GNest Apartments 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca GNest atrodas klusā vietā, Faliraki ciematā, ko ieskauj labi kopts palmu dārzs. Piemērots ģimenēm ar bērniem un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар ef_torik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tas nav tik slikti, kā teikts daž ā s atsauksmē s. Pirms ceļ ojuma izvē les mē s lasī jā m atsauksmes un apskatī jā m fotogrā fijas, tā pē c zinā jā m, kurp dodamies, un necerē jā m, ka saņ emsim 5 zvaigž ņ u servisu no 1 zvaigznes viesnī cas. … Tomēr ▾ Tas nav tik slikti, kā teikts daž ā s atsauksmē s.

Pirms ceļ ojuma izvē les mē s lasī jā m atsauksmes un apskatī jā m fotogrā fijas, tā pē c zinā jā m, kurp dodamies, un necerē jā m, ka saņ emsim 5 zvaigž ņ u servisu no 1 zvaigznes viesnī cas.

Viesnī cu izvē lē jā mies lē tā s cenas dē ļ par 2 nedē ļ u uzturē š anos un nemaz nebijā m vī luš ies.

Mū s laipni sagaidī ja, cienā jā m ar alkoholiskajiem dzē rieniem, iekā rtojā mies ē kas A numur 9 otrajā stā vā.

Mums nepatika istabas izvietojums dē ļ kaimiņ u klā tbū tnes abā s pusē s, pa balkona starpsienā m var ieskatī ties kaimiņ u istabā s un dzirdē t visu, kas tur notiek, tā pē c no rī ta mainī jā m istabu uz numuru 5, pirmajā stā vā bez problē mā m un piemaksā m. Pirmajā stā vā dzī vojā m vieni, kas bija ļ oti forš i. Divistabu "suite" numurs, plaš s, liels balkons ar skatu uz dā rzu. Numurs ar trī s gultā m - viena divguļ amā gulta vienā istabā , ar izeju uz balkonu, un divas vienvietī gā s gultas, istabā ar mini virtuvi.
No traukiem bija gandrī z viss nepiecieš amais, bet katliņ u skaits varē tu bū t vairā k. Tē jkanna, ledusskapis, plī ts darbojā s labi. Televizoru neizmantojā m, konderu arī , bija ē rti ar atvē rtu balkonu.

Vannas istaba ir maza, nebija duš as aizkara, un grī da un tualete bija appludinā tas, bet tie ir sī kumi. Dvieļ u bija vairā k nekā pietiekami. Gultas veļ a ir tī ra, un arī istaba bija labi iztī rī ta. Tī rī š ana - pirmo nedē ļ u netī rī ja pat vienu reizi, otro - divas reizes, ar veļ as un dvieļ u maiņ u. Esmu pā rliecinā ts, ka, ja mē s bū tu lū guš i, viņ i tī rī tu biež ā k, bet mē s nepiegruž ot, un tas nebija nepiecieš ams.

Ir patī kami sē dē t uz balkona jebkurā diennakts laikā , it ī paš i vakarā.

Kukaiņ i mū s nekaitinā ja, uz beigā m parā dī jā s odi, mazā skaitā.

Istabā bija atstā ti dokumenti, nauda, ​ ​ aprī kojums, nekā netrū ka.
Trū kumu klā tbū tne mū s netraucē ja, es uzskatu veco remontu un mē beles par sī kumu, tas ir pagaidu mā joklis, un mē s š eit neieradā mies sē dē t viesnī cā.

Rozetu trū kums tika atrisinā ts, paņ emot lī dzi pagarinā tā ju.

Pē cpusdienā parā dā s karsts ū dens, bet ar tā du karstumu un vē su ū deni ir normā li mazgā ties.

Viesnī ca nav pilnī bā noslogota, kas ir ļ oti patī kami.

Jū s varat pasū tī t ē dienu no viesnī cas, bet mē s to neizmantojā m.

Internets ir lielisks visā viesnī cā , jū s varat skatī ties filmas tieš saistē.

Baseins diezgan normā ls, ū dens tī rs, pē cpusdienā uzsilst.

Atraš anā s vieta diezgan pieņ emama, vieta klusa, zaļ a, lī dz jū rai 10-15 minū tes, ir divi ceļ i - pa kreisi pa š oseju, vai taisni, garā m Tsampiko viesnī cai, otrs ceļ š ir ī sā ks un ē rtā ks .

Lī dz AB veikalam, pa augš ē jo š oseju, arī jā brauc 10-15 minū tes.

Izbraucienos pa salu devā mies paš i, autobusi kursē biež i un regulā ri, bet iesaku doties no zemā kā marš ruta, kas iet caur Bā ra ielu, reisu ir daudz vairā k.
Lindosu sasniedzā m 40-50 minū tē s, neklausa tū risma aģ entus, kuri biedē , ka brauciens 1.40 - 1.50, biļ etes cena autobusā.4. 40 eiro vienā virzienā . Tū risma kompā nijas piedā vā tikai transfē ru uz Lindosu par 14-15 eiro par 3 stundu uzturē š anos.

Autobusi var aizvest jū s uz gandrī z jebkuru salas vietu.

No restorā niem mums visvairā k patika Family Tavern, garš ī gas, pieejamas cenas un lielas porcijas, pē c daž ā du iestā ž u apskates pā rtraucā m eksperimentē t un izvē lē jā mies Family). Atrodas pretī Saules pilij, virzienā uz pludmali.

Kopumā ar uzturē š anos viesnī cā bijā m vairā k nekā apmierinā ti.

Saimnieki ir sabiedriski un viesmī lī gi, izbraukš anas dienā drī kstē ja palikt istabā lī dz izrakstī š anā s pulksten 19:00.

Paldies ī paš niekiem, Maiklam un viņ a sievai, un darbiniekiem.

P. S. Viesnī cas teritorijā ir daudz kaķ u, katru rī tu un vakaru pie mums nā ca melnbalti, kā paredzē ts, ar nolauztu asti.
Pirms mē s paspē jā m pamosties un parā dī ties uz balkona, viņ š jau sē dē ja zem balkona. Mē s viņ u pabarojā m. Draugi, liels lū gums, pabarojiet viņ u!! ! Rā dī t mazā k
Пококрмите котика) Непонятная конструкция - фонтан) Вид из номера Вид из номера Куххонный уголок в номере, а что еще надо? ) Одна из комнат Комната с виходом на балкон Комната с выходом на балкон


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Комплекс GNest находится в окружении ухоженного пальмового сада в тихом месте в деревне Фалираки. Подходит для семейного отдыха с детьми и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 900 м от центра пос. Фалираки, в 17 км от г. Родос, в 15 км от аэропорта, в 3,4 км от бухты Энтони Куинна и в 1,1 км от аквапарка Родоса. Автобусная остановка в 200 м.
Pludmales apraksts До пляжа 900 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • biljards
  • futbola laukums
Telpu apraksts

Всего 40 номеров: Studios (~25 кв.м), Apartments (~30 кв.м).

Istabās

Кухонный уголок (электрочайник, эл. плита с 2-мя конфорками, посуда, холодильник), кондиционер (платно), Wi-Fi (бесплатно), душ, балкон/терраса.

Adrese Faliraki, Rhodes, 85100, Greece.
Tālruņi: Tel: +30 22410 86345 Fax:+30 22410 86345
Tīmekļa vietne: GNest Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, футбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.