Normāla viesnīca par naudu

Rakstīts: 4 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 16 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Tas nav tik slikti, kā teikts daž ā s atsauksmē s.

Pirms ceļ ojuma izvē les mē s lasī jā m atsauksmes un apskatī jā m fotogrā fijas, tā pē c zinā jā m, kurp dodamies, un necerē jā m, ka saņ emsim 5 zvaigž ņ u servisu no 1 zvaigznes viesnī cas.

Viesnī cu izvē lē jā mies lē tā s cenas dē ļ par 2 nedē ļ u uzturē š anos un nemaz nebijā m vī luš ies.

Mū s laipni sagaidī ja, cienā jā m ar alkoholiskajiem dzē rieniem, iekā rtojā mies ē kas A numur 9 otrajā stā vā.


Mums nepatika istabas izvietojums dē ļ kaimiņ u klā tbū tnes abā s pusē s, pa balkona starpsienā m var ieskatī ties kaimiņ u istabā s un dzirdē t visu, kas tur notiek, tā pē c no rī ta mainī jā m istabu uz numuru 5, pirmajā stā vā bez problē mā m un piemaksā m. Pirmajā stā vā dzī vojā m vieni, kas bija ļ oti forš i. Divistabu "suite" numurs, plaš s, liels balkons ar skatu uz dā rzu. Numurs ar trī s gultā m - viena divguļ amā gulta vienā istabā , ar izeju uz balkonu, un divas vienvietī gā s gultas, istabā ar mini virtuvi.
No traukiem bija gandrī z viss nepiecieš amais, bet katliņ u skaits varē tu bū t vairā k. Tē jkanna, ledusskapis, plī ts darbojā s labi. Televizoru neizmantojā m, konderu arī , bija ē rti ar atvē rtu balkonu.

Vannas istaba ir maza, nebija duš as aizkara, un grī da un tualete bija appludinā tas, bet tie ir sī kumi. Dvieļ u bija vairā k nekā pietiekami. Gultas veļ a ir tī ra, un arī istaba bija labi iztī rī ta. Tī rī š ana - pirmo nedē ļ u netī rī ja pat vienu reizi, otro - divas reizes, ar veļ as un dvieļ u maiņ u. Esmu pā rliecinā ts, ka, ja mē s bū tu lū guš i, viņ i tī rī tu biež ā k, bet mē s nepiegruž ot, un tas nebija nepiecieš ams.

Ir patī kami sē dē t uz balkona jebkurā diennakts laikā , it ī paš i vakarā.

Kukaiņ i mū s nekaitinā ja, uz beigā m parā dī jā s odi, mazā skaitā.

Istabā bija atstā ti dokumenti, nauda, ​ ​ aprī kojums, nekā netrū ka.
Trū kumu klā tbū tne mū s netraucē ja, es uzskatu veco remontu un mē beles par sī kumu, tas ir pagaidu mā joklis, un mē s š eit neieradā mies sē dē t viesnī cā.

Rozetu trū kums tika atrisinā ts, paņ emot lī dzi pagarinā tā ju.

Pē cpusdienā parā dā s karsts ū dens, bet ar tā du karstumu un vē su ū deni ir normā li mazgā ties.

Viesnī ca nav pilnī bā noslogota, kas ir ļ oti patī kami.

Jū s varat pasū tī t ē dienu no viesnī cas, bet mē s to neizmantojā m.


Internets ir lielisks visā viesnī cā , jū s varat skatī ties filmas tieš saistē.

Baseins diezgan normā ls, ū dens tī rs, pē cpusdienā uzsilst.

Atraš anā s vieta diezgan pieņ emama, vieta klusa, zaļ a, lī dz jū rai 10-15 minū tes, ir divi ceļ i - pa kreisi pa š oseju, vai taisni, garā m Tsampiko viesnī cai, otrs ceļ š ir ī sā ks un ē rtā ks .

Lī dz AB veikalam, pa augš ē jo š oseju, arī jā brauc 10-15 minū tes.

Izbraucienos pa salu devā mies paš i, autobusi kursē biež i un regulā ri, bet iesaku doties no zemā kā marš ruta, kas iet caur Bā ra ielu, reisu ir daudz vairā k.
Lindosu sasniedzā m 40-50 minū tē s, neklausa tū risma aģ entus, kuri biedē , ka brauciens 1.40 - 1.50, biļ etes cena autobusā.4. 40 eiro vienā virzienā . Tū risma kompā nijas piedā vā tikai transfē ru uz Lindosu par 14-15 eiro par 3 stundu uzturē š anos.

Autobusi var aizvest jū s uz gandrī z jebkuru salas vietu.

No restorā niem mums visvairā k patika Family Tavern, garš ī gas, pieejamas cenas un lielas porcijas, pē c daž ā du iestā ž u apskates pā rtraucā m eksperimentē t un izvē lē jā mies Family). Atrodas pretī Saules pilij, virzienā uz pludmali.

Kopumā ar uzturē š anos viesnī cā bijā m vairā k nekā apmierinā ti.

Saimnieki ir sabiedriski un viesmī lī gi, izbraukš anas dienā drī kstē ja palikt istabā lī dz izrakstī š anā s pulksten 19:00.

Paldies ī paš niekiem, Maiklam un viņ a sievai, un darbiniekiem.

P. S. Viesnī cas teritorijā ir daudz kaķ u, katru rī tu un vakaru pie mums nā ca melnbalti, kā paredzē ts, ar nolauztu asti.

Pirms mē s paspē jā m pamosties un parā dī ties uz balkona, viņ š jau sē dē ja zem balkona. Mē s viņ u pabarojā m. Draugi, liels lū gums, pabarojiet viņ u!! ! Rā dī t mazā k
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар