Daniel Dead Sea Hotel 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.610
№9 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
7.8 Numurs
6.9 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ein Bokek kūrorta centrā Nāves jūras krastā. Viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota 2014. gadā. Viesnīca pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар procenko1954
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar vī ru atpū tā mies no 28. lī dz 1. aprī lim. Viesnī ca man ļ oti patika tā s oriģ inalitā tes dē ļ . Grī da ir flī zē ta ar caurspī dī gu liftu centrā . Ē diens lielisks, ē diens visā m gaumē m. Ē d zivis ē d gaļ u. … Tomēr ▾ Ar vī ru atpū tā mies no 28. lī dz 1. aprī lim. Viesnī ca man ļ oti patika tā s oriģ inalitā tes dē ļ . Grī da ir flī zē ta ar caurspī dī gu liftu centrā . Ē diens lielisks, ē diens visā m gaumē m. Ē d zivis ē d gaļ u. Daudz daž ā du ē dienu un pat augļ u. Numuri ir tī ri un dvieļ i tiek mainī ti laikā . Kopumā bijā m apmierinā ti. Paldies darbiniekiem par labi padarī to darbu. Nā kamreiz, kad dosimies, mē s paliksim pie jums. Liels paldies par labo darbu.
шикарный вид с балкона отеля
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca valdzina ar savu oriģ inalitā ti. Istabas tī ras, apkalpoš ana izcila, ē diens daudzveidī gs un garš ī gs. Skaista skats no balkona. Daž ā das spa procedū ras. … Tomēr ▾ Viesnī ca valdzina ar savu oriģ inalitā ti. Istabas tī ras, apkalpoš ana izcila, ē diens daudzveidī gs un garš ī gs. Skaista skats no balkona. Daž ā das spa procedū ras.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir skaista, bet blakus esoš ajā viesnī cā ir maz zaļ umu DAUDZ mā jī gā k, daudz koku ar ē nu. ē diens bezgarš ī gs, bet kā daudzā s viesnī cā s. Kafejnī cā pie baseina cenas visam ir augstas un pat krā pjas ar izlejamo alu nevis puslitru, lej plastmasas glā zē s kaut kur ap 400 gramiem, tā pat kā bijuš ajā PSRS. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista, bet blakus esoš ajā viesnī cā ir maz zaļ umu DAUDZ mā jī gā k, daudz koku ar ē nu. ē diens bezgarš ī gs, bet kā daudzā s viesnī cā s. Kafejnī cā pie baseina cenas visam ir augstas un pat krā pjas ar izlejamo alu nevis puslitru, lej plastmasas glā zē s kaut kur ap 400 gramiem, tā pat kā bijuš ajā PSRS. Pā rē jais ir labs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Datums š odien www. datetoday. rf … Tomēr ▾ Datums š odien www. datetoday. rf
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар semioster
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cai nepiecieš ams remonts. Pakalpojums ir zems. Pludmalē nav ne dvieļ u, ne ū dens. Jū ras ū dens baseins nav ē rts. Daž ā s vietā s flī zes jau sen ir pazuduš as. Zā le ar sē rū deņ raž a vannā m ir netī ra, dvieļ i mē tā jas uz grī das, nav dzeramā ū dens. … Tomēr ▾ Viesnī cai nepiecieš ams remonts. Pakalpojums ir zems. Pludmalē nav ne dvieļ u, ne ū dens. Jū ras ū dens baseins nav ē rts. Daž ā s vietā s flī zes jau sen ir pazuduš as. Zā le ar sē rū deņ raž a vannā m ir netī ra, dvieļ i mē tā jas uz grī das, nav dzeramā ū dens. SPA no rī ta dvieļ u nebija. Bija jā gaida 15 minū tes. Nav gatavs darbam. Pavā ri restorā nā nav draudzī gi. Spē cī ga ceptu zivju smarž a. Sagriezta gaļ a ir pā rcepta un sausa, un malas ir ogles. Neskatoties uz pā rtikas pā rpilnī bu, kas pagatavota zem vidē jā lī meņ a. Tas nav piecu zvaigž ņ u viesnī cas lī menis. Skotijas bā rs ir slē gts. Un pats galvenais, nav pie kā vē rsties. Serviss lū dz atstā t tā lruņ a numuru, tač u neviens neatgriež as. Nav komunikā cijas ar vadī bu. Daudz darbinieku un telpas nav slikti. Problē mas ir viesnī cas vispā rē jā vadī bā . Neiesaku. Blakus ir viesnī cas par tā du paš u cenu, bet lī menis atbilst.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 4. lī dz 6. janvā rim. (ne pirmo reizi). Bija divi pieauguš ie. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Reģ istratū ras darbinieki bija ļ oti izpalī dzī gi, ā tri atrisinā ja jautā jumus un diezgan biež i interesē jā s par mū su brī vdienā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 4. lī dz 6. janvā rim. (ne pirmo reizi). Bija divi pieauguš ie. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Reģ istratū ras darbinieki bija ļ oti izpalī dzī gi, ā tri atrisinā ja jautā jumus un diezgan biež i interesē jā s par mū su brī vdienā m. Saskarsmē nebija valodas barjeras. Istaba 2-istabu ar skatu uz jū ru. Mums ļ oti patika. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Istabā bija tē jkanna un maisiņ i ar labu Izraē las kafiju un tē ju. Krā jumi tika papildinā ti katru dienu, kas ļ oti priecē ja. Vienī gais ir tas, ka, lai dzertu ū deni tē jkannā , bija jā iet lejā uz vestibilu. Dvieļ i istabā tika mainī ti katru dienu. Š ampū ni un krē mi vienmē r bija pieejami. Ē dinā š ana mū su viesnī cā - brokastis un vakariņ as. Ē diens daudzveidī gs, ļ oti kvalitatī vs un jebkurai gaumei. . Uz spa bijā m vairā kas reizes. Tī rs, peldmē teļ i nodroš inā ti, dvieļ i mainī ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар OXANA-O
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 4. lī dz 6. janvā rim. (ne pirmo reizi). Bija divi pieauguš ie. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Reģ istratū ras darbinieki bija ļ oti izpalī dzī gi, ā tri atrisinā ja jautā jumus un diezgan biež i interesē jā s par mū su brī vdienā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 4. lī dz 6. janvā rim. (ne pirmo reizi). Bija divi pieauguš ie. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Reģ istratū ras darbinieki bija ļ oti izpalī dzī gi, ā tri atrisinā ja jautā jumus un diezgan biež i interesē jā s par mū su brī vdienā m. Saskarsmē nebija valodas barjeras.
Istaba bija 2-istabu ar skatu uz jū ru. Mums ļ oti patika. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Istabā bija tē jkanna un maisiņ i ar labu Izraē las kafiju un tē ju. Krā jumi tika papildinā ti katru dienu, kas ļ oti priecē ja. Vienī gais ir tas, ka, lai dzertu ū deni tē jkannā , bija jā iet lejā uz vestibilu. Dvieļ i istabā tika mainī ti katru dienu. Š ampū ni un krē mi vienmē r bija pieejami.
Ē dinā š ana mū su viesnī cā - brokastis un vakariņ as. Ē diens ir daudzveidī gs, ļ oti kvalitatī vs un visā m gaumē m.
Vairā kas reizes devos uz spa. Tī rs, peldmē teļ i nodroš inā ti, dvieļ i mainī ti.
аватар 5izbj4dp
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s bijā m uz yom-keif 2014. gada 25. augustā . Ciemos ieradā s tū risti ar mazu bē rnu. Tā kā esmu tur bijis jau daudzas reizes, viss bija kā rtī bā . Man vienkā rš i nepatika tas, ka pa dienu bija jā pē rk viss: dzē rieni, kafija, saldē jums. … Tomēr ▾ Mē s bijā m uz yom-keif 2014. gada 25. augustā . Ciemos ieradā s tū risti ar mazu bē rnu. Tā kā esmu tur bijis jau daudzas reizes, viss bija kā rtī bā . Man vienkā rš i nepatika tas, ka pa dienu bija jā pē rk viss: dzē rieni, kafija, saldē jums. Lai gan citā s viesnī cā s tas viss viesiem tiek nodroš inā ts bez maksas! Bet nekur nezvanot, devā mies pie Daniela. Tas bija briesmī gi! Viņ i rē ķ inā jā s ar gardā m pusdienā m, bet bija tikai nostā vē juš ies, vē jaini salā ti, karsti, acī mredzot, viesi nebija ē duš i kopš Š abata, jo "izvē lei" bija salda gaļ a, paliekas, kas peldē ja sarkanā mē rcē ar dā rzeņ iem. un neē dami hamburgeri! Kad mē s cepā m gaļ u pavā rs, bet tā bija gumija! Galdu vainagoja tī ra ū dens karafe, citu dzē rienu vispā r nebija. Kas tā ir, viesnī ca vai kafejnī ca nabadzī gajiem? Trauki ir netī ri, ar vecā ē diena paliekā m. Personā ls ir rupjš ! Es samulsu savu viesu priekš ā.
Rezultā tā ē diens bē rnam un mums bija jā pē rk pē c "pusdienā m" "Ja var saukt frī kartupeļ us ar keč upu ē dienu!
аватар vzlyottour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no Mervoi jū ras, tač u to netrū kst, jo ir ļ oti maz, kur iet, un ceļ š ir neaktī vs, un viesnī cai ir sava pludmale, kas ir aprī kota. Viesnī cas teritorija ir plaš a – daudz vietas pie ā ra baseina. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no Mervoi jū ras, tač u to netrū kst, jo ir ļ oti maz, kur iet, un ceļ š ir neaktī vs, un viesnī cai ir sava pludmale, kas ir aprī kota. Viesnī cas teritorija ir plaš a – daudz vietas pie ā ra baseina. Ir arī iekš telpu baseins, kas piepildī ts ar Nā ves jū ras ū deni. Istabas svaigas, izremontē tas, ļ oti patī kamas. Ir numuri ar skatu uz jū ru, un nav skata uz jū ru, ir numuri bez balkona, kopumā ir ļ oti daudz daž ā du istabu. Viesnī cā ir daudz viesu. Viesnī ca piedā vā daudz daž ā du pakalpojumu - sporta izklaides, spa procedū ras. Bē rniem ir mini klubs. Ir izklaides un aktivitā tes visu vecumu cilvē kiem. Ē diens viesnī cā ir labas kvalitā tes. Viesnī cā ir patī kami uzturē ties un atpū sties.
Бар-паб Бар-паб Бар-паб Ресторан
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s jau esam redzē juš i daudzas viesnī cas, un no pā rē jā m š ajā s ir guvuš i nepatī kamus iespaidus. Reģ istrē š anā s notiek ļ oti lē ni, milzī ga rinda, nav kur apsē sties. Vakariņ ā s ir paredzē ts ienā kt - viesi mā cā s viens no otra, nevis no administrā cijas. … Tomēr ▾ Mē s jau esam redzē juš i daudzas viesnī cas, un no pā rē jā m š ajā s ir guvuš i nepatī kamus iespaidus. Reģ istrē š anā s notiek ļ oti lē ni, milzī ga rinda, nav kur apsē sties. Vakariņ ā s ir paredzē ts ienā kt - viesi mā cā s viens no otra, nevis no administrā cijas. Istabā s uzkopš ana notiek haotiski laicī gi un nekvalitatī vi (netiek pievienota tē ja, kafija un cukurs, tad nav tī ru dvieļ u, spoguļ i ar traipiem, logi netī ri, grī das segums nav izsū kts). Istabā s nav ne pulksteņ u, ne karafes ū denim. Ledusskapji un minibā ri ir salū zuš i un izlī p no mē belē m. Paš as mē beles ir vecas (pagā juš ā gadsimta vidus paraugs) un nepatī kamā s vietā s. Pā rtraukumi ar tī riem dvieļ iem, kas, starp citu, visi ir veci un izskaloti, ir ļ oti kaitinoš i. Pludmale nav iež ogota, visi to izmanto, un tiem, kas dzī vo "Danielā ", nepietiek ne sauļ oš anā s krē slu, ne krē slu. Ē diens vienmuļ š , ar nelielu silto ē dienu un salā tu izvē li. Zivis ir ļ oti reti. Nav pā rtikas diabē ta slimniekiem. Vakariņ ā s tiek pasniegts tikai auksts ū dens, un dzē rieni jā pē rk - sulas, vī ns, soda. Ē dieni bez garš as, izskatā s negarš ī gi. Ē damzā lē vienmē r ir rinda - viņ i lē nā m tī ra galdus, ar tī rā m glā zē m un š ķ ī vjiem - vienmē r sasprindzinā ti, un no rī ta - ar verdoš u ū deni kafijai un sulā m. Par izklaidi ir jā maksā , un cenas SPA ir vienkā rš i trakas (lī dz 700 NIS! ). Lifti jā gaida vairā kas minū tes, tie vienkā rš i paiet garā m neapstā joties. Viesnī cas tuvumā nav veikalu, ir neē rti staigā t. Viesnī cā nav bagā ž as noliktavas, ir tikai numuriņ i, kur sakrauti visi koferi un jā meklē pā rcē lā ji ar istabas atslē gā m. Nav rī ta vingroš anas pie baseina, nav arī vakara izklaides, nav diskotē ku, nav koncertu, ir tikai daž u studentu vā ji amatieru priekš nesumi. Vispā r ilgas, nevis atpū ta! Neiesaku nevienam! Š ī viesnī ca diez vai dzī vo lī dz trim zvaigznē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums eva99
2 nedēļas pēc uzturēšanās pie Nāves jūras draudzene tika hospitalizēta ar tromboflebītu...viņai bija steidzami jāoperē.Atpūtāmies Ein Bokek, Daniel Hotel. Viņai jau ilgu laiku bija varikozas vēnas.Ārsts teica, ka viņa nevar braukt uz Nāves jūru...un vispār neviens nedrīkst, izņemot absolūti veselus cilvēkus. Domājams, ka pacientiem (locītavas ... hondroze ...) ir paasinājums un neviens ārsts neglābs ... ??? Un cilvēki ir spiesti katru gadu doties uz turieni, lai izvairītos no sāpēm un galu galā tas vienmēr beidzas ar operāciju...???
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен в центре курорта Эйн-Бокек на берегу Мёртвого моря. Последняя реставрация в отеле проведена в 2014 году. Последняя реновация отеля проводилась в 2015 г. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 158 км от аэропорта Бен-Гурион.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 80 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 302 номера, из них 12 сьютов. Отель состоит из 9-этажного здания.

Istabās

Телевизор LCD, зона отдыха, принадлежности для приготовления чая/кофе, мини-бар (платно), сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), балкон (не во всех номерах).

Adrese Эйн Бокек, Мертвое море
Tālruņi: 09-9520808
Tīmekļa vietne: Daniel Dead Sea Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).