Apladas Beach 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.310
№6 viesnīcas reitingā Hanija
8.8 Numurs
9.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.2 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca relaksējošām ģimenes brīvdienām. Draudzīgs personāls, labs serviss un mājīga zona rada mierīgu un relaksējošu atmosfēru. Viesnīca nepiedāvā aktīvu izklaidi. Atrodas 300 metru attālumā no Platanias, kur ir koncentrēti daudzi suvenīru veikali, kafejnīcas, bāri, krodziņi un klubi. Galvenais kontingents ir eiropieši. Sastāv no piecām 3 stāvu ēkām. Kopējā platība 18 000 kv.m. Uzcelta 2001. gadā, atjaunota 2008. gadā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav slikta, viss ir ļ oti pieklā jī gi. Tikai. . . Pludmale tur NAV Smilš aina!!!! ! Paldies visiem, kas raksta pretē jo, jū s sabojā jā t mums atvaļ inā jumu! … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, viss ir ļ oti pieklā jī gi.
Tikai. . .
Pludmale tur NAV Smilš aina!!!! !
Paldies visiem, kas raksta pretē jo, jū s sabojā jā t mums atvaļ inā jumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар zzz04
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Grieķ iju, iespaids par visu ļ oti pazī stamu un mī ļ u, tikai tī rā ks, pieklā jī gā ks, ē rtā ks, ā trā ks, garš ī gā ks; ) viesnī ca ir mī ļ a, tī ra, milzī gs balkons, kluss, jū ra ir ļ oti tuvu - kad bija vē tra, bija pat nedaudz bail. … Tomēr ▾ Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Grieķ iju, iespaids par visu ļ oti pazī stamu un mī ļ u, tikai tī rā ks, pieklā jī gā ks, ē rtā ks, ā trā ks, garš ī gā ks; ) viesnī ca ir mī ļ a, tī ra, milzī gs balkons, kluss, jū ra ir ļ oti tuvu - kad bija vē tra, bija pat nedaudz bail. Ē diens garš ī gs un bagā tī gs, netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu. Gandrī z nekas interesants - uz "civilizā ciju" ar kā jā m apmē ram 10 minū tes pa neē rtu (š auru segumu) ceļ u. Jū ra lieliska, tī ra, ļ oti dziļ a. Ieeja ir akmeņ aina. Divi baseini. Kopumā tas bija lieliski
аватар julanak
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika klusa uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Pludmale tieš ā m ir akmens, nevis smiltis, un tā pē c viss ir super-serviss, virtuve, atraš anā s vieta. Turpat blakus viesnī cas autobusa pieturai, viena pati devos uz Haniju (1. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika klusa uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Pludmale tieš ā m ir akmens, nevis smiltis, un tā pē c viss ir super-serviss, virtuve, atraš anā s vieta. Turpat blakus viesnī cas autobusa pieturai, viena pati devos uz Haniju (1.7 eiro no cilvē ka. ). Ja zini, kā sevi izklaidē t (nav garlaicī gas animā cijas), tad esi š eit.
аватар Vikusja
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tagad, atgriež oties no Apladas, varu teikt, ka visas atsauksmes par viņ u, lai arī pā rsvarā pozitī vas, tomē r pilnī bā neatbilst realitā tei! Viesnī cas saimnieki to pozicionē kā KŪ ROTA VIESNĪ CU un viss tajā ir pakā rtots š ai idejai. … Tomēr ▾ Tagad, atgriež oties no Apladas, varu teikt, ka visas atsauksmes par viņ u, lai arī pā rsvarā pozitī vas, tomē r pilnī bā neatbilst realitā tei! Viesnī cas saimnieki to pozicionē kā KŪ ROTA VIESNĪ CU un viss tajā ir pakā rtots š ai idejai. . . Tikai atpū ta! ! ! Š ī viesnī ca, ne tikai ģ imene, kā daudzi š eit raksta, - tā ir TIEŠ I relaksē još ā m brī vdienā m. Tas ir viņ u uzdevums - padarī t jū su uzturē š anos pē c iespē jas mierī gā ku un kvalitatī vā ku. Š eit nā k jaunlaulā tie, kuri vē las bū t tikai atraitne, š eit ierodas tikai divi draugi vai divas draudzenes, nā k ģ imenes ar bē rniem. . . Bet viesnī cas atmosfē ra piesaista visus un apņ em mieru un svē tlaimi. . . Apkalpoš ana 5*. Paldies visam personā lam! Viesmī ļ i restorā nā ir vienkā rš i super, - pabeidzot savu ē dienu, tu pabī di š ķ ī vi prom, ar perifē ro redzi pamani, ka Viņ š jau to paņ ems, ar nemitī gu smaidu un vā rdu Paldies? - "Paldies" par netī ro š ķ ī vi! Nekur citur š ito neesmu redzē jis! Un viss ir tā - klusi, mierī gi, bez kņ adas. . . bā rā pludmalē , vestibilā un restorā nā skan tikai klusa, mierī ga mū zika. . . nekā du asu skaņ u, nekā du kliedzienu. . . te pat bē rni to nedara. trokš ņ ot : -).
Teritorija ir pietiekama viņ u cilvē ku skaitam, vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli gan pie baseiniem, gan pludmalē , jebkurā diennakts laikā . Viss ir ideā li tī rs! Visas koplietoš anas telpas, tualetes utt. Istabas ir iztī rī tas lī dz pilnī bai, ideā li baltie dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, un tie nav jā met uz grī das! Viņ i nenē sā rokassprā dzes...personā ls kaut kā visus atceras un tā...Ē dinā š ana - tikai puspansija (bufetes tipa brokastis un bufetes vakariņ as). Ļ oti labs ē diens – viss vienmē r svaigs, nekas neizbeidzas lī dz brokastu vai vakariņ u beigā m, nemitī gi ziņ o par ē dienu. Jū s varat izvē lē ties savu maltī ti katrai gaumei. Es tikko vakariņ ā s ē du saldumus - vienmē r bija trī s veidu kū kas un ž eleja. . . Jū ra. . . Š ajā rajonā ir tī rs, bet ne pā rā k mierī gs, tā pē c gatavojieties vē trai un leciet pa viļ ņ iem. Pludmale smilš aina, ieeja jū rā skaista. . . Reiz š ajā viesnī cā sajutī si pilnī gu abstrakciju no realitā tes, dzī vosi pilnī gā nirvā nā...Noteikti tur atgriezī š os, ja, piemē ram, nā ksies ej atvaļ inā jumā viens. . . Tur neviens nelī ps, neviens nedabū s, tur cilvē ki cenš as nepamanī t un netraucē t viens otram. Istabas pirmajā stā vā ir tieš i vienā lī menī ar zemi, no balkoniem paveras skats uz pagalmu un galds ar krē sliem atrodas tieš i uz ielas, bet nebaidieties no š ā das telpas - neviens tevi neaizķ ers, nebū s trokš ņ ains. un neviens neko neņ ems! No otras puses, jums nav jā lec pa kā pnē m, kā mē s to darī jā m uz mū su treš o stā vu...lai gan principā jū s varat braukt ar liftu, ir vairā ki lifti. No visā m istabā m var redzē t vismaz gabaliņ u jū ras! Tā da ir viesnī cas celtniecī ba! Viss cilvē kiem un viņ u labai atpū tai! ! !
фасад отеля пляж у отеля басейн номер 1 этаж
аватар vitanika
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mani iepriecinā ja viesnī ca, mierī gums, klusums, lieliska neuzkrī toš a apkalpoš ana, bildes vietnē pilnī bā sakrī t ar realitā ti! … Tomēr ▾ Mani iepriecinā ja viesnī ca, mierī gums, klusums, lieliska neuzkrī toš a apkalpoš ana, bildes vietnē pilnī bā sakrī t ar realitā ti!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es tur atpū tos 2009. gadā , man viss ļ oti patika, pē c 10 dienā m es doš os uz to paš u viesnī cu))))))))) Es skaita dienas) … Tomēr ▾ Es tur atpū tos 2009. gadā , man viss ļ oti patika, pē c 10 dienā m es doš os uz to paš u viesnī cu))))))))) Es skaita dienas)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар shadda
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā atpū tā mies Krē tā viesnī cā Apladas netā lu no Hanjas. Sala pā rsteidza ar baltajā m mā jā m ziedos un zilo jū ru. Viesnī ca dzī vajā ir labā ka nekā bildē s, pirmajā dienā jū rā bija spē cī ga vē tra, bet mē s tik un tā gā jā m uz pludmali un skatī jā mies uz milzī gajiem viļ ņ iem, dzerot Krē tas vī nu. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā mies Krē tā viesnī cā Apladas netā lu no Hanjas. Sala pā rsteidza ar baltajā m mā jā m ziedos un zilo jū ru.
Viesnī ca dzī vajā ir labā ka nekā bildē s, pirmajā dienā jū rā bija spē cī ga vē tra, bet mē s tik un tā gā jā m uz pludmali un skatī jā mies uz milzī gajiem viļ ņ iem, dzerot Krē tas vī nu. Tad noī rē jā m auto un 4 dienā s nobraucā m 1200 km, iespaidu daudz! : )
Bet atgriež oties pie viesnī cas: liels pluss ir tā s atraš anā s vieta (ciema gals - liela iepirkš anā s iela). Vakarā ir vienkā rš i interesanti iziet ā rā un staigā t pa ielu, apskatot suvenī rus un tavernu interjeru (kas gatavo ļ oti garš ī gi.
Kad braucā m atpakaļ , mē s piestā jā m citā s viesnī cā s, tā pē c daž as bija ā rpus ceļ a. . . Es vienkā rš i nevaru iedomā ties, kur jū s varat doties vakarā....
Viesnī cā ir arī labi pasē dē t uz vasaras verandas pusdienlaikā (ir wi-fi) vai vakarā . Vakarā uz katra galda tiek novietots neliels lukturī tis.
Kas attiecas uz ē dienu - par brokastī m un vakariņ ā m nesū dzē jā mies, gadī jā s pat tā , ka neizmē ģ inā jā m visu, ko gribē jā m, jo ​ ​ nederē ja : ) (es runā ju par vakariņ ā m). Tiesa, man saldumi negarš oja. . . Bet dā rzeņ i un zivis ir pasaka!
Pretī viesnī cai ir autobusu pietura, ir vē rts doties uz Haniju saulrietā . 20 minū tes un jū s jau esat Hanijā , kur pā ris minū š u laikā nokā psiet lī dz Venē cijas ostai.

Vispā r ej un izbaudi atvaļ inā jumu ; )
вид на лагуну Балос с острова Грамвуса порт в Ханье вечером вид с террасы пляж отель с  остановки автобусов закат
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
muļ ķ is … Tomēr ▾ muļ ķ is
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар GalaG
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru devā mies uz š o viesnī cu medusmē nesī , sā kumā , kad mū s aizveda uz viesnī cu, bija nedaudz stulbi. Mū su kompā nija visus savus tū ristus veda uz viesnī cā m un mē s bijā m pē dē jie. Nu mē s domā jam, ka mums atnesa pankū ku, FIG zina kur : ). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies uz š o viesnī cu medusmē nesī , sā kumā , kad mū s aizveda uz viesnī cu, bija nedaudz stulbi. Mū su kompā nija visus savus tū ristus veda uz viesnī cā m un mē s bijā m pē dē jie. Nu mē s domā jam, ka mums atnesa pankū ku, FIG zina kur : ). Bet no rī ta pamostoties, apskatot apkā rtni un brokastojot, bijā m patī kami pā rsteigti, ka esam gandrī z vienī gie no Ukrainas, bija arī pā ris "Muļ a mani nenervozē ", slazdā več us un maskavieš us, nu sasodī ts, un tauta : (. Tomē r ukraiņ i ir kā rtī bā ir labā k audzinā ti. Un tā visi vā cieš i un briti, daudzi ar bē rniem, kas tikai sā k rā pot. Vispā r mums patika kontingents, tas netraucē...Viesnī ca brī niš ķ ī ga, lai arī č etras zvaigznes, es teiktu, ka 4+. Pieklā jī gs personā ls, uzkopš ana istabā s katru dienu. Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs un katru dienu var izvē lē ties kaut ko sev. Un konditorejas izstrā dā jumi vispā r nav slavē jami. Varu ilgi runā t, viesnī ca tieš ā m paredzē ta ģ imenes atpū tai, tuvumā ir brī niš ķ ī gs ciemats, mē s tur gā jā m katru vakaru un pusdienot. Tavernā s baro sā tī gi un nedā rgi , diviem 20 eiro, š is ir ar alu un milzī gā m ē diena porcijā m. Un, lai nesē dē tu stulbi viesnī cā , ī rē jā m maš ī nu un apbraukā jā m visu savu pusi, izbraucā m divas ekskursijas, nedaudz dā rgi, bet ja laivā , tad ir tā s naudas vē rts. Vispā r pā rē jais bija super, tagad man grū ti izš ķ irties par Turciju un Ē ģ ipti, tā kā Grieķ ija ir Eiropa, tieš ā m, cilvē ki, proti, vietē jie ir ļ oti draudzī gi, lī dz atvaļ inā juma beigā m mē s pat zinā jā m a. mazais grieķ is : )))
Вечерняя Ханья Ханья На экскурсии Вид на пляже


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель для спокойного семейного отдыха. Дружелюбный персонал, хороший сервис и уютная территория создают атмосферу спокойствия и релакса. Отель не предлагает активных развлечений. Расположен в 300 м от Платаньяс, где сосредоточены многочисленные сувенирные лавочки, кафе, бары, таверны и клубы. Основной контингент – европейцы. Состоит из пяти 3-этажных корпусов. Общая площадь 18 000 кв.м. Построен в 2001 году, обновлен в 2008 году.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от г. Ханья, в 160 км от аэропорта г. Ираклион, на берегу моря. Автобусная остановка в 50 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бара, 2 бассейна с пресной водой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 138 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 73014 Platanias, Chania, Crete, Greece
Tālruņi: +30 2821083620
Tīmekļa vietne: Apladas Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.