Danaos Beach 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
6.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sfakaki ciematā, 9 km attālumā no Ritimno pilsētas. Tuvākais lielveikals un autobusu pietura atrodas tikai 50 metru attālumā no viesnīcas. Pateicoties tās atrašanās vietai, aptuveni Krētas centrā, viesnīca saviem viesiem ļauj apmeklēt salas vēstures pieminekļus vienas dienas braucienos. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kas vēlas apvienot pludmales un ekskursiju brīvdienas. Uzcelta 1995. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā.Vairāk →
аватар 5h9ix590
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca patieš ā m ir ļ oti klusa un mierī ga! Atrodas ciematā "Sfakaki" (75 km no Heraklionas un 10 km no Retimnas). Tas ir pilns ar visā diem krodziņ iem (vē los atzī mē t Panthelis krodziņ u, pa kreisi no viesnī cas, 50 metri, ar ļ oti garš ī gu un lē tu grieķ u virtuvi, ar draudzī gā m, krieviski runā još ā m viesmī lē m) un lielveikaliem, diviem sabiedriskajiem transportiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca patieš ā m ir ļ oti klusa un mierī ga! Atrodas ciematā "Sfakaki" (75 km no Heraklionas un 10 km no Retimnas). Tas ir pilns ar visā diem krodziņ iem (vē los atzī mē t Panthelis krodziņ u, pa kreisi no viesnī cas, 50 metri, ar ļ oti garš ī gu un lē tu grieķ u virtuvi, ar draudzī gā m, krieviski runā još ā m viesmī lē m) un lielveikaliem, diviem sabiedriskajiem transportiem. pieturas (ciema sā kumā un beigā s) , biļ etes var iegā dā ties gan lielveikalā , gan paš ā transportā . Viesnī cas saimnieki Kostos un Jekaterina ir ļ oti viesmī lī gi grieķ i! Vienmē r sagaidī s un piedā vā s tikai vislabā kos apstā kļ us! Viss ļ oti tī rs un ē rts, tī ra katru dienu. Baseins ir mazs un sekls, ū dens vienmē r lielisks, tī rs un silts. Pludmale ir smilš aina un oļ u (labā k ir uzkrā t pludmales apavus), aptuveni 20 metrus plata, tikai 10 metru attā lumā no viesnī cas. Jū ra jū lijā ir nemierī ga, tomē r, kā vienmē r Krē tā . Mē s saņ ē mā m tieš i to, ko gaidī jā m. Viesnī cā s ir brokastis, bet par š o neko nevaru teikt, jo izbraucā m bez ē dienreizē m (dzī vokļ u aprī kojums ir aprī kots ē diena gatavoš anai, ko izmantojā m, un diezgan veiksmī gi! ), jo mē s ar sievu patī k aktivitā tes brī vā dabā , un nevis mē s gribam bū t piesaistī ti viesnī cu grafikam, ņ ē mā m daž ā das ekskursijas, kā arī ī rē jā m auto, kas ir ļ oti izdevī gi un ē rti! Iesaku š o viesnī cu visiem, no jauniem lī dz veciem, kopš tas ir zelta vidusceļ š , ko tū rists, kurš vē las redzē t pē c iespē jas vairā k un tajā paš ā laikā gū t daudz prieka no pludmales brī vdienā m!
аватар freddy65
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar ģ imeni no 2012. gada 4. lī dz 24. septembrim. Lieliska viesnī ca, apartamentos ir viss nepiecieš amais. Atrodas Sfakaki, var teikt, ciems, netā lu ganā s aitas un dzied gaiļ i. Mē s dzī vojā m ē kā , kas atrodas tuvā k jū rai 2 stā vā . … Tomēr ▾ Atpū tos ar ģ imeni no 2012. gada 4. lī dz 24. septembrim. Lieliska viesnī ca, apartamentos ir viss nepiecieš amais. Atrodas Sfakaki, var teikt, ciems, netā lu ganā s aitas un dzied gaiļ i. Mē s dzī vojā m ē kā , kas atrodas tuvā k jū rai 2 stā vā . Pludmale ir maza, bet diezgan normā la. Tomē r biež i vien viļ ņ i bija diezgan lieli, bet tas ir gandrī z visā Krē tā . Diezgan daudz odu Vada viesnī cas pusmū ž a pā ris. Telpas tika tī rī tas gandrī z katru dienu, atkritumi tika izvesti vismaz katru dienu. Netā lu no viesnī cas atrodas veikali, maiznī ca, zivju veikals, krogs
Piemē rots atpū tai ar bē rniem, ģ imenes cilvē kiem vecumā . Jaunieš iem neiesaku, izklaide nav, uz Retimno var aizbraukt, ar autobusu kā das 20 min. . Ā rzemnieki - jaunieš i noī rē ja auto un vē lu vakarā aizbrauca no turienes un no rī ta atgriezā s. Vispā r, ja tikai pludmalē gulē t, tas ir ļ oti garlaicī gi. Mē s noī rē jā m automaš ī nu uz septiņ ā m dienā m, apceļ ojā m gandrī z visu Krē tu, kā arī vienu dienu braucā m ar autobusu uz Retimnu un pastaigā jā mies pa Samarijas aizu, jo ar automaš ī nu tas nav iespē jams. Atvaļ inā jums bija brī niš ķ ī gs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Сфакаки, в 9 км от г. Ритимно. Ближайший супермаркет и автобусная остановка находятся всего в 50 метрах от гостиницы. Благодаря своему расположению, примерно в центре Крита, отель дает возможность своим гостям посетить исторические памятники острова в однодневных экскурсиях. Гостиница подойдет всем, кто предпочитает совмещать пляжный и экскурсионный отдых. Построен в 1995 году, последний ремонт проводился в 2014 году.

Atrašanās vieta Отель расположен в 72 км от аэропорта г. Ираклион.
Pludmales apraksts Сфакаки (Σφακάκι, Sfakaki) — мелко-галечный пляж, находящийся на северном побережье острова Крит, в 11 км от города Ретимно. Пляж Сфакаки оборудован зонтиками, поблизости есть несколько отелей, где можно остановиться на ночлег. Общественный пляж в 5-ти метрах.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi предоставляется в лобби отеля бесплатно. Доставка еды в номер по запросу.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 25 номеров: Studio, Apartments.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sfakaki, 74100, Rethymno, Crete
Tālruņi: Tel: +30 28310 73025 Fax: +30 28310 73024
Tīmekļa vietne: Danaos Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.