Happy Days Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.910
№8 viesnīcas reitingā Hanija
8.0 Numurs
8.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, mazajā Kavros kūrortciemā. Tika atjaunināts 2015. gadā. Sastāv no galvenās ēkas un bungalo. Mājīga zona ar tiešu izeju uz jūru, komfortabli numuri, restorāns, bāri, internets, kvalitatīvs serviss. Piemērots ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар natalija761513
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jos pē c cenas un atraš anā s vietas. Izlī gums noritē ja labi. Pludmale no viesnī cas ir diezgan tuvu, 5 minū š u gā jiena attā lumā , bija tik-tā , tā pē c nā cā s meklē t citas vietas, kur peldē ties. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos pē c cenas un atraš anā s vietas. Izlī gums noritē ja labi. Pludmale no viesnī cas ir diezgan tuvu, 5 minū š u gā jiena attā lumā , bija tik-tā , tā pē c nā cā s meklē t citas vietas, kur peldē ties. Pludmalē bija akmeņ i, viļ ņ i, visticamā k, vajadzē ja izvē lē ties citu piekrasti, š ī iespē ja nav peldē š anai, bet gan sē rfoš anai. Ap viesnī cu nebija spē cī gas infrastruktū ras, tač u tuvumā bija vairā ki veikali un pā ris kafejnī cas. Ē diens ir normā ls, ne pā rā k daudzveidī gs, bet sā tī gs un garš ī gs. Apkalpoš ana laba, draudzī ga, neuzbā zī ga. Istaba ir ļ oti vienkā rš a, vannas istaba ir ļ oti maza. Ekonomiskie numuriņ i, lai gan pati viesnī ca nav slikta, mierī gi. Viesnī ca nav liela, ir 20-25 numuriņ i. Viesnī cas teritorija ir maza, bija baseins, ap to bija sauļ oš anā s krē sli, bet mē s pie baseina neatpū tā mies. Neko tā du apkā rtnē neatceros. Viesnī cas gidu neredzē jā m, ekskursijā s nebraucā m. Noī rē jā m maš ī nu un paš i braucā m. Viesnī cu novē rtē š u ar 7 no 10, kopumā tā nav slikta, numuriņ u nebija absolū ti, un apkalpoš ana ir laba.
аватар yulya.svetlyakova.92
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar man bija iespē ja apmeklē t saulaino Rodu. Es pavadī ju 10 dienas Happy days viesnī cā jū lija beigā s. Viesnī ca kopumā uz mani atstā ja pozitī vu iespaidu! Ļ oti klusa vieta ar ģ imenisku atmosfē ru. Lai gan es ceļ oju viens, man noteikti nebija garlaicī gi))) Vakarā lielā kā daļ a viesnī cas iedzī votā ju pulcē jas vestibilā : viņ i kopā skatā s televizoru, tē rzē ja, klausā s mū ziku. … Tomēr ▾ Š ovasar man bija iespē ja apmeklē t saulaino Rodu. Es pavadī ju 10 dienas Happy days viesnī cā jū lija beigā s. Viesnī ca kopumā uz mani atstā ja pozitī vu iespaidu! Ļ oti klusa vieta ar ģ imenisku atmosfē ru.
Lai gan es ceļ oju viens, man noteikti nebija garlaicī gi))) Vakarā lielā kā daļ a viesnī cas iedzī votā ju pulcē jas vestibilā : viņ i kopā skatā s televizoru, tē rzē ja, klausā s mū ziku. Iepazinos ar ļ oti labiem cilvē kiem, sadraudzē jos, tagad sazinā mies caur internetu. Lieliski))
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem ar smaidu.
Vē l man patika ē diens! Garš ī gi, diezgan liela izvē le
Istaba ir tī ra, ē rta, bet telpas nav lielas, tieš ā m. Biež i noņ emts. Ir kur vakarā pastaigā ties, pa krogu, jauki veikaliņ i ar suvenī riem. Netā lu atrodas Telologos ciems, tieš i pastaigas š ajā ciematā atstā ja ļ oti patī kamas atmiņ as)))
Man galvenais trū kums bija pludmale. Lai gan tas nav tā lu (tikai 200 m), bet ir daudz akmeņ u. Tā pē c neaizmirstiet par ē rtiem apaviem. Biež i uzturē jā s sauļ oties pie baseina viesnī cā .
Wi-fi ir bezmaksas tikai viesnī cas vestibilā , tač u biež i bija problē mas ar komunikā ciju.
Kopumā atvaļ inā jums bija ļ oti labs!
Laimī gs un atpū ties atgriezies mā jā s)))
аватар troshy.vick
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draugu nolē mā m doties atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Izvē le nosē dā s uz salas daļ u, proti, apm. Rodas. Mū s uzreiz sagaidī ja lidostā , iezī mē ja un aizveda uz autobusu. No visā m viesnī cā m mū sē jā bija pati pirmā , tikai 10 minū š u brauciena attā lumā no lidostas. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu nolē mā m doties atvaļ inā jumā Grieķ ijā . Izvē le nosē dā s uz salas daļ u, proti, apm. Rodas. Mū s uzreiz sagaidī ja lidostā , iezī mē ja un aizveda uz autobusu. No visā m viesnī cā m mū sē jā bija pati pirmā , tikai 10 minū š u brauciena attā lumā no lidostas. Mū s sē dinā ja gandrī z uzreiz, pat bija laiks brokastī m. Viesnī ca ir lieliska! Jauks un jauns dizains, mā jī gi un diezgan plaš i numuriņ i. Baseins ir liels, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija bez maksas. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, godī gi sakot, mē s gaidī jā m sliktā ko. Teritorija ir zaļ a, tomē r, kad nebija vē ja, daž kā rt vakarā mani mocī ja odi. . .
Un kas bija neē rtā ks - lidostas tuvums. Var dzirdē t, kā lidmaš ī nas paceļ as, bet otrajā dienā viņ i pieraduš i un nemaz nepievē rsa uzmanī bu.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet jū ras krā sa ir lieliska: debeszils.
Lai nesē dē tu viesnī cā , devā mies ekskursijā s: Rodā , Egejas Grand Tour, Symi. Simi pā rsteidza visvairā k! Pati pilsē ta ir ļ oti skaista, un lielisks lī cis, kurā viņ i peldē jā s. Tik kristā ldzidru ū deni mē s nekur neesam redzē juš i.
Nedē ļ a paskrē ja nemanot, bet š ogad domā jam atgriezties septembrī !
аватар svetochka.govor
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta kopā ar draugu 2 nedē ļ as saulainā Rodas salā Theologos rajonā Happy Days 3 * viesnī cā . Neliela, mā jī ga viesnī ca ar ē rtu vestibilu, zaļ o zonu, baseinu gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Kopumā ir diezgan daudz ģ imeņ u ar bē rniem, bē rniem ir neliels ē rts rotaļ u laukums, kā arī pamanī jā m volejbola laukumu. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar draugu 2 nedē ļ as saulainā Rodas salā Theologos rajonā Happy Days 3 * viesnī cā . Neliela, mā jī ga viesnī ca ar ē rtu vestibilu, zaļ o zonu, baseinu gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Kopumā ir diezgan daudz ģ imeņ u ar bē rniem, bē rniem ir neliels ē rts rotaļ u laukums, kā arī pamanī jā m volejbola laukumu.
3 * viesnī cai mums bija brī niš ķ ī gs numurs treš ajā stā vā ar skatu uz zaļ o zonu un Egejas jū ru, kas mums patika. Par tī rī š anu sū dzī bu nav, vienmē r tī rī ja tī ri, dvieļ us mainī ja katru dienu, veļ u mainī ja 2x nedē ļ ā .
Animā cija ir neuzkrī toš a, var teikt, ka tā nav, bet mums nebija garlaicī gi. Ī paš i mums patika ū dens aerobika un zumbas dejas ap baseinu pirmdienā s, treš dienā s un piektdienā s. Viņ us pavadī ja jauka meitene Terē za. Vienreiz tikā m uz karaoke vakaru, 1 reizi uz izrā di treš dienas vakarā , mums bija ļ oti jautri!
Ē diens bija garš ī gs, daudzveidī gs, bija vairā ku veidu gaļ as un zivju ē dieni, dā rzeņ i, saldumi un augļ i.
Un pats galvenais, neaizmirstiet par viesnī cas personā lu, kas ir diezgan draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā brī dī .
Un, protams, pati jū ra. Tas bija lielisks, silts un ar viegliem viļ ņ iem. No viesnī cas lī dz jū rai tikai daž u minū š u gā jiens pa parastu asfaltē tu ceļ u.
Tā s bija 2 nedē ļ as pozitī vu, spilgtu emociju un labas atpū tas! !
аватар Vika_nika
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies cenu, atpū tā mies 2 pieauguš ie un bē rns 3 gadi. 15 dienas 14 naktis - teicami. Otrajā stā vā istabas bija sliktas, vecas flī zes, mē beles, drausmī ga duš a (mazgā ta vardes pozā ), ū dens knapi tecē ja. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies cenu, atpū tā mies 2 pieauguš ie un bē rns 3 gadi. 15 dienas 14 naktis - teicami. Otrajā stā vā istabas bija sliktas, vecas flī zes, mē beles, drausmī ga duš a (mazgā ta vardes pozā ), ū dens knapi tecē ja. Lielisks restorā ns, ļ oti garš ī gs, ļ oti laipns personā ls, tuvu jū rai 1 minū te. Lieliska pludmale, smiltis – bē rnu paradī ze. Blakus bā ram - uzkodas, dzē rieni - dzer, ē d, negribas. Lejiet ar prieku, nenovē rsieties. Mī nus-ļ oti maza viesnī cas teritorija-mini celiņ i gar viesnī cu un atpakaļ . Ā rpus viesnī cas neliela promenā de, soliņ i. Ar vilcienu devā mies uz Kurnas ezeru, braucā m ar katamarā nu un redzē jā m bruņ urupuč us. Ieteicams. Bijā m uz Haniju un Retimno (nogurdinoš i ar bē rnu), viesnī ca man patika, bet vajag paņ emt dā rgā ku istabiņ u 1. stā vā (varbū t tas bija ģ imenes numurs? ), tad viss bū tu kā rtī bā . Iespaidi no pā rē jiem ir tikai pozitī vi.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika atpū ta viesnī cā , izņ emot to, ka mē s nebijā m uzreiz iekā rtojuš ies, kā izrā dī jā s, reģ istrē ties citā s viesnī cā s pirmajā s 2-3 dienā s ir ļ oti praktizē ta, es gribu atpū sties, nevis sē dē t č emodā ni. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū ta viesnī cā , izņ emot to, ka mē s nebijā m uzreiz iekā rtojuš ies, kā izrā dī jā s, reģ istrē ties citā s viesnī cā s pirmajā s 2-3 dienā s ir ļ oti praktizē ta, es gribu atpū sties, nevis sē dē t č emodā ni. Mums paveicā s, nā kamajā dienā.12:00 pā rcē lā mies uz savu viesnī cu. Dzī vojā m bungalo ar 2 ieejā m. tas ir, uz diviem celiņ iem, no kuriem faktiski sastā v viesnī ca, tas nemaz nav plats. Katrā numurā ir lapene ar galdu un krē sliem. Respektī vi, sanā ca tā , ka visu laiku bijā m it kā nevis istabā , bet dā rzā , kas man ļ oti patika, citā di, ja tā ir tikai istaba, tu atnā ksi pie tā s un tu Bū š u istabā , un š eit paradī zes gabals ir pilns ar visā diem ziediem, palmā m, kā botā niskajā dā rzā . Durvī m priekš ā skrē ja mazas skudriņ as, bet istabā tā s nebija, tikai odi traucē ja gulē t. Laiks visu laiku bija lielisks, neliels vē jiņ š . Mums teica, ka mums ir paveicies. lī dz. jū nija beigā s parasti ir 40gr. Jū ra ir ļ oti silta. Pludmale smilš aina, jū ra visu laiku skaidra, pat ja ir viļ ņ i, lī dz jū rai bija 100 soļ i, solā riji maksā -5 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu dienā , bā rs tieš i blakus pludmalei, kur pa dienu daž ā di dzē rieni, kafija, tē ja un sviestmaizes un smalkmaizī tes, strā dā lī dz 22.00, tad par maksu, ē damzā lē nav rindu, vienmē r skan viegla, klusa mū zika, strā dā fani, ir vī na dā rzs. ē damistaba ā rā , bet nez kā pē c biež i smarž oja pē c tualetes, viss personā ls ļ oti draudzī gs, regulā ri tiek mainī ta veļ a. Es vienkā rš i gribē ju š ā dus svē tkus, mierī gus, bez satraukuma. Un jū ra ir blakus. Ē diens labs, bet vienmuļ š , zivs nekad nebija. Katru dienu arbū zs vai melone. Viņ i nepalika izsalkuš i, tas ir skaidrs. Cilvē kiem ar aktī vu atpū tu, iespē jams, ne pā rā k daudz, nav ū dens parka, animā cijas, diskotē kas, bet tas viss ir kaimiņ u viesnī cā s, kur viņ i tiek aicinā ti. Bē rniem, manuprā t, ļ oti pat, jo. laba jū ra un smiltis. Lī dz ezeram devā mies ar vilcienu, 15 min. ļ oti skaists. Daudzas interesantas ekskursijas, iesaku. Kopumā iespaids izcils, par visā m 4 zvaigznē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tulup
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas 3 cilvē ku ģ imenē . Mums ļ oti patika. Istaba bija tī ra, ē rta. Regulā ri mainī ta veļ a. Istabas uzkopš ana bija perfekta. Visi viesnī cas darbinieki bija draudzī gi. Ē diens bija izcils. Tik daž ā di ē dieni visiem 4 *. … Tomēr ▾ Atpū tas 3 cilvē ku ģ imenē . Mums ļ oti patika. Istaba bija tī ra, ē rta. Regulā ri mainī ta veļ a. Istabas uzkopš ana bija perfekta. Visi viesnī cas darbinieki bija draudzī gi. Ē diens bija izcils. Tik daž ā di ē dieni visiem 4 *. Daudz zaļ umu: puķ es, palmas, daž ā di kaktusi. Paradī zes stū rī tis. Oktobrī atkal dosimies tikai uz Happy Days.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas 3 cilvē ku ģ imenē . Mums ļ oti patika. Istaba bija tī ra, ē rta. Regulā ri mainī ta veļ a. Istabas uzkopš ana bija perfekta. Visi viesnī cas darbinieki bija draudzī gi. Ē diens bija izcils. Tik daž ā di ē dieni visiem 4 *. … Tomēr ▾ Atpū tas 3 cilvē ku ģ imenē . Mums ļ oti patika. Istaba bija tī ra, ē rta. Regulā ri mainī ta veļ a. Istabas uzkopš ana bija perfekta. Visi viesnī cas darbinieki bija draudzī gi. Ē diens bija izcils. Tik daž ā di ē dieni visiem 4 *. Daudz zaļ umu: puķ es, palmas, daž ā di kaktusi. Paradī zes stū rī tis. Oktobrī atkal dosimies tikai uz Happy Days.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Braucā m atpū sties ar mazu bē rnu (2.5 gadi). Tū rē . uzņ ē mums tika informē ts, ka tas ir lē ts un labs Eiropas lī meņ a risinā jums. Tie ir meli. . . Izrā dī jā s pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i: netī ri trauki, skā bi dā rzeņ i, augļ u trū kums, vienmuļ a pā rtika. … Tomēr ▾ Braucā m atpū sties ar mazu bē rnu (2.5 gadi). Tū rē . uzņ ē mums tika informē ts, ka tas ir lē ts un labs Eiropas lī meņ a risinā jums. Tie ir meli. . . Izrā dī jā s pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i: netī ri trauki, skā bi dā rzeņ i, augļ u trū kums, vienmuļ a pā rtika. Ģ imene gulē ja ar saindē š anos. Ū dens no dzesē tā ja, uz kuru jā stā v rindā! ! ! Visas mē beles istabā ir no akmens. Pludmale cigareš u izsmē kos. Jū ra vairā k vai mazā k tī ra. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti vā ji zina angļ u valodu, brī vi runā franč u valodā . Kā vē lā k mums stā stī ja, ka Tunisijā krievi joprojā m "nav pazī stami tū risti". Mē s atgriezā mies neapmierinā ti un neapmierinā ti.
Es neiesaku. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s bijā m viesnī cā no 2008. gada 21. lī dz 28. augustam. Mē s esam divu pieauguš o ģ imene ar astoņ us gadus vecu bē rnu. Trī s zvaigznes sā kotnē ji nepretendē uz augstu lī meni, tā pē c visi vē rtē jumi ir no kategorijas: man patika, man nepatika. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā no 2008. gada 21. lī dz 28. augustam. Mē s esam divu pieauguš o ģ imene ar astoņ us gadus vecu bē rnu. Trī s zvaigznes sā kotnē ji nepretendē uz augstu lī meni, tā pē c visi vē rtē jumi ir no kategorijas: man patika, man nepatika. Man patika viesnī cas atraš anā s vieta, jo tā atrodas piekrastes pirmajā lī nijā . Teritorija š ai kategorijai, manuprā t, ir diezgan laba. Gar taciņ u pretī ē kā m aug daž ā du augu dā rzs, kurā redzami nogatavojuš ies granā tā boli, mandarī ni, vī nogas, citroni, banā ni. Dā rzs ir neliels, bet padara teritoriju mā jī gu. Pati viesnī ca sastā v no č etrā m divstā vu ē kā m ar atseviš ķ u ieeju katrā numurā , kas izvietotas vienā rindā . Otrā stā va telpas ir vizuā li mazā kas nekā pirmā stā va telpas. Pirms numura pirmajā - neliela terase, otrajā - balkons. Telpu aprī kojums ir diezgan vecs. Kaut kas nedarbojas.
Man nekad nav izdevies pā rslē gt duš as maisī tā ja plū smu no duš as uz jaucē jkrā nu. Daļ a elektroinstalā cijas ir vaļ ā , vietā m karā jas vadi. Tač u viss nepiecieš amais bija pieejams: individuā lais kondicionieris, duš a, tualete, seifs un pat ledusskapis, tač u tas viss bija nobruž ā tā stā voklī . TV nav, bet ne jau tā pē c ejam skatī ties raidī jumus. Mū su uzturē š anā s laikā bija daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Istaba tika periodiski tī rī ta un dvieļ i mainī ti, apmē ram divas reizes trī s dienā s. Reiz notika gultas veļ as maiņ a. Reģ istratū rā ir viena krieviski runā još a sieviete maiņ ā ar vienu, kas nerunā krieviski, bet ar kuru var sazinā ties angliski. Diezgan draudzī gs personā ls. Tieš i viesnī cā rezervē ja automaš ī nu uz visu uzturē š anā s laiku. Karstais ū dens viesnī cā pē c grafika - pā ris stundas no rī ta lī dz pē cpusdienai un vakaram. Par izklaidi neko nevaru teikt, jo viesnī ca tikai nakš ņ oja un uzkodas.
Manuprā t, virtuve ir slikta. Izsalcis nepaliku, jo ar maizi vē deru var piepildī t : ), bet mū su bē rns tur slikti ē da, un nebija no kā izvē lē ties. Kavros ciemats, kurā atrodas viesnī ca, ir mazs. No izklaidē m tika pamanī tas daž ā das kafejnī cas, restorā ni, veikali, rotaļ u laukums, kur ņ emt lī dzi bē rnus un doties savā s darī š anā s. Tas viss ir koncentrē ts paralē li š osejai (skaļ i) apmē ram divus kilometrus. Tuvumā atrodas saldū dens ezers Kourna, kur atrodas pludmale, restorā ni un ū dens katamarā nu noma utt. Turp kursē vilciens. Tuvā kā vairā k vai mazā k lielā Retimnas pilsē ta atrodas 20 kilometru attā lumā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на берегу моря в небольшом курортном поселке Каврос. Был обновлен в 2015 году. Состоит из основного здания и бунгало. Уютная территория с прямым выходом к морю, комфортабельные номера, ресторан, бары, интернет, качественное обслуживание. Подходит для семейного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta ВСеверное побережье острова, центр пос. Каврос, в 3 км от курортного городка Георгиуполис, в 42 км от аэропорта Ханья, в 38 км от г. Ханья, в 98 км от г. Ираклион, в 18 км от г. Ретимно, в 4 км от курортной зоны озера Курнас.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, tv-room, 1 главный ресторан с террасой, 2 бара (бар в главном ресторане, снэк-бар у бассейна), открытый бассейн с пресной водой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
Bērniem Детская секция в бассейне. Аквапарк в соседнем отеле, бесплатно (курсирует автобус — платно).
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Водные виды спорта (платно), дартс, на пляже есть массажная станция и fish spa. В соседнем отеле-партнере Georgioupolis Resort — в 700 м, для гостей доступны водные горки для взрослых и детей, а также спа-салон, который предлагает различные процедуры по уходу за лицом и телом, маникюр, педикюр, массаж, сауну, джакузи, хамам,. До него курсирует палатный автобус с 10 до 18.
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 82 номера: Singles, Doubles Superior (~20-27 кв.м), Doubles Promo (~20 кв.м). Double Promo Расположены в центральном здании или в первом блоке бунгало.

Istabās

Кондиционер, телефон, сейф (платно), спутниковое ТВ, музыкальные каналы, Wi-Fi (бесплатно), ванна/душ, фен, меблированный балкон/терраса. Ежедневная уборка номеров и смена полотенец, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
Adrese Georgioupolis, Chania, Greece
Tālruņi: Tel: +30 28250 61201
Tīmekļa vietne: Happy Days Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.