Taizemes tūrisma vīzas iegūšana Džakartā

25 Februāris 2018 Ceļošanas laiks: no 07 Februāris 2018 ieslēgts 14 Februāris 2018
Reputācija: +20
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Gatavojoties ceļ ojumam, izmantojā m atsauksmes, diemž ē l daļ a informā cijas izrā dī jā s novecojusi. Ī sumā par savu pieredzi. 2018.  gada februā ris.

No Patajas (http://ge0. me/40h1nzM2fW/bus_to_Suvarnabhumi_Airport) mē s braucā m ar autobusu uz Suvarnabhumi lidostu (BKK). . Izbraukš ana bija no a / p Don Mueang (DMK). Suvarnabhumi lidostas 3. izejas 2. stā vā kursē bezmaksas autobuss uz Don Mueang, jums jā uzrā da iekā pš anas karte vai lidojuma biļ etes no Don Mueang. Iespē jams, ceļ ojuma laiks ir atkarī gs no diennakts laika. Vakarā braucā m. Autobuss brauca pa maksas ceļ u, tā pē c nekā du ī paš u sastrē gumu nebija, un, neskatoties uz to, brauciena laiks bija gandrī z stunda.

Atsauksmē s bija teikts, ka Don Mueangā pē c pasu kontroles izeš anas ir 11.  septembris. Varbū t kā dreiz tā bija, bet tagad tā vairs nav, tā pē c nerē ķ inieties ar lē tu ū deni utt. Ir bezmaksas dzesē tā js ar karstu un aukstu ū deni. Ir pietiekami daudz kontaktligzdas.


Mē s ieradā mies Dž akartā vienā naktī , tā pē c nerē ķ inā jā mies ar autobusu. Lidostā nebija iespē jams iegā dā ties vietē jo SIM karti. Mainis pie izejas. Kurss labs. Viņ i neņ em nodokļ us kā bankas. Lidmaš ī nā man migrā cijas kartes vietā iedeva kaut kā du jaunu veidlapu, kur galvenie jautā jumi bija par to, cik naudas un vai ir pā rtika. Tika piedā vā ts iziet cauri sarkanajam koridoram ar vienu pozitī vu atbildi. Tā kā viņ i ieradā s naktī , strā dā ja tikai viņ š . Patieš ā m, viņ i izlaida mū su rokas bagā ž u caur skeneri. Mums bija lī dzi ē diens č ipsu veidā , bet mē s klusiņ ā m palaidā m to garā m, un puisis, kurš mums sekoja, sā ka atvē rt savu koferi. Mē s nezinā m, kā tas beidzā s.

Saskaņ ā ar atsauksmē m taksometrs no lidostas uz pilsē tas centru maksā.90–120 tū kstoš us Indonē zijas rū piju. Acī mredzot tas ir no spē jas kaulē ties. No 350 izdevā s samazinā t tikai uz 200. Bet nakts kaut kā nav ī paš i labvē lī ga kaulē š anai. Turklā t pa dienu braucā m atpakaļ ar uber un cena bija nedaudz zem 180 tū kstoš iem, lai gan aktī vi izmantojā m uber visu nedē ļ u un cenu zī me ļ oti iepriecinā ja. Ar to bija izdevī gā k braukt nekā ar autobusu.

Paņ em savrupmā ju un viesnī cu — sliktā k vairs nevar bū t. Vienī gais pluss ir atraš anā s vieta un jumta baseins. Tika izvē lē ts vietnes Booking. com akcijas dē ļ . Par luksusa numuru viņ i prasī ja 1700 rubļ u. Fotogrā fijas VISPĀ R neatbilst vā rdam! Deklarē ta istaba 25 kv. m Reā li 12-15! Nav ledusskapja vai drē bju skapja. Bet pulksten 3:00 viņ i neorganizē ja izrē ķ inā š anos. Mē s atpazī stam savu.... dī vaino rī cī bu - viņ i maksā ja kalnu kalnu naktī visu nedē ļ u. Nā kamajā dienā pē c Taizemes konsulā ta apmeklē juma viņ i mē ģ inā ja paņ emt naudu, tač u viņ i sā ka piedā vā t citus numurus, vienu sliktā ku par otru, atsaucoties uz to, ka naudu nevar atgriezt, jo tā jau ir "sistē mā ". Pē c pieprasī š anas uzaicinā t vadī tā ju, tika atrasts normā ls, nosacī ti, numurs un nolē mā m palikt.

Kā da sieviete, kas runā angliski, vē rsā s reģ istratū rā ar tā du paš u problē mu, tač u viņ a bija pā rliecinā ta, ka viņ ai ir pieš ķ irta pat labā ka istaba, nekā viņ a bija rezervē jusi. Acī mredzot nostrā dā ja vietē jā mentalitā te, ka mū su gadī jumā ar viņ iem runā ja vī rietis, un viņ a bija viena. Secinā jums ir tikai viens – š ī viesnī ca nav deklarē tā s naudas vē rta. Lai gan tagad ir pā rsteidzoš i, ka no 48 atsauksmē m par viņ u tikai viena bija nosacī ti slikta. Tagad esmu pievienojis vē l vienu, bet jau konkrē ti negatī vu. 7 dienu laikā mainī ti 5! cipariem. Un ne tā pē c, ka viņ i bū tu kaprī zi. Vienkā rš i tā vietā , lai labotu tualeti, viņ i vienkā rš i mainī ja istabu. Telpas atradā s jaunajā ē kā.5. stā vā un vecajā.3, 4.5 stā vā .


Taizemes vē stniecī ba atrodas š eit: http://ge0. me/4em9dHxc3T/Embassy_of_Thailand

Pē rkot biļ eti, ņ emiet vē rā , ka viņ i noformē vī zu 3!! ! ! darba dienas. Pirmo reizi saskā rā mies ar to, ka bilde neder, lai arī nav veca un normā las kvalitā tes. Nosū tī ts uz Ambassador tirdzniecī bas centru (http://ge0. me/0em9dN7oDz/Mall_Ambasador), kur viņ i uzņ ē ma steidzamu fotoattē lu par 500 tū kstoš us un iedeva disku . Mums ir aizdomas, ka š ī ir ē smas vieta. Vauč eri dokumentu piegā dei dod lī dz 12, lai gan tie darbojas lī dz vienam. Smieklī gi viņ i atrod vainu katrā papī ra gabalā . Kopā ar mums otro reizi atbrauca jauns pā ris, jo prasī ja kā dus papildus eksemplā rus. Mums bija jā bū t tulkotai taizemieš u vai angļ u valodā laulī bas apliecī ba, jo mans vī rs man uzrakstī ja sponsorē š anas vē stuli. Paskaidrojis, ka sponsors var bū t jebkurš sveš inieks, lietvede 10 reizes zvanī ja vadī bai, visu noskaidroja. Rezultā tā viņ i vienkā rš i mainī ja sponsorē š anas vē stules formu. Vispā r, salī dzinot ar Vjetnamu un Maskavu, pilnī ga alva.

Nauda tika labi samainī ta tajā paš ā Ambassador 2. stā vā . Meklē jiet zī mi "Naudas mainī tā js".

Maiņ a bankā uz ielas nogalinā ta!! ! ! Nelaimī gie 200 dolā ri mainī ja pusstundu. Tikai testi un pirkstu nospiedumi netika ņ emti. Bet viņ i paņ ē ma nodokli.

Alkoholu var iegā dā ties lielveikalos, kas atrodas dā rgu viesnī cu 0. –1. stā vā . Vietē jā s š ausmu cigaretes un cenu zī me nav ī paš i humā na.

Svarī gs papildinā jums. Atsauksmes rakstī ja, ka, izbraucot, jums ir jā bū t 150 tū kstoš iem rū piju vienai personai. Tagad tas vairs nav. Viss ir biļ etes cenā . Esiet ļ oti uzmanī gs izlidoš anas terminā lī . Starp tiem ir ļ oti lieli attā lumi. Biļ etē mums bija 3, un, rezervē jot vietas, iznā ca 2. Tā kā lidojums bija dienas lidojums, tad no Dž akartas lī dz lidostai bija 30 kilometri, pagā ja gandrī z 2 stundas. Uz maksas ceļ a. Mē s izbraucā m no 2. terminā ļ a un pē c tam rikš ojā m uz Sky vilcienu 3.


Pati pilsē ta man ļ oti patika, lai gan mē s neesam lielpilsē tu cienī tā ji. Daudz debesskrā pju. Tī rs galvenajā s ielā s. Cilvē ki ir daudz draudzī gā ki nekā taizemieš i. Daudzi ļ oti labi runā angliski. Kā ds rakstī ja, ka pilsē tā ir š iks 11.07. Saskaņ ā ar Google datiem, tie tika slē gti uz visiem laikiem.

Par mū su iecienī tā ko apskates ekskursiju. Izdomā mū s. Ir tikai privā tie gidi ar zirgu cenu zī mi, kas iepriekš jā noraksta. Ielu palī gi, kas berzē interesantā s vietā s, kā parasti, ir tikai audzē ti. Tā pē c iesaku paš am izveidot marš rutu un paskatī ties ar acī m, kad sasniegsi ū beri. Mē s neizmantojā m citus, lai gan tiem ir daudz Grab.

Saskaņ ā ar atsauksmē m mē s apmeklē jā m zivju restorā nu. Zemā k ir citā ts no apskata. Pondok Laguna. Š is ir ļ oti populā rs, vienmē r pā rpildī ts Dž akartas zivju restorā ns. Daudzi to uzskata par vienu no labā kajiem Indonē zijas restorā niem galvaspilsē tā . Tajā var uzņ emt vismaz 200 cilvē kus, bet pusdienlaikā cilvē ki veido rindas, lai paķ ertu brī vu galdiņ u un nogarš otu iestā des raksturī go ē dienu – ceptu gurami zivi. Kopumā iestā de specializē jas jū ras veltē s un tradicionā lajos Indonē zijas ē dienos. Restorā ns neizceļ as ar dizaina skaistumu, tas ir klasisks Indonē zijas jū ras velš u restorā ns. Darba laiks: katru dienu no 11:00 lī dz 15:00 un no 17:30 lī dz 22:00. Adrese: Jalan Batu Tulis Raya 45, Dž akarta

Pusč etros mē s rezervē jā m galdiņ u 17:30. Dī vaini, ka viņ i piedā vā ja uzreiz veikt pasū tī jumu. Izvē lnē ir tikai attē li. Cenas uz atseviš ķ as lapiņ as, kurā slikti orientē jā s pats viesmī lis. Pasū tī jā m slavē to gurami, omā ru ar sieru, daž as bumbiņ as ar garnelē m un dā rzeņ iem mī klā (tas izrā dī jā s vienī gais garš ī gais ē diens) un divus vietē jos alus. Viņ i atveda 2 omā rus, kas mani satrauca par gala rē ķ inu. Labi, ka izrā dī jā s, ka cena bija par kilogramu, un, tā kā omā ri bija mazi, tie bija divi. Kas attiecas uz gurami, protams, katram sava gaume, bet tā bija tikai kaut kā da mumificē ta (ļ oti cepta) zivs. Fotoattē lā tas izskatī jā s apetī ti. Arī omā ri bija tik sausi, ka tos bija grū ti iekost. Tikai š ī s bumbas un prieks. Rē ķ ins ir nedaudz vairā k par 60 USD. Par restorā na lielo noslogojumu. Apstrī dams. Lai gan iespē jams, ka vē lā k cilvē ki tiek pievienoti. Savulaik pie mums bija 10-15 cilvē ki. Pats restorā ns ir diezgan jauks. Bet es neieteiktu zivis.


Veiksmi visiem!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Визитка обменника в ТК Амбассадор
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums