Galini Sea View Hotel 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.510
№10 viesnīcas reitingā Hanija
7.3 Numurs
5.5 apkalpošana
6.3 Tīrība
7.0 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrortpilsētā Agia Marina, blakus jūrai: gleznainā apkārtne padara to īpaši pievilcīgu. Plašs ērtu un plašu istabu klāsts. Viesnīcas arhitektūra apvieno tradicionālo grieķu stilu ar mūsdienu ērtībām. Viesnīca paredzēta tikai pieaugušajiem 16+!Vairāk →
аватар alesya.97
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Augustā atpū tā mies ar jaunu vī rieti Galini Sea View Hotel. Izvē loties viesnī cu, mē s vadī jā mies pē c Hanjas pilsē tas atraš anā s vietas, sniegto pakalpojumu kvalitā tes un pludmales pieejamī bas. Š ai viesnī cai ir sava pludmale, kas jau iekļ auta cenā , plaš i moderni aprī koti numuriņ i, un, protams, mums patika, ka viesnī ca darbojas pē c 16+ programmas. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies ar jaunu vī rieti Galini Sea View Hotel. Izvē loties viesnī cu, mē s vadī jā mies pē c Hanjas pilsē tas atraš anā s vietas, sniegto pakalpojumu kvalitā tes un pludmales pieejamī bas.

Š ai viesnī cai ir sava pludmale, kas jau iekļ auta cenā , plaš i moderni aprī koti numuriņ i, un, protams, mums patika, ka viesnī ca darbojas pē c 16+ programmas. Ieradā mies tieš i 14:00, kā solī ts reģ istratū rā , reģ istrē š anā s tika veikta ā tri. Numurs, ko viņ i mums iedeva, bija lielisks, ar nepiecieš amajā m mē belē m, gaisa kondicionieri, satelī ta TV un mini bā ru. Viesu rī cī bā ir arī č ī bas, peldmē teļ i un bezmaksas tualetes piederumi. Bija arī patī kami, kad ierodoties saņ ē mā m komplimentu no viesnī cas - vī na pudeli un augļ us. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Kas attiecas uz pā rtiku - 5+. Ē dienu daž ā dī ba, ideā las brokastis.
Papildus tradicionā lajai Eiropas virtuvei tika prezentē ti arī grieķ u virtuves ē dieni, daž ā di deserti un augļ i. Papildus galvenajam restorā nam ir pieejams bā rs ar dzē rieniem un uzkodu bā rs. Apmeklē jā m ķ ī nieš u un itā ļ u restorā nus, iepriekš pierakstoties. Viesnī cas teritorija ir grezna, tajā ir gan ā ra baseins, gan iekš telpu baseins, spa centrs, trenaž ieru zā le. Uz turku pirti devā mies par papildus samaksu, bet bijā m apmierinā ti!
Mē s dzī vojā m ē kā uz kalna, jū ra bija lejā pā ri ceļ am. Tur nokļ ū t nebija nekā du problē mu, jo visu laiku kursē marš ruta autobuss uz pludmali. Pludmalē ir smalkas smiltis, iespē jams iepriekš rezervē t sauļ oš anā s krē slu, ir pludmales bā rs ar kokteiļ iem un citiem dzē rieniem. Personā ls ir atsaucī gs un laicī gs.
Izbraukš anas dienā mē s izgā jā m no istabas 12:00. Milzī gs pluss bija tas, ka koferus un citas lietas varē jā m atstā t noliktavas telpā un doties pē dē jo maltī ti uz tuvē jo tavernu.
Liels paldies par svē tku organizē š anu, visi bija apmierinā ti. Viss bija augstā kā lī menī . Izsakā m pateicī bu arī mū su viesnī cas gidei Allai, kura palī dzē ja mums orientē ties gan viesnī cā , gan apkā rtnē
аватар sitdisdfsdfskov1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Laba diena! Atpū š amies Krē tas salā (05.10. 12-14.10. 12). Laiks skaists, skaidra jū ra, skaista daba. Hanja nav laba vieta - ļ oti nabadzī ga pilsē ta un tū ristiem neko nevar piedā vā t! Atpū ta viesnī cā Galini ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Laba diena! Atpū š amies Krē tas salā (05.10. 12-14.10. 12). Laiks skaists, skaidra jū ra, skaista daba. Hanja nav laba vieta - ļ oti nabadzī ga pilsē ta un tū ristiem neko nevar piedā vā t! Atpū ta viesnī cā Galini ar skatu uz jū ru. Pretī ga viesnī ca. Noī rē jā m labā ko istabiņ u (skats, protams, skaists), BET apkalpoš ana pretī ga, restorā ns ļ oti slikts (katru dienu viens un tas pats), gidi š ķ iras (palū dza pasū tī t auto, brauca par dubultu cenu, ī rē ja pats), personā ls š ausmī gs, wifi ir tikai vestibilā (lai gan mā jaslapā ir teikts, ka visas istabas.
Tagad par paš u pilsē tu. Te nav ko darī t. Kā minē ts iepriekš , mē s noī rē jā m automaš ī nu un braucā m uz Georgioupoli. Lū k, kur ir dzī ve! Veikali, kafejnī cas un restorā ni, grieķ i ir draudzī gi.
аватар suren-95
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir pietiekami laba. It ī paš i, ja viss ir iekļ aujoš s, bet darbinieki nepildī ja savas saistī bas cienī gi, piemē ram, istabenes slikti uzkopa telpas, ja nesamaksā ja, nelika higiē nas lī dzekļ us un (duš as ž elejas, š ampū nus). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pietiekami laba. It ī paš i, ja viss ir iekļ aujoš s, bet darbinieki nepildī ja savas saistī bas cienī gi, piemē ram, istabenes slikti uzkopa telpas, ja nesamaksā ja, nelika higiē nas lī dzekļ us un (duš as ž elejas, š ampū nus). lī dz jū rai nav ī paš i ā trs, bet katru No viesnī cas lī dz pludmalei mikroautobuss aizņ em 30 minū tes (bez maksas) Vispā r laba viesnī ca, bet ja nolaidies Heraklionā , tad ļ oti ilgs laiks, lai nokļ ū tu viesnī cā , apmē ram 3 stundas.
аватар Bars429
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauna skaista viesnī ca. kalnā noder kā jā m, protams, ja nav kontrindikā ciju. Lielā kais mī nuss ir hacky uzkopš ana istabā s (neatkarī gi no dzeramnaudas), kas izvē rtā s lī dz dvieļ u maiņ ai un gultu saklā š anai. Aizmirstiet arī par ž eleju un š ampū nu, vai arī pē c tiem bū s visu laiku jā iet uz reģ istratū ru . … Tomēr ▾ Jauna skaista viesnī ca. kalnā noder kā jā m, protams, ja nav kontrindikā ciju.
Lielā kais mī nuss ir hacky uzkopš ana istabā s (neatkarī gi no dzeramnaudas), kas izvē rtā s lī dz dvieļ u maiņ ai un gultu saklā š anai. Aizmirstiet arī par ž eleju un š ampū nu, vai arī pē c tiem bū s visu laiku jā iet uz reģ istratū ru . Un mums arī noplū da duš as kabī ne. Bet mē s viegli piedevā m visus š os sī kumus, ņ emot vē rā viesnī cas izmaksas. Bet sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir bez maksas, kas š eit ir retums.
Un vispā r pirms doš anā s, protams, ir jā savā c informā cija, lai vē lā k katrs sī kums nesabojā pā rē jo.
аватар Anna82
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teikš u galveno - pateicoties š im ceļ ojumam, es ļ oti iemī lē jos Grieķ ijā...un sapņ oju tur atgriezties vē lreiz. . . Lai arī viesnī ca ir 5*, patiesī bā ir 4*. Yeshe ir otrā lī nija un uz kalna (200 m). Lī dz jū rai 5 min. … Tomēr ▾ Teikš u galveno - pateicoties š im ceļ ojumam, es ļ oti iemī lē jos Grieķ ijā...un sapņ oju tur atgriezties vē lreiz. . . Lai arī viesnī ca ir 5*, patiesī bā ir 4*. Yeshe ir otrā lī nija un uz kalna (200 m). Lī dz jū rai 5 min. Bet atzī mē ju, ka pā rē jo iespaidus tas neietekmē ja. Turklā t skats no augš as ir iespaidī gs. Pē c ceļ ojuma uz Krē tu uz Turciju un Ē ģ ipti vienkā rš i nejū ties . . Par Turcijas, Ē ģ iptes, Grieķ ijas cenu - tas pats. Un nebaidieties, ka jums ir nepiecieš ama ES vī za. Vienkā rš i sazinieties ar uzticamu ceļ ojumu aģ entū ru. Kā da ir atš ķ irī ba uzturā ! Ja es palū dzu viesmī lim atnest apelsī nu sulu, tad man atnesa nevis jupi, bet gan svaigu. Krē ta, starp citu, ir viena no tī rā kajā m vietā m uz Zemes. Bet visvairā k mani valdzinā ja jū ra. Tas ir vienkā rš i fantastiski . . Ja iespē jams, noteikti apmeklē jiet ekskursijas "Ellafanisi" un "Gramvusa".. .
аватар megoz
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Priekš rocī bas: Labs cipars. Alkohols, pē c kura no rī ta galva nesā pē ja : ) Trū kumi: Viens liels mī nuss. Pā rskats: Atpū tā s ar sievu un 4 gadus veco dē lu laika posmā no 14.09. 08. lī dz 28.09. 08. Programma 5 * ultra viss iekļ auts, satikā s KALAMAKI. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
Labs cipars. Alkohols, pē c kura no rī ta galva nesā pē ja : )

Trū kumi:
Viens liels mī nuss.

Pā rskats:
Atpū tā s ar sievu un 4 gadus veco dē lu laika posmā no 14.09. 08. lī dz 28.09. 08.
Programma 5 * ultra viss iekļ auts, satikā s KALAMAKI.
Gā jā m, paļ aujoties uz paš as viesnī cas mā jaslapu un vienu glaimojoš u atsauksmi internetā (labā k bū tu, ja nebū tu), pē c atgrieš anā s atradu to paš u atsauksmi citā vietnē , izrā dā s, ka cilvē ki devā s uz pirmo laiku savā dzī vē atpū tai ā rzemē s.
Pirmais iespaids par viesnī cu var teikt pozitī vs, jo bija tī ri vizuā li, liela viesnī ca kalnā izcē lā s no kopē jā s ainavas, tā teikt, 5 zvaigznes bija redzē tas, atvaļ inā jums solī jā s veidoties.
Viņ i nevarē ja nokļ ū t lī dz viesnī cai ar transfē ra autobusu, skaidrojot, ka ceļ š ir š aurs un autobuss nebrauks garā m. Izkravā ja mū s un mantas, iemeta mantas mikroautobusā un attiecī gi devā mies ar kā jā m savā kt bagā ž u. Man bija jā iet kalnā.100 metrus.
Liela zā le, jaunas mē beles, bā rs, reģ istratū ra - viss ir diezgan pieklā jī gi un aicinoš i. Piegā jā m pie reģ istrā cijas galdiņ a (kopā bijā m 15), aizpildī jā m anketas, pē c kurā m lika reģ istrē ties pē c 14:00 un tā kā viesnī cā ieradā mies 10:00 ar nakts lidojumu. , tas nebija ī paš i priecī gi. Devos brokastī s, nekas ī paš s kā visur citur.
Paē dā m un priecī gi devā mies izpē tī t teritoriju ..... Š oks - tas ir mū su ceļ š ! Viņ a nav! Teritorija 500 m2 pie viesnī cas 5*!!!! ! Kur atrodas rotaļ u laukums? Kur atrodas baseins? Ak jā , es redzu, zemā k redzama nož ē lojama lī dzī ba, dzī vē tas izskatā s daudz savā dā k nekā reklā mas fotogrā fijā s ....Hmm, sapratu. Nokā pā m lejā pa kā pnē m un lū k, tur bija rotaļ u laukums ar sintē tisko zā lienu uz to pusi 20 m2. Godī gi sakot, bijā m sarū gtinā ti, mums te jā pavada 14 dienas. Baseina bā rs ir nobruž ā ts, uz galdiem ir kaudzes nenotī rī tu trauku. Drī z es pie sava galda pievienoju vē l vairā kus.
Brī numainā kā rtā sieva iesita ar numuru 4114. Pirmais pozitī vais viesnī cā . Augsts, plats, labs.
Divas istabas, liels balkons, jauka vannas istaba. Patieš ā m, istaba mū s nedaudz uzmundrinā ja, it ī paš i pē c tam, kad uzzinā jā m, kurā s istabā s ir ievietotas pā rē jā s. Starp citu, nebija š veicaru, nā cā s paš am meklē t istabu un vilkt lietas, š ķ iet, nav grū ti, bet nesaprotami.
Tas bija pirmais iespaids, un, kā zinā ms, pirmais ir galvenais un gandrī z vienmē r ir patiess.
Tagad par visu punktu pa punktam.
Ē diens:
Brokastis vienmuļ as un negarš ī gas, augļ i pē c principa kam bija laiks, tas ē da, kaut ko atnes, bet ne vienmē r. Svaiga apelsī nu sula paļ ā vā s uz brokastī m, nav skaidrs, kā pē c tikai brokastī s, bet pat viņ š ne vienmē r bija klā t, uz manu jautā jumu par tā s neesamī bu atbildē ja vienkā rš i, - Nav apelsī nu. Brokastī s gā ja tikai bē rna dē ļ.
Pusdienas arī nebija kulinā rijas prasmju sasniegums, un papildus vienmuļ ī bai pā ris reizes satikā m zivis mē rcē , kuras vakar vakariņ ā s bija bez tā s, proti, tā s vienkā rš i strā dā bez atkritumiem.
Vakariņ ā s, tā pat kā viss pā rē jais, sā kumā tika ieviesti daž ā di ž iroskopi, cepta kazas gaļ a un zivis, bet ne uz ilgu laiku.
Mums ir ar ko salī dzinā t, kaut vai ar to paš u Grieķ iju, bet Fr. Rodas, debesis un zeme, te š efpavā ri liekas pē c kulinā rijas koledž as, viņ i vienkā rš i prot pagatavot 10 ē dienus, jā , tie var bū t kvalitatī vi, bet strā dā.3*, nekā du pretenziju un jautā jumu.
A la carte vakariņ as, no kurā m bija 3 (grieķ u, ķ ī nieš u, itā ļ u). Bija labi, vienkā rš i labi.
Nu, tā kā mē s runā jam par restorā nu, tad daž i vā rdi par personā lu. Viņ a ļ oti pietrū kst, gandrī z visi praktikanti ir no Rumā nijas, Bulgā rijas, Baltkrievijas. Daž i ir ģ ē rbuš ies savā dā k, pieturas pie melnbaltā m drē bē m, bet ne visi. Š ķ iet, ka cenš as, bet ar 400-500 eiro stimulu algā ir par maz. Bija viens gudrs puisis Marians, viņ š visu darī ja ar sajū tu.
Uzkodas visas dienas garumā un vē lā s vakariņ as kā tā das nebija, apakš ē jā bā rā bija č etras metā la kastes, kurā s bija smalkmaizī tes, sausā s pankū kas, daž reiz augļ i.
Pā ris reizes pagatavoju picu. Briesmī gi, es nekad neko tā du neesmu redzē jis.
Pā rtikas kategorija 3+
Bā ri:
Baseina bā rs ir viduvē js, tad trū kst viena, tad cita. Tam vajadzē tu atvē rt 10:00, biež i atvē rts tuvā k 11:00, dienā s, kad bija mā koņ ains, tas vispā r nedarbojā s, bija jā iet augš ā uz galveno bā ru, lai padzertos, un tas nav fakts ka augš ē jais bija vaļ ā.
Galvenais bā rs, pirmā s dienas nebija sliktas, š eikerī gatavoja kokteiļ us, nesa pasū tī jumus pie galdiem, bet tas bija sā kuma dienā s, tad viss krasi mainī jā s. Bā rs bija atvē rts lī dz 24:00 bez maksas, lī dz 2 naktī . Kurā treš ajā dienā piebraucam pie bā ra ap 23-50 un pasū tā m alkoholu pasē dē t, prasu viskiju, tikai glā zi, atbilde ir: - viens dzē riens, viens cilvē ks! Ar pacelto toņ u palī dzī bu jautā jums tika atrisinā ts mums par labu, nā kamajā dienā bija saruna ar vadī tā ju, pē c kuras lē ja tik daudz, cik nepiecieš ams.
Turpmā k bija tikai paš apkalpoš anā s, turklā t bufete vairā kkā rt uzstā ja, lai mē s paš i ņ emam lī dzi glā zes un glā zes, ja ņ emam lī dzi uz istabu. Starp citu, tā s netika iztī rī tas no istabā m 3-4 dienas.
Tiesa, beigu beigā s ar bufetniecē m izveidojā s draudzī gas attiecī bas.
Bars rezultā ts 3.
Teritorija:
Viņ a vienkā rš i neeksistē.
2. pakā pe.
Izklaide:
Pirts bija tikai viena, pirts, kurā nedegā s gaisma. Mē s nekad neatradā m, kur viņ iem ir turku valoda.
Biljards nedarbojā s kā das 10 dienas.
Un principā tā ir visa izklaide.
14 dienas nebija animā cijas, izņ emot to, ka bē rniem ieradā s trakais klauns, kurš pulcē ja 3-5 bē rnus zā lē pie galvenā bā ra.
Ū dens Sports? Kas tas ir??????
Izklaides vē rtē jums 1.
Numurs:
Mums neticami paveicā s ar istabu, ja mums ierā dī ja istabu pirmajā vai otrajā stā vā un pat ar brī niš ķ ī gu skatu uz kaimiņ u ž ogu un pat blakus zvana centrā lais gaisa kondicionieris dienu un nakti, tad, lai pastā stī tu patiesī bu, es nezinu, ko viņ i bū tu darī juš i.
Tā kā viņ i neņ em naudu, viņ i vienkā rš i saka, ka nav skaitļ u. Viņ iem arī bija tā da viltī ba, apmesties uz pā ris dienā m Galini 3*, cilvē ki, kas atgriezā s no turienes, teica, ka neko sliktā ku nav redzē juš i. Iespē jams, tā pē c mū su viesnī ca ir 5 *.
Uzkopš ana notika katru dienu, bet biež i vien tuvā k pulksten 16:00. Bija daudz dvieļ u, bet bija problē mas ar duš as ž eleju, man bija jā izdomā , kā mē s trijatā varē tu nomazgā ties, izmantojot 20 ml ž elejas? Lai gan sā kumā dzeramnaudas tika atstā tas.
Skaitļ a rezultā ts 5.
Jū ra un pludmale:
Nokā pš ana lī dz jū rai, un tieš i tā bija nolaiš anā s, no mū su istabas aizņ ē ma kā das 10-15 minū tes, vispirms ar liftiem, tad lejā no kalna 200 metrus lejā , š ķ ē rsojiet ceļ u un finiš ē jiet 100 metrus, lū k, tā ir pludmale! Netī ras smiltis, kur vismaz sezonu nav vā kti izsmē ķ i, kur var paklupt uz lauskā m no saplī suš ā m pudelē m, salvetē m, kociņ iem utt. Skaidrs, ka tie visi ir tū risti, bet pludmale ir tava. Tā da pludmale vē l nav atrasta.
Jū ra laba, silta, smilš aina dibena, gari sekla.
Jū ra un pludmale 4-. (tikai ā rzemē s)
Saņ ē mē ja puse:
Diezgan pasī va lī dzdalī ba jebkuru jautā jumu kā rtoš anā ar viesnī cas administrā ciju.
4. klase-.

Vispā rē jais iespaids:
Viesnī ca tiek reklamē ta kā.5 *, patiesī bā ar traucē jumiem jū s varat dot 4 *. Milzī gs skaits mī nusu, kuriem nav pietiekami daudz plusu, izņ emot to, ka mī nuss ar mī nusu dod plusu. Slikti apmā cī ts personā ls, iespē jams, runa ir par to, ka vadī ba nevē las tē rē t naudu, domā jot, ka atpū tnieki visu grā bj.
Ja palasī tu par tā diem trū kumiem (un tas vē l nav viss, daudz kas ir garā m), tad 100% izvē le kristu uz citu viesnī cu.

VĒ RTĒ JUMS VIESNĪ CA 3


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в курортном местечке Агия Марина, рядом с морем: живописные окрестности делают его особенно привлекательным. Широкий выбор комфортабельных просторных номеров. В архитектуре отеля связаны между собой традиционный греческий стиль и современные удобства. Отель только для взрослых 16+!

Atrašanās vieta Местечко Агия Марина, в 8 км от города Ханья, 22 км от международного аэропорта города Ханья. Главное здание на возвышенности и здание Αnnex (в 150 м от главного здания). Курсирует мини-шаттл отеля от главного здания до здания Annex и обратно. Здание Beach Wing расположено в 200 м от главного здания. Есть лифт доставляющий гостей до уровня главной дороги, через дорогу есть мост.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м, от главного здания, в 350 м от здания Annex. Автобус на пляж бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин, Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), room service, 2 бара (снэк-бар у бассейна, главный бар), 3 ресторана — главный ресторан, 2 ресторана a la carte (итальянский и китайский) — с мая по сентябрь, крытый подогреваемый бассейн (до 15/05 и с 15/10 по 05/11) с пресной водой, открытый бассейн с пресной водой 310 м2, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб открыт с июня по сентябрь
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Водные виды спорта на пляже (платно), игровая комната: электронные игры, бильярд, ТВ-зал.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 127 номеров:

- 82 Standard rooms,

- 20 Executive rooms,

- 10 VIP Suites,

- 9 Junior suites,

- 6 Family rooms.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Agia Marina, Chania, Crete, 73100 Greece
Tālruņi: Tel: +30 28210 68148 / 60294 / 60295
Fax: +30 28210 60406
Tīmekļa vietne: Galini Sea View Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.