Crowne Plaza Dead Sea 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.410
№11 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ein Bokek Nāves jūras krastā, un tai ir tieša piekļuve privātai pludmalei. Ideāli piemērots ģimenes svētkiem un pasākumiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Datums š odien www. datetoday. rf … Tomēr ▾ Datums š odien www. datetoday. rf
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca: atrodas piekrastē , tī ra pludmale un turpina uzlaboties. Kvalificē ts un draudzī gs administratī vais personā ls. Istabas uzkopš ana vienmē r tika veikta mū su prombū tnes laikā , dvieļ i tika mainī ti divas reizes dienā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca: atrodas piekrastē , tī ra pludmale un turpina uzlaboties. Kvalificē ts un draudzī gs administratī vais personā ls. Istabas uzkopš ana vienmē r tika veikta mū su prombū tnes laikā , dvieļ i tika mainī ti divas reizes dienā . Numurā ir peldmē teļ i un č ī bas. Santehnika un kondicionieris lieliskā stā voklī . Istabā ir ledusskapis un seifs, bā ra nav. Bet dzeramais ū dens ir dzesē tā jos katrā stā vā . Tur var arī gludinā t savas mantas. bezmaksas wi-fi visu diennakti. Atseviš ķ s jautā jums ir uzturs. Virtuve 5+. Garš ī gs, veselī gs, labi pagatavots ē diens. Un daž ā dī ba! Patika arī SPA - labs osteopā ts, labs kosmetologs, izpalī dzī gs personā ls. Tā nav taisnī ba, ka tu nesmaidi! Un viņ i lieliski tevi saprot – krieviski. Vismaz angļ u valodā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sabojā ts atvaļ inā jums, iztē rē ta nauda. Mē ms un augstprā tī gs personā ls. Viesmī ļ i restorā nā gandrī z nevar kustinā t kā jas. Piemē rots divā m netī rā m kafijas kannā m. Netī ri logi, netī ri krē sli, pat ja jū s noliekat avī zi zem jums. … Tomēr ▾ Sabojā ts atvaļ inā jums, iztē rē ta nauda. Mē ms un augstprā tī gs personā ls. Viesmī ļ i restorā nā gandrī z nevar kustinā t kā jas. Piemē rots divā m netī rā m kafijas kannā m. Netī ri logi, netī ri krē sli, pat ja jū s noliekat avī zi zem jums. Gaisa kondicionē tā ji nedarbojas gaiteņ os un tas ir karstā valstī ! Mē beles, gultas veļ a, dvieļ i nolietoti. Skats pa mū su istabas logu ir š ausmī gs: kaut kā da salauztu krē slu, dē ļ u izgā ztuve. Lū dzā m dā mai reģ istratū rā spa parā dī t procedū ru telpas. Uz ko viņ a bija ļ oti dusmī ga. Otrajā dienā cits krieviski runā još s strā dnieks laipni piekrita mums parā dī t š ī s telpas, bet bū tu labā k, ja mē s to redzē tu! Tā pat kā visur citur, netī rumi. Tajā paš ā laikā telpas ir niecī gas, bez logiem, ar specifisku aromā tu, netī riem "miniatū riem" dvieļ iem. Ē diens var bū t labs, bet, ja jums ir pastā vī ga slikta dū š a, ir grū ti bū t objektī vam. Jebkurā gadī jumā viss ir ļ oti nabadzī gi: trauki, servē š anas trauki utt. Ļ oti slikta ē dienkarte, ņ emot vē rā cenas! Bez pienā cī giem augļ iem, bez sulā m. Ī sā k sakot, š ajā viesnī cā nekas neiepriecina!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vika_ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m viesnī cā mū su maija brī vdienā s. Ieradā mies ļ oti agri, 7 no rī ta jau bijā m viesnī cā . Nokā rtots bez problē mā m pirms izrakstī š anā s laika (norē ķ ins plkst. 12-00). Istaba maza, bet mē beles jaunas, plazmas TV, balkons ar skatu uz lī ci. … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā mū su maija brī vdienā s. Ieradā mies ļ oti agri, 7 no rī ta jau bijā m viesnī cā . Nokā rtots bez problē mā m pirms izrakstī š anā s laika (norē ķ ins plkst. 12-00). Istaba maza, bet mē beles jaunas, plazmas TV, balkons ar skatu uz lī ci. Tī rī š ana katru dienu, augsta kvalitā te. Lifti ir ā tri, baseins ir tī rs.
Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, daudz dā rzeņ u un augļ u. BET! ! ! Nav tulkojuma no ebreju valodas! ! ! Krieviski neprasu, bet angliski vismaz var uzrakstī t?? ? ? Jū s ņ emat trauku pē c nejauš ī bas principa. . . Mani pā rsteidza tas, ka vakariņ ā s trū kst karsta ū dens, brokastī s karsta piena. Viņ i piepilda savas domas ar aukstu pienu. Varbū t tā ir nacionā lā s virtuves iezī me, bet personī gi mans bē rns atteicā s ē st š ā das domas. Atbildot uz maniem lū gumiem, pienu sasildī ja, tā pē c ja gribi karstu pienu - jautā : -)
Vē l viens no mī nusiem - netī ri galdi vestibilā , krū zī š u pē das.
Lī dz jū rai devā mies kā das 15 minū tes ar kā jā m, tas mums absolū ti nebija stresa. Visi sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ti. Pludmale ir tī ra, ē dienu var pasū tī t tieš i uz pludmali, pasū ti gaļ u, pie gaļ as atnes humusu, salā tus, pitas maizi. Pasū tī jā m vienu porciju un paē dā m trī s. Austrumu viesmī lī ba!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ī paš nieka acī mredzami nav. To var redzē t no pludmalē m, pienā cī gas uzkopš anas trū kuma telpā s utt. Dodieties uz turieni tikai ā rstē ties (un pat tad, ja tas ir noteikts). Viss pā rē jais ir garlaicī gs un dā rgs. … Tomēr ▾ Ī paš nieka acī mredzami nav. To var redzē t no pludmalē m, pienā cī gas uzkopš anas trū kuma telpā s utt. Dodieties uz turieni tikai ā rstē ties (un pat tad, ja tas ir noteikts). Viss pā rē jais ir garlaicī gs un dā rgs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dgmpi
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es neteikš u, ka mē s ļ oti gribē jā m doties uz Izraē lu. Tikko atnā cā m uz tū risma aģ entū ru un teicā m – gribam braukt tur, kur vī za nav vajadzī ga. Bez Kipras, Turcijas un Ē ģ iptes, kur esam bijuš i ne reizi vien, bija tikai Izraē la. … Tomēr ▾ Es neteikš u, ka mē s ļ oti gribē jā m doties uz Izraē lu. Tikko atnā cā m uz tū risma aģ entū ru un teicā m – gribam braukt tur, kur vī za nav vajadzī ga. Bez Kipras, Turcijas un Ē ģ iptes, kur esam bijuš i ne reizi vien, bija tikai Izraē la.
