Laguna Bali Resort & Spa 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.710
№7 viesnīcas reitingā Nusa Dua
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Dizaina viesnīca The Laguna Resort & Spa atrodas vienā no gleznainākajām vietām Bali salā - Nusa Dua kūrorta zonā. Viesnīca ir daļa no Luxury Collection, kas apvieno pasaules labākās viesnīcas un kūrortus. Pieder viesnīcu ķēdei The Luxury Collection by Starwood. Kūrorts ir veidots ap septiņu skaisti koptu lagūnu un baseinu kompleksu. 2006. gada vasarā viesnīcā tika veikts pilnīgs telpu, bāru un restorānu remonts.Vairāk →
аватар zhandosik23
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbraucu uz medusmē neš a ceļ ojumu, viss bija ļ oti patī kami, pilnī ga relaksā cija. Lielisks ē diens, apkalpoš ana, numuriņ i. Iesakā m visiem … Tomēr ▾ Atbraucu uz medusmē neš a ceļ ojumu, viss bija ļ oti patī kami, pilnī ga relaksā cija. Lielisks ē diens, apkalpoš ana, numuriņ i. Iesakā m visiem
аватар TuristOooo
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca ģ imenes brī vdienā m. Viena lieta, tač u jums ir jā bū t ļ oti uzmanī giem attiecī bā uz ekskursijā m. Bali kolekcija netā lu ir daudz restorā nu un ļ oti lē ti salī dzinā jumā ar viesnī cas restorā niem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenes brī vdienā m. Viena lieta, tač u jums ir jā bū t ļ oti uzmanī giem attiecī bā uz ekskursijā m. Bali kolekcija netā lu ir daudz restorā nu un ļ oti lē ti salī dzinā jumā ar viesnī cas restorā niem. Pakalpojumi, piemē ram, izpletņ i un laivas, ir vā ji salī dzinā jumā ar Turciju un AAE. Bet teritorija pati par sevi aizies
аватар olga9326
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Devā mies medusmē neš a ceļ ojumā uz Bali caur tū risma aģ entū ru The Westin Resort 5 * hotel. Kad rezervē jā m ekskursiju, mani mulsinā ja ļ oti zemā viesnī cas cena, un baidī jos, ka viņ š mani pievils, bet nē , viesnī ca izrā dī jā s pā rsteidzoš a. … Tomēr ▾ Devā mies medusmē neš a ceļ ojumā uz Bali caur tū risma aģ entū ru The Westin Resort 5 * hotel. Kad rezervē jā m ekskursiju, mani mulsinā ja ļ oti zemā viesnī cas cena, un baidī jos, ka viņ š mani pievils, bet nē , viesnī ca izrā dī jā s pā rsteidzoš a. . . ļ oti ē rti, tī ri, plaš i numuriņ i. . lielisks dā rzs ar dī ķ i, un tajā mudž "trakā s" zivis, pie kurā m ik pa brī dim piestā j tū risti, lai pabarotu ar maizi, ļ oti zaļ a zona, un es to nesauktu par mazu, viss atbilst viesnī cai. Tik liels paldies uzņ ē muma vadī tā jam Vadimam. Pie baseina nav tik daudz cilvē ku, un atspē koš u runas, ka jā ceļ as 7 no rī ta, lai pludmalē varē tu izgulē ties, brī vu sauļ oš anā s krē slu var atrast jebkurā laikā . Tū risma firmas gida pakalpojumus neizmantojā m, jo ​ ​ laicī gi izdevā s satikt sievieti, kura iedeva vietē jā krieviski runā još ā gida kontaktus, lai gan krieviski nerunā ja perfekti, stā stī ja daudz ko interesantu, viņ š bija ļ oti dzī vespriecī gs, brī niš ķ ī gs vī rietis un brauc ekskursijā s divas reizes lē tā k un tajā paš ā laikā pasniegs daž ā das dā vanas un pastā stī s sī kā k, kur doties, kur ir labas un saprā tī gas cenas. Vispā r Bali ir ļ oti skaista eksotiska vieta, tur ir ļ oti draudzī gi cilvē ki! ir daudz izklaides, pietiek visiem, gan jaunieš iem, gan pieauguš ajiem. Ar prieku tur atgriezī š os un visiem iesaku tur aizlidot. . . tas ir neaizmirstami! ! ! Ekskursija izvē lē ta pē c kompā nijas "Pasaule bez robež ā m" katalogiem
Отдых на бали Отдых на бали
аватар randugayot
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Devā mies medusmē neš a ceļ ojumā uz Bali caur tū risma aģ entū ru The Laguna Resort 5 * hotel. Kad rezervē jā m ekskursiju, mani mulsinā ja ļ oti zemā viesnī cas cena, un baidī jos, ka viņ š mani pievils, bet nē , viesnī ca izrā dī jā s pā rsteidzoš a. … Tomēr ▾ Devā mies medusmē neš a ceļ ojumā uz Bali caur tū risma aģ entū ru The Laguna Resort 5 * hotel. Kad rezervē jā m ekskursiju, mani mulsinā ja ļ oti zemā viesnī cas cena, un baidī jos, ka viņ š mani pievils, bet nē , viesnī ca izrā dī jā s pā rsteidzoš a...ļ oti ē rti, tī ri, plaš i numuriņ i. . lielisks dā rzs ar dī ķ i, un tajā mudž "trakā s" zivis, pie kurā m ik pa brī dim piestā j tū risti, lai pabarotu ar maizi, ļ oti zaļ a zona, un es to nesauktu par mazu, viss atbilst viesnī cai.

Pie baseina nav tik daudz cilvē ku, un atspē koš u runas, ka jā ceļ as 7 no rī ta, lai pludmalē varē tu izgulē ties, brī vu sauļ oš anā s krē slu var atrast jebkurā laikā . Pasaules bez robež ā m gida pakalpojumus neizmantojā m, jo
mums izdevā s laicī gi satikt sievieti, kura iedeva vietē jā krieviski runā još ā gida kontaktus, lai gan viņ š nerunā ja perfekti krieviski, stā stī ja daudz interesanta, bija ļ oti dzī vespriecī gs, brī niš ķ ī gs vī rietis un paņ em divreiz vairā k. ekskursijas un tajā paš ā laikā dā vina daž ā das dā vanas un pastā sta sī kā k, kur doties, kur ir labas un saprā tī gas cenas.

Vispā r Bali ir ļ oti skaista eksotiska vieta, tur ir ļ oti draudzī gi cilvē ki! ir daudz izklaides, pietiek visiem, gan jaunieš iem, gan pieauguš ajiem. Ar prieku tur atgriezī š os un visiem iesaku tur aizlidot... tas ir neaizmirstami! ! !
аватар papuas
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tū rista apskats par atpū tu salā . Bali. Kū rorts: apmē ram. Bali, Indonē zija. Periods: 18.01. 2010 - 29.01. 2010. gads Viesnī ca: Laguna, Nusa Dua, 5* Lidojums. Kijeva-Dubaija-Singapū ra-Denpasā ra. Atpakaļ : Denpasā ra-Singapū ra-Amsterdama-Kijeva. … Tomēr ▾ Tū rista apskats par atpū tu salā . Bali.

Kū rorts: apmē ram. Bali, Indonē zija.
Periods: 18.01. 2010 - 29.01. 2010. gads
Viesnī ca: Laguna, Nusa Dua, 5*

Lidojums.
Kijeva-Dubaija-Singapū ra-Denpasā ra. Atpakaļ : Denpasā ra-Singapū ra-Amsterdama-Kijeva. Lidojumu izvē lē jā mies pē c finansiā lajā m iespē jā m un ē rtī bā m (ī si savienojumi un minimā ls pā rsē š anā s). Piemē rotā datumā tieš ā m bija tikai divas iespē jas: Singapore Airlines (mē s izvē lē jā mies) un Arab Airlines caur Abū Dabī . Abi varianti bija saistī ti ar pā rsē š anos Singapū rā . Otrais bija par 500 USD lē tā ks. e uz cilvē ku, bet bija paredzē ts gaidī t Abū Dabī vairā k kā.6 stundas. Tā kā pā rē jam budž ets pieļ ā va abus variantus, tad nolē mā m netē rē t laiku slaukot bikses Abū Dabī.
Ceļ ā nepatikš anas nebija, visi lidojumi notika bez kavē š anā s, izņ emot Amsterdama-Kijeva atpakaļ ceļ ā , bet tas mū su ceļ ojumu nekā di neietekmē ja. Savienojumi tika izvē lē ti tā , lai gaidī š anas laiks lidostā nepā rsniegtu 2 stundas.
Kā izrā dī jā s, ar š o laiku pietiek, tikai izkā pš anai no lidmaš ī nas, reģ istrā cijai lidojumam (vajadzē ja iziet check-in Dubaijā un Amsterdamā ) un pā rvietoties pa paš u lidostu. Ja kā dam iepirkš anā s beznodokļ u rež ī mā ir vitā li nepiecieš ama, tad plā nojiet savienojumus vismaz uz 3 stundā m.
Lai izietu cauri vietē jā m muitā m Denpasarā , jā aizpilda reģ istrā cijas karte (tā tiks izsniegta lidmaš ī nā ). Daļ a š ī s kartes ar muitas zī mi paliek pie jums. Š ī daļ a ir jā saglabā un tiks savā kta izbraukš anas brī dī.
Ī paš u vietē jo š veicaru degsmi nemanī ju. Bija vairā ki puslī dzī gi mē ģ inā jumi piedā vā t savus pakalpojumus, bet ne vairā k. Pie izejas no lidostas mū s sagaidī ja saimnieks š oferis un pē c 20 minū tē m nogā dā ja viesnī cā . Tā pat nemainī t naudu lidostā ! To var izdarī t pa ceļ am uz viesnī cu, vietē jā s "maiņ ā s" likme ir augstā ka. Arī viesnī cas cenas ir sliktas.

Viesnī ca.
Visa informā cija viesnī cas mā jaslapā ir patiesa. Viesnī ca ir ļ oti skaista, zaļ a un ē rta. Viesnī ca piedā vā tikai B&B izmitinā š anu. Tū ristiem bez maziem bē rniem tas ir daudz ē rtā k. Dienas laikā viesnī cā uzturas ļ oti maz cilvē ku (ekskursijas, sē rfoš ana, golfs utt. ). Viesnī cā vispā r nav animā cijas, un arī citā s viesnī cā s. Visas izklaides ir ā rpus viesnī cā m. Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz lagū nu. Pē c pastaigas pa viesnī cu nolē mā m pā rvā kties uz istabu ar personisku pieeju baseinam (access room). Š ā ds prieks papildus maksā ja 40 USD. e / dienā , bet tas bija ļ oti ē rti: vakarā atgriezos viesnī cā un peldē ties baseinā jebkurā diennakts laikā , neskrienot peldkostī mā pa grī dā m un gaiteņ iem.
Uz vietas ir vairā ki restorā ni, bet mē s tos neapmeklē jā m.
Vairā kas reizes pludmales bā rā pasū tī jā m saldē jumu un kaut ko ē damu, tač u cenas izrā dī jā s vismaz 3 reizes augstā kas nekā restorā nos ā rpus viesnī cas, kas paredzē ti tikai tū ristiem.
Reģ istrē joties viesnī cā iedeva kuponu bezmaksas ieejai spa viesnī cā divā m personā m un vakariņ ā m bez dzē rieniem. SPA apmeklē jā m jau pirmajā vakarā un pē c garā lidojuma masā ž a izrā dī jā s ļ oti noderī ga, bet vauč eru nolē mā m izmantot vakariņ ā m pē c atgrieš anā s no kā rtē jā ceļ ojuma pa salu (bijā m noguruš i un slinki, lai dotos uz restorā nu ā rpus viesnī cas). Restorā nā mums atnesa ē dienkarti, tad sapratuš i, ka mums ir talons, atņ ē ma ē dienkarti un atnesa vē l kaut ko. Š ī pat nav ē dienkarte, bet kartī te, kurā rakstī ts, ka varam ē st "viesnī cas uzrā dī tajā s vakariņ ā s diviem", tas bija kaut kas lī dzī gs "pirmais ir buljons, otrais ir cepti kartupeļ i un kompots". Piecē lā mies un aizgā jā m, no “pirmā , otrā un kompota” neko negribē jā m ē st.
Secinā jums: ja neproti taisī t dā vanas, tad labā k tā s netaisī t vispā r.
Ar SPA viss bija kā rtī bā , bet š is bija mū su pirmais un pē dē jais SPA apmeklē jums viesnī cā , jo viena masā ž a tur maksā ja 59 USD. e. , savukā rt vietē jie spa Bali Collection piedā vā tā du paš u masā ž u par 28-30 c. u. e . . Rezultā tā vienojā mies ar meiteni no vietē jā spa ar labu reputā ciju, ka viņ a katru vakaru nā ks uz mū su viesnī cu un veiks mums masā ž u mū su istabā - kopā.30 c. u. e. diviem. Balieš u masā ž a (tā viņ i mums darī ja) ir vispā rē ja masā ž a (pati masā ž as tehnika atš ķ iras) ar pē du un galvas masā ž u. Sā ciet ar kā jā m un beidziet ar galvu. Pē dē jā procedū ra ir tik relaksē još a, ka katru otro reizi aizmigu. Masieres vā rds ir Sadvati. Runā angļ u valodā +6281338613677. Ieteikt.
Viesnī cā ir peldbaseins ar diviem ū denskritumiem un smilš u pludmale (ir izveidota mā kslī ga smilš u pludmale). Maziem bē rniem tā ir tikai pasaka.
Papildus ir pieejams bē rnu baseins lī dz 30 cm dziļ umā (mazā kajiem). Tas viss ir ļ oti dabiski ierakstī ts viesnī cas ainavā un parkā.
Okeā na pludmale ir tī ra ar baltā m ļ oti rupjā m smiltī m. Sē rfoš anas zonā smiltis ir kaut kas lī dzī gs prosai. Tā dā s smiltī s noslī kst par 20-25cm. Paisuma laikā lagū nā dziļ ums nepā rsniedz 150-160cm. Paisuma laikā ū dens paceļ as par 150-200cm. nav obligā ti. Rezultā tā viesnī cā nebija sē rfotā ju. Bet peldē ties tik un tā ir ļ oti patī kami, ū dens tī rs un silts, ū denī nav “slikto” un neripo krastā . Par maksu (25 USD dienā vai 15 USD par pusi dienas) varat iznomā t paviljonu-dī vā nu (sauktu par bali). Tā dā "bali" vienmē r esi ē nā (ir salmu jumts), tu guli uz mī ksta matrač a, tev pasniegs š ķ ī vi ar augļ iem un ū deni.

Uzturs
Brokastis pilnī bā atbilda mū su cerī bā m: vienmē r bija klā t jū ras veltes, svaigas apelsī nu un ananā su sulas, pē c Jū su lū guma blenderī pagatavos maisī jumu no mango, papaijas, banā na, arbū za, melones, ā bola uc. Ē dienu daudzveidī ba bija pietiekami, lai brokastis nebū tu garlaicī gi.

Mē s vienmē r pusdienojā m ā rpus viesnī cas. Bū tī bā Bali kolekcijā š ī ir atseviš ķ a iež ogota zona ar restorā niem, veikaliem un spa. Nevaru ī paš i izcelt nevienu restorā nu. Visur gatavo normā li (bet ne spož i), un cenu lī menis ī paš i neatš ķ iras. Vidē jā č eka diviem ar alu un dzē rieniem bija 50-60 USD. e. Jū ras produkti (omā ri, garneles, krabji, austeres uc) tiek pā rdoti pē c svara: omā ri 5 c. u. e. / 100 gr. Spilgtā kā s vakariņ as bija apmē ram. Java un maksā uz pusi mazā k nekā Bali kolekcijā . Tā pē c, ja ir vē lme patieš ā m sajust vietē jā s virtuves garš u, tad jums ir tieš s ceļ š ā rpus Nusa Dua.

Vadī t.
Mē s atradā m mū su ceļ vedi mū su priekš gā jē ju pā rskatos.
Mē s ļ oti iesakā m Vine (vai Ivan +623618023629). Visas ekskursijas uz Bali rezervē jā m caur viņ u. Viņ š bija gan š oferis, gan gids. Pats ir balietis, labi runā krieviski, maš ī nas aizmugurē ir uzraksts: “Ciemos pie pasakas. Ivans - Tsarevič s un telefons. Ekskursijas, kurā m nav nepiecieš ams gids, bet nepiecieš ams tikai transfē rs, arī pasū tī jā m caur to. Patiesī bā tas bija 1.5-2.0 reizes lē tā ks nekā saņ ē mē ja puse. Transportu š ajā gadī jumā nodroš inā ja ekskursijas organizators (raftings, delfī ni). Reiz viņ š viņ a vietā sū tī ja mā su Jū liju, jo visu nakti kopā ar sievu “dzemdē ja” meitu. Viņ a arī labi runā krievu valodā , dzī vespriecī ga un atbildī ga jaunkundze. Aizstā š ana ir lī dzvē rtī ga, tā pē c jums nevajadzē tu par to ī paš i satraukties. Mums nav pretenziju pret ekskursiju organizē š anu no Vī nes. Par saviem pakalpojumiem viņ š paņ ē ma 45 USD dienā . e. Mums ļ oti patika, par ko saņ ē mā m labu bonusu, kuru noregulē jā m uz mū su meitas piedzimš anu.

Ekskursijas.
Batura vulkā ns un karstie avoti.
Uz vulkā nu bija vienkā rš i interesanti skatī ties. Cita starpā tā tika uzskatī ta par pirmo apskates tū ri, lai gū tu vispā rē ju priekš statu par Bali. Vulkā na pakā jē atrodas ezers. Ezerā nav pieņ emts peldē ties (nav aprī kotu vietu), tač u vietē jie iedzī votā ji tajā aktī vi ķ er zivis, turklā t rū pnieciskā veidā (audzē nož ogotā s attekā s). Pats ezers stipri izdala sē rū deņ radi, bet š ī smaka ir jū tama tikai paš ā krastā un nemaz nav kaitinoš a. Ģ eotermā lie avoti ir dekorē ti diezgan civilizē ti - baseina formā . Ieejas biļ ete vienam maksā.15 USD. Par š o naudu iedod dvieli un glā zi svaigas sulas. Jū s pā rģ ē rbaties un varat sē dē t baseinā ar termā lo ū deni. Ja kļ ū st karsts (un ū dens patieš ā m ir ļ oti silts, un gaiss ir 30C vai vairā k), varat atvē sinā ties, ielecot parastā ū dens baseinā.
Nevaru pateikt, kā das ā rstnieciskā s ī paš ī bas piemī t ģ eotermā lajam ū denim, un nekur broš ū rā s par to nevarē ju izlasī t, bet, ja uz ķ ermeņ a ir brū ces vai nobrā zumi, tad š ajā s vietā s ir jū tama neliela tirpš ana. Pē c vannoš anā s neizprotamas ķ ermeņ a un ā das reakcijas netika manī tas. Jū s varat iet. Paš i baseini ar ģ eotermā lajiem avotiem (tā di ir divi) ir mazi un nav dziļ i, tā pē c, uzbraucot lielai tū ristu grupai, prieku neizdosies gū t.
Lai apskatī tu paš u vulkā nu, jū s tiksiet pacelts diezgan augstu. Marš ruta beigā s bū s restorā ns, kurā varē siet uzkost un apbrī not skatu uz Baturu. Restorā nā ir bufete, tā pē c jū s nevarat rē ķ inā ties ar nekā diem flī zē m. Pusdienas paš as maksā.9$. e. Par dzē rieniem jā maksā atseviš ķ i. Man ļ oti patika tur ceptie banā ni rī su miltos. Tos vajadzē tu ē st ar medu.

Putni un rā puļ i.
Tie atrodas vienuviet. Cena no vienas 21 plkst. e.
Putnu parkā viņ i sniedz diezgan izklaidē još u priekš nesumu, kurā iesaistī ti papagaiļ i, balož i, garudas, pī les (vai zosis) un daž i citi putni. Pē c tam apskatā ma daž ā du putnu ekspozī cija. Kopumā putnu parks ir zoodā rzs, kas specializē jas putniem. Daž i putni vienkā rš i dzī vo brī vā dabā (papagaiļ i, garudas). Viņ i lido, tos var pieskarties, ar tiem var fotografē t. Kā pē c viņ i neaizlido, man paliek noslē pums (viņ i diezgan mierī gi lido pa teritoriju). Lielā kā daļ a ekspozī cijas ir izvietota ī paš os bū ros, kas izgatavoti no sieta. Š ajos nož ogojumos ir pastaigu celiņ i, pa kuriem jū s varat brī vi pā rvietoties.
Rā puļ u parks ir tikai liels terā rijs. Lielā kais š ī terā rija joks ir iguā nas. Jū s varat tos pieskarties, turē t rokā s (nu, nofotografē jiet). Bali ķ irzaka dzī vo kopā ar iguā nā m. To var arī pieskarties. Š ajā terā rijā ir arī krokodili, bet daudz visā du č ū sku.
Man ļ oti patika putni.

Safari parks.
Š is ir tikai milzī gs zoodā rzs, kurā dzī vnieki dzī vo apstā kļ os, kas ir tuvu savai dabiskajai videi, izņ emot to, ka plē sē jiem nav atļ auts medī t. Tū risti tiek iesē dinā ti marš ruta autobusā , kas ir slē gts no ā rpuses. Š is autobuss brauc pa marš rutu un apstā jas katrā aplokā . Lauvas, tī ģ eri, ziloņ i, nī lzirgi, kas iznirst tieš i no atspoles riteņ iem - viss atstā j iespaidu, daudz patī kamā k ir skatī ties uz tiem cieš i caur stiklu, nevis caur piecā m dzelzs stieņ u rindā m iež ogojumā bez neviena zaļ š koks. Gids stā sta par dzī vniekiem utt. Pats brauciens pa parku aizņ em apmē ram 30-40 minū tes. Divas reizes dienā viņ i sniedz ī su priekš nesumu, kurā piedalā s papagaiļ i, garudas, suņ i, š impanzes un pī les. Atseviš ķ ā marš rutā var vizinā ties ar ziloņ iem. Ziloņ u pā rgā jiens arī aizņ em apmē ram 30 minū tes.
Teritorijā atrodas restorā ns, pa kura logu uz tevi skatī sies lauvu lepnums, ja tā s tajā brī dī bū s nomodā . Ir atseviš ķ s paviljons ar akvā rijiem, no kuriem vienā var pieskarties dzī vai haizivī m. Un protams - izskatī ga baltā tī ģ era iež ogojums.
Ieeja ar izjā dē m ar ziloņ iem maksā ja aptuveni 60 USD. e no viena. Iesakā m kaut ko paē st paš ā safari parkā , jo atceļ ā uz Denpasā ru nav neviena pieklā jī ga restorā na. Mē s lū dzā m mū su gidu aizvest mū s uz vakariņ ā m. Tā s bija visu laiku sliktā kā s pusdienas. Pē c tam gide vairā kas dienas labojā s un paskaidroja, ka š ajā jomā no sabiedriskā s ē dinā š anas vienkā rš i nav nekā cita. Nekā p uz mū su grā bekļ a. Vai paņ emiet kā du kumosu, lai paē stu safari parkā vai izturē tu lī dz Denpasā rai. Labā k palū dziet, lai aizved uz Kutu un paē diet tur labas pusdienas.

Tana Lota.
Tas noteikti ir ceļ ojuma vē rts.
Apvienojiet š o ceļ ojumu ar jebkuru ekskursiju un, atgriež oties atpakaļ Denpasā rā (ja jū su viesnī ca atrodas Nusa Dua vai tā s apkā rtnē ), apskatiet Tanah Lot saulrietā . Tieš ā m ļ oti skaista. Ieeja maksā.1 vai 2 USD. e.

Raftings.
Tie piedā vā vairā kas iespē jas (daž ā das upes). Paņ emiet aktī vā ko. Jums tik un tā nav pā rā k daudz jā streso. Raftings iezī me ir neticami skaistums savvaļ as dabas. Plostosi 2 stundas, bū s vairā kas pieturas, no kurā m viena atrodas pie ū denskrituma. Ir patī kami tajā iegremdē ties. Ū dens plū sma nav ļ oti spē cī ga, bet ū dens ir nedaudz uzmundrinoš s. Laivā sē ž.4 cilvē ki ar instruktoru. Ja paveiksies ar partneriem, bū s ļ oti jautri. Mums paveicā s. Mē s raftojā m ar krievu pā ri no Č eļ abinskas. Puiš i ir smieklī gi un ļ oti draudzī gi. Palika tikai patī kami iespaidi. Viņ i piedā vā s filmē t un fotografē t. Viņ i prasa 30. piem. , diskam ar video un fotogrā fijā m.
Pasū tiet vienu video disku un foto disku katrai laivai. Veiciet darī jumus un noteikti saņ emiet ievē rojamu atlaidi. Pē c tam viesnī cā varat viegli izgatavot š o disku kopijas. Diski tiks nogā dā ti jū su viesnī cā tajā paš ā vakarā . Mū su gadī jumā kurjers mē ģ inā ja iegū t papildus 5 c. u. e par piegā di. Tika kulturā li nosū tī ts, pasmaidī ja, iedeva diskus un aizgā ja.
Plostoš anai lī dzi jā ņ em maiņ as drē bes un speciā li apavi. Paņ emiet lī dzi T-kreklu vai T-kreklu un š ortus, kuros plostī sit. Sē dē t peldbiksē s uz gumijas laivas nebū s ē rti. Nepiecieš ami apavi, kas stingri turē sies kā jā s un nekļ ū s ļ engans, jo tajos bū s jā iet pa ū deni. Labā kais variants ir speciā las č ī bas peldē š anai (tā s tiek pā rdotas jebkurā sporta veikalā . Labā k no viesnī cas doties drē bē s, kurā s plostī sit. Visas mantas atstā jiet maš ī nā , kas jū s atveda (arī aizvedī s atpakaļ ) .
Instruktori piedā vā ielikt vē rtī gas lietas gumijotā somā un ņ emt lī dzi, tač u to darī t nav vē rts. Japā ņ i par savu neuzticī bu maksā ja bargu cenu: instruktora somā sakrā va pases, mobilos telefonus, makus, fotoaparā tu un videokameru. Tas viss droš i kļ uva slapjš un uz redzē š anos.
Marš ruta beigā s jū s sagaida duš a. Jū su soma, kuru atstā jā t automaš ī nā , jū s jau gaidī s atseviš ķ ā kamerā duš as priekš ā . Viņ i tev iedos dvieli. Pusdienas ar skatu uz zaļ ajā m nogā zē m (dzē rieni par maksu) un viss.
Caur Vine raftings mums izmaksā ja 45 USD. e vienai personai. Par tā du paš u prieku no Č eļ abinskas puiš iem katram iekasē ja 70 USD. e. Mē s viņ iem iedevā m Vine tā lruņ a numuru. Viņ i izmantoja viņ a pakalpojumus un pē c tam ieteica viņ u citam pā rim no Krievijas.

par. Java
Viņ i devā s uz Java, lai apmeklē tu Prambanan un Borobudur. Pē dē jais ir lielā kais budistu templis pasaulē.
Abi tempļ i atrodas Jogjakertas apkaimē (nejaukt ar galvaspilsē tu Dž akartu). Abi tempļ i vairā kkā rt ir cietuš i zemestrī cē s, tač u š obrī d tie ir diezgan labi atjaunoti. Ir vē rts tos redzē t. Borobudur ir ī paš i iespaidī gs. Kā papildus izklaide piestā jā m paš ā Jogjakartā Sultā na pilī . Teritorija liela, bet nekas ī paš i mū s nepā rsteidza: pieticī gi, bet tī ri. Sultā na pils apmeklē jums ļ auj daļ ē ji iztē loties javieš u (indonē zieš u) sakrā lo attieksmi pret vietē jā m varas iestā dē m.
Ekskursijas uz Java rezultā ts (jū su iespaids un redzē tā mē roga sajū ta) ir tieš i atkarī gs no gida. Mū su gadī jumā mū su gids bija Patriks. Viņ š pats nā k no Sumatras un apliecina protestantu ticī bu. Viņ š labi pā rvalda krievu valodu (strā dā ja Alma-Atā ), un, kas pats ievē rojamā kais, viņ am ir enciklopē diskas zinā š anas vē sturē , arheoloģ ijā un budismā.
Es nevaru pateikt (es nejautā ju, kur viņ š mā cī jies), bet man š ķ iet, ka viņ š pats ir vē sturnieks vai teologs. Borobudurā viņ š bija vienkā rš i neapturams: viņ š mē ģ inā ja mums izskaidrot katru fresku. Ņ emot vē rā , ka tajā brī dī bija tropisks lietusgā zes, mē s (es, mana sieva un Patriks) stā vē jā m pilnī gi slapji zem lietussargiem, un viņ š ar dzirksti acī s un apbrī nas pilns stā stī ja stā stu par Budu, virzoties no viena. freska citai. Mē s bijā m pā rsteigti. Lī dz vakaram vairā k informā cija galvā nemaz neiederē jā s.
Ekskursija uz Java mums izmaksā ja 280 USD. e no katra. Š ī bija vienī gā ekskursija, ko pasū tī jā m no saimnieka (vietē jā aģ entū ra "Bounty"). Caur Vine tā du paš u tū ri var pasū tī t par 210-220 USD. e vienai personai (bet, ja nepaveicas ar gidu un cienī gs gids ir liels panā kums, tad tu tē rē si savu naudu. Š ajā ekskursijā vajadzē tu ne tikai apskatī t tempļ us, bet arī klausī ties to vē sturi).
Š ajā cenā iekļ auts lidojums, automaš ī na uz visu Java uzturē š anā s laiku, gids, ieejas maksa un pusdienas. Mē ģ inā jā m visu organizē t paš i, bet nevarē jā m rezervē t lidojumus uz pareizo datumu un laiku. Turklā t ļ oti uztraucā mies, ka neatradī sim labu gidu ar vē stures zinā š anā m. Ekskursijas reā lā s izmaksas ar neatkarī gu organizā ciju bū s aptuveni š ā das: aviobiļ ete 95 USD. e. (190 diviem), auto 45 c. u. e. , ceļ vedis 60 c. u. e. , pusdienas 25 plkst. tas ir diviem. Kopā : 320 USD e. Š ai summai jā pieskaita ieejas biļ eš u izmaksas (lai tā s bū tu 60 USD) un mē s iegū sim ne vairā k kā.200 USD. ir visiem. Lidostā un atpakaļ var viegli nokļ ū t ar taksometru par 5 USD. e vienā virzienā uz letes. Secinā jums - zvaniet tieš i Patrikam, viņ š ir galvenais posms š ajā ekskursijā , viņ š palī dzē s organizē t pā rē jo.
Jau vakarā pirms lidojuma Patriks mums parā dī ja restorā nu, kuru vada vietē jā sultā na (lasi gubernatora) radinieks.
Restorā nā alkohola nav (musulmaņ i), bet viesmī ļ i ā tri aizskrē ja uz tuvē jo veikalu pē c alus. Tā s bija spilgtā kā s vakariņ as visiem Indonē zijā pavadī tajiem laikiem. Ar dzē rieniem trim, vakariņ as maksā ja aptuveni 45 USD. Tas ir, visi pasū tī tie ē dieni bija ar jū ras veltē m un ļ oti, ļ oti garš ī gi.

Peldē š ana ar delfī niem.
Tie piedā vā divas vietas: ziemeļ u krastā un dienvidos. No Nusa Dua iet cauri visai salai uz ziemeļ iem un nogurdinoš i un ilgi - 3 stundas. Pē c Vī ne ieteikuma apmetā mies dienvidu krastā . Delfī ni tiek turē ti atklā tā okeā nā (mazā lagū nā ). Uz pontoniem tika uzbū vē ti aptuveni 8 aizgaldi 15x10 m un lī dz 15 m dziļ umā. Š ajos aizgaldos tiek turē ti delfī ni, bet katru dienu tos laiž peldē ties okeā nā . Viņ i nekur neiet un atgriež as pē c 2 stundā m. Nav atļ auts tieš i peldē t ar delfī nu. Jū s atrodaties ieejā , bet jū s stā vat uz speciā las platformas apmē ram 1.2 m dziļ umā. . Viņ i ir spiesti izņ emt no rokā m visas rotaslietas.
Ū denī kopā ar jums ir instruktors, kurš dod delfī nam komandas un stā sta, kas jā dara. Viņ š arī dod jums zivju gabalus, lai pabarotu delfī nu. Dodiet akvalangu š ļ ū teni un masku. Sē dies uz platformas, instruktors tur tevi aiz pleciem, lai tu neuzpeld un tev ir iespē ja sazinā ties ar delfī nu zem ū dens. Pats delfī ns gū st lielu prieku no saziņ as ar jums: viņ š aizvieto sā nus, vē deru, baksta degunu, mē ģ ina jums kaut ko pateikt. Brauciens nesa daudz pozitī vu emociju. Viena cena ir 59 USD. e. Cenā iekļ auts transfē rs no viesnī cas un atpakaļ , tē ja, kafija, ū dens, duš as dvielis. Kad esat ū denī , tad palū dziet instruktoram (bū s vairā ki, kas nav iesaistī ti), lai viņ š noš auj jū s ar kameru vai fotoattē lu. Viņ i par to naudu neprasa. Es ļ oti iesaku š o ceļ ojumu.

Vispā rī gi padomi:
Ņ emiet lī dzi tikai vasaras lietas (t-kreklus, T-kreklus, š ortus, blū zes). Apaviem jā bū t vasarī giem un nebaidī ties no ū dens.
Siltas drē bes vajag tikai lidmaš ī nā , bet arī tur dod segu. Lietus bija regulā ras, bet nemaz nekaitinā ja (15-20 minū tes un atkal saule). Noteikti izmantojiet aizsargkrē mu ar maksimā lu aizsardzī bu. Mē ģ inot gulē t pludmalē bez krē ma, izdegsi 15 minū tē s, koku ē nā izdegsi 30 minū tē s. Neiesaku pat mē ģ inā t sauļ oties speciā li. Jū s joprojā m nevarē siet izvairī ties no saules (peldē š anā s okeā nā vai baseinā , ekskursijas utt. ). Pē c 10-12 dienā m tu ieradī sies ar tā du iedegumu, ka visi apkā rtē jie blenzī s uz tevi.
Nekavē joties iegā dā jieties vietē jā mobilo sakaru operatora paketi. Mē s izmantojā m SimParty. Paš u paku pilsē tā var nopirkt par 5 USD. e. , un tū risma zonā jums to piedā vā s par 15 c. u. e. Papildiniet to ar momentloterijas kartī tē m (pē rkot karti, lū dziet papildinā t savu numuru un nekavē joties to pā rbaudī t). Vietē jais tā lrunis ir nepiecieš ams, lai sazinā tos ar vietē jo gidu, un zvanī š ana uz mā jā m bū s daudzkā rt lē tā ka.
Lai iepirktos, jums jā iet kopā ar vietē jo gidu uz veikalu, kas paredzē ts vietē jiem iedzī votā jiem. Tur ir tā ds pats suvenī ru un preč u komplekts par cenā m 3-4 reizes mazā k nekā Nusa Dua.
Arī augļ us labā k pirkt tirgū vai vietē jos augļ u veikalos. Palū dziet savam gidam paņ emt augļ us atceļ ā no ekskursijas.
Mainiet naudu vietē jā s bankā s, "apmainī tā jos", kur velk augstu kursu "ar krī tu planš etdatorā " nemainiet naudu - 100% nesaņ emsiet.
аватар sizova.iv
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visas Bali viesnī cas ir vecas, bet daž as no tā m ir ļ oti labas! Mē s esam bijuš i The Laguna 5.2009. gada maijā un Grand Hyatt 5.2010. gada septembrī . Laguna ļ oti skaista, romantiska viesnī ca. Istaba bija labi iztī rī ta. Š ķ iet pat 2 reizes dienā , jo kad atnā cā m vē lu vakarā , gulta tika saklā ta vakara variantā ar ziediem uz spilveniem : ) Joga sā kā s 6 no rī ta. … Tomēr ▾ Visas Bali viesnī cas ir vecas, bet daž as no tā m ir ļ oti labas! Mē s esam bijuš i The Laguna 5.2009. gada maijā un Grand Hyatt 5.2010. gada septembrī .
Laguna ļ oti skaista, romantiska viesnī ca. Istaba bija labi iztī rī ta. Š ķ iet pat 2 reizes dienā , jo kad atnā cā m vē lu vakarā , gulta tika saklā ta vakara variantā ar ziediem uz spilveniem : ) Joga sā kā s 6 no rī ta. Dienas laikā uz vietas bez ierobež ojumiem var ņ emt lī dzi pludmales dvieļ us. Dvieļ i krā sā , kvalitā te ir labā ka nekā tuvē jā s viesnī cā s (Audi Resort, Westin. . Tajā s ir daudz krievu tū ristu) Saules krē sli arī labā ki, balti plastmasas un citā s koka, veci. Ne pā rā k liela, bet laba trenaž ieru zā le, neliels spa salons ir noslē pumainā ks, mā jī gā ks nekā Grand Hyatt, lai gan tur ir vesela spa zona! pludmale ir labā ka Grand Hyatt, ir labi viļ ņ i, smiltis ir smalkā kas, pa dienu notiek daž ā di pasā kumi baseinā , ļ oti interesanti, jautri. Vakarā Lagunā skan skaista mū zika Eiropas stilos ar dzī vo priekš nesumu . Vakaros viņ i rotā pludmali un viesnī cas teritoriju. Lagū na ir nedaudz tā lu no Bali kolekcijas (tuvā kā kafejnī cu, veikalu zona) ar kā jā m vismaz 10, un Grand Hyatt ir vistuvā k kolekcijai B. Atgriež oties G. Hayat, viesnī cas platī ba ir lielā ka un ir slidkalniņ i bē rniem. Sporta halle ir lielā ka, ir turku un parastā s pirtis, iekš ā ir dž akuzi un pludmalē atvē rta. Abas viesnī cas ir piemē rotas kā zā m. Abas ļ oti skaistas! Istabas GH aukstā stilā - akmens, bambusa aizkari, paklā js uz grī das Lagunā , vairā k koka, aizkari normā li. Lagunā brokastis ir daudzveidī gā kas, bet tas jau ir salī dzinā jums, un Hayat arī ir ļ oti forš i! G. Kh nebija svaigas sulas, kokteiļ us netaisī ja, bet tur brokastī s var izvē lē ties 3 restorā nus - brī vā dabā , iekš telpā s un arī atvē rtos, tač u ir vairā k nacionā lo ē dienu, pieticī gā ka izvē le. Lagunā ir tikai viens restorā ns, bet tas ir ļ oti labs! Ebb and flow ir visur. Vecā ki tika sū tī ti atpū sties, viņ i izvē lē jā s Lagunu : )
искусственный пляж) Пляж Лагуны. На территории отеля. Рядом тенисный корт. На рецепшене
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Laguna Resort & SPA 2009. gada aprī ļ a beigā s. Viesnī ca man ļ oti patika - kopta un tī ra, personā ls strā dā visaugstā kajā lī menī , nepā rprotami interesē jas par kvalitatī vu apkalpoš anu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Laguna Resort & SPA 2009. gada aprī ļ a beigā s.
Viesnī ca man ļ oti patika - kopta un tī ra, personā ls strā dā visaugstā kajā lī menī , nepā rprotami interesē jas par kvalitatī vu apkalpoš anu. Vietnē ievietotā s fotogrā fijas ir patiesas. Teritorija nav liela, tač u vizuā li platī bu ievē rojami palielina dizaineru pū les. Krievu sezona decembrī -janvā rī . Daudz krievu no Austrumkrievijas. Krievus mī l un gaida kā debesu mannu, dodot dzeramnaudu un tē rē jot naudu viesnī cā . Japā ņ u ir daudz, bet viņ i aiziet no savā m firmā m, naudu netē rē vispā r.
CIPARI. Standarta numuriņ ā ir viss nepiecieš amais, nevajag neko ņ emt lī dzi, ne gludekļ us, ne skuvekļ us, ne fē nu, ne ko citu. Skuvekļ i un visas pā rē jā s vienreizē jā s mantas tiek mainī tas lietoš anai nā kamajā dienā bez atgā dinā juma, fē ns ir jaudī gs, nevis kaut kā ds dzelonis. Bezmaksas augļ i tiek pasniegti katru dienu numurā , ja vienreiz to pieprasa darbinieki. Istaba uzkopta tī ri, bet gultu var mainī t nevis katru dienu, bet katru otro dienu - vienkā rš i apgriež ot otrā di (atzī mē ts svē tku beigā s). Esmu pā rliecinā ts, ka, ja viņ i bū tu teikuš i uzreiz, viņ i bū tu izdarī juš i visu, kā paredzē ts.
LAIKA LAIKS UN Ū DENS. Aprī ļ a laikapstā kļ i Bali visu laiku ir lieliski. Jū ra, gaiss un viss ū dens 32C. Aitums un bē gumi nebija kaitinoš i - pirms pusdienā m ir jū ra, pē c tā s aizieš anas, bet kompensē t var ar baseinu. Krasts tiek pastā vī gi attī rī ts no gruž iem un aļ ģ ē m visas dienas garumā , atš ķ irī bā no blakus esoš ajā m viesnī cā m, kur daž reiz tā s nemaz netī ra. Baseini visur ir tī ri, un visur ir apkalpoš ana numurā , dvieļ i bez ierobež ojumiem, sauļ oš anā s krē sli. Nebija problē mu ar nakš ņ oš anu pludmalē vai pie baseiniem, vienmē r atradā s vieta.
PĀ RTIKA UN VĪ NS. Visi ē dieni ir lieliski. Un brokastī s, un bā ros teritorijā , un vakarā , neatkarī gi no tā , kā di ē dieni tiek pasū tī ti, viss ir vislabā kajā iespē jamajā veidā . No burgeriem, kokteiļ iem, desertiem bezmaksas pusdienā s (no 15 lī dz 16), lī dz vakara restorā na ē dieniem - kvalitatī vi un garš ī gi, naudas nebija ž ē l. Personā ls ir smaidī gs, pieklā jī gs, ā tri reaģ ē un visu saprot lidojumā . Krievu valodu viņ i gandrī z nezina, bet saprot, ko jū s vē laties. Atseviš ķ i es teikš u, ka man nepatika jū ras veltes viesnī cā - tā s ir dā rgas un nav garš ī gas. Jū ras veltes labā k ē st Bali Collection - cenas tā das paš as kā pā rē jā Bali, tī ra, civilizē ta, 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Kopumā , papildus jū ras veltē m, labā k ir ē st restorā nos viesnī cā s, jū s varat atrast interesantus ē dienus. Franč u un itā ļ u vī ns netiek turē ts lielā cieņ ā – reģ ionā dzer Austrā lija, Č ī le un citi vietē jie iedzī votā ji. Tā pē c jū s varat izmē ģ inā t elegantu Eiropas vī nu par ne pā rā k lielu naudu. Viņ i joprojā m brī nā s, ka jū s dzerat tik lē tus atkritumus.
SALĪ DZINĀ JUMS. Apmeklē jā m tuvē jo Grand Hyatt, tā s pludmali un restorā nu. Ar visu cieņ u pret zī molu, tā lielisko teritoriju un dizainu, es atzī mē ju, ka š ī s viesnī cas darbinieki ir vienkā rš i nē . Viņ i neko nezina, satraucas, daudz jautā . Pludmalē viņ i staigā kā vā rī tas muš as, tik tikko kustina kā jas, pludmale pie viesnī cas gandrī z nekad netiek tī rī ta. Viesnī cu pā rsvarā apdzī vo japā ņ i.
EKSKURSIJAS. Ekskursijas vislabā k var pasū tī t bukletos, kas atrodas pie letes lidostā . Citā s vietā s (pie tū risma operatora, viesnī cā vai pie kasē m tirdzniecī bas centros) cenas Jums tiks piedā vā tas vismaz 2 reizes augstā kas, kamē r tā s netiek kaulē tas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Es vairs nebiju tikai Bali, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Tiklī dz iereģ istrē jies, vestibilā tevi sagaida meitene tautastē rpā un zemnieki, kas sē ž tieš i uz grī das un spē lē kā du satriecoš u mū zikas instrumentu =) Atmosfē ra jau patī kama. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Es vairs nebiju tikai Bali, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Tiklī dz iereģ istrē jies, vestibilā tevi sagaida meitene tautastē rpā un zemnieki, kas sē ž tieš i uz grī das un spē lē kā du satriecoš u mū zikas instrumentu =) Atmosfē ra jau patī kama. Reģ istratū rā jau ir trī s meitenes, kuras runā krieviski. Nu, kopumā , protams, ir grū ti, nezinot valodu, lai gan jū s vienmē r varat izskaidrot sevi. Smaidī gā ku un draudzī gā ku kā Bali, nekur citur neesmu redzē jusi. Apkalpoš ana ir lieliska. No personā la nebija neviena cilvē ka, kurš , satiekot mani viesnī cas koridorā , nesasveicinā tos un nesmaidī tu. Ē diens arī izcils. Un garlaicī gi nemaz nekļ ū st. Ļ oti ļ oti garš ī gi augļ i. (Daž i ē da divas nedē ļ as un nevarē ja saprast, kas tas ir, jo neko tā du neesam redzē juš i =)) Ļ oti tī ra jū ra un laba pludmale, daž reiz, protams, vietē jie staigā ar pē rlē m, bet tā s nav ī paš i kaitinoš as , tā pē c no tā ir viegli atbrī voties, un katram gadī jumam, ja vienmē r tuvumā atrodas apsargs, kas var viņ us aizdzī t. Netā lu no viesnī cas atrodas iepirkš anā s centrs, kur var lieliski pavadī t vakaru veikalos un restorā nos. Un, protams, SPA....Es tikko rā pu prom pē c masā ž as seansa....Kopumā iespaidi bija vislabā kie. Es iesaku visiem un es pats devos uz š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар de_P
 •  apceļots 22 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bali man ir debesis. Mans viedoklis ir tā ds, ka tur nevar bū t slikti (izņ ē mums var bū t astmatiķ i - ļ oti augsts mitrums). Pirmā reize Bali bija tieš i Sheraton Laguna (bija kopā ar vī ru medusmē neš a ceļ ojumā ). Ļ oti patī kama viesnī ca, personā ls ir gatavs nekavē joties izpildī t Jū su vē lmes (tā pat kā visi salas iedzī votā ji ir ļ oti draudzī gi). … Tomēr ▾ Bali man ir debesis. Mans viedoklis ir tā ds, ka tur nevar bū t slikti (izņ ē mums var bū t astmatiķ i - ļ oti augsts mitrums). Pirmā reize Bali bija tieš i Sheraton Laguna (bija kopā ar vī ru medusmē neš a ceļ ojumā ). Ļ oti patī kama viesnī ca, personā ls ir gatavs nekavē joties izpildī t Jū su vē lmes (tā pat kā visi salas iedzī votā ji ir ļ oti draudzī gi).

Telpā vienmē r ir svaigi ziedi un augļ i, ideā la tī rī ba. Mums bija istaba ar skatu uz dā rzu - pā rsteidzoš i: putni dzied nesaskaņ oti, saule silda - paradī ze. Pati istaba ir ļ oti plaš a, ar lielu gultu un neparasti mī kstu veļ u. Aiz ekrā na ir mī ksts stū ris un galds, uz kura stā v el. tē jkanna + tē ja, kafija, augļ i, daž reiz arī nelielas kū ciņ as.
Ē diens ir 5+, bet brokastī m viesnī cā pietiek, ja gribi doties ekskursijā s, un Bali tā du ir daudz un ir ko redzē t, tad aizvedī s uz smukiem restorā niem, kur viss ir ļ oti garš ī gs un ļ oti lē ti (labā k, ja pasū tā t personī go gidu no vietē jiem). Pie izejas no kū rorta zonas (apm. 3-5 min. gā jienā ) ir daudz mazu veikaliņ u ar suvenī ru un restorā niem, ī paš i Water Lily. Kopumā Bali katrs atradī s to, kas viņ am patī k: nirš ana, diskotē ka, daudzas ekskursijas, iepirkš anā s (centrā lajā Mata Hari ielā ir daudz a-la Dior, Chanel veikalu, labā k tur pasū tī t taksometru). ) un viss ir ļ oti lē ts.
Kopš.2002. gada mē s katru gadu lidojam uz Bali, lai atzī mē tu vē l vienu jubileju.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Бутик-отель The Laguna Resort & Spa расположился в одном из самых живописных мест острова Бали – курортной зоне Нуса Дуа.

Отель входит в систему Luxury Collection, объединяющую лучшие мировые гостиницы и курорты. Принадлежит к сети отелей The Luxury Collection by Starwood. Курорт построен вокруг комплекса из семи прекрасно ухоженных лагун и бассейнов.

Летом 2006 года в отеле была произведена полная реконструкция номеров, баров и ресторанов.

Atrašanās vieta в 20 минутах езды на автомобиле от международного аэропорта города Денпасар и в 30 минутах езды от города Кута. С пляжа можно напрямую попасть на два небольших острова – Нуса-Багу и Нуса-Пенинсула. Торговый центр Bali Collection находится всего в 5 минутах езды, а популярный храм Улувату — в 20 минутах езды.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

На территории 7 больших бассейнов в форме лагуны, ландшафтный тропический сад, терраса для загара, 2 ресторана и 3 бара, магазины, 8 комнат для переговоров. Круглосуточно: услуги дворецкого, услуги консьержа, стойка регистрации, фитнес-центр. Доступны услуги по продаже билетов, гладильные услуги (платно), чистка обуви, доставка прессы, еды и напитков в номера. Есть русскоязычный персонал. У бассейна зонты, шезлонги, полотенца. Есть камера хранения, принадлежности для барбекю (платно), специальные диетические меню (по запросу), пресс для брюк (платно), факс/ксерокс (платно), кондиционер, места для курения. В ресторане Arwana шлепанцы и пляжная одежда не допускаются. Посещение любых зон питания с обнаженной верхней частью тела запрещается. Алкоголь предоставляется гостям возрастом от 18 лет. Курение на территории отеля запрещено, кроме специально отведенных мест (за нарушение штраф).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports На территории каноэ (платно), сноркелинг (платно), снаряжение для тенниса, личный тренер по фитнесу. Рядом есть поле для гольфа.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 287 номеров.

Istabās

балкон, кондиционер, 49" LED-телевизор со спутниковыми каналами, DVD-плеер, ванная комната, бесплатные туалетные принадлежности, халат и тапочки, фен, полотенца, чайник, холодильник, бесплатно 2 бут. ежедневно питьевой воды, мини-бар, сейф, телефон, ежедневная уборка, звонок-будильник, утюг и гладильные принадлежности, бесплатный Wi-Fi и высокоскоростной доступ в интернет, гипоаллергенные подушки (по запросу), матрас Serta, зеркало для макияжа или бритья,

Adrese Kawasan Pariwisata Nusa Dua Lot N2, Bali, Bali, 80363, Indonesia
Tālruņi: Phone: (62)(361)771327
Tīmekļa vietne: Laguna Bali Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).