Lieliska viesnīca un ļoti laipni saimnieki.

Rakstīts: 29 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 24 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Jauka un ļ oti mā jī ga neliela ģ imenes viesnī ca, kas atrodas vecpilsē tas centrā un pastaigas attā lumā no visiem galvenajiem apskates objektiem. Daž u soļ u attā lumā no viesnī cas atrodas metro stacija un pā rtikas preč u ķ ē des "Spar"
Brī niš ķ ī gie viesnī cas ī paš nieki Tamā ra un Georgijs mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja lidostā un sagā dā ja š ikas vakariņ as ar gardā kajiem nacionā lajiem ē dieniem un izcilu mā jas vī nu.
Istaba ļ oti mā jī ga, č ī bas, dvieļ i, gulta ar daudz spilveniem un ļ oti ē rta. Laba un diezgan laba vieta naktsskapī š iem un rozetē m sī krī ku uzlā dē š anai. Stabils un ā trs WI-FI TV ar mū ziku un krievu valodas kanā lu. Gaisa kondicionē tā js istabā darbojas labi un ir kluss. Vannas istaba ar labu apgaismojumu, tualete ar higiē nisku duš u. Labs ū dens spiediens duš ā un normā la tā s temperatū ras regulē š ana. Lielisks dā rzs vakara sapulcē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар