Bayside Hotel Katsaras 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.010
№42 viesnīcas reitingā Rodas
7.4 Numurs
6.8 apkalpošana
7.6 Tīrība
5.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Bayside Katsaras ir mūsdienīga viesnīca, kas atrodas klusā un mierīgā vietā Rodas salas piekrastē. Viesnīca piedāvā lieliskus numurus, profesionālu apkalpošanu un draudzīgu atmosfēru. Viesnīca darbojas kopš 1997. gada (no maija līdz oktobrim). Autobusu pietura 300 m no viesnīcas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар polian4ik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu ļ oti priecī ga, ka ierados š ajā viesnī cā . Neskatoties uz to, ka baidī jos daudzo nepatī kamo atsauksmju dē ļ , izrā dī jā s, ka es tā s atstā ju novā rtā . Tos raksta vai nu ļ auni un nejauki cilvē ki, vai arī tie, kas domā , ka viņ i ir ļ oti dofiga. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti priecī ga, ka ierados š ajā viesnī cā . Neskatoties uz to, ka baidī jos daudzo nepatī kamo atsauksmju dē ļ , izrā dī jā s, ka es tā s atstā ju novā rtā . Tos raksta vai nu ļ auni un nejauki cilvē ki, vai arī tie, kas domā , ka viņ i ir ļ oti dofiga. Istabas ir parasta izmē ra, diezgan lielas, ar plaš ā m terasē m, labā k, protams, ne pagrabu. Plaš a teritorija ar lielu peldbaseinu, dā rzu un tavernu ar zemā m cenā m salī dzinā jumā ar citā m kafejnī cā m. Privā ta pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Naudu par tiem ņ em no tiem atpū tniekiem, kuri nedzī vo viesnī cā . Apbrī nojami strā dī gs un draudzī gs viesnī cas personā ls – grieķ i. To diemž ē l nevar teikt par kalponē m no Ukrainas: viņ as var aizmirst uzkopt istabu, var neņ emt lī dzi š ampū nu un ziepes. Reģ istratū rā vai vestibilā esoš ajā bā rā viss ir viegli izlemts ar ī paš niekiem un administrā ciju, viņ i palī dzē s personī gā s lietā s un uzturē s kompā niju bā rā naktī . Televizori noķ er 1 krievu kanā lu, kuru jā lū dz noskaņ ot. Es neesmu pā rliecinā ts par ē dienu, bet, visticamā k, tas ir vienkā rš s un vienmuļ š - tā vien pieņ emot un nedomā jot visu laiku tusē t viesnī cā , es neņ ē mu ē dienu kā daļ u no ekskursijas. . Kopumā viss ir ē rti, naktī kluss, var viegli gulē t. Noskaņ ojieties kā rtī gai atpū tai un nā ciet š eit!
аватар docanna
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tos no 2012. gada 21. jū nija lī dz 12. jū lijam ar diviem bē rniem. Atvaļ inā jums bija pā rsteidzoš s. Galvenokā rt paldies viesnī cas ī paš niekiem. Mē s daudz ceļ ojam, bet nekad agrā k neesmu saņ ē mis tik sirsnī gu uzņ emš anu! Tiklī dz ienā cā m, mums uzreiz piedā vā ja labā ku istabu par to, par kuru maksā jā m, un nekā du papildus maksu neprasī ja. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos no 2012. gada 21. jū nija lī dz 12. jū lijam ar diviem bē rniem. Atvaļ inā jums bija pā rsteidzoš s. Galvenokā rt paldies viesnī cas ī paš niekiem. Mē s daudz ceļ ojam, bet nekad agrā k neesmu saņ ē mis tik sirsnī gu uzņ emš anu!
Tiklī dz ienā cā m, mums uzreiz piedā vā ja labā ku istabu par to, par kuru maksā jā m, un nekā du papildus maksu neprasī ja. Mums tika pieš ķ irta liela istaba ar virtuvi un visiem virtuves piederumiem un galda piederumiem, 3. stā vā , ar lielu balkonu ar skatu uz jū ru un viesnī cas skaisto dā rzu.
Kamē r gaidī jā m, lai iereģ istrē tos istabā , mums bez maksas iedeva sulas, kolu un kafiju.
Pā rē jā laikā mū s ieskauj gā dī ga un silta attieksme pret sevi.
Viesnī ca ir veidota Eiropas stilā , viss ir tī rs, glī ts un skaists.
Mū s pā rsteidza viesnī cas š efpavā ra meistarī ba! Vispā r Grieķ ijā viss ir garš ī gi, un š ī s viesnī cas š efpavā rs gatavo vienkā rš i dievī gi! ! ! Un cenas ir vē l zemā kas nekā krogos pilsē tā .
Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā - paš ā Egejas jū ras krastā , klimats š ajā salas daļ ā ir ļ oti ē rts, nav tveicī gs karstums kā Faliraki un Lindos, visapkā rt zaļ umi un ziedi, ir vairā ki veikali un kafejnī cas netā lu no viesnī cas, 15 minū š u gā jiens lī dz Krimasti centram, lī dz Rodai 15 min ar sabiedrisko autobusu.
Atvaļ inā juma laikā mē s paš i apceļ ojā m visu salu. Rodas sala ir neparasti skaista vieta uz Zemes! Tā nav nejauš ī ba, ka tā tiek uzskatī ta par pasaules kultū ras vē rtī bu!
Viesnī cas pludmale ir oļ u, pie ieejas jū rā ir akmeņ i, tad smiltis. Nopirku bē rniem koraļ ļ u č ī biņ as, un pati basā m kā jā m devos jū rā - ļ oti noderī ga masā ž a.
Vieta, kur atrodas viesnī ca, ir klusa un mierī ga. Lidojoš ā s lidmaš ī nas mū s nemaz netraucē ja. Tas laikam ir individuā ls jautā jums, bet man ļ oti patī k skatī ties lidojoš as lidmaš ī nas.
Krievu viesnī cā ir ļ oti maz, tā ir pilnī bā veidota Eiropas konceptā , nav diennakts ballī tes un viss iekļ auts sistē ma, kas man ir liels pluss.
Mē s noteikti atgriezī simies Rodā vē l un noteikti Bayside Hotel!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tos no 2012. gada 21. jū nija lī dz 12. jū lijam ar diviem bē rniem. Atvaļ inā jums bija pā rsteidzoš s. Galvenokā rt paldies viesnī cas ī paš niekiem. Mē s daudz ceļ ojam, bet nekad agrā k neesmu saņ ē mis tik sirsnī gu uzņ emš anu! Tiklī dz ienā cā m, mums uzreiz piedā vā ja labā ku istabu nekā maksā jā m un nekā du papildu samaksu neprasī ja. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos no 2012. gada 21. jū nija lī dz 12. jū lijam ar diviem bē rniem. Atvaļ inā jums bija pā rsteidzoš s. Galvenokā rt paldies viesnī cas ī paš niekiem. Mē s daudz ceļ ojam, bet nekad agrā k neesmu saņ ē mis tik sirsnī gu uzņ emš anu! Tiklī dz ienā cā m, mums uzreiz piedā vā ja labā ku istabu nekā maksā jā m un nekā du papildu samaksu neprasī ja. Mums tika pieš ķ irta liela istaba ar virtuvi un visiem virtuves piederumiem un galda piederumiem, 3. stā vā , ar lielu balkonu ar skatu uz jū ru un viesnī cas skaisto dā rzu. Kamē r gaidī jā m, lai iereģ istrē tos istabā , mums bez maksas iedeva sulas, kolu un kafiju. Pā rē jā laikā mū s ieskauj gā dī ga un silta attieksme pret sevi. Viesnī ca ir veidota Eiropas stilā , viss ir tī rs, glī ts un skaists. Mū s pā rsteidza viesnī cas š efpavā ra meistarī ba! Vispā r Grieķ ijā viss ir garš ī gi, un š ī s viesnī cas š efpavā rs gatavo vienkā rš i dievī gi! ! ! Un cenas ir vē l zemā kas nekā krogos pilsē tā . Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā - paš ā Egejas jū ras krastā , klimats š ajā salas daļ ā ir ļ oti ē rts, nav tveicī gs karstums kā Faliraki un Lindos, visapkā rt zaļ umi un ziedi, ir vairā ki veikali un kafejnī cas netā lu no viesnī cas, 15 minū š u gā jiens lī dz Krimasti centram, lī dz Rodai 15 min ar sabiedrisko autobusu. Atvaļ inā juma laikā mē s paš i apceļ ojā m visu salu. Rodas sala ir neparasti skaista vieta uz Zemes! Ne velti to uzskata par pasaules kultū ras vē rtī bu! Viesnī cas oļ u pludmale, akmeņ i pie ieejas jū rā , tad smiltis. Nopirku bē rniem koraļ ļ u č ī biņ as, un pati basā m kā jā m devos jū rā - ļ oti noderī ga masā ž a. Vieta, kur atrodas viesnī ca, ir klusa un mierī ga. Lidojoš ā s lidmaš ī nas mū s nemaz netraucē ja. Tas laikam ir individuā ls jautā jums, bet man ļ oti patī k skatī ties lidojoš as lidmaš ī nas. Krievu viesnī cā ir ļ oti maz, tā ir pilnī bā veidota Eiropas konceptā , nav diennakts ballī tes un viss iekļ auts sistē ma, kas man ir liels pluss. Mē s noteikti atgriezī simies Rodā vē l un noteikti Bayside Hotel!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sergeuwka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
š ī s vasaras vidū atpū tā s kopā ar bijuš ajiem klasesbiedriem, tagad biznesa partneriem Rodas salā . Mē s palikā m Bayside Katsaras hotelī par 4 zvaigznē m, protams, ka vilks, bet kā dreiz bija labā k. . Ī paš i personā la attieksme pret mums nebija nekā da draudzī ga, atš ķ irī bā no tiem paš iem amerikā ņ u kalpiem, gataviem uz visu. … Tomēr ▾ š ī s vasaras vidū atpū tā s kopā ar bijuš ajiem klasesbiedriem, tagad biznesa partneriem Rodas salā . Mē s palikā m Bayside Katsaras hotelī par 4 zvaigznē m, protams, ka vilks, bet kā dreiz bija labā k. . Ī paš i personā la attieksme pret mums nebija nekā da draudzī ga, atš ķ irī bā no tiem paš iem amerikā ņ u kalpiem, gataviem uz visu. par labu dzeramnaudu š ī s iedeguš ā s istabenes kaut kā sakopā s istabā s un ā trā solī aizgā ja, uz mū su sū dzī bu reģ istratū rā nekā di nereaģ ē ja. Citos jautā jumos mani patī kami pā rsteidza rī kotā kultū ras programma, mums katru vakaru nokritā m no tā , ka visu dienu bijā m kustī bā , peldē jā mies, sauļ ojā mies, spē lē jā m volejbolu vai dejojā m pludmalē . Gidi katru dienu iestudē ja izrā des un interesē jā s par mū su noskaņ ojumu, ik pē c pusstundas. Mē s biež i vakariņ ojā m restorā nā , atceros, kā es par visu samaksā ju ar savu zelta travelshop karti, kuru iegā dā jos neilgi pē c izbraukš anas, tač u neviens nezinā ja, ka ietaupī ju pusi no vakariņ u izmaksā m un tajā brī dī saņ ē mu vairā kus jaukus bonusus. karti, ar kuru samaksā ju par vairā ku dienu dzī voš anu viesnī cā .
Pā rē jais bija veiksmī gs un mans bizness pē c tam gā ja kalnā , ceru pē c pā ris gadiem š o ceļ ojumu uz Grieķ iju atkā rtot, un iesaku
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bayside Katsaras ir mū sdienī ga viesnī ca, kas atrodas klusā un mierī gā vietā Rodas salas piekrastē . Viesnī ca piedā vā lieliskus numurus, profesionā lu apkalpoš anu un draudzī gu atmosfē ru. Par viesnī cas mū sdienī gumu varbū t nerunā š u, bet gribu brī dinā t tū ristus par to, kas viņ us tur sagaida. … Tomēr ▾ Bayside Katsaras ir mū sdienī ga viesnī ca, kas atrodas klusā un mierī gā vietā Rodas salas piekrastē . Viesnī ca piedā vā lieliskus numurus, profesionā lu apkalpoš anu un draudzī gu atmosfē ru. Par viesnī cas mū sdienī gumu varbū t nerunā š u, bet gribu brī dinā t tū ristus par to, kas viņ us tur sagaida. 1. Tas, ko tū risma operatori raksta par klusu un mierī gu vietu, ir meli vai viņ i tur vispā r nav bijuš i. Fakts: viesnī ca atrodas Rodas starptautiskā s lidostas nolaiš anā s zonā . Ik pē c 30.40 minū tē m lidmaš ī nas nolaiž as pirms nolaiš anā s. Lidmaš ī nas dienu un nakti nolaiž as pā r tavā m galvā m ar skaņ u, kas atbilst viņ u nolaiš anā s brī dim, es to sauktu par rū koņ u, daž reiz nevar dzirdē t sarunu biedru, kas sē ž blakus. Izlemiet paš i! TELPU APRAKSTS: Visi numuri ir aprī koti ar modernā m un ē rtā m mē belē m. - balkons ar skatu uz jū ru; - gaisa kondicionē tā js; - tā lrunis; - vannas istaba ar vannu vai duš u, fē nu un tualetes piederumiem. 2. Visi numuri patieš ā m ir aprī koti ar modernā m mē belē m, tač u š ī s mē beles var atbilst 2 zvaigž ņ u viesnī cai. Jā , ir gaisa kondicionieris, tač u neviens nebrī dina, ka par tā darbī bu ir jā maksā papildus 50 USD par 7 dienā m. Tur tieš ā m ir balkons ar skatu uz jū ru, bet es neiesaku jums apmesties pirmajā stā vā . Pieredze rā da, ka tas ir bī stami – no rī tiem, parasti reizi 2.3 dienā s, var tikt aplaupī ts, ja pē kš ņ i gribas atvē rt balkonu un izbaudī t Egejas jū ras jū ras vē smu. Tajā paš ā laikā administrā cija no rī tiem liek apaļ as acis un runā par jū su lietu apdroš inā š anu. 3. Vannasistaba patieš ā m ir aprī kota ar duš u, bet bez duš as kabī nes, bet tikai eļ ļ as lupatiņ a uz riņ ķ iem. Jā ) ja ceri, ka tev piedā vā s fē nu, š ampū nu un duš as ž eleju – neceri. Uz visu periodu jums tiek piedā vā tas divas mazas apš aubā mas raž oš anas ziepes. IZKLAIDE UN SPORTS: neaizmirstiet paņ emt lī dzi ausu aizbā ž ņ us atpū tai – viesnī cas animā cija ar saviem priekš nesumiem jū s iepriecinā s tik daudz, ka pat virs jums lidojoš ie laineri nespē s noslī cinā t tos, kuri vē las dziedā t karaoke zem jū su numura. lī dz 1:00. un, visbeidzot, pludmale: neaizmirstiet, ka arī viesnī cas sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir apmaksā ti) par katru vietu zem lietussarga - 3 eiro, un, ja, nopē rkot no rī ta, atpū tā ties savā istabā un nolē mā t ierasties atkal pludmale - nebrī nieties, ja jums vē lreiz jā atgā dina darbiniekiem, ka esat jau samaksā jis naudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар elen.s
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Negribē ju rakstī t, bet izlasī ju pē dē jo komentā ru, par ko tu raksti? Kā das dejas pludmalē ? Kā ds restorā ns? vai tas viss ir mainī jies deviņ u mē neš u laikā ? Es paliku š ajā viesnī cā pagā juš ajā vasarā ! Murgs!! ! ! Varu teikt, ka tas, kas tiek gatavots viesnī cā , nav atļ auts, tī rī š ana ir slikta ! ! ! Istabas ir izmiruš as, remonts netraucē tu visai viesnī cai (ja tā tā var nosaukt), par kondicionē tā ju prasī ja naudu! baseins niecī gs, animā cija dzied dziesmas zem karaoke, piedzē ruš ies tū risti, sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ts un š ausmī gā stā voklī ! Restorā na nav, izņ emot to, ka ā rpus teritorijas volejbolu spē lē t nevar - visa pludmale ir bruģ akmenī , tā ka basā m kā jā m nevar staigā t. … Tomēr ▾ Negribē ju rakstī t, bet izlasī ju pē dē jo komentā ru, par ko tu raksti? Kā das dejas pludmalē ? Kā ds restorā ns? vai tas viss ir mainī jies deviņ u mē neš u laikā ? Es paliku š ajā viesnī cā pagā juš ajā vasarā ! Murgs!! ! ! Varu teikt, ka tas, kas tiek gatavots viesnī cā , nav atļ auts, tī rī š ana ir slikta ! ! ! Istabas ir izmiruš as, remonts netraucē tu visai viesnī cai (ja tā tā var nosaukt), par kondicionē tā ju prasī ja naudu! baseins niecī gs, animā cija dzied dziesmas zem karaoke, piedzē ruš ies tū risti, sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ts un š ausmī gā stā voklī ! Restorā na nav, izņ emot to, ka ā rpus teritorijas volejbolu spē lē t nevar - visa pludmale ir bruģ akmenī , tā ka basā m kā jā m nevar staigā t. No trijnieka neko daudz negaidi (lai gan paš ai viesnī cai bija 4 zvaigznes uz izkā rtnes), un visa š ī nož ē lojamī ba nebū tu tik dusmī ga, ja varē tu vismaz paē st viesnī cā , citā di puse naudas tika izmesta ē dienam vietē jos bā ros ! ! Uz š o viesnī cu neiesaku braukt!! ! Izī rē jiet auto, jo paš u salu var apbraukt pā ris dienu laikā . Dodieties ekskursijā s pats – tā ir vienkā rš ā k un lē tā k. It ī paš i, ja ir automaš ī na. Rodas sala ir ļ oti skaista! Daudz ko redzē t. Ja lido, tad tikai uz Vidusjū ras pusi, vē ja gandrī z nav, pludmales ir smilš ainas, un Jegejs visu laiku ir trokš ņ ains, pludmale pilna ar lieliem akmeņ iem.
Слияние двух морей. Бассейн. Место, где раньше стоил колос Родосский. Барчик возле отеля-))) Вид отеля.
аватар Aspin
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pagā juš ajā vasarā kopā ar draugu lidoju uz Rodu. Viesnī ca tika izvē lē ta no tū risma aģ entū ras atstā tā s, par to bija maz informā cijas. Kopumā viesnī ca atbilst tā s 3 zvaigznē m. Pludmale atrodas tieš i pā ri ceļ am no viesnī cas (ceļ š ir lauku, nav ļ oti noslogots). … Tomēr ▾ Pagā juš ajā vasarā kopā ar draugu lidoju uz Rodu. Viesnī ca tika izvē lē ta no tū risma aģ entū ras atstā tā s, par to bija maz informā cijas.
Kopumā viesnī ca atbilst tā s 3 zvaigznē m.
Pludmale atrodas tieš i pā ri ceļ am no viesnī cas (ceļ š ir lauku, nav ļ oti noslogots). Ja pastaigā si pa ceļ u mazliet tā lā k, bū s ciema pludmale, gandrī z mež onī ga.
Ē diens viesnī cā ir diezgan normā ls. Nav lieliski, bet izsalkuš i nebijā m.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Daž reiz viņ i aizmirsa uzlikt dvieļ us: man paš am bija jā iet. Personā ls ir ļ oti lē ns. Š eit aprakstā norā dī tā fē na un tualetes piederumu (izņ emot ziepes un papī ru) nebija. Nav arī animā cijas. Bet tā , visticamā k, ir kļ ū da aprakstā . Karstā ū dens vakarā ne vienmē r ir pareizā temperatū ra.
Bet nelieli trū kumi praktiski nesabojā paš u viesnī cu.
Viesnī cai ir skaista labiekā rtota teritorija.
Bū tiskā kais mī nuss ir tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, virs tā s ir nosē š anā s marš ruts. Protams, tū risma aģ entū ra par to nebrī dinā ja. Š ī s lidmaš ī nas ir murgs! Viņ u radī tais troksnis ir briesmī gs. Un viņ i lido visu dienu, arī naktī . Jau š ī iemesla dē ļ labā k ir izslē gt š o apgabalu no apskates vietu saraksta. Es domā ju visu Kremasti rajonu, nevis š o viesnī cu.
Ceru, ka informā cija kā dam noderē s. Lai visiem labas brī vdienas!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Bayside Katsaras — современный отель, расположенный в тихом и спокойном месте на побережье острова Родос. Отель предлагает великолепные номера, профессиональный сервис и дружелюбную атмосферу. Отель работает с 1997 года (с мая по октябрь). Автобусная остановка в 300 м от отеля. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля Bayside Katsaras до международного аэропорта Диагорас составляет всего 4,5 км. До оживленного города Родос 11 км, а до Долины бабочек и городка Фалираки — 14 км.
Pludmales apraksts В 20 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

территории отеля есть 3 бара, 2 ресторана, терраса для загара, общая гостиная с ТВ, интернет-уголок. На террасе есть шезлонги и зонтики. Есть кондиционер, камера хранения, места для курения. Доступны услуги по продаже билетов, услуги консьержа, гладильные услуги (платно), факс/ксерокопирование. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Караоке, игровая комната. Есть оборудование для занятия водными видами спорта (платно), прокат лыжного снаряжения, школа водных лыж (платно). Можно заняться снорклингом, катанием на водных лыжах. Рядом есть кайтбординг, фитнес-центр, боулинг.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 70 номеров. Есть семейные номера. Представляет собой один 3-этажный корпус.

Istabās

спутниковое телевидение, холодильник, кондиционер/отопление, сейф, балкон, мини-кухня, электрический чайник, ванная комната с душем, ежедневная уборка, звкоизоляция, телефон

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Marmaro Area Kremasti Ialysos 851 04, Rhodes Dodecanese Greece
Tālruņi: +30 22410 95004
Tīmekļa vietne: Bayside Hotel Katsaras
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).