Danubius Hotel Helia 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№4 viesnīcas reitingā Budapešta
8.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Danubius Thermal Hotel Helia atrodas Donavas (Donavas) krastā, pilsētas Peštas pusē, ar skatu uz Margeritas salu. Atvērts 1990. gada septembrī. Visa veida moderna diagnostika, jaunākās rentgena iekārtas, elektrokardiogrāfs, laboratorija. Ārstnieciskais termālais ūdens no trim avotiem ir efektīvs mugurkaula, elpošanas orgānu slimību un neiro-iekaisuma procesu gadījumos. Medicīnas kompleksā ietilpst balneoterapija (termālie baseini, dubļu vannas, masāžas procedūras), elektrofizioterapija un akupunktūra. Ir zobārstniecības nodaļa.Vairāk →
аватар barsky8
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , upe, parks, klusums. Ceļ š rī ta skrē jienam. Pati viesnī ca ir labi izremontē ta, numuriņ i nav lieli, bet ē rti. Lielajā televizorā ir trī s krievu kanā li. WI-FI ir pieejams gandrī z visā teritorijā , bet nez kā pē c nav uz balkona, kas ir ā rkā rtī gi neē rti. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , upe, parks, klusums. Ceļ š rī ta skrē jienam. Pati viesnī ca ir labi izremontē ta, numuriņ i nav lieli, bet ē rti. Lielajā televizorā ir trī s krievu kanā li. WI-FI ir pieejams gandrī z visā teritorijā , bet nez kā pē c nav uz balkona, kas ir ā rkā rtī gi neē rti. Matrač i nav ortopē diski un nav ī paš i ē rti gulē t. Ir seifs, tē jkanna, kafija, tē ja. Daudz skapju un atvilktņ u. Ir peldmē teļ i un č ī bas. Gultas, halā ti un dvieļ i tiek mainī ti regulā ri, bet tī rī š ana ir vienkā rš i pretī ga. Turklā t viņ i ierodas tī rī t visnepiemē rotā kajā laikā , kad pē c procedū rā m gribas atpū sties. Ē diens ir diezgan pieļ aujams, lai gan ne lī dz 4 zvaigznē m. Ī paš i vē los atzī mē t než ē lī go uzvedī bu reģ istratū rā . Viņ i nevē las runā t krieviski, pat ja viņ i zina. Atbilde uz katru jautā jumu ir nē . Es nezinu, es nesaprotu, es nevaru. Ī paš i vē los atzī mē t divu tū risma operatoru firmu darbu viesnī cā ekskursijā m Budapeš tā . Tie ir 1000 ceļ i un Robinsons. Viņ i pā rdod to, ko jū s varat iegā dā ties bez tiem un daudz lē tā k. Piegā di uz ekskursijas vietu viņ i neorganizē , tur jā nokļ ū st paš iem. Š ajā gadī jumā š o ekskursiju var iegā dā ties uz vietas un lē tā k. . Tā tad stundas brauciens ar tvaikoni pa Donavu uz vietas maksā.11 eiro, viņ iem ir 14. Piestā tne lī dz 7. piestā tnei jā sasniedz ar taksometru saviem spē kiem. Tas pats attiecas uz citā m ekskursijā m. Vispā r liekš ķ ere vē l nav izturē jusies, jā pagaida un pagaidā m jā brauc uz civilizē tā kā m vietā m.
аватар truth
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca...lai gan gandrī z pilsē tas nomalē un "nabadzī gajā " rajonā , bet Donavas krastā . Ja vē laties, 25-30 minū š u gā jienā lī dz parlamentam. Jauki tī ri numuriņ i, viss nepiecieš amais (patiesī ba nav atrasta č ī bas). … Tomēr ▾ Laba viesnī ca...lai gan gandrī z pilsē tas nomalē un "nabadzī gajā " rajonā , bet Donavas krastā . Ja vē laties, 25-30 minū š u gā jienā lī dz parlamentam.
Jauki tī ri numuriņ i, viss nepiecieš amais (patiesī ba nav atrasta č ī bas). Numurā nav balkona.
Brokastis ir iekļ autas cenā . Tā kā tuvumā nav normā la restorā na, tad labā k paē st viesnī cā . Cenas viesnī cas restorā nā ir pieņ emamas.
Ir spa ar baseiniem.
аватар 19671
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū s atsū tī ja Vitā lijs-kompā nija, saimnieks-Verecke. Ieraduš ies, viņ i jau mū s gaida (esam tikai 2). Uzreiz atnesa un uzreiz nolika. Nesmē ķ ē tā ju stā vs. jauka istaba lieliska vannas istaba. Otrajā dienā viņ i atnesa lielu grozu ar augļ iem un kū kā m - es nezinu, kā pē c! Mums bija brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Mū s atsū tī ja Vitā lijs-kompā nija, saimnieks-Verecke. Ieraduš ies, viņ i jau mū s gaida (esam tikai 2). Uzreiz atnesa un uzreiz nolika. Nesmē ķ ē tā ju stā vs. jauka istaba lieliska vannas istaba. Otrajā dienā viņ i atnesa lielu grozu ar augļ iem un kū kā m - es nezinu, kā pē c! Mums bija brokastis un vakariņ as. Brokastis ir pā ri visam uzslavā m (neuzskaitī š u, daž i ē dieni no olā m - 4. Maizes veidi 10). Vakariņ ā s salā tu zupa un milzī ga otrā porcija. To visu viesmī ļ i atnes ļ oti izpalī dzī gi un pieklā jī gi. Aizmirsu desertu! jo viņ š nekad neiekļ uva! Plus vē l 3 baseini ar dž akuzi un masā ž u (pasū tī ts Maskavā ) Visur tī rī ba un kā rtī ba. Un krā š ņ ā BUDAPESTE! Viss ir lieliski.
аватар julia3x
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar Ļ vovas tū risma aģ entū ru Accord Tour devā mies ekskursijā "Divu sirž u melodija". Trī s dienas bija Budapeš tā un viena diena Vī nē . Budapeš tā mums pasakaini paveicā s ar viesnī cu un tikā m izmitinā ti Danubius Thermal Hotel Helia. … Tomēr ▾ Ar Ļ vovas tū risma aģ entū ru Accord Tour devā mies ekskursijā "Divu sirž u melodija". Trī s dienas bija Budapeš tā un viena diena Vī nē . Budapeš tā mums pasakaini paveicā s ar viesnī cu un tikā m izmitinā ti Danubius Thermal Hotel Helia. Mā jī gi jauki numuriņ i. Numurā ir tē jkanna ar tē ju un kafiju. Un vē l ir frotē peldmē teļ i, kuros devā mies lejā uz baseiniem. Viens peldbaseins un divi mazā ki ar karstu termā lo ū deni. 1. janvā rī bija svē tlaime atpū sties pē c Jaunā gada termā lajos baseinos. Baseini ir bezmaksas. Viesnī cā ē da tikai brokastis – parasto zviedru galdu, kā jau citur. Koasivy zā le viesnī cā , liels restorā ns. Viesnī ca ir lieliska.
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca: Lielisks skats uz Mā rgaretas salu un Donavu, lielisks remonts, ļ oti ē rti numuriņ i un vestibils, brī va pieeja baseinam paš ā viesnī cā , kvalitatī vs ē diens. Ekskursija: Mē s devā mies ekskursijā "Ungā rija Jaunais gads" Tū risma aģ entū ra "Fantasy", Kijeva, tū roperators "1000 ceļ i" - viņ i strā dā ja perfekti, viss bija pat labā k nekā solī ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca: Lielisks skats uz Mā rgaretas salu un Donavu, lielisks remonts, ļ oti ē rti numuriņ i un vestibils, brī va pieeja baseinam paš ā viesnī cā , kvalitatī vs ē diens.
Ekskursija: Mē s devā mies ekskursijā "Ungā rija Jaunais gads" Tū risma aģ entū ra "Fantasy", Kijeva, tū roperators "1000 ceļ i" - viņ i strā dā ja perfekti, viss bija pat labā k nekā solī ts. Pa e-pastu 2 nedē ļ u laikā . atteicā s gan no tū res programmas, gan Jaungada vakariņ u programmas. Pavadot -5 ar plusu, cik daudz ceļ ojam, Igors izrā dī jā s labā kais. Neuzkrī toš i gā dī gs – ļ oti akurā ts. Viņ š ne tikai lieliski zina valsti un valodu, bet arī paspē ja mū s sagatavot visā m ekskursijā m, vī nu pirkš anai /gan labā ko, gan vienkā rš i labu lē to/, valū tas maiņ ai utt. Ī paš s paldies autovadī tā jiem no Rietumukrainas: labi darī ts!
Izbraucā m no Kijevas 14.20 ar vilcienu uz Č opu, kupenas bija nož ē lojamas, bet tī ras. Operatore parū pē jā s par kaimiņ u atlasi - kopā ar mums brauca pā ris, mū su vienaudž i. Mē s ā tri sadraudzē jā mies un visu nedē ļ u runā jā m. Ieradā mies 6.20 Chop 29. decembrī , ā tri autobusā un pē c 10 min. bija jau uz robež as. Ukraiņ u tikā m garā m stundā , ungā ru – 2.5 stundā s. Pē c 25 km. no robež as piestā jā m Tesco, samainī jā m valū tu, nopirkā m pā rtikas preces uzkodai.
Valū tas kursi: 1 eiro-251 forints, 1 dolā rs -170 forti, grivnas un rubļ i tika mainī ti pē c kaut kā da pilnī gi plē sonī ga kursa, tā pē c nav vē rts. Paš ā Budapeš tā , starp citu, valū tas kurss ir nedaudz mazā k izdevī gs, tā pē c jums nekavē joties jā maina daudz.
Pē c 2 stundā m nonā cā m Egerā , kur mums bija pastaigu tū re, bet pē c tam vakariņ as Skaisto sievieš u ielejā ar "bezmaksas degustā ciju". Vakariņ as bija vairā k vai mazā k, un nebija izvē les - meklē t citu krodziņ u laika trū kumam ir nepateicī gs darbs. Vī ns par 3 ar plusu, bet lielā kā daļ a metā s pirkt. Mē s neiesakā m - tajā paš ā Tesco š ā di vī ni ir vismaz par treš daļ u lē tā ki, un izvē le ir lielā ka. Pati "Skaisto sievieš u ieleja" ir pļ avas pleķ ī tis, ap kuru tuvu viens otram slejas desmitiem restorā nu un vī na pagrabu.
Pē c vakariņ ā m ieraš anā s Budapeš tā un nakš ņ oš ana viesnī cā . Jauka viesnī ca, un ir vē rts tajā palikt nā kamajā apmeklē juma reizē . 10 minū tes lī dz metro, viegli atrast. Lielisks skats uz Donavu. Netā lu atrodas vairā ki labi restorā ni, lielveikals un gluž i pretī . Tiesa, cenas minibā rā ir izspiedī gas (Coca-Cola pudele, piemē ram, 200 ml - 4 USD), arī viesnī cas taksometru pakalpojumus labā k neizmantot nepā rprotami uzpū sto tarifu dē ļ . Tomē r tā ir visur. . .
30. decembrī bija ekskursija pa Budapeš tu 4 stundu garumā , brauciens uz Sentendri, juvelierizstrā dā jumu fabriku un laivu.
Decembra beigā s aptuveni -3 temperatū rā un ar izcili augstu mitrumu pastaiga pa pilsē tu raisī ja divē jā das sajū tas: viss ir skaisti, gribas skatī ties un bildē ties, bet kaut kur dvē selē vienmē r sapņ o par silts busiņ š : -)). Turklā t miglas dē ļ skati no daudzajā m skatu platformā m š ķ ita gandrī z spokaini. Visspilgtā kais iespaids ir bazilika Sv. Istvá n. Nokļ uvā m dievkalpojumā un aizrā vā mies ar ē rģ elē m. Krā š ņ ā gide Liza, PSRS dzimtā - saprā tī gi, bez liekas smukulī bas, kompetenta krievu valoda bez akcenta - kā pē c gan ne ideā la gide?
Sentendrē vilš anos sagā dā ja marcipā na muzejs, par kuru tik daudz dzirdē ts - vairā k izskatā s pē c nelielas izstā des. Bildē paraugs marcipā na figū riņ u izgatavoš ana. Pati produkti dzī vnieku un Sniegavī ru veidolā pirkti suvenī riem bē rniem un draudzenē m - tie ir kaut kā di 2-3 dolā ri lieta). Tad pienā ca laiks pusdienā m. Kā dā restorā nā pasū tī jums diviem ar alu un dzeramnaudu, kas iekļ auts rē ķ inā , bija aptuveni 45 eiro.
Atceļ ā uz Budapeš tu mū s aizveda ekskursijā uz Kapriz juvelierizstrā dā jumu fabriku. Diezgan interesanti un diezgan dā rgi. Nopirkā m auskarus un kulonu: zilu topā zu zelta iesaiņ ojumā , samaksā jā m 400$, Kijevā bū tu maksā juš i ap 300$.
Vakarā bija brauciens ar kuģ ī ti pa Donavu (12 eiro) ar bezmaksas š ampanieš a glā zi. . . Ko lai saka? Skaists skats uz pilsē tu naktī : -))
Pē c laivas mū su nemierī gais eskorts mū s aizveda uz Gellerta kalnu (kur drē gnuma dē ļ maz redzē jā m, bet bijā m apmierinā ti) un uz ielu. Vaci (kur vē lā laika dē ļ viss bija ciet, izņ emot plī tis ar karsto vī nu. Vī ns nebija no tā s labā kā s kvalitā tes, kas drī zā k Ungā rijā ir likums. Bet karsts! ). Viesnī cā atgriezā mies pusvienpadsmitos, kā saka: "noguruš i, bet apmierinā ti. "
31. decembris brī va diena. Lielā kā daļ a no grupas devā s ar eskortu uz Oceanarium, daž i devā s uz Szé chenyi pirtī m, mē s devā mies uz Mammont tirdzniecī bas centru. Mē s izpā rdojā mies un nopirkā m daudz drē bju daudz lē tā k nekā Ukrainā (Benetton, Mex, Mark & ​ ​ ​ ​ Spencer, Orsay, Mango, Esprit utt. )
Pulksten 20 autobuss mū s aizveda uz Jaunā gada svinē š anas vietu TROFY GRILL RESTORĀ NĀ .
(70 € no cilvē ka), bufete, ē dienu izvē le milzī ga, viss garš ī gi, nepā rtraukti tika pievienotas karstā s porcijas. Tur bija gan cepta zī dī tā jcū ka, gan ar zosu aknā m pildī ti cū kgaļ as rullī š i, gan ungā ru zivju zupa, gan jē las mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji, gaļ as gabaliņ i, kas tika grilē ti jū su priekš ā , un milzī gs skaits desertu. Mē s nevarē jā m izmē ģ inā t visu. Lai gan mē s mē ģ inā jā m : -)
Viesmī ļ i zibens ā trumā atnesa pasū tī to alkoholu (viss bija iekļ auts cenā ), mainī ja š ķ ī vjus un bija izcili pieklā jī gi. Laba izklaide, diskotē ka. Ī paš i man patika "trī skā rš ā s svinī bas": pulksten 22 pē c vietē jā laika - krievu NG, pulksten 23 - ukraiņ u, pulksten 24 - ungā ru. Un tas viss ar š ampanieti, himnā m un apsveikumiem. Bet zini, ņ em lī dzi mū su š ņ abi, un nedzer ungā ru balles alkoholu – bū si veselā ks. Bijā m brī dinā ti, tā pē c nebija smagas paģ iras, bet daž i necē lā s 1. datumā : -(
Pirmajā dienā nogulē jā m lī dz pusdienlaikam, tad nedaudz pastaigā jā mies pa pilsē tu. Mē rķ is bija tikai viens – apskatī t Sv. Istvá n. Š oreiz cilvē ku tur tikpat kā nebija un varē jā m klī st pa milzī go zā li. Starp citu, pa kreisi no ā rdurvī m viņ i atrada nelielu istabiņ u ar gravē jumiem un diezgan lielu paš as bazilikas maketu.
Un paš ā pilsē tā.1. janvā ris ir kaut kā garlaicī gs: visur slē gts, pat ū deni nav kur nopirkt, cilvē ku maz, pā rsvarā tū risti. Sabiedriskais transports kursē regulā ri, biļ etes ir viena standarta, 230 forinti (nedaudz mazā k par 1 eiro) par 1 braucienu. Pā rsē ž oties uz citu filiā li metro vajag citu biļ eti, ja vari paskaidrot, ko vajag, tad ir "transfera biļ ete" lē tā k. Kontrolieri vismaz 01.01 tika sastapti gan pie ieejas metro, gan pie izejas, tā pē c ar naudas taupī š anu labā k neriskē t.
Otrajā dienā braucā m atpakaļ , pa ceļ am vē lreiz piestā jā m Tesco. Kā ds mainī ja valū tu atpakaļ , un mē s nopirkā m vietē jo vī nu (to gan ņ ē mā m tikai pē c Igora pavē les), "Unikā lo" - kā Rī gas balzamu - var dzert, bet mē s to ņ ē mā m drī zā k pā rbaudei. Viņ i nopirka mazulim T-kreklus - raglā nus, ļ oti lē tus un kvalitatī vus. Mē s noteikti zinā m, jo jau atvests no Polijas un Č ehijas. T-krekli ir apmē ram 2 dolā ri katrs, raglā ni - 4-5.
Abas robež as atgriezā s 1.5 stundas laikā un 17:40 mē s bez problē mā m iekā pā m atgrieš anā s vilcienā .
Mums patika.
Vasarā , iespē jams, ir vē l labā k. Kas brauks, novē lam ne sliktā kus iespaidus!
Ja jums ir kā di jautā jumi, mē s atbildē sim.
Холл отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Danubius Thermal Hotel Helia находится на берегу реки Дунай (Danube), на Пештской стороне города, с видом на остров Маргариты. Открылся в сентябре 1990 года.

Все виды современныой диагностики, новейшее рентгеновское оборудование, электрокардиограф, лаборатория.

Лечебная термальная вода из трех источников эффективна при заболеваниях позвоночника, дыхательных органов и нервновоспалительных процессах. Лечебный комплекс включает бальнеотерапию (термальные бассейны, грязевые ванны, массажные процедуры), электрофизиотерапию и акупунктуру. Есть стоматологическое отделение.

Viesnīcā

  • бассейн

  • оздоровительный центр

  • ресторан

  • услуги врача

  • Adrese Kárpát utca 62-64., 1133 Будапешт, Венгрия
    Tālruņi: Тел: +36-1-889-5800
    Tīmekļa vietne: Danubius Hotel Helia
    FAQ