Bali Mare 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.510
№28 viesnīcas reitingā Retimna
5.4 Numurs
6.0 apkalpošana
5.1 Tīrība
7.0 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kalnā netālu no Grieķijas ciemata Bali, kas agrāk bija parasts zvejnieku ciemats, un šodien tam ir ērta kūrorta statuss. Pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Retimnas pilsēta atrodas 30 kilometru attālumā. Autobusu pietura atrodas 150 metru attālumā no viesnīcas, savukārt vietējie veikali, restorāni un bāri atrodas 200 metru attālumā.Vairāk →
аватар dettcat
Mē s esam aplaupī ti, un mums ir vē l seš as istabas! Nakts vidū klusi iztī rī ti, bez traci, visus mē tā jā s pases numura un tukš u maku priekš ā . Zagļ i acī mredzami nesteidzā s: kā pē c? Viesnī cā nav apsardzes, arī reģ istratū rā neviena nav, vā rti ir plaš i vaļ ā . … Tomēr ▾ Mē s esam aplaupī ti, un mums ir vē l seš as istabas! Nakts vidū klusi iztī rī ti, bez traci, visus mē tā jā s pases numura un tukš u maku priekš ā . Zagļ i acī mredzami nesteidzā s: kā pē c? Viesnī cā nav apsardzes, arī reģ istratū rā neviena nav, vā rti ir plaš i vaļ ā . Viņ i laupa ik pē c divā m nedē ļ ā m, viesnī ca neko nedara, mē ģ ina atrunā t no doš anā s uz policiju. Zvanī jā m tū roperatoram Pegasam, viņ i teica: "Neuztraucies! Ej uz pludmali, atpū ties! Tu tač u neesi nogalinā ts? Nogalinā s, tad sū dzē sies. " Viņ i atteicā s mū s pā rvietot. Tikmē r viesnī ca turpina iekasē t atseviš ķ u maksu par seifa atslē gā m istabā s.
Ž urkas skraida pa teritoriju, ē d ceratoniju augļ us un galda atkritumus. Viņ i iekļ ū st istabā s.
Ē dnī ca ir ē dnī ca, nevis bufetes restorā ns. Izvē le pretī ga, viss pa vecam, un kvalitā te ar katru dienu sliktā ka. Protams, ja jums garš o nū deles, rī si un novecojuš i kruasā nu krekeri, un mati ē dienā jū s netraucē , tad jū s nepaliksit izsalkuš i. Nā c uz atklā š anu visus pagrū st ar elkoņ iem, citā di visiem nepietiks š ķ ī vju, galda piederumu un ē diena.
Ziepju un š ampū nu nav, bet uz reģ istratū ru var iet katru reizi pē c tualetes papī ra ruļ ļ a. Tī rī š ana ik pē c trim dienā m, izņ emot dienu, kad jū su numurs tiek uzkopts. Tad, protams, apkopē ja ieradī sies 8 no rī ta, lai ā tri noslaucī tu visus pirkstus pirms policijas ieraš anā s. Netī rie dvieļ i tiek mainī ti pē c ī paš a pieprasī juma. Jū s varat ar tiem mazgā t savu grī du!
Istabā smird pē c kanalizā cijas. Ū dens kanalizā cijā nenotek, duš ā ej lī dz potī ti dziļ ā peļ ķ ē . Duš as kabī ne atrodas tieš i istabā , iekš ā arī nav ā ķ u, privā tums trī svietī gai istabai ir ventilā cijas atveres. Tualetes durvis neaizveras - nu kā pē c, tā s visas!
Ejiet uz pludmali 7-10 minū tes stā vā nobraucienā . Viesnī cas baseins ir skaists, bet ū dens netek, sū kņ i nekad nav ieslē gti, un ū dens nav izlaists ne reizi 10 dienā s. Tā da grupu pirts.
Bā rmenis uz mums kliedza, kad mē ģ inā jā m dabū t ū deni no dzeramā ū dens strū klakas. Mums it kā jā maksā par viss iekļ auts, bet vai mums ir jā iet pirkt ū deni? Pat ja krā na ū dens nav dzerams.
Nā kamajā dienā tas pats bā rmenis kliedza uz viesi, kurš smē ķ ē ja uz terases pie bā ra, izlē ja kafiju, paņ ē ma mantas, uzvedā s galī gi niķ ī gi, aizbildinoties, ka š eit smē ķ ē t nedrī kst. Tajā paš ā laikā nav zī mju “smē ķ ē t aizliegts”, un tur smē ķ ē pats bā rmenis.
аватар kotlova14
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ekskursija norisinā jā s caur Magical Voyage Harkovā programmas FORTUNA ietvaros. Vī zas un viss pā rē jais tika darī ts aģ entū rā , vairā kas reizes mums atzvanī ja un sniedza ieteikumus un padomus. Ieteica un laipni sniedza BEZ MAKSAS! ! ! kaut kā da karte uz mobilo telefonu zvaniem uz ā rzemē m (nedē ļ as laikā ar parastajā m sarunā m nesaņ ē mā m 30 dolā rus) Ieradā mies ap vieniem naktī , mū s sagaidī ja Millenium pā rstā vji, viss skaidri un ā tri iekraujā s autobusā un izbrauca uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Ekskursija norisinā jā s caur Magical Voyage Harkovā programmas FORTUNA ietvaros. Vī zas un viss pā rē jais tika darī ts aģ entū rā , vairā kas reizes mums atzvanī ja un sniedza ieteikumus un padomus. Ieteica un laipni sniedza BEZ MAKSAS! ! ! kaut kā da karte uz mobilo telefonu zvaniem uz ā rzemē m (nedē ļ as laikā ar parastajā m sarunā m nesaņ ē mā m 30 dolā rus)
Ieradā mies ap vieniem naktī , mū s sagaidī ja Millenium pā rstā vji, viss skaidri un ā tri iekraujā s autobusā un izbrauca uz viesnī cu. . Bija darba laiks un bijā m viesnī cā , un tur.... tika slē gts - zvani, klauvē un pē c daž ā m minū tē m leģ endā rais Miro parā dī jā s miegains, bet ļ oti draudzī gs vī rietis, pavadī ja uz istabu un teica krieviski-grieķ u valodā "jū s dabū jā t super par to", protams, mē s smī nē jā m un neticē jā m to. Mē s dabū jā m villa 1 (ģ imenes istabiņ ā ), atnesā m somas un devā mies gulē t. Izrā dī jā s ļ oti parocī gi, neko nedomā jā m un nebijā m saš utuš i.
Istaba izrā dī jā s “kaut kā ” nobruž ā ts spogulis, flī zes vietā m nosmē rē tas ar silikonu, skapju durvī s bija netī rumu pē das, ziepju nebija, reģ istrē joties, par š ampū nu, nosacī tu tī rī š anu vispā r klusē ju, lai gan gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti divas reizes nedē ļ ā . Bet mē s tam vispā r nepievē rsā m uzmanī bu.
Bet no rī ta sā kā m pamanī t visu š armu apkā rt un tur tieš ā m ir š arms. Š ī laikam ir zaļ ā kā un krā sainā kā viesnī ca Bali, kad apkā rt ir vairā k marmora nekā flī zes un krū mi, palmas, koki, figū riņ as visapkā rt ir labi un patī kami. Mums bija š iks skats no jebkuras puses, var redzē t jū ru, un kalni uz delnas.
Ē diens - viss ir kā saka, izsalcis nepaliksi, bet bez volā niem. Brokastis vieglas, un vakariņ ā s var uzsprā gt, bet galvenais, viss ir ļ oti labi pagatavots. Reiz vē rojā m, kā viesnī cas saimniece (grieķ iete, kas nesaprot ne vā rda krieviski) ar ciemiņ iem sē dē ja koptelpā un ē da visu, kas tika pasniegts atpū tniekiem. Bijā m brokastis + vakariņ as, ļ oti iesaku visiem, pa dienu neesat piesiets laikam un noteikti pamē ģ inā siet vietē jo virtuvi. Jo tā lā k no pludmales, jo garš ī gā k un lielā kas porcijas.
Jū ra super, pludmale tī ra, sauļ oš anā s krē sli maksas. Par diviem sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu 6eiro diennaktī , par papildus sauļ oš anā s krē slu +2eiro. Var paiet malā un izklā t pakaiš us, neviens neteiks ne vā rda un sauļ osies uz bumbu. Stresa nav nekur ne jū rā , ne kafejnī cā s, ne ielā s, nevienam neesi vajadzī gs un neviens netraucē .
Ļ OTI daudz viesnī cā Bali Mare ar bē rniem, vispā r Bali ciematiņ š atstā j iespaidu par vietu kur atpū sties ar bē rniem, ir kluss + ļ oti gluda ieeja jū rā un smiltī s, lai gan gar pludmales malā m ir akmeņ i - paņ em masku un uz priekš u zivis, jū ras ež i, kaut kā das karaļ as un nevienas medū zas.
Lai iepazī tu Bali, brauciet ar nelielu vilcieniņ u. Liels aplis no ieejas Bali lidz molam un atpakaļ.4 eiro no cilvē ka un jū s redzē siet visus 4 lī č us un to, kas nav redzams no centrā lā s pludmales. Vispā rī gai idejai ir interesanti.
Viesnī ca paņ ē ma Hyundai Getz auto uz 3 dienā m - 100 eiro pilna apdroš inā š ana + bez nobraukuma limita. Citur par apmē ram tā du paš u naudu varē ja paņ emt svaigu auto, bet viesnī cā aiz cieņ as pret Miro paņ ē ma, skaidrs, ka cilvē ks cenš as un cenš as palī dzē t it visā un uztaisī ja kā rtī gu atlaidi ( cenrā dis 148 eiro) skrā pē jumi uz Bamperis mums nav fundamentā ls, bet labā k lai Miro strā dā . Braucā m uz Retimnu (31km), Heraklionu (54km), uz svaigu kalnu ezeru, uz Knosas pils drupā m. , tikko rakņ ā jos pa apkā rtni. Braukš ana nav kaitinoš a, navigatoru nepaņ ē ma
visu atradā m paš i, ar valodu nav problē mu ja nepietiek vā rdu, tiek lietoti ž esti un viss kļ ū st skaidrs.
Bali Mare viesnī cai vajadzē tu patikt tiem, kas nepievē rš uzmanī bu zvaigž ņ u skaitam un to sarakstei, nemeklē gnī das, bet bauda kalnu apkā rtni, jū ru un apkā rtē jo atmosfē ru.
аватар oksana.R
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca jau ir 4*. Maija brī vdienā s atpū tuš ā s divas ģ imenes. Mē s dabū jā m sliktā kos numurus (zem tenisa korta) visā viesnī cā , tač u nav pieņ emts no tiem piedā vā t naudu, bet viņ i neatteicā s. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca jau ir 4*. Maija brī vdienā s atpū tuš ā s divas ģ imenes. Mē s dabū jā m sliktā kos numurus (zem tenisa korta) visā viesnī cā , tač u nav pieņ emts no tiem piedā vā t naudu, bet viņ i neatteicā s. Esam redzē juš i sliktā kas telpas, bet tuvu restorā nam.
Pati viesnī ca atrodas uz neliela kalna, staigā š ana pa kā pnē m reizē m ir nogurdinoš a. Daudzas un daž ā das skulptū ras bija iestrē guš as bez izš ķ irī bas, kur vajadzē ja un nevajadzē ja, bet ziedoš u rož u un pelargoniju smarž a aizē noja visus trū kumus.
Ē diens mani iepriecinā ja. Brokastis - ierastas, kā jau visā Eiropā , bez liekē ž iem. Jū s varat dzert kafiju, tē jas, no kurā m izvē lē ties. Olas - tikai vā rī tas (2 reizes bija ā muļ i), siers, desa. Graudaugi, piens, medus. Bet pusdienas un vakariņ as iepriecinā ja. Gaļ a - teļ a un jē ra gaļ a - vienkā rš i lieliski pagatavota gan cepta, gan sautē ta. Bija arī zivis, bet man nepatika. Salā ti, garš augi, mē rces - lieliski pagatavoti. Bufete nav ī paš i bagā ta, bet bē rniem un cilvē kiem, kas ievē ro diē tu, un lieliem vī rieš iem, bija ko piedā vā t. Bija arī deserts. Alkohols tiek pasniegts no 10.00 lī dz 22.00. Vī ns, alus, brendijs un ouzo - var dzert (un piedzerties).
Pludmale. Dodieties lejā pa nelielu nogā zi - 200 metri. Veikals pa ceļ am (lē tā kais ciematā ). Paņ ē ma: vī nu - 2.45 - 2.65 eiro litrā , zemenes - 2.50 kg (Kijevā tolaik maksā ja 5.00 eiro kg), vienreizē jā s glā zes - 1.00 eiro 50 gab. Iespē jami arī ā boli, bumbieri, arbū zi vai stiprā ks alkohols, cenas mē renas. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē - 5 eiro. Paņ ē mā m lī dzi dvieļ us un sauļ ojā mies smiltī s, nolemjot ietaupī to naudu tē rē t vī nam. Ū dens ir dzidrs, pludmale ir tī ra. Daudz kafejnī cu visā m gaumē m.
Automaš ī nu noma. Cena ir atkarī ga no motora jaudas un dienu skaita, uz kurā m jū s ņ emat automaš ī nu. Jū s nevarat apnikt un ņ emt automaš ī nu pie viesnī cas - tā pati nauda (pā rbaudī ta). Piemē rs: Citroen, dzinē js - 1.0, piecas dienas - 120 eiro; dzinē js 1.4, viena diena - 45 eiro.
Pē dē jā dienā nolē mā m nosvinē t aizbraukš anu kafejnī cā Gargona, izlasī jā m atsauksmes un devā mies. Bet mē s nelasī jā m uzmanī gi, bet velti. Brī dinā jums - ņ emiet vienu trauku diviem, jo ​ ​ to porcijas nav pat kalnrač iem, bet gan kalē jam un kalnrač iem. Ja zupa 2.00 litri, tas pats š ķ ī vis ar salā tiem un gliemež iem, pamatē diens tika celts ovā lajos š ķ ī vjos (uz Ziemassvē tkiem liku tajā paš ā pī lē ). Jē ra gaļ as porcija sastā v no 8 gabaliņ iem plaukstas lielumā , frī kartupeļ iem - vismaz 500 gr, dā rzeņ iem, citrona. Uzkoda tika celta arī vakariņ u š ķ ī vjos, un tā s izmē rs bija milzī gs. Skatoties uz izvē lni, ņ emiet vē rā , ka mē rogs nav noturī gs. Pē c vakariņ ā m (piedzē ruš ies un laimī gi) viņ i atrada istabā ū dens akmeni, izmirkuš us maisiņ us ar savā ktajā m mantā m un noplū duš u tualetes podu. Izbraukš ana bija piecos no rī ta. Viesnī cas administrā cija – Miro, jeb Mirons, paraustī ja plecus un teica – gadā s. Nā cā s visu iztī rī t paš iem, bet š is nelaimī gais fakts neaizē noja pā rē jo prieku. Secinā jums – gribu atgriezties Krē tā .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca principā nav slikta, jo ir skaists skats no restorā na (ja š o vietu var saukt par restorā nu viesnī cā ), zaļ a teritorija, laipns personā ls, nebija kaitinoš i staigā t lī dz jū rai, BET ! 3* nē , es vispā r nedotu zvaigznes … Tomēr ▾ Viesnī ca principā nav slikta, jo ir skaists skats no restorā na (ja š o vietu var saukt par restorā nu viesnī cā ), zaļ a teritorija, laipns personā ls, nebija kaitinoš i staigā t lī dz jū rai, BET ! 3* nē , es vispā r nedotu zvaigznes viesnī cai, vienī gā vieta vieta nav slikta, bet numuri ir š ausmī gi, ē diens ļ oti slikts, tuvumā bija daudz labā ki trijnieki un par cenu viņ i pagriezā s tas pats, tā pē c, kurš vē las izvē lē ties š o viesnī cu, iesaku padomā t ļ oti rū pī gi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irynka1980
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir veca, iespē jams, viena no pirmajā m Bali. Ja biļ ete nav dā rga, var braukt (mums bija Fortū nas daļ a - 365 eiro par 9 naktī m). Skats no istabā m un ē damistabas ir skaists, kas man patika visvairā k. Uzturs ir normā ls, katru dienu zivis vai gaļ u, vī nu, alu var arī dzert, bet vienmuļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, iespē jams, viena no pirmajā m Bali. Ja biļ ete nav dā rga, var braukt (mums bija Fortū nas daļ a - 365 eiro par 9 naktī m). Skats no istabā m un ē damistabas ir skaists, kas man patika visvairā k. Uzturs ir normā ls, katru dienu zivis vai gaļ u, vī nu, alu var arī dzert, bet vienmuļ i. Meitenē m pietiek ē st. Cept nav tiesī bu, tikai biskvī ti no rī ta un viss. Daž reiz tika dots saldē jums. Alkohols daž reiz tiek paslē pts, kad tū risti dzer pā rā k daudz. Vakar vakarā teica, ka ir beidzies un ir tikai alus, visi cilvē ki bija saš utuš i. 30 minū š u laikā , jo ē diens tiek sagrā bts uzreiz un tad cilvē ki gaida, lai stā vē s, kad to atnesī s. . Daž reiz trauku nevarē ja piegā dā t. paš i to izdarī ja.
Apkopē jas ir nekaunī gas un arī slinkas (ieiet istabā pat tad, ja kā ds ir duš ā un istabā ).
10 dienā s tī rī jā m tikai 2 reizes, š ampū nu un ziepes istabā neliek, dvieļ us maina reizi 10 dienā s, atkritumus jau esam izgā zuš i citā izgā ztuvē . Jū s varat lū gt š ampū nu reģ istratū rā . Reģ istratū rā ir WI-FI. Lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens. Var ņ emt lī dzi savus lietussargus un dvieļ us un par sauļ oš anā s krē sliem nemaksā t 6 eiro par diviem. Ekskursijā devā mies ar autobusu (pietura pie viesnī cas). Retimnā , Hanijā , Heraklionā , Knosā jū s varat nokļ ū t bez jebkā diem jautā jumiem. Autobusa biļ etes maksā no 3.5 lī dz 9.6 eiro vienā virzienā atkarī bā no nobraukuma.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem!! ! Atpū tā mies ar draugu maijā.11 dienas š ajā viesnī cā . un bijā m apmierinā ti!! ! Viesnī ca vē l nebija ī paš i apdzī vota un mū s ā tri ievietoja. Viesnī cas menedž eris Miro mums palī dzē ja ar bagā ž u. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!! ! Atpū tā mies ar draugu maijā.11 dienas š ajā viesnī cā . un bijā m apmierinā ti!! ! Viesnī ca vē l nebija ī paš i apdzī vota un mū s ā tri ievietoja. Viesnī cas menedž eris Miro mums palī dzē ja ar bagā ž u. Es viņ u ļ oti sirsnī gi satiku un stā stī ju visu par valsti, kultū ru utt. . . Grieķ ijā bijā m pirmo reizi. Un visu mū su uzturē š anā s laiku viņ š mū s konsultē ja visos jautā jumos. Mē s tur arī ī rē jā m maš ī nu!! ! Viņ š mums iedeva labu atlaidi (starpī ba ar ielu bija gandrī z 40%). Istaba laba! ! Un skaists skats!! ! iespaidu jū ra!! ! Un cik labs personā ls! ! puikas vienkā rš i super!!! ! Sveicinā ti visiem!! ! Daudz ceļ ojā m un gandrī z visi ceļ ojā m Krē tas!! ! vienkā rš i pasaka!! ! Alus bija lielisks. Un ē diens vienmē r ir svaigs un daudzveidī gs!! ! Nekad neesmu ē dusi labā k par saldē jumu!! ! Un vienmē r bija izvē le!! ! Jā . Istaba netika tī rī ta katru dienu. . . bet mē s nenomazgā jā mies! ! ! mē s atpū tā mies un nesē dē jā m istabā...Reiz jautā ja, bet problē ma uzreiz tika atrisinā ta. ! ! un galvenais , ē dienu pietika visiem ! ! Un ne jau tad kad nebija rindas !! ! Visi laipni , labi un izpalī dzī gi ! ! Man ir ar ko salī dzinā t , apmeklē ju daudzas valstis ! ! Bet uz 3 ! ! ! Tā dā vietā ! ! tā da nauda! ! Jā! ! Jā! ! Un vē lreiz jā!!! ! Protams, ka vajag pastaigā ties uz pludmali. . . bet uzpumpē t dupsi un kā jas)) ir tā vē rts. . . Jā , un garš ī gas pusdienas atrisina!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
No 1. lī dz 8. maijam mē s ar vī ru atpū tā mies Krē tā , Bali, Bali Mare 3 * viesnī cā . Sā kš u pē c kā rtas. Lidmaš ī na bija nakts, Heraklionas lidostā ieradā s pulksten 5.30 pē c vietē jā laika. Noguruš i, bet atpū tas gaidā s izgā jā m cauri pasu kontrolei un diezgan ā tri devā mies ā rā pilsē tā , iekā pā m autobusā un braucā m prom. … Tomēr ▾ No 1. lī dz 8. maijam mē s ar vī ru atpū tā mies Krē tā , Bali, Bali Mare 3 * viesnī cā . Sā kš u pē c kā rtas. Lidmaš ī na bija nakts, Heraklionas lidostā ieradā s pulksten 5.30 pē c vietē jā laika. Noguruš i, bet atpū tas gaidā s izgā jā m cauri pasu kontrolei un diezgan ā tri devā mies ā rā pilsē tā , iekā pā m autobusā un braucā m prom. Atpū tā mies ar Pegas Tourist. Viss kā rtī bā , svē tki ir sā kuš ies. . . Par izmitinā š anu: Kad mū s atveda uz viesnī cu lī dz pulksten 7 no rī ta, reģ istratū ra bija aizslē gta. Pavadoš ā gide Olya mū s vienkā rš i atstā ja pie ieejas un ā tri devā s prom, un beidzot lika mums gaidī t. Nu gaidī jā m lī dz pusdeviņ iem no rī ta. Pusdeviņ os parā dī jā s vī rietis T-kreklā ar uzrakstu "Bali Mare" un iepazī stinā ja ar sevi lauzī tā krievu valodā , viņ u sauca Alekss, un piedā vā ja ienā kt uzņ emš anas ē kā . Tur uz koferiem pā ris stundas gaidī jā m savu numuru, tā pat kā mē s, laimī gie, bija vē l 5 cilvē ki. Nu sanā ca, dabū jā m kā roto istabas atslē gu. . . Bet, ieejot istabā , prieku nomainī ja apjukums, istaba mudinā ja odus. Kā Alekss stā stī ja, viesnī ca tikko pē c ziemas ir atvē rta un pilnā sparā notiek remontdarbi. Tā tad, kā di ir skaitļ i. Patiesa daba un jū ra ir brī niš ķ ī gi. Bet es gribu rakstī t, neejiet uz š o viesnī cu, par 3 * VIŅ Š SKAIDRI NEIZSKATĀ S! ! ! Sabojā savus iespaidus par š o vietu. Par ē dienu: Ē dienu daudzveidī bas tur vispā r nav. Fetas siers bija tikai pirmajā dienā , un otrajā dienā arī tomā ti beidzā s. Silto ē dienu izvē les nav, ir tikai sarkanvī ns. Kopumā ne viss ir "ieslē gts", bet gan "viss ir izslē gts". Par pakalpojumu: Kā mums stā stī ja mū su viesnī cas gids Eiders, numurs ir jā tī ra katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, kas nozī mē , ka tos vajadzē ja mainī t 2 reizes nedē ļ ā , bet tā nebija! Mū su istabā atkritumi tika izņ emti un dvieļ i tika mainī ti tikai mū su uzturē š anā s 5. dienā ! ! ! Un tad tikai pē c 3 reizes pieprasī juma. Telpa bija pilna ar visā m dzī vajā m radī bā m, milzī giem gliemež iem, skudrā m un citiem faunas pā rstā vjiem. Vispā r, kā secinā ju, grieķ i ir tā di paš i grā bē ji kā krievi. Tā pē c viņ iem ir krī ze, ļ oti slinki. Pakalpojums ir vienkā rš i Ļ OTI neuzbā zī gs! Nu ļ oti patika pati sala, skaisti kalni, skaidra jū ra. Grieķ i ir ļ oti draudzī gi cilvē ki. . Tur ir vē rts doties, bet ne uz š o viesnī cu un ne ar Pegaza tū ristu! Nu, es gribē tu novē lē t Pegasus gidiem bū t uzmanī gā kiem saviem pienā kumiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Septembra vidū palikā m pie draugiem. Patika attieksme! Ē diens bija ļ oti garš ī gs. Reiz mums nebija laika vakariņ ā m (bijā m 300 km attā lumā no Bali) - bija jā brauc ar ā trumu 120 km, lai paspē tu piepildī t ar pusi š ķ ī vja Fetas, pirms Alla to izdarī ja. … Tomēr ▾ Septembra vidū palikā m pie draugiem. Patika attieksme! Ē diens bija ļ oti garš ī gs. Reiz mums nebija laika vakariņ ā m (bijā m 300 km attā lumā no Bali) - bija jā brauc ar ā trumu 120 km, lai paspē tu piepildī t ar pusi š ķ ī vja Fetas, pirms Alla to izdarī ja. (Alla Borisovna Pugač ova tajā laikā atpū tā s mū su viesnī cā ). Ļ oti laba attieksme. Lieliska mū zika restorā nā!! ! Miro-administrators. Jokojoties, smaidot. Ļ oti jauks cilvē ks un runā arī krieviski. Acī mredzot viņ š pirms darba š ajā viesnī cā bija mā cī jies grieķ u skolā . Viņ š vienmē r bija draudzī gs, izņ emot laiku, kad vakariņ ā s neļ ā va mums dzert viņ a dzē rienu ar uzrakstu "Jū su dzē rieni š eit nav atļ auti". Ļ oti patika personā ls. Krievu un turku viesmī ļ i. Sā kumā viņ i domā ja, ka turks ir slinks cilvē ks, jo brokastī s un klā ja galdus tikai krievs. Vē lā k viņ i saprata, ka viņ am ir zinā mas varas iestā ž u privilē ģ ijas, jo viņ š biež i aizvietoja Miro reģ istratū rā . Atgriež oties mā jā s, mums par pā rsteigumu izrā dī jā s, ka krievs ir no Latvijas, bet turks – bulgā rs. Kas radikā li mainī ja mū su attieksmi pret viņ iem! ! Kopumā man viss patika!!!! ! ! ES iesaku!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru ieradā mies Grieķ ijā.7. septembrī , izbraucā m 21. septembrī . Mē s paņ ē mā m biļ eti uz 14 dienā m caur Biblioglobus tū risma operatoru. Mū s sagaidī ja Hanijas lidostā , nekavē joties nogā dā ja Bali Mare & Bali Villa viesnī cā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ieradā mies Grieķ ijā.7. septembrī , izbraucā m 21. septembrī . Mē s paņ ē mā m biļ eti uz 14 dienā m caur Biblioglobus tū risma operatoru. Mū s sagaidī ja Hanijas lidostā , nekavē joties nogā dā ja Bali Mare & Bali Villa viesnī cā . Viesnī ca atrodas paš ā Bali ciemata sā kumā uz kalna. Ceļ š lī dz jū rai aizņ em apmē ram 7-8 minū tes. Tu ej uz jū ru, ejot lejā no kalna, no tā s - kā pjot kalnā . Kā iesildī š anā s katru dienu ir laba mā cī ba))) Es jums pastā stī š u par paš u viesnī cu. Lasī ju daudz atsauksmes par to, principā netaisī jos uz to braukt, jo plā nos bija apstā ties citā vietā , bet tā kā biļ eti nopirkā m burtiski 4 dienas pirms izlidoš anas, tad nebija daudz ko izvē lē ties no, Bali Mare - vienī gā viesnī ca, kas apstiprinā ja rezervā ciju uz 14 dienā m. Pati viesnī ca ir maza ar aptuveni 7 darbiniekiem. Kā likums, viesnī cas saimniece sē ž reģ istratū rā (sieviete lī dz 45 gadiem), runā grieķ u un angļ u valodā , kad tū risti ierodas, viņ a uzreiz zvana Miro, kurš pats ir no Bulgā rijas, bet vasarā strā dā Bali. Mare ar dē lu Mario, viņ š labi runā krieviski, pavada visus lī dz istabai, izskaidro visu, ko vajag. Nā kotnē mē s viņ am daudz ko jautā jā m, viņ š labprā t stā stī ja, tā pē c droš i vē rsieties pie viņ a ar jebkā diem jautā jumiem - viņ š palī dzē s to izdomā t. Viesnī cas teritorija ir ļ oti jauka, viss apstā dī jumos, aug banā nu palmas, granā tā boli, juka, bugenvilijas, vī nogas un daudzi citi augi. Atš ķ irī bā no citā m ciemata trī szvaigž ņ u viesnī cā m, kur ir ļ oti maz veģ etā cijas un numuri ir ļ oti tuvu (pā rpildī ti), Bali Mare ieskauj zaļ umi. Teritorijā ir arī akmens skulptū ras lauvu un antī ko skulptū ru formā , 2 strū klakas (lai gan tā s nedarbojas), bē rnu š ū poles, 2 baseini - dziļ i un bē rnu ar slidkalniņ u. Baseinā ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, pā ris piepū š amā s bē rnu rotaļ lietas un 2 piepū š amie matrač i, kas ī paš i paredzē ti peldē š anai baseinā . Viesnī cā ir 3 veidu numuri - studijas un apartamenti ar vienu vai divā m istabā m. Es teikš u uzreiz: studijas un dzī vokļ a cenas atš ķ irī ba ir aptuveni 1500 rubļ u. BET studijas telpu izvietojums (to nav daudz) ir visneē rtā kais, tā s atrodas zem tenisa korta, tā m ir tikai 1 logs, no kura paveras skats uz ielu, bet no tā var redzē t - pretē jā ē ka (7 -10 metrus pirms tā ), kur tie atrodas dzī vokļ i. Tā pē c nenož ē lojiet 1500 r un dodieties uz apartamentiem, lai nesē dē tu studijas istabā pilnā skatā un neskatī tos uz pretē jo ē kas sienu. . . Dzī vokļ u telpas atš ķ iras viena no otras - daž viet tur ir jaunas mē beles un kaut kur vecas (kā mums bija); vietā m logi nomainī ti pret pakeš u logiem ar moskī tu tī kliem ("vecajā s" telpā s - logi, kas vienkā rš i veras uz iekš u un papildus ir uz ā ru verami slē ģ i). Principā lielā kā daļ a atrodas labi: kaimiņ i nav redzami no balkona. Daudzā m istabā m ir ieeja no balkona puses, jū s uzkā pjat pa to un atverat ā rdurvis, kamē r vispirms nokļ ū stat virtuvē (tas ir, pirmajā no istabā m), un pē c tam ieejat otrajā . . Uz katra balkona (pat ne balkona, drī zā k, bet neliela veranda) gan studijā , gan dzī vokļ os ir veļ as ž ā vē tā js (kuru mē dzā m turē t mā jā s, saliekams), tā pē c nevajag velciet veļ as auklu un drē bju š ķ ipsnas. Arī verandā s-balkonos ir krē sli un galds. Vienī gais, kas kaitina, ir lieliskā dzirdamī ba istabā s, var dzirdē t, kā kaimiņ i tualetē laiž ū deni, santehnika ļ oti trokš ņ aina. . . bet domā ju, ka Bali tā ir visur. Istabā ir seifs, par to jā maksā (10 eiro nedē ļ ā ). Bet tas atveras ar atslē gu, nevis kombinē to slē dzeni, tā pē c nolē mā m, ka neizmantosim. Visas vē rtī gā s mantas salikā m koferī , kas bija slē gts ar slē dzeni. Mums nekā netrū ka, un nekas neliecinā ja, ka kā ds kaut ko meklē tu. Tagad par istabas plusiem - visur ir virtuvī te. Nezinu, cik aprī kotas ir pā rē jā s telpas, bet mū sē jā (nr. 82) bija televizors, plī ts, ledusskapis, skapis ar traukiem (plastmasas trauku plaukts, š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes, katliņ š , cepeš krā sns). panna, krū zes, glā zes, 2 kafijas kannas, kafijas automā ts (! ), rī ve, caurduris). Tas viss mums palī dzē ja. Mums bija arī bā ra lete un trī s pī ti augsti bā ra krē sli. Tiem, kam patī k svaigi spiestas sulas, iesaku – neesiet pā rā k slinki, lai paņ emtu lī dzi mehā nisko sulu spiedi. Tavernā s sulas ir dā rgas (1 glā ze no 2 lī dz 4 eiro, atkarī bā no iestā des). Darī jā m tā : nopirkā m apelsī nus, par 1.1-1.2 eiro iznā ca 6 gabali un no tiem ieguva 5 glā zes svaigi spiestas sulas. Nebaidieties no apelsī nu veida, ko pā rdod, tie izskatā s neuzkrī toš i - kaut kur mī ksti, kaut kur zaļ gani, š ķ iet, ka nav pietiekami nogatavojuš ies - tā ir optiskā ilū zija, tie garš o vienkā rš i super, sulī gi un gatavi! Jo biedē još ā k - jo garš ī gā k ))))) Iesaku arī (ja gatavojies gatavot) - ņ emt lī dzi sū kli un trauku mazgā š anas lī dzekli, audumu galdam, mā jsaimniecī bā m. ziepes mazgā š anai (istabā nav izlietnes, es mazgā ju tā s izlietnē virtuvē , es nezinu - varbū t jū s varē tu par to pajautā t, mē s to nedarī jā m). Jo tur joprojā m nav ī paš i izdevī gi pirkt visus š os piederumus. Ierodoties savā istabā , nebrī nieties – jums nebū s neviena vannas istabas piederuma (bez ziepē m, bez duš as cepurī tē m, bez maziem ž elejas maisiņ iem, š ampū nu utt. ), tā pē c paņ emiet visu lī dzi. . ARĪ UZMANĪ BU - VIESNĪ CĀ NAV PLUDMAS DAVIEĻ U! ! ! Ja aizmirsti paņ emt lī dzi, tad neskaitā mos veikalos to cena svā rstā s no 6 lī dz 20 eiro atkarī bā no kvalitā tes. Par veļ as un dvieļ u maiņ u istabā pirms izbraukš anas izlasī ju atsauksmē s. . . viss, kas tur bija rakstī ts apstiprinā jā s. . . uzkopš ana ir ļ oti vā ja vieta Bali Marā : atkritumu izneš ana, gultas veļ as maiņ a, grī du noslaucī š ana - ik pē c trim dienā m. Dvieļ i parasti ir nekā rtī ba — daž reiz tiem vienkā rš i nav tī ru dvieļ u, tā pē c tos var arī nemainī t. Pirmajā reizē mainī jā m visu, izņ emot mazos dvieļ us. Otrajā reizē mainī ja tikai gultas veļ u, bet mazos un lielos dvieļ us nemainī ja. Treš ā reize (mē s tajā brī dī bijā m istabā ) - mainī ja gultas veļ u, lielos dvieļ us, un es pati iedevu mazos dvieļ us apkopē jā m, bet viņ i man nelika pretī tī rus, bet tikai dienu vē lā k mē s mē s paš i pienā cā m un lū dzā m, lai viņ i dod (par laimi - viņ i tajā brī dī bija). Visu mainī ja ceturto reizi. Tu sapratī si, kad ieraudzī si divas apkopē jas, kā pē c tī rī š ana ir vā jā vieta, viņ as iet nevis kā dā formā , bet parastā s mā jas drē bē s (kā paš am patī k), skaļ i pļ ā pā jot, atnā kot nemitī gi iemet atslē gu kaudzi putekļ u tvertnē . uzkopt nā kamo istabu. Grī du mazgā gaismas ā trumā (drī zā k izsmē rē jas netī rumi), kopumā telpas uzkopš ana aizņ em maksimums 5 minū tes, vai pat mazā k. . . paskatoties uz tā m rodas iespaids, ka tie ir ļ oti vienaldzī gi cilvē ki)) ) tač u viņ i vienmē r sveicina un smaida! )))) bet kur viņ iem jā steidzas))) viņ i nav no Krievijas))) Jū ra ir ļ oti tī ra. Pludmalē ir lielas smiltis. Kopumā Bali ir č etri lī č i un attiecī gi 4 pludmales. Blakus Bali Mare - lielā kais. Visas pludmales ir paš valdī bas, visur ir uzstā dī ti saulessargi un sauļ oš anā s krē sli, komplekta cena (2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs uz visu dienu) no 4 lī dz 6 eiro. Pastaigā joties pa pludmali, redzē siet, ka pie katras krodziņ as ir noteiktas krā sas sauļ oš anā s krē sli, respektī vi, tavernas darbinieki par tiem iekasē naudu. Lē tā kie sauļ oš anā s krē sli ir kaut kur centrā , komplekts maksā ja 4 eiro (zili lietussargi). Mē s tos neizmantojā m, mums bija lī dzi paklā jiņ š , plus vē l vienu nopirkā m uz vietas par 2 eiro un tā devā mies uz pludmali. Veikalos pā rdod lietussargus, ja ir vē lme - tos var iegā dā ties uz vietas, arī nav obligā ti jā ņ em lī dzi piepū š amie matrač i - tur ir tā pat kā mums. Ē diens viesnī cā kopumā ir labs. Brokastis katru dienu vienā das: sviests, margarī ns, š ķ iņ ķ is, siers, gurķ i, tomā ti, piens, jogurts, graudaugi, š okolā des bumbiņ as, maize, tē ja, kafija, kakao, ū dens, 2 veidu ievā rī jumi, š okolā des pasta, medus, vā rī tas olas , 2 veidu dzē rieni kā yupi automā tos (bez garš as, jo pā rā k atš ķ aidī ti), mafini, apelsī ni (2x apelsī nu vietā bija augļ u salā ti, 1 reizi arbū zi, 1 reizi kā rtainā mī kla ar biezpienu). Beigā s mazliet apnika. . . Vakariņ as vienmē r ir daž ā das un ļ oti garš ī gas. Parasti 2 veidu piedevas, 2 veidu karstie ē dieni (bija gan zivs, gan gaļ a, gan vista), vairā ku veidu salā ti, olī vas, gurķ i, tomā ti, fetas siers. Kā deserti bija arbū zi, saldē jums, daž reiz vī nogas, 1 reizi ž eleja, 2 reizes kā rtainā s mī klas. . Neviens nepameta izsalcis, paldies š efpavā ram par to! Visi dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, tajā skaitā ū dens, 0.5 l vī na = 4 eiro, alkoholiskie kokteiļ i 7 eiro, bezalkoholiskie kokteiļ i 3.5 eiro utt. Viesnī cā nav animā cijas, principā tā nav vajadzī ga, vakarā vienkā rš i pastaigā jamies pa ciematu. Starp citu, kā ds raksta, ka Bali ciems ir mazs un lai no viena gala lī dz otram aizbrauktu 20 minū tes, tas tā nav, lī dz ciema otram galam vajag apmē ram 50 minū tes, jo tas stā v nogā zē nemitī gi jā kā pj kalnā vai jā kā pj lejā pusdienas karstumā nebija viegli, bet vakarā bija vieglā k. Tas bū s neē rti papē ž os))) labā k staigā t ē rtos apavos. Pirms izbraukš anas lasī jā m, ka ir pā ris diskotē kas, bet uz tā m netikā m. Un ī sti negribē jā s. Ciematā ir daudz suvenī ru veikaliņ u un veikalu, suvenī ru izvē le ir bagā tī ga. Kas attiecas uz olī veļ ļ u: ja vē lies to iegā dā ties, nesteidzies ķ ert pirmo, kas uznā k, paskaties cenas, salī dziniet. . . Krē tā ir ap 400 ģ imeņ u, kas raž o paš as olī veļ ļ u, tā pē c neviens ieteiks kuru labā k izvē lē ties, nopirkā m 2 kannas pa 1 litru pa 10 eiro. Tas viss ir par skā buma lī meni, vislabā k pirkt 0.3 (salā tiem), ja pē rkat eļ ļ u ar augstā ku skā buma pakā pi (0.6, 0.8 utt. ), tad š ī ir paredzē ta cepš anai. Nu, protams, jo skaistā ka dizaina burka / pudele / metā la kolba, jo dā rgā ka maksā s eļ ļ a. Ar medu, tas pats, nesteidzies, salī dzini cenas. Duty free lidostā gan eļ ļ a, gan medus ir dā rgā ki, tā pē c pē rc uz vietas. Katrā veikalā tirgo ouzo (anī sa degvī nu) un vē ž us (degvī nu ar medu), paš i vē ž us par degvī nu nesauc. Visu var izmē ģ inā t. Ouzo mums nepatika, bet raki patika. Nopirkā m stikla pudeli lī dzņ emš anai un atnesā m mā jā s. Augļ i nav lē ti - bumbieri galvenokā rt maksā.2, 5 eiro kg, ā boli 2.2, nektarī ni 1.6, arbū zi no 0.14 kg. Melones ļ oti garš ī gi smarž o, bet garš o pē c zā les, neņ em. . . arī viesnī cā s nepiedā vā , jo nav saldas. Par auto nomu: ciematā ir ļ oti daudz nomas auto, pirmajā dienā apbraucā m ap 4 vai 5 (neatceros), noskaidrojā m, ka ekonomiskā kā maš ī na (A klase) - Matiz - maksā s 130 eiro par 4 dienā m, KIA Picanto (A klase) - 124-130 eiro par 4 dienā m...viņ iem visiem ir uzpū stas cenas cenā s, aprē ķ ins veikts eiropietim, kurš daudz nekaulē jas, un krievi runā par atlaidi, vai arī paš i uzreiz dod atlaides krieviem))) Rezultā tā nā kamajā dienā vienojā mies par auto nomu tieš i pie mums (ir arī nomas maš ī na). Mums piedā vā ja labā kus nosacī jumus nekā citā s nomas automaš ī nā s. Paņ ē mā m Hyundai Atos (B klase) par 120 eiro uz 4 dienā m. Pilna apdroš inā š ana ir iekļ auta, maš ī nai vispā r nav veikta apskate uz bojā jumiem, atbraucu - atdevu atslē gas un viss! Tas ir ļ oti ē rti. Grieķ ijā daudzi tū risti preparē Athos. Mums vispirms piedā vā ja paņ emt Suzuki Jimny, kad viņ i jautā ja, kur mē s braucam, bet mē s atteicā mies...kā pē c ir vajadzī gs š is rijī gais auto? Uz Atosik uzkā pā m visos kalnos, izbraucā m pa serpentī niem, kas ir netā lu no Krē tas augstā kā punkta un viss kā rtī bā ! Vī rs labi brauc! Athos ir viegls, velk! Bijā m apmierinā ti, viņ š apē da 6 litrus uz 100 km. Benzī ns Grieķ ijā ir dā rgs - no 1.60 lī dz 1.78 eiro par litru 95. , atkarī bā no degvielas uzpildes stacijas. 4 dienā s izbraucā m visu Rietumkrē tu, noripojot 1250 km. Kad braucā m prom, viesnī cas stendā bija izlikts sludinā jums: Hyundai Atos uz 3 dienā m par 80 eiro! Iesaku visiem kaulē ties un ņ emt A vai B klases auto par cenu ne augstā ku par 30 eiro diennaktī . Bijā m apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! ! ! Lai visiem jauks ceļ ojums! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Shenav
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta no 13.06. 2011 lī dz 24.06. 2011. Mē s devā mies uz trī s rubļ u banknoti un negaidī jā m 5 zvaigznes. Tā pē c viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Pats ciemats ir ļ oti mierī gs un kluss, nav vakara izklaides, bet mums tas nebija vajadzī gs. … Tomēr ▾ Atpū ta no 13.06. 2011 lī dz 24.06. 2011.
Mē s devā mies uz trī s rubļ u banknoti un negaidī jā m 5 zvaigznes. Tā pē c viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Pats ciemats ir ļ oti mierī gs un kluss, nav vakara izklaides, bet mums tas nebija vajadzī gs.
Personā ls ir brī niš ķ ī gs. Administrators Miro (bulgā ru valodā runā još s krieviski) ir LIELISKS cilvē ks! ! ! Vienmē r gatavs atrisinā t jebkuru problē mu. Viesmī ļ i Saš a (no Latvijas, krievvalodī gais) un Mario (Miro dē ls, arī krievvalodī gais) ir lieliski puiš i. Iepazinā mies arī ar saimniekiem (tikai angļ i un grieķ i) un viņ u mazbē rniem. Visi ir brī niš ķ ī gi un pretimnā koš i. Mē s ar viņ iem daudz pļ ā pā jā m, pat apmainī jā mies interneta adresē m, lai apmainī tos ar kopī gā m fotogrā fijā m. Viss ir ļ oti demokrā tiski un mā jī gi.
Vē l viens bonuss bija tas, ka viesnī cā bija bezmaksas Wi-Fi (lai gan tikai reģ istratū rā ). Tas bija ē rti. Viņ i zvanī ja caur Skype uz Krieviju un uz mā jā m, kā arī pa mobilajiem tā lruņ iem (ļ oti lē ti).
Viesnī ca, manuprā t, atrodas ē rtā vietā . Tas nav augsts, ļ oti viegli izbraukt no jū ras, nav stā vu kā pumu (kā ciemata vidū ). 4 minū š u gā jienā ir 3 lielveikali, ā rsts, nomas maš ī nas, un pretē jā virzienā - autobusa pietura uz valsts autoceļ a (tur arī tiek pā rdotas biļ etes)
Pati viesnī ca jauka, skaista arhitektū ra, daudz koku. Baseins ir nokrā sots, bet tas neaizē no. Tuvā kā s pludmales ir ē rtas, smilš ainas, nedaudz pa labi ir interesantā kas akmeņ ainas - var peldē t ar masku. dzenā t astoņ kā jus, krabjus utt. Pludmalē ir daudz jauku tavernu ar ē rtiem dī vā niem, krieviski runā još u personā lu, bezmaksas Wi-Fi un izcilu virtuvi (starp citu, mums nepatika forumā uzslavē tā Gargona, pludmalē bija daudz garš ī gā k)
Viesnī ca.
Jā , ir vairā kas istabas (zem tenisa korta), rupji sakot, nav ļ oti daudz. It ī paš i pats pirmais. Sā kumā mū s ar vī ru tur ielika, un draugi ieguva labu istabu (ar balkonu, skatu uz jū ru, tualeti bez smarž as utt. ) pretē jā ē kā . Ieradā mies vē lu, tā pē c ilgi nestrī dē jā mies. Nā kamajā dienā viņ i sā ka lū gt, lai viņ us pā rceļ . Solī ja pē c daž ā m dienā m, bet ieraugot manas asaras, apž ē loja mū s tik ļ oti, ka pā rcē la uz dzī vokļ iem (studija tika apmaksā ta) BEZ papildus samaksas! Pē c skapja zem tenisa korta es biju pilnī bā sajū smā ! jauks gaiš s divistabu "suite" numurs ar balkonu un labu skatu. mū su draugi dzī voja aiz sienas studijā , arī ļ oti brī niš ķ ī gi. Atš ķ irī ba bija tikai tad, ja nebija otras istabas, un arī jauka, gaiš a istaba. Mē beles nav jaunas, bet diezgan piemē rotas, ļ oti labi cietie matrač i (tiem, kam ir problē mas ar muguru, ir tikai prieks, jo viesnī cā s matrač i parasti ir mī ksti un nokarā juš ies, bet š eit tie ir super). Mums laicī gi bija veļ a, tī rī š ana un dvieļ i. Vienī gais, ka agri no rī ta nebija karstā ū dens (acī mredzot saules paneļ u dē ļ ), bet peldē jā mies vakarā vai naktī . Jū s varat dzirdē t ceļ u, bet ne grū ti.
Ē diens.
Mums patika. Man ir slikta apetī te, bet š eit es ē du lī dz sā tai un ar prieku.
Brokastī s bija sviests, margarī ns, š ķ iņ ķ is (parasts, ne kā Turcijā ), siers, apelsī ni, vā rī tas olas (labas, kā mā jā s gatavotas, ar dzeltenumu, nevis zilas kā Krievijā ), jogurts (ja pievieno ievā rī jumu - ļ oti garš ī gi), svaigi tomā ti un gurķ i, daž i konditorejas izstrā dā jumi (reizē m kū kas, daž reiz pī rā gi ar sieru), nu, kaudze kaut kā du pā rslu brokastu pā rslu cienī tā jiem, 2 veidu ievā rī jums, medus, š okolā des pasta. No dzerš anas: 2 veidu jupi, š ķ ī stoš ā kafija (taisi pats, tā pē c katrs var taisī t pē c savas gaumes), tē ja (reizē m slikta, citreiz lipton) un piens (acī mredzot pulverveida - neizskatā s ī paš i labi, bet Man vajadzē ja tikai kafijā , tā pē c sū dzī bu nav) Graudaugu un citu sauso devu cienī tā jiem, protams, ar pienu neveicas, manuprā t, labā k pirkt tuvē jā lielveikalā vai ielikt jogurtā . Jogurts ir interesantā ks par mū sē jo...tas ir biezā ks un maigā ks.
Vakariņ ā s bija kā da karsta gaļ a (vienmē r bija gaļ a, parasti 2 veidu, daž reiz bija arī zivs - diezgan garš ī gi). Piedevas bija interesantas, un vienreiz pat griķ i : )))) Bija 2 reizes kartupeļ u biezenis: pirmajā bija garš ī gi, un otrajā bija pulveris. Daž ā di salā ti (kā posti, pupiņ as, rī si u. c. ), obligā ti dza-dzyki (man par prieku, ļ oti garš oja), gurķ i, tomā ti, siers un olī vas - vienmē r. Desertā katru dienu arbū zi, reizē m + melones, kā dreiz bija saldē jums. Dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, bet, ja jums ir arbū zs, jū s nevarat dzert.
Redzē ju, kā mū su tautieš i bez ceremonijā m savā ca uz š ķ ī vjiem ē diena kalnus un vilka uz savu istabu. kā kā mji bedrē ! Darbinieki nereaģ ē ja, tikai pā rsteigti paskatī jā s uz viņ iem : ))) Nu lopi, ir lopi, lai koš ļ ā . Tikai tagad, ja atgriezī sities viesnī cā lī dz vakariņ u beigā m, tad mū su kā mju trū kuma dē ļ ne vienmē r dabū siet augļ us : ))
Ē diens, protams, nav kā tavernā , bet diezgan garš ī gs.
Viesnī cā ir nomas automaš ī na. Dzī voš anai lielas atlaides (izdevī gi). Mē s skraidī jā m apkā rt citā m nomas automaš ī nā m un aizvedā m tā s uz viesnī cu. Cenas no 30 eiro, par otru š oferi bez papildus maksas. Ļ oti ē rti. Tikai tad, ja ņ emat Jimik Kubrick, neatstā jiet tajā lietas, novietojot automaš ī nu stā vvietā pilsē tā s. Tā s ir viegli atklā t, mū su kaimiņ iem Hanijā visas mantas bija iznestas. Mums nebija nekā du grū tī bu. Mē s daudz ceļ ojā m, daudz redzē jā m. Ekskursijas ir dā rgas, ar auto redzē siet vairā k un bū s lē tā k (pat neskatoties uz benzī nu 1.7 eiro). Jū s varat doties uz Retimno ar autobusu.
Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti.
Ī paš s paldies Miro!! !
P. S. Kaut kā viņ i gulē ja pie baseina, un kā ds gados vecs pā ris ieradā s viesnī cā apciemot Miro. Viņ i sē dē ja viens otram blakus pie galda un mē s dzirdē jā m viņ u sarunu. Š is pā ris, izrā dā s, tajā gadā atpū tā s š ajā viesnī cā , bet š ogad viņ iem nebija laika doties ekskursijā pa Mā rē . Viņ i teica, ka dzī vo kaut kur kaimiņ os (š ķ iet, ka kā da Roze vai kas tamlī dzī gs), viņ i uzspļ ā va savai viesnī cai un teica, ka ļ oti vē lē tos pā rvā kties uz Miro. Es nezinu, kur viņ i tur apmetā s, bet viņ i ļ oti slavē ja mū su viesnī cu un nož ē loja, ka nevarē ja tajā iekļ ū t, un pat jautā ja, kurā mē nesī mē s rezervē jā m viesnī cu. Nu pareizi, starp citu, ka katram savs...nu kuram paveicas ar numuru. No mū su lidmaš ī nas š ajā viesnī cā bija 4 pā ri, un visiem tā patika. tikai negaidiet neko pā rdabisku par nelielu samaksu. Viesnī ca ir naudas vē rta (manuprā t)
Es atvainojos par teksta nesakarī bu (rakstu sajū smā )
Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, ar prieku atbildē š u
Parādīt vairāk »


iemiesojums Catherine338
Pastāstiet: 1. Cik patiesībā ir doties grupas transfērā uz Bali Mare? Ceļojam ar maziem bērniem un uztraucamies, vai tūristiem nebūs vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai tūristus nogādātu viesnīcās. 2. Vai ir izdevīgi īrēt automašīnu Bali Mare? Dalies ar labu auto nomas kompāniju kontaktiem Bali! 3. Kas ir istabās, interesē: trauki (katli, tējkanna, galda piederumi), mikroviļņu krāsns, parasts fēns. Pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Liverpool
Sveiki! Man ir pāris jautājumi: 1. Kāda ir situācija viesnīcā, ar internetu vai ar pakalpojumu - Wi-Fi? Cik saprotu, tad pat reģistratūrā šāds serviss netiek sniegts bez maksas, vai ne? 2. TV un kondicionieris - visos viesnīcas numuriņos par papildus samaksu? Vai par šiem papildu pakalpojumiem jāvienojas vietējā līmenī? Vai telpas kategorija ietekmē iespēju saņemt šos pakalpojumus "automātiski"? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
iemiesojums tvv777svr
Vai viņi zog no istabām? Vai svešam cilvēkam ir grūti iekļūt istabā?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на холме, рядом с греческим поселком Бали, который раньше был обычной рыбацкой деревней, а сегодня имеет статус комфортабельного курорта. Последний ремонт проводился в 2015 году. До города Ретимно 30 километров. В 150 м от отеля есть автобусная остановка, в 200 м — местные магазины, рестораны и бары.

Atrašanās vieta Отель расположен в 800 метрах от поселка Бали и в 40 километрах от города Ираклиона, до аэропорта 40 километров.
Pludmales apraksts До пляжа 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На территории ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой, терраса и шезлонги с зонтами (бесплатно), Wi-Fi в лобби. Доступно обслуживание номеров. Есть кондиционер, камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть горка и островок в бассейне. По запросу предоставляется подогреватель бутылочек
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На пляже есть каноэ и водные лыжи.
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 48 номеров. Состоит из пяти корпусов и трех вилл.

Istabās

балкон или терраса, индивидуальный кондиционер, холодильник, кухонный уголок с посудой, плитой, спутниковое телевидение, ванная комната, фен, телефон, Wi Fi (платно), сейф (платно)

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija $
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Bali, Milopotamou, Rethymno, Crete, Greece
Tālruņi: +30 2810245820
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.