ir pasaka! Gribē tos tur aizbraukt vē l un vē l. Pensionā ru ir daudz, bet tas mums netraucē ja! Cilvē ki, ejiet mierī gi uz š o viesnī cu!! ! Nenož ē losiet!! ! ! SUPER, SUPER, SUPER! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2009. gada jū lija mē nesī Es atpū tos Izraē lā un devos uz Nā ves jū ru uz 3 dienā m. Š ī s 3 dienas ir bijuš as lieliskas! Apmetos viesnī cā Moria Plaza Hotel (bijuš ais Sheraton. Mans numurs atradā s 3 stā vā ar skatu uz jū ru, skaistums ir neaprakstā ms. … Tomēr ▾ 2009. gada jū lija mē nesī Es atpū tos Izraē lā un devos uz Nā ves jū ru uz 3 dienā m. Š ī s 3 dienas ir bijuš as lieliskas! Apmetos viesnī cā Moria Plaza Hotel (bijuš ais Sheraton. Mans numurs atradā s 3 stā vā ar skatu uz jū ru, skaistums ir neaprakstā ms. Istabas ļ oti tī ras, numuriņ u tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu. Ieejot viesnī cā Man jau bija grozs ar augļ iem, pudele franč u vī na un š okolā des kaste no viesnī cas direktora. Ē dinā š ana viesnī cā.2 vai 3 reizes dienā , pē c viesu pieprasī juma. Vienmē r galdā minerā lū dens tī rī ba un kā rtī ba. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, garš ī gs. Ļ oti patika. Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī!! ! Rī ts sā kā s 6os. Nokā pu jū rā , peldē jos un sauļ ojos lī dz 8iem pē c tam devos uz restorā nu brokastī s, pē c brokastī m devos uz istabu atpū sties un skatī ties TV. Tuvā k 11.00 devos uz SPA salonu uz masā ž u un daž ā dā m kosmē tiskā m procedū rā m - 2h svē tlaime ar miruš o dā vanā m Jū ra!! ! ! peldē t bū t jū rā , jo. pa dienu jū ra ir ļ oti karsta un ū dens ļ oti karsts. Kā parasti, vakarā neē du vakariņ as, bet devos lejā uz bā ru, lai papļ ā pā tu ar viesnī cas viesiem un noskatī tos š ovu. Ī sā k sakot, atpū ta pie Nā ves jū ras un jo ī paš i viesnī cā Moria Plaza, visticamā k, ir relaksē još a un atjaunojoš a atpū ta. Man ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dī vaini, ka par š o viesnī cu vē l nav saņ emtas atsauksmes. Viņ š "pelnī jis" atsauksmes! Nu es uzrakstī š u vispirms. Es neesmu iesā cē js Nā ves jū rā , š ī ir mana treš ā viesnī ca. Viss sā kā s ar to, ka Travellux kompā nija mū s atveda uz viesnī cu ap 12:00, tā da ir viņ u ierastā prakse. … Tomēr ▾ Dī vaini, ka par š o viesnī cu vē l nav saņ emtas atsauksmes. Viņ š "pelnī jis" atsauksmes! Nu es uzrakstī š u vispirms. Es neesmu iesā cē js Nā ves jū rā , š ī ir mana treš ā viesnī ca. Viss sā kā s ar to, ka Travellux kompā nija mū s atveda uz viesnī cu ap 12:00, tā da ir viņ u ierastā prakse. Citā s viesnī cā s bija jā gaida ne vairā k kā.1 stundu, biež i vien mazā k vai nemaz. Š eit mē s gaidī jā m lī dz 16.30, tas ir 4.5 stundas! ! ! Uz visiem jautā jumiem mums atbildē ja, ka "istaba vē l nav gatava". Kad beidzot mū s iekā rtoja, izrā dī jā s, ka viss ir pagatavots diviem, lai gan pasū tī jā m uz 3 pieauguš ajiem. Tiesa, pē c skandā la reģ istratū rā mums uz istabu "dā vanā " atnesa 3 peldmē teļ us bez depozī ta, kas vienmē r tiek prasī ts. Istaba ļ oti vidē ja, vannasistabā bija netī rs spogulis, gultas veļ a veca, pat katru dienu nemainī ja! Tajā paš ā laikā viesnī ca ir 5 zvaigznes! Ē diens arī ļ oti vidē js, tomē r, kā jau vairumā viesnī cu: sā kumā liekas, ka visa kā ir pā rpilnī bā , pē c 2-3 dienā m saproti, ka visu jau esi izmē ģ inā jis. Augļ i: Sagriezts greipfrū ts un arbū zs no rī ta. Vakarā tikai arbū zi un daž reiz melones. Un tā ir sezona! Š abatā ir vairā k augļ u, bet tas ir reizi nedē ļ ā . . Pat Š abatā vī nu liek, citā s viesnī cā s vienkā rš i liek uz katra galda. Un te vajadzē ja nā kt klajā un pajautā t, bet ne visi par to zinā ja, tā pē c daudzi nenā ca klajā . Ļ oti liels pluss viesnī cai ir tā s tuvums jū rai un savai pludmalei. Sā lsū dens baseins atrodas telpā bez gaisa kondicionē š anas, tā pē c dienas laikā tur nav iespē jams atrasties. Parastais baseins ir stipri hlorē ts, tikai taisnstū rveida, sauļ oš anā s krē slu ir daudz, bet ē nas visiem nepietiek. Animā cijas praktiski nav, vakarā nomirsti no garlaicī bas, jo viņ u "bingo" ebreju valodā savaldzinā ja tikai gados vecā kus izraē lieš us. Un tā kā viesnī ca atrodas nomalē , tad apkā rtnē vairs nav nevienas viesnī cas, tad ī sti nav kur iet. Kopsavilkums: ja dodaties ā rstē ties un neko vairā k nevē laties, varat palikt viesnī cā . Bet ir arī labā kas viesnī cas. Piemē ram, "Gardens", kas ar savā m 4 zvaigznē m krietni pā rspē j "Sheraton". "Dā rziem" ir tikai viens trū kums: tai nav savas pludmales. Bet viss pā rē jais ir augstā kā lī menī !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен на живописном побережье Мертвого моря с видом на Эдомские горы. Из всех номеров и мест общего пользования отеля открывается панорамный вид на море и бассейн. Отель полностью обновлён в 2013 году. Общая площадь – 19 500 квадратных метров.

Atrašanās vieta 160 км от аэропорта г. Бен Гурион.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Синагога, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (возраст 2-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

223 номера, расположенных на 7 этажах: 15 Deluxe Spa room, 64 Deluxe room, 51 Executive room, 47 Executive Family room, 19 Executive Sun room, 16 Executive Garden Room, 6 Premium Room, 4 Suite, 1 Presidential Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Ein Bokek D.N. Dead Sea, Israel 86910
Tālruņi: +972-8-6591591
Tīmekļa vietne: Herods Dead Sea
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).