Eltina Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Eltina atrodas tikai 100 metru attālumā no smilšu pludmales un 1,5 km attālumā no Retimnas centra. Piemērots gan ģimenes brīvdienām, gan brīvdienām draugu lokā.Vairāk →
аватар Kristina_Vorobiova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilsē tas tipa apartamentu viesnī ca. 2021. gada jū lija vidū atpū tā mies kopā ar ģ imeni 4+1. Sā kotnē ji iegā dā jā mies komplekso tū ri uz Standard room, bet pē c ieraš anā s pā rcē lā mies uz Superior kategoriju par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Pilsē tas tipa apartamentu viesnī ca. 2021. gada jū lija vidū atpū tā mies kopā ar ģ imeni 4+1. Sā kotnē ji iegā dā jā mies komplekso tū ri uz Standard room, bet pē c ieraš anā s pā rcē lā mies uz Superior kategoriju par papildus samaksu. "Superior" klases numurs ir modernā ks un tikko atjaunots. Standarts arī nav nekas. Mē beles ir vecas, bet pati istaba ir uzturē ta tī ra un sakopta. Š oreiz vē lē jos atpū sties modernā istabā . Plaš a istaba - 2 guļ amistabas ar divguļ amajā m gultā m, virtuve-viesistaba ar vē l vienu gultu, 3 balkoni, 2 vannas istabas. Numurs pilnī bā atbilst vietnē redzamajam fotoattē lam. Logi un balkoni vē rsti uz ielu ar intensī vu satiksmi. Nav iespē jams gulē t ar atvē rtiem balkoniem. Bet ar ieslē gtu gaisa kondicionieri un aizvē rtā m durvī m viss ir labi! Virtuve ir aprī kota ar visu nepiecieš amo ē diena gatavoš anai. Nav seifa. Gaisa kondicionieri katrā istabā . Viss ir tī rs un kā rtī bā.

Kvalitatī va uzkopš ana katru dienu, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a katru otro dienu.
Par papildus samaksu (4 EUR/pers. dienā ) iespē jams pasū tī t brokastis viesnī cā . Brokastis paē dā m savā istabiņ ā . Pā ri ielai no viesnī cas atrodas Synka lielveikals, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. Katru rī tu uz letes tiek liktas svaigas jū ras veltes, bet pusdienlaikā tā s jau ir izpā rdotas. Krē tā ē rtā kais pā rvietoš anā s veids ir ar automaš ī nu. Viesnī cai ir bezmaksas autostā vvieta. Neskatoties uz to, ka lī dz dienvidu krastam no Retimnas ir aptuveni 35-40 km, ceļ š aizņ em apmē ram stundu, lai brauktu pa kalnu serpentī niem. 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas vecpilsē ta ar autentiskajā m ielā m, veikaliem un krodziņ iem. No viesnī cas var braukt ar autobusu par 1 eiro vai ar taksometru par 5 eiro. Uz Vecrī gu parasti gā jā m kā jā m pa krastmalu un atpakaļ braucā m ar taksi.

Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā no pludmales, 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir urbā na, tač u ne tik pievilcī ga un tī ra kā dienvidu krasta pludmales. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu. maksa (ap 4 eiro), ir spē cī gi viļ ņ i.
Mē s varam ieteikt viesnī cu ā ra aktivitā tē m – Retimnas apskates vietā m, apskates objektiem un pludmalē m. Relaksē još ā kā m brī vdienā m "viesnī ca-pludmale-viesnī ca" labā k apmesties mazajā Bali ciematā , kas atrodas 30 km attā lumā no Retimnas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель Eltina расположен всего в 100 метрах от песчаного пляжа и в 1,5 км от центра города Ретимно. Подойдет как для семейного отдыха, так и для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля Eltina до международного аэропорта Ираклиона составляет 79 км, а до международного аэропорта Ханьи — 74 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины, терраса для загара, собственный сад.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Номера и апартаменты оснащены собственной ванной комнатой, кондиционером и спутниковым телевидением.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, ванна или душ, фен, гостиный уголок, мини-кухня, холодильник, электрический чайник, шкаф или гардероб.

Adrese Maxiton sxolis xorofilakis 39, Ретимнон, 74100, Греция
Tālruņi: (+30) 2831055231
Tīmekļa vietne: Eltina Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.