Belvedere Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.710
№19 viesnīcas reitingā Korfu
8.3 Numurs
8.8 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
"Viss iekļauts" viesnīca Belvedere atrodas Agios Ioannis kūrortā, iepretim oļu pludmalei. No viesnīcas paveras skats uz Jonijas jūru. Mājīga zona ar peldbaseinu. Plaši standarta un ģimenes numuri. Viesnīca ir piemērota ērtai ekonomiskai atpūtai. Pēdējā atjaunošanas datums 2014.Vairāk →
аватар Dimitris25
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s: Ierodoties viesnī cā ap 13:00, pē c 5-10 minū tē m jau saņ ē mā m numura atslē gas pē c nelielas anketas aizpildī š anas ar personas datiem, kā arī pieeju "viss iekļ auts". Ņ emot vē rā , ka viesnī cas diena sā kas 14:00, tas ir liels pluss, ka nebija ilgi jā gaida. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s: Ierodoties viesnī cā ap 13:00, pē c 5-10 minū tē m jau saņ ē mā m numura atslē gas pē c nelielas anketas aizpildī š anas ar personas datiem, kā arī pieeju "viss iekļ auts". Ņ emot vē rā , ka viesnī cas diena sā kas 14:00, tas ir liels pluss, ka nebija ilgi jā gaida. Kā vē roju, turpmā kajā s dienā s atslē gas bez ilgas gaidī š anas uzreiz saņ ē ma arī jaunie tū risti.

Izrakstī š anā s: viesnī cas nakts beidzas pulksten 12:00, tā pē c pirms š ī laika jums ir jā pamet istaba un jā atdod atslē gas reģ istratū rā . Turklā t vē l varē jā m izmantot visas pieejamā s izklaides (pludmale, baseins, "viss iekļ auts" lī dz paš ai izbraukš anai. Mums bija izrakstī š anā s 16:30. Pieejama arī "Duš as telpa" lī dz 18:00 bez maksas , kur var pā rģ ē rbties un nopeldē ties pē c pludmales. Š is ir parasts viesnī cas numurs. Nobeigumā jā saka, ka, ja runa ir par reģ istrē š anos/izrakstī š anu, tad ar š o problē mu nebija.

Viesnī ca: Ja runā jam par paš u viesnī cu, tā ir tī ra, izskatā s kā bildē s.
Mē s bijā m 4 cilvē ku grupā , tā pē c mums bija 2 istabas (superior). Numuri ar skatu uz jū ru (kā pievienotajā s fotogrā fijā s). Papildus istabiņ ai: TV, kondicionieris, dvieļ i (mazi un lieli katrai personai, kas tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m), fē ns, seifs (bez maksas), roku ziepes. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Diemž ē l viesnī cā nav pludmales dvieļ u, tā pē c tie jā ņ em lī dzi, vai jā iegā dā jas tuvumā esoš ajā veikalā . Viesnī cā ir arī biljards (2 eiro spē le); 2 bā ri ar pieeju viss iekļ auts lī dz 23:00 (pē c tam par papildus samaksu), restorā ns. Uzturoties viesnī cā , 3 reizes mums bija papildus izklaides vakarā : sestdiena - dzī vā dž eza mū zika; Treš diena - dzī vā mū zika pop stilā ; Piektdiena - grieķ u buzuki (t. i. , grieķ u mū zika ar dejā m tautas tē rpā )

Ē diens: Ē diens ir labs un garš ī gs, brokastis un pusdienas katru dienu ir aptuveni vienā das, savukā rt vakariņ as atš ķ iras. Vakariņ ā s galvenie ē dieni bija gaļ a un zivis, no kuriem izvē lē ties.
Mī nuss ir tā ds, ka diemž ē l pats restorā ns ir mazs un, lai tiktu iekš ā , jā gaida rindā (no 10 minū tē m reizē m lī dz pat 40 minū tē m). Tas ir atkarī gs no tā , cik cilvē ku ir viesnī cā , jo vairā k cilvē ku, jo ilgā k jā gaida. Bet, neskatoties uz visu, pie ieejas restorā nā valda kā rtī ba, katrs atradī s sev vietu un ē diena pietiks visiem (trauki tiek piegā dā ti nepā rtraukti).

Apkalpoš ana: personā ls patī kams un labs, reģ istratū rā un restorā nā vispā r runā angliski, bija arī krieviski runā još ie.

Pludmale: Pludmale atrodas blakus viesnī cai, izskatā s tā pat kā fotogrā fijā s. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, tač u jums ir jā rezervē vietas pludmalē no rī ta. Pludmalē ir arī piestā tne, no kuras var lieliski izlē kt. Iesaku paņ emt lī dzi snorkelē š anas masku. Jū ra ir ļ oti tī ra jebkurā diennakts laikā.

Apkā rtne: diemž ē l ar š o tikko.
Netā lu no viesnī cas ir tikai neliels veikaliņ š ar daž ā dā m precē m (pā rtika, suvenī ri, alkohols, pludmales piederumi), tač u jā ņ em vē rā , ka cenas tajā ir par 15-20% dā rgā kas nekā citos salas veikalos. Dodoties pa labi no viesnī cas, 1.8-2 km bū s vairā k veikalu un ļ oti labs grieķ u krogs (Akrogiali). Ļ oti iesaku tur paē st pusdienā s vai vakariņ ā s. Ē diens ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Bijā m 4, pasū tī jā m tipiskus grieķ u zivju ē dienus - par visu samaksā ja 65-70 EUR. Es nedomā ju, ka tas ir pā rā k dā rgi. Dodoties pa kreisi no viesnī cas, pē c aptuveni 2.5 - 3 km nokļ ū siet Benitses pilsē tā (tur ir arī daž ā di krodziņ i un veikali). Uz ceļ a nav ietvju, neiesaku iet. Autobuss kursē ik pē c 15 minū tē m - biļ etes cena ir 1.7 EUR no personas (š ī cena ir spē kā daž ā dos attā lumos, gan tuvā kajos, gan tā lā kajos attā lumos). Par š o cenu var nokļ ū t arī iepriekš minē tajā Akrogiali krodziņ ā.
Autobusu pietura atrodas tieš i iepretim viesnī cai, kur var redzē t precī zu autobusu grafiku.

Ekskursijas: neizmantojā m aģ entū ras tū res, ņ emot vē rā , ka braucā m č etratā - mums paš iem braukt lē tā k un ē rtā k izrā dī jā s. Ar autobusu 25-30 minū tē s piebraucā m lī dz Korfu pilsē tai (cena 1.7 EUR) no cilvē ka. Viegli atrast pilsē tas centru un visas apskates vietas. Iesaku apmeklē t klosteri Sv. Spiridons. Nā kamajā dienā noī rē jā m maš ī nu, ar paš as viesnī cas palī dzī bu. Priekš rocī ba ir tā da, ka saņ ē mā mies un atstā jā m maš ī nu viesnī cas stā vvietā un nekur citur nebija jā brauc. Cena sā kot no 40 EUR/diennaktī . Apdroš inā jā mies par 45 EURO + 10 EURO (papildu iespē ja nav obligā ta). Tā pat izmaksas nesedz degvielu. Uzpildī jā mies par 20 EIRO, dienā nobraucot 100 km, mums vē l palicis.

Iesaku aizbraukt uz Paleokastricu, tieš ā m super skats uz pludmalē m un kalniem.
Pē c redzē tā var braukt arī ar autobusu (biļ etes cenu nezinu). No viesnī cas ar auto ceļ š aptuveni 1 stunda vienā virzienā. Ceļ š visu laiku nav taisns, pagriezienos jā bū t uzmanī giem. Paš ā Paleokastricā atradā m kuģ ī ti ar kapteini, kurš par 70 EURO (4 personā m) sarī koja mums 1h ekskursiju pa visu piekrasti un izrā dī ja visus apskates objektus un vē sturiskā s vietas. Bijā m labā pludmalē ar nosaukumu Paradise Beach, un pē c 2 stundā m kapteinis atkal kuģ oja pē c mums un aizveda (laiks, kad izvē lē jā mies mū s savā kt paš i).

Secinā jums: Es domā ju, ka pā rē jais bija ļ oti veiksmī gs, daudz vietu, ko apmeklē t. Sē dē t tikai viesnī cā bū s garlaicī gi. Ē diens garš ī gs, apkalpoš ana draudzī ga.
Cena atbilst kvalitā tei. Nebaidieties, ka viesnī cai ir tikai 3 zvaigznes, jo tā ir patieš ā m laba.
Вид с номера на бассейн Пляж от Отеля город Корфу пляж Paradise Beach, Paleokastrica Вид с номера
аватар Kristy-kk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar draugu atpū tā mies septembra pirmajā pusē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c mū su draugu ieteikuma, viņ i š eit jau ir atpū tuš ies iepriekš . Uzņ ē mē jsabiedrī ba Ambotis. Lidojums ļ oti ē rts - no Vnukovas plkst. … Tomēr ▾ Kopā ar draugu atpū tā mies septembra pirmajā pusē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c mū su draugu ieteikuma, viņ i š eit jau ir atpū tuš ies iepriekš . Uzņ ē mē jsabiedrī ba Ambotis.
Lidojums ļ oti ē rts - no Vnukovas plkst. 10.15, ielidoš ana Korfu ap plkst. 14.00. Atgrieš anā s izbraukš ana 15.00, ieraš anā s Vnukovā ap septiņ iem vakarā .
Viesnī cu tieš ā m var ieteikt daudzu iemeslu dē ļ . Ē rta atraš anā s vieta, skats no terases un no viesnī cas numuriņ iem vienkā rš i brī niš ķ ī gs (numuriņ ā mums bija skats uz jū ru), visas ē dienreizes ir iekļ autas cenā .
Pludmale oļ aina tieš i iepretim viesnī cai, jā kā pj lejā , bet man tur pat patika tā da iesildī š anā s. Jums ir nepiecieš ami ī paš i apavi. Ik pa laikam devā mies uz Mesī ni smilš u pludmali pā rmaiņ ā m.
Bet pā rsvarā apceļ ojā m salu, jo tā ir tik skaista un interesanta. Mē s devā mies Grand tour pa salu no uzņ emoš ā s kompā nijas (man ļ oti patika) un patstā vī gi devā mies uz Benicu un galvaspilsē tu Kerkyru. Autobusu pietura netā lu no viesnī cas.
Ī paš s paldies viesnī cas personā lam – ļ oti draudzī gi, visapkā rt tī rī ba.
No mī nusiem - maksas internets. Nu, pludmale nav paredzē ta visiem. Mums ļ oti patika viesnī ca un atpū ta Korfu salā . Mē s noteikti š eit atgriezī simies un ieteiksim visiem.
аватар oleg3648
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ļ oti mī lam Grieķ iju un ī paš i Korfu. Uz š o salu cenš amies ierasties ik pē c 2 gadiem. Š oreiz atpū tā mies jū nija sā kumā Belvedere 3 * viesnī cā . Viesnī ca mums patika. Labs trio. Numuri ir vienkā rš i, nekas ī paš s. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti mī lam Grieķ iju un ī paš i Korfu. Uz š o salu cenš amies ierasties ik pē c 2 gadiem. Š oreiz atpū tā mies jū nija sā kumā Belvedere 3 * viesnī cā . Viesnī ca mums patika. Labs trio. Numuri ir vienkā rš i, nekas ī paš s. Viss, kas nepiecieš ams atpū tai. Turklā t mē s guļ am tikai istabā . Pludmale atrodas pā ri ceļ am, oļ i. Pludmalē ir nepiecieš ami speciā li apavi, lai nesavainotos, un daž reiz mē s redzē jā m jū ras ež us. Mums bija pagā juš ā gada apavi, bet vispā r tos var nopirkt veikalā pie viesnī cas. Pludmales krē sli ir bez maksas. Viņ u nav ī paš i daudz, bet, ja atnā c no rī ta, vienmē r ir brī vas vietas. Jū ra ir tī ra un silta. Jū nija sā kumā jū ras temperatū ra bija aptuveni 22 °C. Pati viesnī ca atrodas salas dienvidu daļ ā netā lu no Benitses. Mē s tur devā mies kā jā m. Viesnī cas teritorija ir zaļ a un sakopta.
Es vē los uzslavē t restorā nu. Tieš ā m garš ī gi ē dieni un daudzveidī ba. Vienmē r ir bijuš i augļ i. Ļ oti labi jogurti. Vakariņ ā s bija gan zivju, gan gaļ as ē dieni. Kad mē s izrakstī jā mies agri, jū s varē tu pasū tī t agrā s brokastis vai pusdienu kastī ti. Baseina bā rā visas dienas garumā tiek piedā vā ts saldē jums un uzkodas. 3 reizes nedē ļ ā izklaides programma vakaros pie baseina. Grieķ u vakars un dzī vā mū zika. Bija ļ oti patī kami tur atrasties, jo no viesnī cas paveras skaists skats uz Jonijas jū ru. Mē s tur tieš ā m atpū tā mies.
Arī sala ir ceļ ojuma vē rta. Ir daudz skaistu vietu. Bijā m salas apskates ekskursijā , kur apskatī jā m Austrijas-Ungā rijas Elizabetes pili un Paleokastricu. Ekskursiju vadī ja ļ oti labs gids, kurš nepā rtraukti stā stī ja ko interesantu.
Un otro reizi lidojā m uz Bari. Š ī ekskursija ir lieliska. Mē s apmeklē jā m Svē tā Nikolaja baziliku. Daudz informā cijas. Gidi ir ī sti profesionā ļ i. Un Bari pilsē ta pā rsteidza.
Uz drī zu redzē š anos. Gaidiet mū s pē c gada.
аватар lisovskaya_1980
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augusta beigā s atpū tā mies Korfu salas viesnī cā Belvedere. Mū s nokā rtoja ā tri – stundu pē c ieraš anā s, lai gan mū su lidojums bija agrs. Mē s devā mies uzreiz uz brokastī m un bijā m patī kami pā rsteigti. Labs ē diens, liela ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Augusta beigā s atpū tā mies Korfu salas viesnī cā Belvedere. Mū s nokā rtoja ā tri – stundu pē c ieraš anā s, lai gan mū su lidojums bija agrs. Mē s devā mies uzreiz uz brokastī m un bijā m patī kami pā rsteigti. Labs ē diens, liela ē dienu izvē le. Pusdienā s un vakariņ ā s viss bija lieliski. Vienmē r bija gaļ as ē dieni, zivis vai jū ras veltes. Š ajā viesnī cā ir grū ti palikt izsalkuš am. Restorā ns ir tī rs. Galdi tika notī rī ti ļ oti ā tri. Kopumā viss viesnī cas personā ls paveica lielisku darbu. Reģ istratū rā vienmē r bija kā ds, un jebkurā laikā varē ja lū gt palī dzī bu. Regulā ri un efektī vi tika veikta arī telpu uzkopš ana.
Pie baseina bā ra vienmē r bija vairā ku veidu saldē jums.
Viesnī cas pludmale atrodas pā ri ceļ am. Jums jā kā pj lejā pa kā pnē m. Pludmale ir akmeņ aina, tā pat kā visā salas austrumu piekrastē . Uzreiz tuvā kajā veikalā nopirkā m peldē š anas apavus. Tas padarī ja iekļ ū š anu daudz ē rtā ku. Pludmalē nav daudz sauļ oš anā s krē slu. Mē s devā mies agri no rī ta, un tajā laikā vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli, bet pē cpusdienā , visticamā k, ar to bija problē mas. Jū ra ir tī ra un silta. . .
Netā lu no viesnī cas ir viens neliels veikals, daž u soļ u attā lumā autobusa pietura. Kopumā vieta ir klusa. Viesnī cas tuvumā nav restorā nu, bā ru vai diskotē ku. Tā pē c š ī viesnī ca ir piemē rota miera un klusuma cienī tā jiem.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atraš anā s vieta ir labi piemē rota, lai pā rvietotos pa Korfu. Viesnī ca ir pienā cī ga ar labu ē dienu un regulā ru uzkopš anu. Teritorija ir š aura, bet nav pieci. Pludmale arī nav liela, bet ū dens dzidrs, zivis var redzē t. Patika. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir labi piemē rota, lai pā rvietotos pa Korfu. Viesnī ca ir pienā cī ga ar labu ē dienu un regulā ru uzkopš anu. Teritorija ir š aura, bet nav pieci. Pludmale arī nav liela, bet ū dens dzidrs, zivis var redzē t. Patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2014. gada 9. lī dz 15. augustam. Es atpū tos tieš i tā , kā vē lē jos. Es tikai vē los tur pavadī t vairā k laika. Š ī patieš ā m ir skaista vieta. Jū ra ir silta un ū dens ļ oti tī rs. Pludmale atrodas tieš i blakus ceļ am. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2014. gada 9. lī dz 15. augustam. Es atpū tos tieš i tā , kā vē lē jos. Es tikai vē los tur pavadī t vairā k laika. Š ī patieš ā m ir skaista vieta. Jū ra ir silta un ū dens ļ oti tī rs. Pludmale atrodas tieš i blakus ceļ am. Jā tiek lejā lī dz jū rai. Pludmale ir oļ u, bet man patī k. Es devos uz "viss iekļ auts" paketi. Ē diens lielisks, viss garš ī gi! Cilvē ki tur ir brī niš ķ ī gi! Ļ oti viesmī lī gs, ļ oti draudzī gs! Liels paldies viņ iem! Numurs 2 personā m pirmajā stā vā . Kluss. Numurā ir gaisa kondicionieris, TV, ledusskapis. Jauks balkons ar skatu uz jū ru. Man tas viss ļ oti patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар romanencko.kar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā pē c 2 gadiem, izvē lē jā mies Grieķ iju, brī niš ķ ī gu valsti un pē c draugu ieteikuma lidojā m uz Korfu uz Corfu Belvedere viesnī cu. No pirmā acu uzmetiena neliela, bet mā jī ga viesnī ca, neliela platī ba, bet sakopta un pilns ar daž ā diem ziediem un kokiem, veģ etā cija ir visur, turklā t tā ir arī kopta. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies atvaļ inā jumā pē c 2 gadiem, izvē lē jā mies Grieķ iju, brī niš ķ ī gu valsti un pē c draugu ieteikuma lidojā m uz Korfu uz Corfu Belvedere viesnī cu. No pirmā acu uzmetiena neliela, bet mā jī ga viesnī ca, neliela platī ba, bet sakopta un pilns ar daž ā diem ziediem un kokiem, veģ etā cija ir visur, turklā t tā ir arī kopta. Istabā mū s iereģ istrē ja 2os, istabiņ a maza, bet mā jī ga, no logiem paveras skats uz baseinu un jū ru, istabā bija priekš nams ar skapi ar ledusskapi, mē beles istabā jaunas, ē rtas , gaisa kondicionieris, satelī ta TV. Vannas istabā nebija ne duš as ž elejas, ne š ampū na, tikai ziepes. Izstā stī jā m reģ istratū rā un pē c pā ris minū tē m mums viss bija, kā arī atvainojā mies. Numurs tika uzkopts katru dienu, dvieļ i un veļ a tika mainī ta ik pē c 2 dienā m. Restorā ns viesnī cā izrā dī jā s diezgan mazs, ē dienu izvē le bija daudzveidī ga, un galvenais, viss bija garš ī gi pagatavots no svaigā m izejvielā m. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r tika pasniegta vairā ku veidu gaļ a un piedevas, nereti bija arī zivs (nu ļ oti garš ī gi, pirkstos laizī si! ), Tā pat vienmē r galdā bija augļ i, reizē m vietā tika pasniegts deserts. no augļ iem. Pludmale pie viesnī cas ir š aura, lai to sasniegtu jā š ķ ē rso ceļ š , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, bet no ceļ a tā izrā dā s nomaļ a, kas ir ļ oti labi. Pludmale ir oļ u, pie ieejas ir nedaudz oļ u, un tad sā kas smiltis. Netā lu atrodas piestā tne, no kuras ir iespē jams un ļ oti ē rti ielē kt jū rā . Noī rē jā m maš ī nu, Ford Focus uz maš ī nas par 70 eiro, plus vē l 50 eiro iztē rē jā m benzī nam, aizbraucā m uz Paleokastricu, mī lestī bas kanā lu, apbraukā jā m kaimiņ u mazos ciematiņ us, kā arī apmeklē jā m vietē jo akvaparku, apceļ ojā m gandrī z visa sala. Viesnī cas recepcijā paņ ē ma bukletu, kurā stā stī ts par ekskursiju pa kā du no 15 kalnu marš rutiem, no kuriem izvē lē ties - ļ oti skaista, daudz ainavu, negribas bildē t, daudz stā vu kā pumu, mež onī gas takas un straumes, bet ir vē rts redzē t! Pā rē jo atceros, viesnī ca patika, Korfu ir skaista sala, iesaku!
аватар voroncova1084
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jums kopā ar vī ru. Š ogad mē s ar vī ru ilgi izvē lē jā mies, kurp doties, un nokā rtojā m apmē ram. Korfu un Corfu Belvedere viesnī cu un nezaudē ja. Sala ir vienkā rš i pasakaina: neticami daudz zaļ umu, krā š ņ a jū ra, tī rs gaiss. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums kopā ar vī ru.
Š ogad mē s ar vī ru ilgi izvē lē jā mies, kurp doties, un nokā rtojā m apmē ram. Korfu un Corfu Belvedere viesnī cu un nezaudē ja. Sala ir vienkā rš i pasakaina: neticami daudz zaļ umu, krā š ņ a jū ra, tī rs gaiss. Un viesnī cā mums ļ oti paveicā s, mums bija istaba ar skatu uz visu š o skaistumu. Viesnī cas personā ls ļ oti labs, sirsnī gi gaidī ts, vienmē r atsaucā s uz lū gumiem, un aizejot mums iedeva istabiņ u, kur nomazgā ties un pā rģ ē rbties (lidojums bija vakarā ), tā pē c ē rti gaidī jā m transfē ru uz lidosta.
Pati svē tki bija brī niš ķ ī gi, visiem bija laiks: braukt pa salu, peldē ties, sauļ oties un vienkā rš i nofotografē t š o apbrī nojamo vietu.
Viesnī cā mums viss patika, vienī gā piebilde par istabas uzkopš anu, bet pē c pirmā s saskarsmes ar administrā ciju š ī problē ma tika atrisinā ta.
Es domā ju, ka, ja atgriezī simies Korfu (un, visticamā k, atgriezī simies), mē s atkal paliksim š ajā viesnī cā .
аватар tanechka.belous
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atbraucu uz Korfu, turklā t vienatnē . Viesnī cu izvē lē jos nejauš i, tū risma aģ entū ra to ieteica un es piekritu. Atpū ta bija ļ oti apmierinā ta! Pati Korfu ir neparasti skaista un interesanta, ir ko redzē t. Devos ekskursijā s pa salu, pa galvaspilsē tu, paņ ē mu lī dzi daudz pā rsteidzoš u fotogrā fiju. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atbraucu uz Korfu, turklā t vienatnē . Viesnī cu izvē lē jos nejauš i, tū risma aģ entū ra to ieteica un es piekritu. Atpū ta bija ļ oti apmierinā ta! Pati Korfu ir neparasti skaista un interesanta, ir ko redzē t. Devos ekskursijā s pa salu, pa galvaspilsē tu, paņ ē mu lī dzi daudz pā rsteidzoš u fotogrā fiju. Tagad par paš u viesnī cu. Korfu Belvedere 3*. Es nemeklē ju augstā kas kategorijas viesnī cu, jo galu galā š ī ir Grieķ ija, tas ir vienkā rš i noziegums visu laiku sē dē t viesnī cā , tā pē c par viesnī cu nav sū dzī bu. Protams, bija nelieli trū kumi, tos pat nevar saukt par trū kumiem. Es atnā cu atpū sties, tā pē c man bija vienalga par daž ā m sī kumiem, kas tika nekavē joties izlaboti. Ē diens labs, visa daudz, pat baidī jos, ka pā rvedī š u mā jā s pā ris liekos kilogramus, bet peldē š anā s baseinā , pludmalē un pastaiga pa brī niš ķ ī go salu to neveicinā ja. Starp citu, man ļ oti paveicā s ar istabu - dabū ju skatu uz jū ru. Bija ļ oti jauki sē dē t uz balkona un skatī ties uz Jonijas jū ras tī ro plaš umu. Kopumā lieliski atpū tos gan miesā , gan ī paš i dvē selē , jo Korfu ir neparasta vieta! Un pats galvenais, es nokļ uvu Trimifuntskas, salas patrona, Spiridona baznī cā , un vietē jie teica, ka viņ š tagad mani pasargā s, lai kur es atrastos, un noteikti parū pē sies, lai es atgrieztos uz salas, ko es tieš ā m cerē t uz!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nolē mā m ar draugu doties uz Grieķ iju apmē ram. Korfu vai Kerkera, kā to sauc vietē jie iedzī votā ji. Viesnī ca tika izvē lē ta Corfu Belvedere 3 *. Trokš ņ ainu vietu un ballī š u cienī tā jiem tur bū s garlaicī gi, jo tas atrodas 3 km no tuvā kā Benitses ciema, tač u tas mū s nebiedē ja un vakaros devā mies uz turieni ar autobusu. … Tomēr ▾ Nolē mā m ar draugu doties uz Grieķ iju apmē ram. Korfu vai Kerkera, kā to sauc vietē jie iedzī votā ji. Viesnī ca tika izvē lē ta Corfu Belvedere 3 *. Trokš ņ ainu vietu un ballī š u cienī tā jiem tur bū s garlaicī gi, jo tas atrodas 3 km no tuvā kā Benitses ciema, tač u tas mū s nebiedē ja un vakaros devā mies uz turieni ar autobusu. Paš ā viesnī cā izklaides praktiski nav, papildus galvenajam restorā nam un baseina bā ram vispā r nav ko darī t. Jā , un par velti mē s atbraucā m uz salu, lai nesē dē tu visu diennakti viesnī cā . Mē s braucā m uz pilsē tu, uz kaimiņ u ciematu uz krodziņ iem, tā pē c mums nebija laika pamanī t viesnī cas nepilnī bas. Daž i sū dzē jā s, ka pludmale atrodas pā ri ceļ am, bet mē s par to zinā jā m iepriekš , tā pē c tas mū s netraucē ja. Pludmales josla, protams, ir š aura, bet vietas mums pietika, tā pē c problē mu nebija. Arī skaitļ i bija labi. Skats nav uz jū ru, bet mē s to kompensē jā m ar pasē dē š anu bā rā pie baseina, no kura paveras skaists skats uz jū ru. Ē dienā neesam izvē lī gi, viss ļ oti garš oja. Labs personā ls, vienmē r izpalī dzī gs. Viesnī cā nav krieviski runā još o, bet mū su viesnī cas gids vienmē r mums palī dzē ja, ja mums bija kā di jautā jumi. Bijā m apmierinā ti ar viesnī cu un atpū tu, un tas ir pats galvenais!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель Belvedere, работающий по системе «все включено», расположен на территории курорта Агиос-Иоаннис, напротив галечного пляжа. Из отеля открывается вид на Ионическое море. Уютная территория с бассейном. Просторные стандартные и семейные номера. Отель подойдет для комфортного экономичного отдыха. Дата последней реставрации 2014 год.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Агиос Иоаннис, 3 км от поселка Беницес, 20 км от города Корфу, 16 км от международного аэропорта г. Корфу. Автобусная остановка напротив отеля.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В ресторане с видом на бассейн сервируют разнообразные блюда. В отеле также работает лобби-бар. Гости могут заказать напитки в баре у бассейна и отдохнуть на бесплатных шезлонгах с зонтиками.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Театр на открытом воздухе.
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 170 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Agios Ioannis, Бенитсес, 49100, Греция
Tālruņi: +30 26610 72442
Tīmekļa vietne: Belvedere Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.