Novum Hotel Golden Park 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.010
№6 viesnīcas reitingā Budapešta
7.5 Numurs
8.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.0 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1902. gadā, pēdējā rekonstrukcija notika 2004. gadā. Sastāv no galvenās 7 stāvu ēkas. Atrodas Baroša laukumā, tieši blakus metro stacijai Keleti pályaudvar. No viesnīcas dažu minūšu gājienā var nokļūt līdz Varoņu laukumam, kas atrodas Pilsētas parkā ezera krastā. Laukums atrodas Andrássy avēnijas galā, aptuveni 2 km attālumā no pilsētas centra. Laukuma centrā atrodas Tūkstošgades piemineklis, tam abās pusēs atrodas divi Budapeštas nozīmīgākie muzeji - Tēlotājmākslas muzejs un Mākslas muzejs. Viesnīca ir piemērota apskates brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар podvalnoff.gr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atbilda un pat pā rsniedza mū su cerī bas. Lieliska atraš anā s vieta. Patī kams un izpalī dzī gs (bet nerunā krieviski) personā ls. Lieliskas, sā tī gas brokastis. Izlasot atsauksmes, jau iepriekš paprasī ju istabu ar divguļ amo gultu, balkonu, Wi-Fi, krievu TV kanā liem (2) un skatu uz laukumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilda un pat pā rsniedza mū su cerī bas.
Lieliska atraš anā s vieta. Patī kams un izpalī dzī gs (bet nerunā krieviski) personā ls. Lieliskas, sā tī gas brokastis.
Izlasot atsauksmes, jau iepriekš paprasī ju istabu ar divguļ amo gultu, balkonu, Wi-Fi, krievu TV kanā liem (2) un skatu uz laukumu. Tieš i to viņ i deva. Plus bezmaksas ledusskapis un seifs numurā .
Tī rī š anas lī menis, dvieļ i tiek skaidri nomainī ti pē c to nolikš anas uz grī das. Kondicionieris strā dā ja - un sildī ja un atdzesē ja, ja nepiecieš ams.
Patī kams pā rsteigums bija bezmaksas trenaž ieru zā le un sauna - bija divas reizes. Jums tikai jā piesakā s stundu iepriekš , lai sagatavotos.
Vā rdu sakot – viesnī ca ir labā ka par nemazgā to Budapeš tu, kurā ilgā k par trim dienā m nav ko darī t. Ī paš i Ziemassvē tku brī vdienā s.
Un personā ls savu galvaspilsē tu prezentē ja daudz izdevī gā k nekā nedraudzī gos un pā rlieku lepnos ungā rus, kuri lielā koties nerunā citā valodā kā dzimtā valoda, saprot tikai paš i.
аватар
Š ajā viesnī cā Budapeš tā , Baross t & # 233; r 10.1087 Ungā rija, mē s, Kukharč uka Svetlana Evdokimovna un Kuharč uks Anatolijs Dmitrijevič s, dzī vojā m no 2015. gada 2. lī dz 5. jū lijam Nr. 412.2015. 05.08. rī tā , daž as stundas pirms izlidoš anas aptuveni 8:40 pē c vietē jā laika, viņ a sievai brokastu laikā tika nozagta rokassomiņ a ar pieklā jī gu naudas summu un iPhone. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā Budapeš tā , Baross t & # 233; r 10.1087 Ungā rija, mē s, Kukharč uka Svetlana Evdokimovna un Kuharč uks Anatolijs Dmitrijevič s, dzī vojā m no 2015. gada 2. lī dz 5. jū lijam Nr. 412.2015. 05.08. rī tā , daž as stundas pirms izlidoš anas aptuveni 8:40 pē c vietē jā laika, viņ a sievai brokastu laikā tika nozagta rokassomiņ a ar pieklā jī gu naudas summu un iPhone. Sievai izdevies atcerē ties kā du aizdomī gu pusmū ž a vī rieti ar melnu somu, kurš sē dē jis pie tuvē jā galdiņ a, kurš varē tu bū t iespē jamais zaglis. Viņ š , kā liecina reģ istratū rā esoš ā s videonovē roš anas kamera, no viesnī cas izgā ja pulksten 8:42.
Tas viss varē ja bū t ierasta parā dī ba, ja ne daž as aizdomī gas sakritī bas.
Izbraukš anas rī tā seifs pē kš ņ i pā rstā ja aizvē rties, un visas vē rtī gā s mantas bija jā ņ em lī dzi brokastī s.
Video ir uzskatā mi redzams, kā iespē jamo zagli uzmanī gi vē ro reģ istratū rā stā voš ais apsargs. Turklā t viņ š pat piegā ja pie loga, lai redzē tu, kur iespē jamais zaglis pagriezī sies pē c izieš anas no viesnī cas. Un burtiski pē c 20-30 minū tē m viņ š mums pateica, un mū su zvanī tie policisti (reģ istratū rā atteicā s to darī t), ka viņ š nevienu neatceras. Lai gan profesionā lis nevarē ja neatcerē ties cilvē ku, uz kuru viņ š tik ilgi bija skatī jies.
Tā pat meitene pie restorā na ieejas, kura ierakstī ja datus par apmeklē tā jiem, atteicā s pat skatī ties video ierakstus, stā sta, ka nevienu neatceras, lai gan ļ oti rū pī gi visus apskatī ja un izdarī ja piezī mes par dzī vojamā istaba.
Izvade:
Zaglis, iespē jams, nebija no viesnī cā dzī vojoš ajiem, kā viņ am mē ģ inā ja pasniegt viesnī cas darbinieki, bet gan nā cis no ā rpuses. Kā pē c viņ š tik brī vi varē ja iekļ ū t viesnī cas restorā nā brokastu laikā , ja tas nav saistī ts ar daž u viesnī cas darbinieku iesaistī š anos notikuš ajā , paliek noslē pums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар medusa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ķ iet, ka apmeklē jā m padomju (ne to labā ko) sanatoriju. Atraš anā s vieta: Nezinu, kas labs no viesnī cas tuvuma sabrukuš ajai dzelzceļ a stacijai un tramvaja sliedē m (kā arī vietē jo bezpajumtnieku pulcē š anā s vietai). … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka apmeklē jā m padomju (ne to labā ko) sanatoriju.
Atraš anā s vieta: Nezinu, kas labs no viesnī cas tuvuma sabrukuš ajai dzelzceļ a stacijai un tramvaja sliedē m (kā arī vietē jo bezpajumtnieku pulcē š anā s vietai). Kas ir š is centrs? Mē s to saucam par industriā lo zonu.
Istabas: niecī gas (kopā nevar apgriezties), ar netī rā m sienā m
Brokastis: ieskrē jā m rindā (cilvē ki stā vē ja gaitenī un gaidī ja ieeju istabā , kur izlikts ē diens) Pati telpa ir maza. Cilvē ki ar š ķ ī vjiem rokā s drū zmē jas, cenš oties paš iem dabū t ē dienu. Izrā dā s ļ oti neē rti. Nepatika brokastis. Produkti nebija svaigi.
Ja ir iespē jas, neizvē lieties š o viesnī cu
аватар natale77
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nezinu, kas raksta slavinoš as atsauksmes par viesnī cu, personī gi varu teikt objektī vi: - Visi meli! Sliktā kā viesnī ca, kā du esmu redzē jis. Nekā du š armu dzelzceļ a stacijas apkaimē neatradu, gā ju apskatī t pilsē tu nevis vazā ties pa dzelzceļ a stacijā m. … Tomēr ▾ Es nezinu, kas raksta slavinoš as atsauksmes par viesnī cu, personī gi varu teikt objektī vi: - Visi meli! Sliktā kā viesnī ca, kā du esmu redzē jis. Nekā du š armu dzelzceļ a stacijas apkaimē neatradu, gā ju apskatī t pilsē tu nevis vazā ties pa dzelzceļ a stacijā m. Lī dz centram un Varoņ u laukumam nav 20 minū š u gā jiens, bet visas 40-60. Metro ir tuvu, bet atvainojiet, viena brauciena izmaksas ir 50 rubļ i vienai personai. 6 dienas velmē jā m 2400 rubļ us. Kas attiecas uz Arena Plaza iepirkš anā s kompleksu, pilnī gi piekrī tu, 10 minū tes ar kā jā m, bet tur nav ko pirkt. Pē teris jau sen ir gā jis uz priekš u tirdzniecī bas centros, un viņ iem ir apģ ē rbu modeļ i tiem, kas ir tā lu atpalikuš i. . . Pati viesnī ca ir nevis 4 zvaigznes, bet 2 un ne vairā k. Ja vē laties izjust visu Hruš č ova dzī ves š armu, varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu. Mazā ku telpas izmē ru -8 kv. m neesmu redzē jis. Atsauksmes, ka mē s neieradā mies sē dē t istabā , nepā rliecina. Par savu naudu arī atnā cu, lai nelektu uz vienas kā jas. Istaba, kurā gulta ir 5 kvadrā tmetri, un priekš nams un vanna -3 kvadrā tmetri. Istabas visas ir standarta, revidē ts gabals 5. Visas sienas istabā s ir netī ras, godī gi sakot pretī gas. Cū kas nenā ca dzī vot. Dvieļ i ir vairā k kā kaut kā di putekļ i, pretī gi pat noslaucī t sevi. Es nezinu, kam tur brokastis ir brī niš ķ ī gas, man tā s š ķ ita nekas. Omlete, pā rceptas, simto reizi uzsildī tas saraucis desas un kaut kā da daktera desa. Super!! ! Ko tu ē d mā jā s, sū du vai kā ? Otrajā dienā jau viss ir pretī gi. Biedri tū risti, nedomā jiet, ka esmu izlutinā ts bē rns, oligarha meita un brokastī s ē du tikai omā rus. Es esmu parasts tū rists, tā pat kā jū s, kurš ir apmeklē jis daudzas valstis. Š ī nav 4* vai 3* viesnī ca. Pilsē ta skaista, trī s dienas ir maksimums ekskursiju apskatei. Tur vairs nav ko darī t. Dzī ves lī menis ir ļ oti zems. Starp citu, mū su draugi dzī voja 3* viesnī cā , kas bija tuvā k centram, ar 2x lielā ku istabu, ar labā ku pā rtiku un daudz lē tā k. Neatkā rtojiet mū su kļ ū das! Nauda galu galā arī nelī st no debesī m.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir pretī ga. Tie nav 4 *, bet visi 2 *. Tas atrodas nevis centrā kā saka, bet gan malā , blakus dzelzceļ a stacijai. Kas tur ir par skaistumu, es nesapratu. Es devos apskatī t pilsē tu, nevis pastaigā ties pa Budapeš tas stacijā m. Centrs atrodas 3 metro pieturu vai 40 minū š u pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pretī ga. Tie nav 4 *, bet visi 2 *. Tas atrodas nevis centrā kā saka, bet gan malā , blakus dzelzceļ a stacijai. Kas tur ir par skaistumu, es nesapratu. Es devos apskatī t pilsē tu, nevis pastaigā ties pa Budapeš tas stacijā m. Centrs atrodas 3 metro pieturu vai 40 minū š u pastaigas attā lumā . Viena brauciena izmaksas kopā . transports 50 rubļ i. Visi stā sti par 15 minū tē m ir tī ri meli. Telpu kopē jā platī ba 8-9 kvadrā tmetri. Ja jū s nekad neesat dzī vojis Hruš č ovā , tad varat pilnī bā izjust visas š ā das dzī vesvietas priekus. Istaba, kurā dzī vojā m ar vī ru, ir 5 kvadrā tmetri, un tas nav pā rspī lē ts. Istabas mainī tas divas reizes. Visas sienas netī ras, tills gadiem nemazgā ts, ē diens riebī gs (kaut kā da vē dinā ta desa, simto reizi pā rceptas sarucis desiņ as un olu kultenis). Nav skaidrs, ko cilvē ki apbrī no. Mū su draugi dzī voja 3* viesnī cā , kas bija tuvā k centram, numuriņ i 2x lielā ki, ē diens labā ks un maksā ja par kā rtu lē tā k. Izslavē tie iepirkš anā s centri Arena Plaza un. utt ar Pē terburgu nevar salī dzinā t. Tur nav ko pirkt. Cilvē ki dzī vo ļ oti slikti. Ī sā k sakot, pilsē ta ir skaista, un viss pā rē jais. . . Braucā m uz nedē ļ u, tik daudzas dienas tur nav ko darī t. Trī s dienas ir labā kais risinā jums, un tad labā k uz Austriju. Pilnī gi cits lī menis. Par ē dienu un ungā ru virtuvi runā jot. Diviem iztē rē jā m vismaz 1500 rubļ u vai pat visus 2000. Neko garš ī gu un jaunu sev neatradu. Visa apbrī na par ruletē m, desiņ ā m, lē tumu un visu pā rē jo man nav skaidra. Gribē tos jautā t: - Un ko tu ē d mā jā s, sū du vai kā ? Sī kā k pa tel. 892.948-01-72 Natā lija
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Monacina
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir patiesī ba!! ! Un tas, ka viesnī ca atrodas Budapeš tas centrā . Un tas, ka pretī ir krā š ņ a Keleti stacija. Ja stā vat ar muguru pret viesnī cu, tad labā roka (ejiet apmē ram 7 minū tes) bū s Arena Plaza iepirkš anā s komplekss, kurā Tesco ir tik iemī ļ ots tū ristu vidū . … Tomēr ▾ Viss ir patiesī ba!! ! Un tas, ka viesnī ca atrodas Budapeš tas centrā . Un tas, ka pretī ir krā š ņ a Keleti stacija. Ja stā vat ar muguru pret viesnī cu, tad labā roka (ejiet apmē ram 7 minū tes) bū s Arena Plaza iepirkš anā s komplekss, kurā Tesco ir tik iemī ļ ots tū ristu vidū . Pati viesnī ca ir maza, es teiktu kompakta. Istabas ir mazas, bet glī tas. Vannasistabā ir fē ns, ž eleja, ziepes (nu, tas saprotams, ****) Vienī gais, kas nomā c ir istabas logi ar skatu uz sienā m, iekš ā "akā ". Mazliet garlaicī gi un drū mi. . . Un vē l. . . brokastī s ieskrē ju rindā...Telpa, kurā izstā dī ti trauki, ir maza. Un cilvē ki ar š ķ ī vjiem rokā s iet vienā failā riņ ķ ī un paņ em sev ē dienu. Tas izrā dā s lē nā m. Un paš as brokastis nav sliktas - jogurts, musli, salā tu dā rzeņ i, augļ i, olas, olu kultenis, desa, desiņ as, sviests, maize, ievā rī jums. Garš ī gs. Bez frillē m, bet svaigs, labs ē diens. Viesnī cā ir arī bā rs un Vidusjū ras restorā ns. Vietā m ap viesnī cu ir nolietojuma pazī mes. Paklā ji, mē beles. Bet tie ir sī kumi. Viesnī ca atbilst savam lī menim. Un neaizmirstiet par Zelta parka labo atraš anā s vietu. Es vienkā rš i mī lu Ungā riju. Lai visiem labas brī vdienas!!! ; )
аватар solnze_1906
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki, dā rgie lietotā ji. Vē los izteikt savus iespaidus par uzturē š anos Golden Park Hotel no 2009. gada 9. lī dz 14. augustam. Viesnī cā ļ oti jauki, ē rti un mā jī gi numuriņ i ar visā m ē rtī bā m (TV, ledusskapis, fē ns, seifs, telefons, kondicionieris), ikdienas uzkopš ana, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie lietotā ji.
Vē los izteikt savus iespaidus par uzturē š anos Golden Park Hotel no 2009. gada 9. lī dz 14. augustam. Viesnī cā ļ oti jauki, ē rti un mā jī gi numuriņ i ar visā m ē rtī bā m (TV, ledusskapis, fē ns, seifs, telefons, kondicionieris), ikdienas uzkopš ana, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a. Gludekli var palū gt reģ istratū rā , par tā lietoš anu nemaksā jā t papildus.
Vannas istabā ir visas ē rtī bas, lieliskas duš as, š ķ idrā s ziepes, tas viss ir.
Arī ē damistaba ir laba, ē dieni ir svaigi un daudzveidī gi, ir no kā izvē lē ties. Ļ oti ē rta viesnī ca atrodas netā lu no tirdzniecī bas centra Arena, kurā ir Tesco lielveikals, 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas.
Iesaku visiem palikt Zelta parkā . Jū s bū siet apmierinā ti! Laba viesnī ca un jauks personā ls! Nā kamreiz arī pie tā pakavē š os.
Lai tev labs ceļ ojums!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bijā m š ajā viesnī cā piecas dienas - emociju jū ra. Piecu dienu laikā nomainī jā m č etras (! ) istabas - regulā ri kaut ko salauzā m (galvenokā rt tualeti un duš u), un darbinieki reģ istratū rā tā vietā , lai labotu, vienkā rš i nomainī ja mums istabu, kas nav ī paš i ē rti, jo mums ir sakravā t un pā rvietoties ar trī s gadus vecu bē rnu . … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā piecas dienas - emociju jū ra. Piecu dienu laikā nomainī jā m č etras (! ) istabas - regulā ri kaut ko salauzā m (galvenokā rt tualeti un duš u), un darbinieki reģ istratū rā tā vietā , lai labotu, vienkā rš i nomainī ja mums istabu, kas nav ī paš i ē rti, jo mums ir sakravā t un pā rvietoties ar trī s gadus vecu bē rnu . Visos stā vos (un mē s vienmē r pā rcē lā mies uz daž ā diem stā viem), izņ emot pirmo, ir pastā vī ga cigareš u smaka - ir ā rkā rtī gi grū ti elpot. Studentu un citu iereibuš u jaunieš u grupas nedrī kstē ja gulē t, visi zvani uz reģ istratū ru beidzā s ar neko: pusaudž i pē c viesnī cas darbinieku ieteikuma apklusa aptuveni desmit minū tes un turpinā ja bļ aut. Brokastis bija vienkā rš i ubagas - desa un siers (lē tā kais), auksts olu kultenis, maize, 2 veidu maizī tes. Piecas brokastis - tā pati bilde. Runā t par telpas lielumu ir nepatī kami – ja dabū si istabu ar balkonu, nā ksies staigā t pa gultā m. Starp citu, nekrī tiet uz apgalvojumiem, ka viesnī ca atrodas pilsē tas centrā – lī dz Vā č u ielai ā trā tempā jā brauc aptuveni 30 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Atpū tā s no 28.12. 08-04.01. 09. Viesnī ca nevelkas uz 4 *, bet ir diezgan tī ra un ē rta. Istabas mazas, bet bijā m diezgan apmierinā ti, vienalga agri aizbrauc, vē lu atgriež as. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Brokastis sā tī gas, bet diezgan vienmuļ as. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 28.12. 08-04.01. 09. Viesnī ca nevelkas uz 4 *, bet ir diezgan tī ra un ē rta. Istabas mazas, bet bijā m diezgan apmierinā ti, vienalga agri aizbrauc, vē lu atgriež as. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Brokastis sā tī gas, bet diezgan vienmuļ as. . Vienī gais š ķ ē rslis ir valodas nezinā š ana. Bet mē s atradā m izeju – izmantojā m sarunvā rdnī cu. Netā lu no viesnī cas atrada bā ru "Gusar". Tikā m pacienā ti ar ne sliktu gulaš u. Bet Paprika bā rā virtuve ir interesantā ka. Transfē rs, ekskursijas, jaunā gada sagaidī š ana, to visu organizē ja uzņ ē mums "1000 ceļ i". Viņ a ir pelnī jusi 5+. Labi padarī ts!! ! Autobuss tika apkalpots laicī gi, gidi bija interesanti, ī paš i gribē tos pieminē t Andrē . Jaunais gads tika svinē ts restorā nā "Trofey". Bija bufete. Tik daudz pā rtikas nekur citur nebiju redzē jis. -Jaungada programma - vē derdejas, balvu izloze, diskotē ka. Bija ļ oti apmierinā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irisia1412
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
laba viesnī ca - netā lu no metro! Ir nelielas neē rtī bas - diezgan trokš ņ aina vieta! vrochem ja logi aizvē rti ir vairā k vai mazā k klusi! Un trokš ņ aini tā pē c, ka pretī dzelzceļ a stacijai un arī metro celtniecī bai (lai gan ne ī paš i trokš ņ aini - bet viss ir bloķ ē ts) un transports drū zmē jas tieš i viesnī cas priekš ā ! Bet ir priekš rocī ba - jo. … Tomēr ▾ laba viesnī ca - netā lu no metro! Ir nelielas neē rtī bas - diezgan trokš ņ aina vieta! vrochem ja logi aizvē rti ir vairā k vai mazā k klusi! Un trokš ņ aini tā pē c, ka pretī dzelzceļ a stacijai un arī metro celtniecī bai (lai gan ne ī paš i trokš ņ aini - bet viss ir bloķ ē ts) un transports drū zmē jas tieš i viesnī cas priekš ā ! Bet ir priekš rocī ba - jo. Jū s varat nokļ ū t jebkurā pilsē tas vietā bez problē mā m!
номер отель в номере
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в 1902 году, последняя реконструкция прошла в 2004 году. Состоит из основного 7-этажного здания. Расположен на площади Барош, непосредственно рядом со станцией метро Keleti pályaudvar. От отеля можно за несколько минут добраться пешком до площади Героев, расположенной в Городском парке на берегу озера. Площадь находится в конце проспекта Андраши, около 2 км от центра города. В центре площади находится Памятник тысячелетия, с двух сторон от него два самых важных музея Будапешта - Музей изобразительных искусств и Художественный музей. Отель подходит для экскурсионного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен в 19,8 км от аэропорта Будапешт и в 160 м от Восточного вокзала Келети.
Viesnīcā

Крруглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по бронированию билетов, услуги копирования и факс, компьютерный уголок, 1 конференц-зал (на 25 чел.), магазин сувениров, ресторан Etna — интернациональная, венгерская кухня, Golden Bar.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Массаж платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 179 номеров.

Istabās

Кондиционер, отопление, Wi-Fi бесплатно, сейф (бесплатно), телевизор с плоским экраном с кабельным приемом, телефон с прямым набором номера, радио, холодильник, ванная комната с ванной или душем, фен, туалетные принадлежности бесплатно (мыло для рук, гель для душа), устюг и гладильная доска: по запросу, доступны гипоаллергенные постельные принадлежности. Ежедневная уборка номера, смена полотенец: экосистема, смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно), услуга звоно-будильник.

Adrese Baross tér 10, H-1087 Budapest, Hungary
Tālruņi: Tel: +36 1 477 4777 Fax: +36 1 477 4770
Tīmekļa vietne: Novum Hotel Golden Park
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.