Danubius Hotel Arena 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.810
№2 viesnīcas reitingā Budapešta
7.6 Numurs
8.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.7 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Danubius Hotel Arena ir vadošā konferenču viesnīca Donavas Peštas pusē. Netālu - lielākais sporta un izklaides centrs Budapeštā SYMA un Starptautiskais izstāžu centrs HUNGEXPO. Pilnībā atjaunotā viesnīca piedāvā jaunākos produktus un pakalpojumus un parāda, ka kvalitāte nāk ar gadiem ilgo pieredzi. Mūsdienīgais restorāns apmierina viesu gaumi ar itāļu un ungāru virtuves ēdieniem. Viesnīca atrodas ērtā vietā, tikai dažu soļu attālumā no metro stacijas, nodrošinot ērtu nokļūšanu pilsētas galvenajās apskates vietās. Palutini sevi pēc darba! Izbaudiet brīnišķīgas, enerģiju radošas procedūras un atpūtieties baseinā. Piestrādājiet pie sevis vienā no labākajiem Danubius Premier fitnesa klubiem.Vairāk →
аватар titova24
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, tī ra un ē rta. Ē dienu bufete ir ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. Skaists skats no loga. Gultas ļ oti ē rtas, mī ksti matrač i, istabā TV, minibā rs, seifs, fē ns. Ir gaisa kondicionē š anas sistē ma, bet tā s darbī ba netika pā rbaudī ta, temperatū ra telpā jau bija diezgan ē rta. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tī ra un ē rta. Ē dienu bufete ir ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. Skaists skats no loga. Gultas ļ oti ē rtas, mī ksti matrač i, istabā TV, minibā rs, seifs, fē ns. Ir gaisa kondicionē š anas sistē ma, bet tā s darbī ba netika pā rbaudī ta, temperatū ra telpā jau bija diezgan ē rta. Un tas atrodas gandrī z centrā , kas ir diezgan svarī gi.
аватар V_STR
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums agri bija jā paliek Arē nas viesnī cā . Un š oreiz viņ i bija ļ oti gandarī ti, ka tū roperators nodroš inā ja divu dienu pieturu Budapeš tā viesnī cā Arena. Viesnī cai ir diezgan laba atraš anā s vieta. Tieš ā tuvumā metro stacijai "Stadionok" (sarkanā lī nija M 2), trolejbusa gala pieturai virzienā uz "Varoņ u laukumu", un ar kā jā m no laukuma varat iet 30 minū tē s, ja atrodaties. … Tomēr ▾ Mums agri bija jā paliek Arē nas viesnī cā . Un š oreiz viņ i bija ļ oti gandarī ti, ka tū roperators nodroš inā ja divu dienu pieturu Budapeš tā viesnī cā Arena. Viesnī cai ir diezgan laba atraš anā s vieta. Tieš ā tuvumā metro stacijai "Stadionok" (sarkanā lī nija M 2), trolejbusa gala pieturai virzienā uz "Varoņ u laukumu", un ar kā jā m no laukuma varat iet 30 minū tē s, ja atrodaties. uz jautrī bu un metro jau ir slē gts. Nacionā lā sporta arē na atrodas blakus viesnī cai. 20 minū š u gā jiena attā lumā atrodas milzī gs iepirkš anā s centrs "Arena plaza" (kurā atrodas arī lielveikals "Tesco"), dzelzceļ a stacija "Ķ eleti".
Divvietī gs numurs, diezgan liels. Telpā ir visas nepiecieš amā s mē beles, liels seifs (brī vi iederas videokamera un kamera, nemaz nerunā jot par citā m vē rtī gā m lietā m), kondicionieris. Bet telpas stā voklis ir drausmī gs (pirms diviem gadiem tā nebija, nav skaidrs, kas noticis) - paklā ja grī da ir ļ oti netī ra, viss daudzkrā sainos netī rumu traipos; gultas pā rklā ji, kā arī biezs aizkars uz loga, ir ļ oti netī rs un putekļ ains; palagi uz gultā m ir atklā ti netī ri, ar caurumiem; zem palaga ir blī va pakaiš a, ļ oti nepatī kama taustei, kraukš ķ ī ga, kā padomju eļ ļ as lupatiņ a slimnī cā pacientiem ar enurē zi. Ž ē l, ka nav ledusskapja.
Duš as telpā visi RMN (ziepes un ziepju piederumi), ir fē ns. Trū kumi ir ventilā cijas trū kums (spoguļ i uzreiz aizsvī st, kas, protams, ir neē rti) un vannas aizkara ļ oti nepatī kamais izskats un zemiskais stā voklis.
Brokastis ir bufetes, ļ oti dā snas, visā m gaumē m: sieri, desiņ as, krū tiņ a, sā nu ē dieni, dā rzeņ i, augļ i, sulas, dzē rieni, saldumi - visu nevar atcerē ties un izmē ģ inā t.
Kopumā viesnī ca nav ī paš i slikta, tač u, ja netiek pievē rsta pienā cī ga uzmanī ba istabu stā voklim, viņ i var zaudē t savus klientus.
Принял душ, в зеркало не смотри - бесполезно, всё запотело. Прихожая, пульт управления системой кондиционирования. При входе электронный ключ двери служит ключём энергопотребления. Удобно, но , вышел из номера - всё обесточилось, не зарядишь ни мобилку, ни аккумуляторы фото-видео Прихожая, в шкафу встроенный сейф.
аватар Golubchik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā tū res "Melody of 2 Hearts" (Accord-Tour) laikā Jē gerā , Budapeš tā un Vī nē . Man grū ti spriest par "cenas un kvalitā tes" attiecī bu, bet kvalitā te nepā rprotami nav "klibo". Tī ri, labi mē belē ti numuri ar labu santehniku ​ ​ un balkonu. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā tū res "Melody of 2 Hearts" (Accord-Tour) laikā Jē gerā , Budapeš tā un Vī nē . Man grū ti spriest par "cenas un kvalitā tes" attiecī bu, bet kvalitā te nepā rprotami nav "klibo". Tī ri, labi mē belē ti numuri ar labu santehniku ​ ​ un balkonu. Pilnvē rtī gas brokastis. Lielisks spa komplekss (trenaž ieru zā le, peldbaseins un sauna iekļ auta cenā ). Netā lu no viesnī cas atrodas metro stacija un trolejbusa pietura, iepirkš anā s cienī tā jiem - TESCO ir 10 minū š u gā jiena attā lumā . Lī dz pilsē tas centram (Pest krastmala) - 4 vai 5 metro stacijas. Tā pē c atsauksmes ir tikai pozitī vas, laba viesnī ca!
Вид с балкона - прямо перед нами вокзал, слева виднеется Парламент и Рыбацкий бастион. Справа - Королевский Дворец.
аватар 5adtvf7w
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija nelielā ekskursijā no Ļ vovas "Saskaņ as tū res". Mē s apmetā mies Arē nas viesnī cā . Vienī gais viesnī cas pluss, ē rta atraš anā s vieta, netā lu no metro stacijas, un ar kā jā m gā jā m lī dz centram, netā lu no "Arē nas Plaza". … Tomēr ▾ Bija nelielā ekskursijā no Ļ vovas "Saskaņ as tū res". Mē s apmetā mies Arē nas viesnī cā . Vienī gais viesnī cas pluss, ē rta atraš anā s vieta, netā lu no metro stacijas, un ar kā jā m gā jā m lī dz centram, netā lu no "Arē nas Plaza". Biež i apmeklē ju Eiropu, mī lu budž eta kategorijas viesnī cas, bet tā das š ausmas sen nebiju redzē jis. Viesnī ca ir č etrzvaigž ņ u, bet izskatā s š ā di: uz balkona divā s glā zē s ir cigā ru un cigareš u izsmē ķ i ū denī , nav cienī gi tos izņ emt, aizkari ir netī ri, viņ a pacē la galvu pret griestiem - tur ir beigtas muš as lustrā...viņ a iegā ja duš ā , izrā dā s, ū dens nenotek (pajautā ju kaimiņ iem, tas pats...nesapņ ojiet par š ampū nu, ir tikai š ķ idrā s ziepes. Ko viņ i sauc par spilvens, pat nezinu kā to nosaukt. . segas, kā no mana jaunā kā brā ļ a. trī szvaigž ņ u viesnī cas, kā das izredzes dotu š im č etrzvaigž ņ u. Ļ oti labs operators "Akord Tour" Ž ē l, ka izvē las tā du viesnī cas. . . brrr. .
аватар Katya_Kotik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es devos tū rē "Ungā rijas noslē pumi" no Accord. Arē nā dzī vojā m 3 dienas. Principā viesnī ca nav slikta, lieliska bufete. Bet istabā s ir ļ oti lieli trū kumi, piemē ram, netī rs paklā js (var izsū kt, bet traipi uz tā ir briesmī gi. … Tomēr ▾ Es devos tū rē "Ungā rijas noslē pumi" no Accord. Arē nā dzī vojā m 3 dienas. Principā viesnī ca nav slikta, lieliska bufete. Bet istabā s ir ļ oti lieli trū kumi, piemē ram, netī rs paklā js (var izsū kt, bet traipi uz tā ir briesmī gi. Bija pretī gi pat zeķ ē s staigā t, lai gan š ī var bū t tikai mū su istaba. . . ), spilveni ir vienkā rš i š ausmī gi, biezi kā di 5 cm, no gultas nā cā s zem tiem likt segu. Klients ir izstiepts uz matrač iem zem palaga: viņ i, iespē jams, baidī jā s, ka kā ds piedzeras))) Vannas istaba mū s neapš aubā mi iepriecinā ja - tī ra ar svaigiem dvieļ iem. Reiz mē s devā mies uz baseinu, dntskaya dziļ ums, bet jū s varat izklaidē ties kā bradā š anas baseinā ))) kopumā.3 * zvaigznes attaisno.
аватар for_luda
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m ekskursijā "Ola, Spā nija! ", Un nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā.1 nakti. Un es gribē ju palikt ilgā k. Viesnī ca ir super-duper un tieš ā m velk uz 4+, lai gan te karā jas kā.3*. Labas brokastis ar lielu izvē li. Labi komfortabli standarta numuriņ i. … Tomēr ▾ Bijā m ekskursijā "Ola, Spā nija! ", Un nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā.1 nakti. Un es gribē ju palikt ilgā k. Viesnī ca ir super-duper un tieš ā m velk uz 4+, lai gan te karā jas kā.3*. Labas brokastis ar lielu izvē li. Labi komfortabli standarta numuriņ i. Patī kams apkalpojoš ais personā ls. Labs bezmaksas spa komplekss (baseins, bez saunas, solā rijs un manikī ra-pedikī ra telpa, ir arī ļ oti laba trenaž ieru zā le ar instruktoriem-viesnī cas viesiem arī bez maksas). Pats tas, kas vajadzī gs pē c grū ta ceļ a, lai gan vienkā rš i atnā kt un dzī vot tajā bū s ne mazā k patī kami. Lai gan ir viena lieta, bet, manuprā t, apmetoties š ajā viesnī cā ī sti negribas apbrī not Budapeš tas skaistumu : ) Un pats galvenais, viesnī ca ir ļ oti piemē rota futbola faniem, jo ​ ​ tā atrodas tieš i pretī stadionam. , un tiem, kas ceļ o ar vilcienu, jo tas atrodas tikai 300-400 metru attā lumā no dzelzceļ a stacijas. Un tas atrodas netā lu no metro un tikai 4-5 pieturu attā lumā no pilsē tas centra, 300 metru attā lumā no milzī gā iepirkš anā s centra un tesco.
аватар passatsp
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī voja trī s dienas. Saskaņ as tū re Ungā rijas noslē pumi + Vī ne. Viesnī ca ir vairā k nekā laba. Brokastis ir lieliskas. Esam apmā cī ti, agrā pamoš anā s nebiedē , tā pē c vienmē r bija laiks peldē ties baseinā pirms brokastī m (atvē rts 7-00). … Tomēr ▾ Dzī voja trī s dienas. Saskaņ as tū re Ungā rijas noslē pumi + Vī ne. Viesnī ca ir vairā k nekā laba. Brokastis ir lieliskas. Esam apmā cī ti, agrā pamoš anā s nebiedē , tā pē c vienmē r bija laiks peldē ties baseinā pirms brokastī m (atvē rts 7-00). Treneri ir lieliski. Istaba ir tī ra un sakopta. Mums bija trī skā rš s. Gultas ir lieliskas, bet tajā s ir viens joks - ja vē laties cieš ā k sazinā ties ar savu pavadoni - varat nonā kt uz grī das - viņ i kaut kā cenš as izklī st. Komunicē jiet uz kā du pusi, nevis pa vidu! ! !
аватар Aleksa89
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m Budapeš tā Arena 4 * viesnī cā . Patika viesnī ca. Cenā bija iekļ auta naktsmī tne un brokastis. Brokastis ļ oti labas, liela bufetes izvē le. Neko nevar izņ emt - tā tiek uzskatī ta par zā dzī bu. Pati viesnī ca ir jauna. … Tomēr ▾ Bijā m Budapeš tā Arena 4 * viesnī cā . Patika viesnī ca. Cenā bija iekļ auta naktsmī tne un brokastis.
Brokastis ļ oti labas, liela bufetes izvē le. Neko nevar izņ emt - tā tiek uzskatī ta par zā dzī bu.
Pati viesnī ca ir jauna. Numuri ir plaš i, tī ri, uzkopš ana tika veikta katru dienu, istabā ir TV, kondicionieris, fē ns, mini bā rs.
No krā na tek dzeramais ū dens. Budapeš tā ir labi tī rī š anas filtri.
Viesnī cā ir bezmaksas peldbaseins. Strā dā katru dienu.
Blakus ir TESCO lielveikals, otrpus skaitī tā jam neliels tirdziņ š , bodī tes ar konditorejas izstrā dā jumiem (viss krietni lē tā k nekā centrā.

Kopumā viesnī ca atrodas labā vietā netā lu no centra, netā lu (tieš i blakus metro), un biļ etes uz metro var nopirkt veikalā pirmajā stā vā (par tā du paš u cenu kā visur citur, tikai ieejot vakars un nav monē tu, tad Stadionak stacijā nevar nopirkt ). Ja staigā , tad apmē ram pusstunda ar mē rī tu soli lī dz Varoņ u laukumam. Ir arī tramvajs.
Tramvaja un metro biļ ete ir vienā da.
Номер Номер
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izkā rtnē un Danubius tī mekļ a vietnē š ī viesnī ca lepojas ar č etrā m zvaigznē m. Mū su tū risma operators mū s iepazī stinā ja ar Arē nu kā.3 zvaigž ņ u viesnī cu. Patiesī ba, kā vienmē r, ir kaut kur pa vidu. … Tomēr ▾ Izkā rtnē un Danubius tī mekļ a vietnē š ī viesnī ca lepojas ar č etrā m zvaigznē m. Mū su tū risma operators mū s iepazī stinā ja ar Arē nu kā.3 zvaigž ņ u viesnī cu. Patiesī ba, kā vienmē r, ir kaut kur pa vidu. Jebkurā gadī jumā š ī tī kla 4 * viesnī cā m cena ir uz pusi augstā ka.
Kopumā mē rķ is 3+!
Ļ oti tī ras gaiš as telpas, jaunas mē beles un santehnika; daudz jauku sī kumu, piemē ram, bukleti, pildspalvas, bloknoti, Budapeš tas kartes, adatas, diegi, š ampū ni utt. Vannas istabā ir vanna, ir fē ns. Gultas veļ a un dvieļ i ir ideā li piemē roti.
Numurā ir seifs, mini bā rs (protams, ar neadekvā tā m cenā m). Trū kst tē jkannas.
Televī zija ar krievu kanā lu un kaudzi maksas TV programmu + internets.
Balkons niecī gs un skats ne pā rā k - stacijas pagalms. Telpā nav dzirdama pati dzelzceļ a stacija.
Brokastis ir diezgan daudzveidī gas un bagā tī gas, tač u, salī dzinot ar ungā ru Danubius Helia SPA 4 *, tā s ir daudz vienkā rš ā kas.
Viesnī cā ir peldbaseins, sauna, fitness. Jauks dā vanu veikals.
Kas attiecas uz mani, viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta: uz laukumu. Varoņ i var staigā t taisnā lī nijā (20 minū tes), pa ceļ am dodoties uz skaisto nacionā lo restorā nu "Paprika", kur tiek piedā vā ta patiesa ungā ru virtuve un krievu ē dienkarte. 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas tirdzniecī bas centra "Arē na" -daudzi apģ ē rbu veikali, kafejnī cas un milzī gs pā rtikas veikals Tesco.
отель номер номер номер ванная комната ванна вид из номера
аватар lariska83
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Dzī vojā m tajā.5 dienas. Tī ri, mazi, bet ē rti numuriņ i. Man patika seifa klā tbū tne istabā , varē ja nenest lī dzi dokumentus un visu naudu. Biznesa centrā.1. stā vā bija iespē ja izmantot datoru bez maksas un visas bildes izmetā m USB zibatmiņ ā , un nemeklē jā m pilsē tā interneta kafejnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Dzī vojā m tajā.5 dienas. Tī ri, mazi, bet ē rti numuriņ i. Man patika seifa klā tbū tne istabā , varē ja nenest lī dzi dokumentus un visu naudu. Biznesa centrā.1. stā vā bija iespē ja izmantot datoru bez maksas un visas bildes izmetā m USB zibatmiņ ā , un nemeklē jā m pilsē tā interneta kafejnī cu. Labas brokastis. Ir peldbaseins un trenaž ieru zā le. Kopumā man viss patika.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Danubius Hotel Arena – ведущий конференц-отель на пештской стороне Дуная. Неподалеку – крупнейший спортивно развлекательный центр Будапешта SYMA и Международный выставочный центр HUNGEXPO.

Полностью отреставрированный отель предлагает новейшие продукты и услуги и даёт представление о том, что качество приходит с многолетним опытом.

Современный ресторан удовлетворяет вкусы гостей итальянскими и венгерскими блюдами.

Отель удобно расположен в нескольких шагах от станции метро, что обеспечивает лёгкую досягаемость к основным достопримечательностям города.

Побалуйте себя после работы! Насладитесь чудесными, заряжающими энергией процедурами и расслабьтесь в бассейне. Поработайте над собой в одном из лучших фитнес-клубов Danubius Premier's.

Atrašanās vieta Расположен в Пеште, рядом со стадионом и спортивным комплексом. Рядом станция метро Népstadion (красная линия) (до центра - 10 мин на метро: 2-3 остановки).
Viesnīcā

# конференц-зал

# 377 номеров

# лобби-бар

# кегельбан

# закрытый плавательный бассейн

# фитнес-зал

# киоск сувениров

# обмен валют

# прачечная

# room-сервис

# бебиситтер

Telpu apraksts

В отеле имеется 377 номеров со всеми удобствами

Istabās

# телевизор

# душ/ванна

Adrese 1-3. Ifjúság útja, 1148 Budapest, Hungary
Tālruņi: Tel: +36-1-889-5200
Tīmekļa vietne: Danubius Hotel Arena
FAQ