Tā nu mē s devā mies. Tū lī t pē c ieraš anā s mē s nokļ uvā m piedzī vojumā : viņ i neizsniedz koferus! Tas izrā dī jā s rosinā tā ju streiks. Visiem iedeva papī rus angļ u valodā - nā c rī t ar biļ etē m un paņ em. Bet izraē lieš i, kas lidoja ar mums, teica - nebrauciet, jā gaida - bū s liels pū lis - atdos, nekur nebrauks! Viņ iem tas ir labi - viņ i ir mā jā s, viņ i var gaidī t. Un mē s dodamies uz viesnī cu pie Nā ves jū ras. Š oferis mū s gaida - vai viņ š vairs negaida? Kopš nolaiš anā s ir pagā juš as 3 stundas. Ī sā k sakot, pē c 4 stundu gaidī š anas saņ ē mā m koferus, izgā jā m uz sagaidī š anas zā li - cilvē ki kā tirgū - un tad puisis ar mū su uzvā rdu uz plakā ta - sveiki, es esmu no Taxi Gold, es' gaidu tevi. Mū su noskaņ ojums ir pilnī ga nulle, noguris devos uz stā vlaukumu. Uzpī pē jā m un devā mies. Auto ir jauns un liels. Es sē dē ju aizmugurē gulē t. Vī rs ir priekš ā ar š oferi. Vā rds pa vā rdam, mē s runā jā m. Mū su š oferis, vā rds ir Slava, 20 gadi Izraē lā , gā zā s jautā jumi, kā viņ i dzī vo, cik daudz un tā tā lā k. Sapnis ir pagā jis. Ī sā k sakot, 3 stundas runā jā m bez pā rtraukuma. Interesanti parunā ties ar tautieti, par dzī vi Izraē lā uzzinā jā m vairā k nekā nā kamā s nedē ļ as laikā . Viņ š runā ja vienkā rš i – bez izskaistinā jumiem. Tas ir labi un tas ir slikti. Kopumā - viss ir kā ir. Nekā das propagandas. Pa ceļ am viņ š mū s aizveda uz restorā nu vakariņ ā s. Bija jau ap pusnakti, viesnī cā viss jau ciet. Izmē ģ inā jā m nacionā lo ē dienu - lafu (plakanā kū ka) ar ceptu tī taru un salā tiem. Klase. Izraē las alus - Macabi. ES iesaku. Mī kstā ks par Baltiju.
Viesnī cā ieradā mies pusnaktī . Istaba ir normā la - tieš i tā da kā bildē s. Personā ls - krieviski runā još s - visi mū su bijuš ie. Ū dens ir melns, spoguļ veidī gs, atstaro tū kstoš iem gaismu – viesnī cas ir izgaismotas, palmas gaismā s, ziedi, silti un mierī gi. Vispā r - nakts paradī ze. Atvadī jā mies no sava š ofera. Viņ i gribē ja viņ u aizvest ekskursijā uz Jeruzalemi, bet viņ š bija aizņ emts mū su brī vajā dienā . Mē s devā mies ekskursijā ar autobusu. Bet tas nav kā individuā ls brauciens ar savu vadī tā ju un gidu. Tā pē c ir vē rts paņ emt lī dzi š oferi – ja vē lies skatī ties un klausī ties, nevienam nekavē joties tualetē , vai neapmaldoties lielveikalā , vai nepiepildot gida tvertnes ar stulbiem jautā jumiem.
Nedē ļ a paskrē ja vienā mirklī . Izraē la ir kaut kas cits. Ne Turcija un ne Kipra. Valsts ir austrumu, bet augsto tehnoloģ iju. Visa infrastruktū ra ir attī stī ta - no lidostas lī dz pazaudē tajiem ķ ermeņ iem. taksofons tuksnesī , no kura var piezvanī t uz mā jā m. Vai otrā di. No Sanktpē terburgas - tieš i uz to paš u maš ī nu. Ceļ i ir lieliski. Plaš ā ka nekā Vā cijā . Naktī , apgaismots. Marķ ē jums - "kaķ a acis", Rā dī tā ji un luksofori - viss liels, ē rti izvietots. Kas ir ī paš i jauki - nav mū su 3 stundu sastrē gumu. Ī sā k sakot, iesildieties nedē ļ u pie +29 pē c mū su sliedē m -
Aleksandra un Sergejs Pē teris.
горы в окресностях гостиницы
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, ļ oti labi numuriņ i, piemaksā jā m 30$ un mū s ielika istabiņ ā pē c remonta augstā stā vā , ar balkonu uz jū ru - vienkā rš i pasaka. Pakalpojums ir lielisks, Ē ģ ipte vienkā rš i nav tā vē rta. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, ļ oti labi numuriņ i, piemaksā jā m 30$ un mū s ielika istabiņ ā pē c remonta augstā stā vā , ar balkonu uz jū ru - vienkā rš i pasaka. Pakalpojums ir lielisks, Ē ģ ipte vienkā rš i nav tā vē rta. Baseinā ar ē dienu neviens nepeldē jā s, starp citu, ē damistabā ē diens ir izcils, viesmī ļ i, ja arā bi, tieš ā m ir kaut kā di miegaini, bet tas nemaz nebojā kopē jo iespaidu. Pirms trim gadiem bijā m Meredianā , tur tieš ā m slikts serviss, bet š ī viesnī ca bija vienkā rš i lieliska.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yahimik
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uz ž oga rakstī ts "Miers", un ir malka. Runa ir par Crowne Plaza. . Sasmē rē juš ies bā ra krē sli, š vaki sauļ oš anā s krē sli pludmalē , neveikli, neveikli viesmī ļ i, neprofesionā ls personā ls, nevē lē š anā s labot pieļ autā s kļ ū das, baseins ar peldoš ā m plastmasas glā zē m - tas viss ir "brī niš ķ ī ga" "pieczvaigž ņ u" viesnī ca Ja jū s nesamulsina cilvē ki, peldoties baseinā , turot rokā s dzē rienu, saldē juma vai č ipsu glā zes, un ja vē laties atpū sties nevis klusumā , bet gan kliedzoš ā pū ļ a vidū , tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums Viņ a cienī ga vieta, nevis Crowne Plaza. … Tomēr ▾ Uz ž oga rakstī ts "Miers", un ir malka. Runa ir par Crowne Plaza. . Sasmē rē juš ies bā ra krē sli, š vaki sauļ oš anā s krē sli pludmalē , neveikli, neveikli viesmī ļ i, neprofesionā ls personā ls, nevē lē š anā s labot pieļ autā s kļ ū das, baseins ar peldoš ā m plastmasas glā zē m - tas viss ir "brī niš ķ ī ga" "pieczvaigž ņ u" viesnī ca Ja jū s nesamulsina cilvē ki, peldoties baseinā , turot rokā s dzē rienu, saldē juma vai č ipsu glā zes, un ja vē laties atpū sties nevis klusumā , bet gan kliedzoš ā pū ļ a vidū , tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums Viņ a cienī ga vieta, nevis Crowne Plaza
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ž ē l, ka visas Nā ves jū ras unikā lā s ī paš ī bas nevar pā rcelt uz citu vietu. Kur cilvē ki prot atpū tu padarī t patī kamu. Slinki, resni, neveikli viesmī ļ i vispirms pā rsteidza, pē c tam nokaitinā ja. Kad devā mies ekskursijā uz Jordā niju, izlaidā m brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Ž ē l, ka visas Nā ves jū ras unikā lā s ī paš ī bas nevar pā rcelt uz citu vietu. Kur cilvē ki prot atpū tu padarī t patī kamu. Slinki, resni, neveikli viesmī ļ i vispirms pā rsteidza, pē c tam nokaitinā ja. Kad devā mies ekskursijā uz Jordā niju, izlaidā m brokastis un vakariņ as. Darī jā m to, ko jau daudzkā rt bijā m darī juš i citā s valstī s: pieteicā mies reģ istratū rā pusdienu komplektam un vakariņ ā m istabā . Personā ls nokā rtoja visus papī rus. Bet brokastis un vakariņ as nesaņ ē mā m, lai gan no rī ta kļ uva skaidrs, ka tā s ir caurdurtas. Bet neviens pat nemē ģ inā ja situā ciju labot ar vakariņ ā m. Un nā kamajā dienā arī mū su mē ģ inā jumi to izdomā t bija nesekmī gi: problē mas risinā š anai pilnvarotais menedž eris mū s vienkā rš i ignorē ja, izaicinoš i apkalpojot citus viesus. Acī mredzot tā pē c, ka neesam izraē lieš i. Viņ i var visu: kliegt, sū dī ties jebkur, iekā pt baseinā ar ē dieniem un dzē rieniem. Tā du kaunu nekur neesmu redzē jis. Ja ir izvē le, dariet to par labu cienī gā kai atpū tas vietai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es (23 gadi) kopā ar mammu (55 gadi) atpū tos š ajā viesnī cā.2 nedē ļ as. Indikā cijas atpū tai bija medicī niskas - š ajā ziņ ā pā rē jais sevi pilnī bā attaisnoja: neirodermī ts ar smagiem paasinā jumiem, no kuriem neglā ba ne hormonā lā s ziedes, ne pilinā tā ji, ne tabletes, pazuda pē c nedē ļ as, un gandrī z gadu nebija recidī vu. … Tomēr ▾ Es (23 gadi) kopā ar mammu (55 gadi) atpū tos š ajā viesnī cā.2 nedē ļ as. Indikā cijas atpū tai bija medicī niskas - š ajā ziņ ā pā rē jais sevi pilnī bā attaisnoja: neirodermī ts ar smagiem paasinā jumiem, no kuriem neglā ba ne hormonā lā s ziedes, ne pilinā tā ji, ne tabletes, pazuda pē c nedē ļ as, un gandrī z gadu nebija recidī vu. .
Objektī vi: ja jū su mē rķ is ir ā rstē š ana, tad š ī viesnī ca ir labā kā piekrastē , ar ē rtā ko pludmali un aprī kotu ieeju jū rā . Galu galā , kā teica vietē jais ā rsts, galvenā s zā les š eit ir saule, gaiss un ū dens.
Ja meklē jat servisu, greznu interjeru un budž eta izklaidi – jū s š eit neesat.
Par viesnī cu: numuriņ š nav jauns, bet tī rs un ē rts, ar ledusskapi, katru dienu papildinā ts tē jas un kafijas komplekts, laba vannasistaba ar labu duš as produktu komplektu un katru dienu mainī ti dvieļ i. Peldmē teļ i tiek mainī ti, ja tie tiek atstā ti uz vannas istabas grī das.
Par tī rī š anu: katru dienu, tī ri un ā tri. Dzeramnaudu ņ em, ja atstā j uz iztaisnotas gultas (pā ris š ekeļ i). Vakarā viņ i atstā j istabā š okolā di ar dī vaino nosaukumu "Ar labu nakti". Jauki.
Gludinā mais dē lis un ū dens dzesē tā js katrā stā vā istabā pretī liftiem.
SPA viesnī cā ir nepamatoti dā rgs, un paš ā s beigā s uzzinā jā m, ka viesnī cas viesiem pienā kas ievē rojamas atlaides. Apmeklē jā m blakus esoš ā s viesnī cas spa (neatceros nosaukumu, kurš ir pa labi, ja paskatā s uz jū ru) ļ oti patika! Kopumā vē los atzī mē t visu SPA speciā listu izcilo profesionalitā ti.
Ē diens: Man ļ oti patika. Galvenais ir vietē jo produktu izcilā kvalitā te un garš a, tā pē c visa maize, piena produkti, dā rzeņ i, gaļ a ir izcili garš ī gi un tajā paš ā laikā diē tiski, jo, atkā rtoju, š eit viss ir vē rsts uz veselī bas uzlaboš anu.
Ē š ana ā rpus viesnī cas ir ļ oti dā rga.
Serviss: grū ti spriest, jo neko nepieteicā m, tikai vienu reizi nomainī t demagnetizē to atslē gu un samainī t valū tu (reģ istratū rā ir ļ oti izdevī gs kurss).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Katrin88
Es gribu ārstēties pie Nāves jūras, šī viesnīca ir ieteicama, bet, spriežot pēc atsauksmēm par 2008-2009, to nav vērts darīt...
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен на берегу Мёртвого моря в городе Эйн-Бокек и имеет прямой выход на собственный пляж. Идеально подойдёт для отдыха всей семьёй, проведения мероприятий.

Atrašanās vieta 2 часа езды от международного аэропорта Бен-Гурион.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 304 номера.

Istabās

Кондиционер, принадлежности для чая/кофе, кабельное телевидение, балкон (в некоторых номерах).

Adrese Ein Bokek M.P.O., Dead Sea - 86930, Israel
Tālruņi: Стойка регистрации: 972-8-6591919, Факс: 972-8-6591911
Tīmekļa vietne: Crowne Plaza Dead Sea
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.