Lion's Garden Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
9.5 Numurs
6.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas centrā, Pestas pusē, gleznainā Budapeštas daļā. Netālu no pilsētas parka un Szechenyi pirtīm. 10 minūtes ar autobusu līdz Vāču gājēju ielai. Būvēts modernā stilā. Sešstāvu ēka, lifts, 105 komfortablas istabas. Divvietīgie, vienvietīgie un apartamenti. Restorāns, bārs, baseins, sauna, fitness, infrasarkanā sauna, džakuzi.Vairāk →
аватар tok54676
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca brī niš ķ ī gā vietā ! Mē s ar sievu palikā m oktobrī . Laikapstā kļ i mū s priecē ja ar saulainā m dienā m un siltiem vakariem, tā pē c no rī ta lī dz vē lai naktij staigā jā m pa pilsē tu, izbaudot tā s mū ž seno vē sturi un skaistumu. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca brī niš ķ ī gā vietā ! Mē s ar sievu palikā m oktobrī . Laikapstā kļ i mū s priecē ja ar saulainā m dienā m un siltiem vakariem, tā pē c no rī ta lī dz vē lai naktij staigā jā m pa pilsē tu, izbaudot tā s mū ž seno vē sturi un skaistumu. Atpū tas organizatoriskos jautā jumus risinā ja t/o tpg. Viss tika noorganizē ts ļ oti ā tri un efektī vi, visu atvaļ inā jumu sazvanī ja, precizē ja, kā viņ i atpū š as. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Ē ka ir skaista gan ā rpusē , gan iekš pusē . Personā ls ir lielisks, centā s izpatikt un uzmundrinā t, atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem. Reģ istratū rā runā angliski, ar sapratni nav problē mu. Mē s rezervē jā m superior numuru ar divguļ amo gultu. Numurs ir diezgan plaš s, stilī gs un moderns. Atrodamies 7 stā vā - istaba bija ar balkonu. Gulta ir liela ar ē rtu matraci. Viss nepiecieš amais aprī kojums (TV, kondicionieris, minibā rs, seifs, fē ns) bija. Apkure darbojā s. Vannas istaba bija aprī kota ar duš u, pietiekamu skaitu dvieļ u un ziepju piederumiem. Pietika arī vietas uzglabā š anai. Viņ i labi izkā pa. Brokastis diezgan bagā tī gas un daudzveidī gas. . Bija viss, sā kot no olu ē dieniem un beidzot ar konditorejas izstrā dā jumiem un augļ iem. WiFi ir bezmaksas, un signā ls ir labs. Viesnī cas spa zona sastā v no peldbaseina ar panorā mas logu, dž akuzi un somu pirts. Ļ oti lieliska vieta atpū tai. Mū su uzturē š anā s viesnī cā bija ļ oti ē rta, viesnī ca mums patika. Mē s daudz staigā jā m, atpū tinā jā m dvē seli un ķ ermeni. Mē s visiem sirsnī gi iesakā m Lions Garden HoteI Ungā rijā .
аватар TanyaShul
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī ir jauna viesnī ca, par to nav atsauksmju, un es izmantoju iespē ju tur doties. Velti. Iekš ā viss ir brī niš ķ ī gi, skaistas telpas, baseins un viss. Servisa nav, pirmā s dienas istabiņ a netika iztī rī ta. Istabas atrodas netā lu no lifta - dzird tikai liftu (dienu un nakti). … Tomēr ▾ Š ī ir jauna viesnī ca, par to nav atsauksmju, un es izmantoju iespē ju tur doties. Velti. Iekš ā viss ir brī niš ķ ī gi, skaistas telpas, baseins un viss. Servisa nav, pirmā s dienas istabiņ a netika iztī rī ta. Istabas atrodas netā lu no lifta - dzird tikai liftu (dienu un nakti). Atraš anā s vieta: netā lu no dzelzceļ a stacijas - visu laiku nokļ ū t centrā caur dzelzceļ a staciju, un tas ir aptuveni tas pats, kas mū su dzelzceļ a stacija ar bomž iem utt. , iespē ja nokļ ū t ar taksometru no 700-1500 rubļ iem , vai caur kā du citu metro staciju Varoņ u laukums, bet lī dz tai aiziet apmē ram 25 minū tes. Un brī vdienu beigā s japā ņ i ieradā s lielā pulkā un darbinieki pā rstā ja tikt galā , visur ir netī ri trauki un trū kst pā rtikas, parā dā s tī ri trauki un ē diens un uzreiz japā ņ u pū ļ i - un tā tā lā k pa apli. Brokastī s no 7 lī dz 10 man nebija laika ieturē t brokastis. Bet pati Budapeš ta ir ļ oti skaista pilsē ta, iesaku visiem to apskatī t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в центре города, на пештской стороне, в живописной части Будапешта. Недалеко от городского парка и купальни Сечени. В 10 минут на автобусе до пешеходной улицы Ваци. Построен в современном стиле.

Шестиэтажное здание, лифт, 105 комфортабельных номеров. Двухместные, одноместные и аппартаменты. Ресторан, бар, бассейн, сауна, фитнес, инфрасауна, джакузи.

Viesnīcā

Отопление, Ticket servis, Туристическая информация, Номера для некурящих, Терраса, Сауна, Фитнес-центр, Бар, Ресепшн работает круглосуточно, Крытый бассейн, Wi-Fi / Wireless LAN, Ресторан, Присутствие домашних животных разрешено, Автостоянка (платная), Конференц-зал, Массаж, Солярий, Jacuzzi, Интернет, Номера / оборудование для инвалидов.

Adrese Chazar Andras Utca 4, Будапешт 1146, Венгрия
FAQ