Viesnīcai ir 5 zvaigznes.

Rakstīts: 2 marta 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 25 augusts 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ļ oti spilgts, krā sains, detalizē ts bambusa blondī nes apskats. Priecā jos, ka nekas nav mainī jies, viss joprojā m ir lī menī ! )
Atvainojiet, ka nesenā s atsauksmes aizē noju ar neskaidrā m atmiņ ā m.
Atpū tā mies 2 nedē ļ as, ilgi, bet atceramies ar siltumu. Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra! Apkalpoš ana ir lieliska. Brokastis (ļ oti garš ī gas), pie ezera ar krā sainā m karpā m, katru rī tu skan dzī vā mū zika. Romantika joprojā m ir tā da pati! ) Pusdienas un vakariņ as devā s pā ri pludmalei pa labi uz iepirkš anā s zonu Bali Collection. Viss ir tur! Dzī vā mū zika, kafejnī cas, veikali, tirgus, siltummaiņ i, pastaigu laukums, strū klakas. Tī rs un skaists.

Droš ī ba augstā lī menī . Aizbraucot ekskursijā , steigā aizmirsa aizvē rt seifu, tā pē c sacē lā s kņ ada! Numurs bija bloķ ē ts, mū s pat nelaida uzreiz iekš ā ! lī dz atrada krieviski runā još u meiteni. Un viss ir savā s vietā s!! !
Pludmale ir plaš a un tī ra. Paisums ir manā ms, bija interesanti pastaigā ties pa okeā na dibenu, vē rot jū ras iemī tniekus seklumos.
Okeā ns. . . spē ks, spē ks! Vē rojot milzī gos viļ ņ us, kas triecas pret akmeņ iem, ejot pa pludmali, atkal pa labi, uz nelielu pussalu. Gars notverts! Masā ž a pludmalē , vietē jā s sievietes - super! )
Devā mies ekskursijā s uz snaudoš o vulkā nu, uz vulkā na krā terī izveidojuš os “Bro” ezeru, vē rojā m kafijas plantā cijas un izmē ģ inā jā m kafiju “Luwak”. Es neatceros un nevaru atrast internetā , rajons ar daudzā m kafejnī cā m, tieš i pie okeā na, ar skatu uz skrejceļ u! Vakars. . . ē dam omā ru un skatā mies, kā lidmaš ī na paceļ as zvaigž ņ otajā s debesī s, skanot vieglai mū zikai un sē rfoš anas skaņ ā m....kā da romantika!.... Kā es gribu atgriezties!....
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu