Augstas klases viesnīca

Rakstīts: 29 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 15 aprīlis 2018
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Patieš ā m augstas kvalitā tes viesnī ca. Par to liecina fakts, ka visas starptautiskā s konferences un pasā kumi notiek š ajā viesnī cā . Atpū tnieki galvenokā rt ir eiropieš i un austrā lieš i. Ļ oti labs serviss, runā angliski. Jums personī gi tiek nosū tī ta automaš ī na uz lidostu. Nav jā gaida, kad autobuss pulcē sies un visus aizvedī s pa ceļ u. Neprā tī gi skaists rajons. Viss ir apsargā ts un kamerā s, par droš ī bu nav jā uztraucas. Istabas ir tī ras, ar labā m mē belē m un tehniku. Noņ emts uz 5 ar uzgali un bez tiem. Lielisks un daudzveidī gs ē diens, ī paš i iespaidī gas vakariņ as. Jauka tī ra pludmale. Gar visu piekrasti ir pastaigu taka cauri visā m viesnī cā m. Jū s varat pastaigā ties, apskatī t daž ā dus rajonus un vē lreiz pā rliecinā ties, ka jums ir labā kā viesnī ca. Ir patieš ā m viens bū tisks mī nuss: ieeja okeā nā . Ne tikai tas, ka katru dienu jā pielā gojas bē gumam. Bet, pats ļ aunā kais, gandrī z viss dibens ir aizaudzis ar aļ ģ ē m. Tas ir ļ oti pretī gi un man personī gi biedē još i. No reģ istratū ras katru stundu kursē bezmaksas autobuss uz Bali kolekciju - vietē jo iepirkš anā s centru. Tur jū s varat izvē lē ties kafejnī cu katrai gaumei un nedaudz iepirkties. Cenas ir visaugstā kā s visā salā , tač u, salī dzinot ar Kijevu, tā s ir nedaudz augstā kas par vidē jo labu iestā di. Mē s arī rezervē jā m ekskursijas caur balituorus vietni. Tur ir lieliski puiš i. Krieviski runā još ie gidi, vietē jie, kas jautri un interesanti visu parā dī s.
Atseviš ķ i vē los brī dinā t par kū rorta un viesnī cas izvē li uz salas. Neļ aujiet sevi apmā nī t zemajā m cenā m, lai š ajā salā nenā ktu vilties. Reklā ma saka, ka š ī sala ir "Bounty" attē ls - ticiet man, tā nav. Meklē jiet internetā video un apskatus par citā m pludmalē m, jo ​ ​ okeā ns š ajā s daļ ā s ir ļ oti netī rs. Pilns ar atkritumiem, plastmasu, maisiem, iesaiņ ojumiem utt. Nusa Dua pludmali aizsargā koraļ ļ u rifs, tā pē c nav spē cī gu viļ ņ u un tie paš i atkritumi. Protams, ne ideā ls, bet pietiekami tī rs. Citas pludmales ir katastrofa. Es tikai gribu raudā t no tā , par ko cilvē ki ir pā rvē rtuš i mū su planē tu.
Kopumā ar pā rē jo biju ļ oti apmierinā ts. Neprā tī gi skaista daba, interesantas vietas, brī niš ķ ī gi cilvē ki un lieliska viesnī ca. Es gribu š eit atgriezties vē lreiz, neskatoties uz 18 stundu lidojumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu