Viss bija augstā līmenī

Rakstīts: 13 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 24 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Augustā atpū tā mies ar jaunu vī rieti Galini Sea View Hotel. Izvē loties viesnī cu, mē s vadī jā mies pē c Hanjas pilsē tas atraš anā s vietas, sniegto pakalpojumu kvalitā tes un pludmales pieejamī bas.

Š ai viesnī cai ir sava pludmale, kas jau iekļ auta cenā , plaš i moderni aprī koti numuriņ i, un, protams, mums patika, ka viesnī ca darbojas pē c 16+ programmas. Ieradā mies tieš i 14:00, kā solī ts reģ istratū rā , reģ istrē š anā s tika veikta ā tri. Numurs, ko viņ i mums iedeva, bija lielisks, ar nepiecieš amajā m mē belē m, gaisa kondicionieri, satelī ta TV un mini bā ru. Viesu rī cī bā ir arī č ī bas, peldmē teļ i un bezmaksas tualetes piederumi. Bija arī patī kami, kad ierodoties saņ ē mā m komplimentu no viesnī cas - vī na pudeli un augļ us. Istaba tika tī rī ta katru dienu.

Kas attiecas uz pā rtiku - 5+. Ē dienu daž ā dī ba, ideā las brokastis.
Papildus tradicionā lajai Eiropas virtuvei tika prezentē ti arī grieķ u virtuves ē dieni, daž ā di deserti un augļ i. Papildus galvenajam restorā nam ir pieejams bā rs ar dzē rieniem un uzkodu bā rs. Apmeklē jā m ķ ī nieš u un itā ļ u restorā nus, iepriekš pierakstoties. Viesnī cas teritorija ir grezna, tajā ir gan ā ra baseins, gan iekš telpu baseins, spa centrs, trenaž ieru zā le. Uz turku pirti devā mies par papildus samaksu, bet bijā m apmierinā ti!
Mē s dzī vojā m ē kā uz kalna, jū ra bija lejā pā ri ceļ am. Tur nokļ ū t nebija nekā du problē mu, jo visu laiku kursē marš ruta autobuss uz pludmali. Pludmalē ir smalkas smiltis, iespē jams iepriekš rezervē t sauļ oš anā s krē slu, ir pludmales bā rs ar kokteiļ iem un citiem dzē rieniem. Personā ls ir atsaucī gs un laicī gs.
Izbraukš anas dienā mē s izgā jā m no istabas 12:00. Milzī gs pluss bija tas, ka koferus un citas lietas varē jā m atstā t noliktavas telpā un doties pē dē jo maltī ti uz tuvē jo tavernu.
Liels paldies par svē tku organizē š anu, visi bija apmierinā ti. Viss bija augstā kā lī menī . Izsakā m pateicī bu arī mū su viesnī cas gidei Allai, kura palī dzē ja mums orientē ties gan viesnī cā , gan apkā rtnē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu