Viņi aplaupa. Žurkas. Netīrumi. Smaržo pēc tualetes. Ēdiens ir briesmīgs. Apkalpošana rupja

Rakstīts: 7 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 8 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 3.0
Mē s esam aplaupī ti, un mums ir vē l seš as istabas! Nakts vidū klusi iztī rī ti, bez traci, visus mē tā jā s pases numura un tukš u maku priekš ā . Zagļ i acī mredzami nesteidzā s: kā pē c? Viesnī cā nav apsardzes, arī reģ istratū rā neviena nav, vā rti ir plaš i vaļ ā . Viņ i laupa ik pē c divā m nedē ļ ā m, viesnī ca neko nedara, mē ģ ina atrunā t no doš anā s uz policiju. Zvanī jā m tū roperatoram Pegasam, viņ i teica: "Neuztraucies! Ej uz pludmali, atpū ties! Tu tač u neesi nogalinā ts? Nogalinā s, tad sū dzē sies. " Viņ i atteicā s mū s pā rvietot. Tikmē r viesnī ca turpina iekasē t atseviš ķ u maksu par seifa atslē gā m istabā s.
Ž urkas skraida pa teritoriju, ē d ceratoniju augļ us un galda atkritumus. Viņ i iekļ ū st istabā s.
Ē dnī ca ir ē dnī ca, nevis bufetes restorā ns. Izvē le pretī ga, viss pa vecam, un kvalitā te ar katru dienu sliktā ka. Protams, ja jums garš o nū deles, rī si un novecojuš i kruasā nu krekeri, un mati ē dienā jū s netraucē , tad jū s nepaliksit izsalkuš i. Nā c uz atklā š anu visus pagrū st ar elkoņ iem, citā di visiem nepietiks š ķ ī vju, galda piederumu un ē diena.

Ziepju un š ampū nu nav, bet uz reģ istratū ru var iet katru reizi pē c tualetes papī ra ruļ ļ a. Tī rī š ana ik pē c trim dienā m, izņ emot dienu, kad jū su numurs tiek uzkopts. Tad, protams, apkopē ja ieradī sies 8 no rī ta, lai ā tri noslaucī tu visus pirkstus pirms policijas ieraš anā s. Netī rie dvieļ i tiek mainī ti pē c ī paš a pieprasī juma. Jū s varat ar tiem mazgā t savu grī du!
Istabā smird pē c kanalizā cijas. Ū dens kanalizā cijā nenotek, duš ā ej lī dz potī ti dziļ ā peļ ķ ē . Duš as kabī ne atrodas tieš i istabā , iekš ā arī nav ā ķ u, privā tums trī svietī gai istabai ir ventilā cijas atveres. Tualetes durvis neaizveras - nu kā pē c, tā s visas!
Ejiet uz pludmali 7-10 minū tes stā vā nobraucienā . Viesnī cas baseins ir skaists, bet ū dens netek, sū kņ i nekad nav ieslē gti, un ū dens nav izlaists ne reizi 10 dienā s. Tā da grupu pirts.
Bā rmenis uz mums kliedza, kad mē ģ inā jā m dabū t ū deni no dzeramā ū dens strū klakas. Mums it kā jā maksā par viss iekļ auts, bet vai mums ir jā iet pirkt ū deni? Pat ja krā na ū dens nav dzerams.
Nā kamajā dienā tas pats bā rmenis kliedza uz viesi, kurš smē ķ ē ja uz terases pie bā ra, izlē ja kafiju, paņ ē ma mantas, uzvedā s galī gi niķ ī gi, aizbildinoties, ka š eit smē ķ ē t nedrī kst. Tajā paš ā laikā nav zī mju “smē ķ ē t aizliegts”, un tur smē ķ ē pats bā rmenis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар