Bali vienatnē. 3. daļa. Tehniskā.

19 Jūnijs 2014 Ceļošanas laiks: no 11 Februāris 2014 ieslēgts 15 Februāris 2014
Reputācija: +7251.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

1. daļ a http://emuā ri. turpravda. ua/Apyatka/101009.html

2. daļ a http://emuā ri. turpravda. ua/Apyatka/101017.html

Jau teicu, ka mū su Bali apmeklē juma formā ts bija ļ oti neparasts – tā vietā , lai paliktu vienā viesnī cā un dotos ekskursijā s, nolē mu ceļ ot ar mantā m, iereģ istrē joties daž ā dā s viesnī cā s daž ā dā s vietā s. Ļ aujiet man jums pateikt, tas ir neē rti. Izpakoš ana-iepakoš ana prasa laiku un pū les, arī reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s. Jū s varat pā rvietoties uz pastā vī gu dzī vi tikai tad, ja ir maz lietu. Bet ekonomiski tas ir diezgan izdevī gi. Izrā dī jā s divas naktis labā viesnī cā un divas ekonomiskā s klases)

Un daž ā dā s vietā s pavadī tie vakari bija daž ā di, kas š im braucienam piedeva emocionalitā ti.

Kopumā , ja runā jam par patstā vī giem braucieniem, tad tie biež i tiek izvē lē ti nevis taupī š anas nozī mē , bet gan tā pē c, lai varē tu brī vi pā rvietoties.


Piemē ram, man noteicoš ais moments bija vē lme palikt Singapū rā ilgā k par tū roperatoru piedā vā tajā m trim dienā m, un tad karte salikā s tā , ka Bali bija manā vē lmju sarakstā ) Tā pē c tas nav gluž i pareizi Es runā ju par neatkarī gu ceļ ojumu uz Bali, mans ceļ ojums bija vē rsts uz Singapū ru. Bet varbū t mana pieredze palī dzē s citiem ceļ otā jiem.

Neatkarī gu ceļ ojumu sagatavoš anas algoritms jau ir aprakstī ts daž ā dos forumos. Es jums pastā stī š u, kā tas bija man. Secī bā , kā dā tas jā dara. Biļ eš u cenas norā dī tas divā m personā m, turp un atpakaļ . Valū tu kursu svā rstī bu dē ļ cenas š obrī d var nebū t aktuā las. Tad attiecī bā pret grivnu dolā rs bija 8.15.

1. Galvenā biļ ete. Kijeva-Singapū ra. Caur Bangkoku. Transfē rs uz turieni 1.5 stundas, atgrieš anā s 11. Aviokompā nija UIA + Katey. 61245 RUB. Es meklē ju biļ eti, izmantojot Yandex meklē š anu http://ticket. yandex. ua pirkts no Senturia https://senturia. ua

2. Iekš zemes lidojums Singapū ra-Denpasā ra. 300.14 EUR.

Valueair Airlines. Meklē ju un pirku caur Bravoavia http://www. bravoavia. com. ua

3. Viesnī cas. Viss caur rezervā ciju. http://www. rezervē š ana. com

4. Iekš zemes lidojums Denpasar-Mataram. 9.000 IDR. Merpati Airlines. Meklē ju un pirku caur Ticketindonesia http://ticketindonesia. info/lv/index. php

Š ī s biļ etes vairs nav. Aviokompā nija bankrotē ja. Lidostas biļ eš u kasē jū s varat iegā dā ties biļ etes no Garuda Indonesia tieš i pirms izlidoš anas (12.000 IDR)

Singapū ra - elektroniski, Global Singapore vietnē.37 USD

http://www. globā lā singapū ra. sg/en/visa-v-singapur/

Indonē zija - Indonē zijas vē stniecī bā . 45 USD

st. Otto Š mits, 8

+380 (44.206-54-90

P-P 09:00-17:00, pā rtraukums 13:00-14:00

Brī vdienas (nedē ļ as nogales) var apskatī t http://www. kemlu. aiziet. id/kyiv/Pages/AboutUs. aspx? IDP=3&l=id

Taizeme - Bangkokas lidostā . 35 USD Vē lams, lai lī dzi bū tu fotogrā fija.

6. Apdroš inā š ana. Es to paņ ē mu Privatbankā uz gadu par 160 UAH.

Par Tikenindonē ziju varu teikt tikai sliktu. Kad Merpati pā rtrauca lidot un attiecī gi tika atcelts mū su Denpasar-Mataram reiss, es par to uzzinā ju lidostā . Tas ir, pā rdevē js mani nebrī dinā ja.


Lai gan pirms tam ilgi sarakstī jā mies pē c viņ u iniciatī vas (noskaidrojot identisku nosaukumu jautā jumu) Turklā t es viņ iem, jau Lombokā , divas reizes rakstī ju ar jautā jumu par zaudē jumiem un lū gumu mainī t reisu atpakaļ uz citu aviokompā niju. Nav atbildes, nē sveiki. Es nevaru iedomā ties, ka, piemē ram, Centuria varē tu to izdarī t.

Kā ekskursija uz Bali visē rtā k ir ņ emt auto ar š oferi uz visu dienu. Autovadī tā ji sastā da marš rutus, vadoties pē c mū su vē lmē m un iespē jā m. Sala ir maza, bet reljefa un ne vienmē r ir iespē jams vienā dienā aptvert visu Vē lmju sarakstu.

Bali pludmales nav ī paš i debeš ķ ī gas, ilgi domā ju, kur palikt, lai bū tu skaisti, ē rti un nedā rgi, bet tā du vietu neatradu. Nusa Dua kā dā rga un pretencioza vieta uzreiz tika izmesta, Kuta nemaz nav mans formā ts. Lovina mani piesaistī ja, bet tas bija tā lu no civilizā cijas un manai meitai tas nepatika. Dž imbarā ns ir pā rā k zemniecisks.

Ir Padang-Padang, bet krastā nav nevienas viesnī cas. Saka, ka Sanurs nav slikts, bet arī mums tas neizdevā s. Hotel Sanur Beach Hotel Man patika. Un jā , ir izvē le. Bet tas, manuprā t, ir pā rā k dā rgi. Un informā cija par bē gumu mani pilnī bā nomā c.

Izlasī jis par augstajiem viļ ņ iem, netī ro, tā lejoš o un neizskatī go jū ru, nolē mu izvē lē ties Lombokas pludmali, ko nenož ē loju ne minū ti. Lī dz ar to par Bali pludmalē m nekā dus padomus nevaru dot – š ī s pludmales neesmu redzē jis. Es redzē ju jū ru divā s vietā s - Dž imbarā nā (labā k bū tu, ja es to neredzē tu - sē rfoš anas lī nija ir ļ oti piegruž ota) un Tanah Lot (viļ ņ i rū c un sitas pret akmeņ iem, neviens nepeld)

Ja kā dreiz atbraukš u uz Bali, tad dzī voš u Ubudā . Ubudā nav jū ras, bet tur valda zinā ma atmosfē ra, kas man ir Bali.

Atbildē š u uz visiem jautā jumiem, kas saistī ti ar patstā vī gā brauciena sagatavoš anu.

Turpinā jums sekos: )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
План-карта как пройти к посольству Индонезии
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums