Mimino Hotel 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 900 metru attālumā no Brīvības laukuma Tbilisi, Avlabari rajonā. Rustaveli teātris atrodas 1,3 km attālumā, savukārt Gruzijas operas un baleta teātris atrodas 1,5 km attālumā. No viesnīcas paveras skats uz dārzu. Lieliska izvēle relaksējošām brīvdienām un Tbilisi iepazīšanai.Vairāk →
аватар daniel1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka un ļ oti mā jī ga neliela ģ imenes viesnī ca, kas atrodas vecpilsē tas centrā un pastaigas attā lumā no visiem galvenajiem apskates objektiem. Daž u soļ u attā lumā no viesnī cas atrodas metro stacija un pā rtikas preč u ķ ē des "Spar" Brī niš ķ ī gie viesnī cas ī paš nieki Tamā ra un Georgijs mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja lidostā un sagā dā ja š ikas vakariņ as ar gardā kajiem nacionā lajiem ē dieniem un izcilu mā jas vī nu. … Tomēr ▾ Jauka un ļ oti mā jī ga neliela ģ imenes viesnī ca, kas atrodas vecpilsē tas centrā un pastaigas attā lumā no visiem galvenajiem apskates objektiem. Daž u soļ u attā lumā no viesnī cas atrodas metro stacija un pā rtikas preč u ķ ē des "Spar"
Brī niš ķ ī gie viesnī cas ī paš nieki Tamā ra un Georgijs mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja lidostā un sagā dā ja š ikas vakariņ as ar gardā kajiem nacionā lajiem ē dieniem un izcilu mā jas vī nu.
Istaba ļ oti mā jī ga, č ī bas, dvieļ i, gulta ar daudz spilveniem un ļ oti ē rta. Laba un diezgan laba vieta naktsskapī š iem un rozetē m sī krī ku uzlā dē š anai. Stabils un ā trs WI-FI TV ar mū ziku un krievu valodas kanā lu. Gaisa kondicionē tā js istabā darbojas labi un ir kluss. Vannas istaba ar labu apgaismojumu, tualete ar higiē nisku duš u. Labs ū dens spiediens duš ā un normā la tā s temperatū ras regulē š ana. Lielisks dā rzs vakara sapulcē m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Tsminda Sameba
Novērtējums 9.7
Gruzija, Tbilisi
Arhitektūra, Reliģija
Trošu ceļš Tbilisi
Novērtējums 9.3
Gruzija, Tbilisi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Mtatsminda kalns
Novērtējums 10.0
Gruzija, Tbilisi
Daba

Отель расположен в 900 метрах от площади Свободы в Тбилиси, в районе Авлабари. В 1,3 км находится театр Руставели, в 1,5 км – грузинский театр оперы и балета. Из окон отеля открывается вид на сад. Прекрасный выбор для спокойного отдыха и изучения Тбилиси.

Atrašanās vieta 13 км от международного аэропорта Тбилиси.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Всего 5 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, кабельное телевидение, кухня, холодильник, микроволновая печь, посудомоечная машина, тостер, плита, духовка, кухонные принадлежности, телефон, фен.

Adrese Gelati Street 3, Авлабари, 0103 Тбилиси, Грузия
Tālruņi: +995 599 50 91 05
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.