Ayodya Resort Bali 5*– Atsauksmes

40
Novērtējums 5.510
№9 viesnīcas reitingā Nusa Dua
4.9 Numurs
4.5 apkalpošana
5.1 Tīrība
4.9 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Ayodya Resort Bali atrodas Nusa Dua krastā, 700 metru attālumā no Klusā okeāna muzeja un 800 metru attālumā no Gegeras pludmales. Arī Bali kolekcija atrodas aptuveni 800 metru attālumā, savukārt Bali Starptautiskais sanāksmju centrs ir 1,3 km attālumā. Šī opcija ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар mvgavrilova2012
Viesnī ca ir slē gta remontdarbu dē ļ . Viss ir slē gts: trenaž ieru zā le, spa un masā ž as, restorā ni, velosipē du noma, centrā lais baseins. Apkā rt posts un posts, vestibilā sastatnes un ar lupatā m noklā ti dī vā ni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir slē gta remontdarbu dē ļ . Viss ir slē gts: trenaž ieru zā le, spa un masā ž as, restorā ni, velosipē du noma, centrā lais baseins. Apkā rt posts un posts, vestibilā sastatnes un ar lupatā m noklā ti dī vā ni. Dzī vo tikai 1 ē kā , baro tikai vienā restorā nā . Ejot brokastī s skaties uz atvē rtā m istabā m ar apgā ztā m gultā m, izplē stiem ledusskapjiem, saplī suš iem spoguļ iem. Tu dzī vo, kā š ausmu filmā , pamestā viesnī cā , sikspā rņ i visur, pie baseina redzē ta č ū ska, 80 centimetrus gara. Mā jaslapā nav informā cijas, ka viesnī ca ir daļ ē ji slē gta remontdarbu dē ļ , un nav arī tū risma operatoru. Viesnī ca un Agoda, caur kuru mē s veicā m rezervā ciju, atteicā s atgriezt naudu.
аватар marishastep
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ierodoties viesnī cā , mū s pā rsteidza milzī gais skaistais rajons. Istaba ir ļ oti ē rta. Istabā s bezmaksas Wi-Fi, halā ti, č ī bas, tē jkanna, TV ar krievu kanā lu, ledusskapis, seifs, divas dzeramā ū dens pudeles stikla pudelē s (vannasistabā attaisā mais, uzreiz neatradā m ; -)), vannas istabā - ž eleja, š ampū ns, fē ns . … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , mū s pā rsteidza milzī gais skaistais rajons. Istaba ir ļ oti ē rta. Istabā s bezmaksas Wi-Fi, halā ti, č ī bas, tē jkanna, TV ar krievu kanā lu, ledusskapis, seifs, divas dzeramā ū dens pudeles stikla pudelē s (vannasistabā attaisā mais, uzreiz neatradā m ; -)), vannas istabā - ž eleja, š ampū ns, fē ns . Balkonā ir galds un divi krē sli.
Ir vairā ki baseini, viens no tiem atrodas tieš i pludmalē ar skatu uz okeā nu. Pludmalē ir daudz daž ā du sauļ oš anā s krē slu, gan parasto, gan daudzkrā sainu maisiņ u veidā . Pludmale ir tī ra. Jū s varat peldē ties okeā nā pat bē guma laikā .
Uzturs. Ir vairā kas iespē jas:
1) Viesnī cā , kas nemaz nav lē ta.
2) Bali kolekcijā . Bali kolekcija ir daž ā du veikalu, pā ris lielveikalu un daudzu kafejnī cu un restorā nu centrs. Uz Bali Collection kursē bezmaksas autobusi saskaņ ā ar grafiku, tač u varat arī staigā t kā jā m.
3) Mazajā s kafejnī cā s ciematā - garš ī gi un lē ti.
4) Jimbaran zivju restorā ni neatrodas piekrastē .
Viesnī ca mums ļ oti patika.
аватар anet.indigo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmkā rt, es runā š u vispā rī gi. Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti veca un pretencioza lī dz nelabumam. Viss ir nolietots un nav svaigs. Dvieļ iem var bū t nepatī kama smaka. Aizkars vannas istabā ir nodzeltē jis un sapelē jis. Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, es runā š u vispā rī gi.
Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti veca un pretencioza lī dz nelabumam.
Viss ir nolietots un nav svaigs. Dvieļ iem var bū t nepatī kama smaka. Aizkars vannas istabā ir nodzeltē jis un sapelē jis.
Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Gulē t tieš i tur, kur vē laties, nedarbosies. Pludmalē ir stendi ar ā trajiem ē dieniem, kas ļ oti nepatī kami smarž o pē c ceptā m zivī m, ne pirmo svaigumu (pē c smarž as).
Guļ us uz zviļ ņ a un starp ā trā m ē dienreizē m skatoties uz okeā nu, ļ oti "sapriecā jos", kad trī s viesnī cas darbinieki vienkā rš i nolika man priekš ā milzī gu stendu (apmē ram 3x2 metri) un aizvē ra skatu uz jau tā grū ti pamanā mo okeā nu. .
Divas dienas pirms mū su uzturē š anā s beigā m kļ uva zinā ms, ka viesnī cā tiks rī kotas kā da kā zas. Tas bija paredzē ts ļ oti liels. Visur viņ i izlika plakā tus ar laulā to vā rdiem
un vienkā rš i ieņ ē ma viesnī cas teritoriju ar kā zu zonā m. Ja rī ko kaut kā du korporatī vo ballī ti, tad teritorija ir norobež ota un tur nevarē s iet. Neskatoties uz to, ka maksā jā t par izmitinā š anu un teritorijas izmantoš anu. No š iem svē tkiem ir zinā ma apspiestī ba un spiediens. Paldies Dievam, aizbraucā m lī dz kā zā m un nedzirdē jā m, kas tur notiek.
Ī sā k sakot, viesnī cu sauc par "par vecmā miņ u". Ja jums ir daudz, tad principā jū s varat iegā dā ties viesnī cu kopā ar tur dzī vojoš ajiem)))))
Priekš pē dē jā dienā ieradā mies vestibilā , lai reģ istratū rā vienotos par numura pagarinā š anu uz vienu dienu, jo mū su transfē rs no viesnī cas bija jau 2100, bet izbraukš ana no viesnī cas 12:00. Viens vī rietis reģ istratū rā neko prā tī gu neteica, tikai kaut ko tā du kā nā c rī t no rī ta. BET! Esmu 6. grū tniecī bas mē nesī un mū s neinteresē rī tdiena, š odien noteikti jā zina, ka tiksim izmitinā ti. Mē s devā mies pie cita vadī tā ja. Š is, aizmiglodams smaidā un sitot ar dū ri pa krū tī m, divreiz pateica, ka garantē , ka rī t numuru pagarinā s. Viņ š š odien nepadevā s pierunā š anai to darī t un naudu neņ ē ma. Uz takas. dienā mierī gi piecē lā mies, pabrokastojā m un devā mies uz vestibilu. Krū š u kurvī vairs nebija dauzī š anā s. Kad mē ģ inā jā m to pagarinā t, tad ar smaidu stā stī ja, ka nevar palī dzē t un viņ iem ir 100% slodze..... Piegā jā m pie sievietes (arī balietes) ar cerī bu, ka viņ a sapratī s mū su situā ciju. Bet tante arī atteicā s un jau bez smaida teica, ka nevar palī dzē t))) Es teicu, ka esmu stā voklī un paliku siltumā.9 stundas! Nekā atbilde....
Pulkstenī jau 11 dienas. . . Izlikš ana pē c stundas. Galopā savā cā m mantas, sanervozē ju. . Acī s kļ ū st tumš s, man ir slikti, vā rdu sakot, es atveseļ ojos.
Atkal nonā cā m reģ istratū rā , jau ar koferiem. Mans vī rs aizgā ja izrakstī ties, un es redzē ju, ka pie menedž eru galdiņ a parā dā s blonda meitene, nepā rprotami mū su izcelsmes. Es iemetu viņ ai visas savas mantas. Ar lū gumiem pē c palī dzī bas teicu, ka vakar pā rliecinā jā mies par piebū vi un nemeklē jā m citu viesnī cu, un tagad mū s vienkā rš i izstumj. Pē c 5 minū tē m viņ a atrada istabu, kurā pē c 12 naktī tiks reģ istrē ta un samainī ja to ar mū sē jo, lai mē s nekur nepā rvietotos. Meiteni sauca Nataš a, viņ a iedeva mums atslē gas, mē s samaksā jā m par dienu un devā mies atpakaļ uz savu istabu. Š aurainais, kurš ignorē ja manus lū gumus, sē dē ja blakus Nataš ai un ne reizi neieskatī jā s man acī s. . . Tā tad, ja tev vajag palī dzī bu, neviens par tevi nerū pē jas! Laipni lū dzam)
аватар saper17
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, lai aizsargā tu citus tū ristus. Ceļ oju ar vī ru 2018. gada martā . Ajodja atš ķ iras kardinā li: viesnī ca nobruž ā ta, jā remontē kā dus 10 gadus. Gultai ir dzelteni traipi uz matrač a grī das, kad lū dza mainī t gultu, traipu bija mazā k, nabaga vī rs uz tiem gulē ja. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi, lai aizsargā tu citus tū ristus.
Ceļ oju ar vī ru 2018. gada martā .
Ajodja atš ķ iras kardinā li: viesnī ca nobruž ā ta, jā remontē kā dus 10 gadus. Gultai ir dzelteni traipi uz matrač a grī das, kad lū dza mainī t gultu, traipu bija mazā k, nabaga vī rs uz tiem gulē ja. . Dvieļ i tā di paš i, tikai traipu krā sa jau ir sarkanī ga vai melna.
Paš ā vannasistabā krā sa pietū kusi, pelē jums, dvē sele neko tā du nav redzē jusi - melna gumija, lien vienā virzienā , jaucē jkrā ns tek, noteka aizsē rē jusi, pilna vanna ū dens iet.
Problē ma nekad netika novē rsta.
Skats no 2345. istabas ir lielisks, var redzē t okeā nu, patī kami skatī ties uz zvaigznē m uz jauka balkona ar tropiskiem ziediem. Zem 3 stā viem, neņ emiet istabu, mans ieteikums jums.
Pludmales dvieļ i uz kā rtī m dod sajū tu, ka tie nemaz nav mazgā ti.
Brokastis ieteicams neņ emt!
Bali ē st restorā nos ir lē ti un noteikti daudz garš ī gā k, daž ā das jū ras veltes. Vietē jie ir atvē rti, laipni, apkalpoš ana izcila (jā , gadā s, ka apkalpoš ana bija lē na, bet kur tad Bali steigties? ! )
Viesnī cas bufete nodroš inā s neē damā s desiņ as, š ķ idru un jē lu olu kulteni, desiņ as un sieru, 2-3 veidu vispieticī gā kos. Zivis bija reizi nedē ļ ā . Reiz bija atklā ti sakot sapuvusi desa, jo es to š ņ aucu un mans vī rs nesaindē jā s...
Laikapstā kļ i bija labi, lai gan ā rpus sezonas, ik pa laikam ā tri un atsvaidzinoš i nā ca tropiski lietus.
Viesnī cas teritorija sakopta - galvenais pluss, daudz vā veres, kuras ē d no rokā m, pie restorā na, pī les, zosis.
Bali ir ko redzē t, braucā m ekskursijā s:
- Mani pā rsteidza Pē rtiķ u mež s Ubudā , noteikti iesaku to apmeklē t, pē c krievu tū ristu atsauksmē m viņ i saka, ka Ubudā pē rtiķ i ir vislabvē lī gā kie (koda manam vī ram, uzkā pa uz galvas, ē da gardumus smieklī gi). Uzlā dē ts ar pā rsteidzoš ā m emocijā m.
-jā jā t ar ziloņ iem, apbrī nojami kopts parks-viesnī ca, peldieties ar tiem, ziloņ i sarī ko š ovu, darbinieki nofotografē jā s, ļ oti gā dī gi! Lieliska vadī ba. Starp citu, š o viesnī cu ieteica mū su menedž ere Irina, ļ oti cienī ga!
-parkā bija putni (lielā kā daļ a tika savā kti no visas Indonē zijas) un rā puļ i, viņ i baroja krokodilu ar vistu par 300 rū pijā m. Video un fotogrā fijas ir brī niš ķ ī gi! Parka darbinieki uz rokā m un galvas stā da aras, kakadu.
Izbraucā m ar vietē jo taksistu par 30$ pa salu: neiet pie meistariem, laika izniekoš ana, pie bruņ urupuč iem, iesaku (taksistiem un vietē jiem "gidiem" visi ir saistī ti un viņ iem ir kickbacks), tā pē c kaulē jieties ! Sā kumā par laivu ar stikla dibenu un ekskursiju pie bruņ urupuč iem prasī ja 160$, beigā s gā ja par 60. Bruņ urupuč u ferma izrā dī jā s pilnī gi bez maksas, bet uztaisī ja mums ekskursiju, aizveda pie dzī vniekiem. vietē jā zoodā rzā , fotografē jā m, vispā r saņ ē mā m pakalpojumu))
Bali ir ļ oti krā saina sala, lai redzē tu visu, kas mē neš a laikā jā iet, apbrī nojami vietē jie, bet, kā saka, ģ imene neiztiek bez ķ ē miem:
viesnī ca nozaga kameru pē dē jā kofera dienā!!!!!! !
Viesnī ca neko nedarī ja, lai gan gaitenī ir kameras.
Priekš pē dē jā dienā viņ i sanā ca Jaunā gada klusuma dienā : no viesnī cas nebija iespē jams iziet, arī okeā nā peldē ties nevar, Ayodi vadī ba jā maina. Atklā ti sakot, sabojā ja ilgi gaidī to svē tku pē cgarš u.
Pē dē jā dienā dvieļ u nebija lī dz 9, visi nestrā dā ja. Kā tas var bū t 5 zvaigž ņ u viesnī cā , vai nav skaidrs? !
Rinda uz brokastī m bija vienu dienu, jā gaida, kad tiks ielaists. . .
Lidojuma rekomendā cija Katara: barota 3 reizes, garš ī gā ka nekā Ajodā . Aviolī nijas serviss par 5++, starp citu, vinnē ja kaut kā du gada izvē li
аватар katerina.gerina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Ā ziju, paldies vī ram par atvaļ inā jumu un mā sai par kompā niju. Mums bija izbraukš ana 2017. gada 14. oktobrī , tikai 22 atgriezā s atpakaļ . Ekskursija tika uzņ emta no Join UP, mū su lidojums bija ļ oti ē rts Qatar Airways klā jā . … Tomēr ▾ Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Ā ziju, paldies vī ram par atvaļ inā jumu un mā sai par kompā niju. Mums bija izbraukš ana 2017. gada 14. oktobrī , tikai 22 atgriezā s atpakaļ . Ekskursija tika uzņ emta no Join UP, mū su lidojums bija ļ oti ē rts Qatar Airways klā jā . Ierodoties Ayodya Resort Bali 5, mani patī kami pā rsteidza teritorija - ļ oti zaļ a, arhitektū ra tradicionā lā indonē zieš u stilā . Peldē ties - kurš gan grib uz okeā nu : ), pā rē jiem bija baseins un sauļ oš anā s krē sli. Ē diens ir lielisks, brokastis ir eiropeiskas, ir kaut kas no tradicionā lā s virtuves. Mē s devā mies ekskursijā s uz tempļ iem, rī su laukiem, putnu parku - Bali tagad ir sapnis manos sapņ os) Es ļ oti vē los atgriezties, tikai tagad ar savu vī ru un meitu.
аватар travelviko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Arī viesnī ca tika izvē lē ta ne velti, tiek uzskatī ts, ka labā kā viesnī ca pludmales kategorijā ir Ayodya nusa dua 5 *, pirms tam es lasī ju daudz ziņ ojumu, bet tagad varu droš i teikt, ka ir divas š ā das viesnī cas un viena nesen ir pievienots vē l vairā k - Ayodya nusa dua, Inaya putri, Grand nikko, visi! Vairs nav viesnī cu ar pludmali un jū ru, citas vietas vai bē gums ir ļ oti liels, vai jū ra ir lī dz ceļ iem, tikai fotogrā fijā m, piemē ram, Mulia nusa dua 5 *, bet mū su ceļ ojumu aģ entū ras pā rdod dā rgā k - tas nozī mē vē sā ks, vai ne? : ) Tikai ī sumā par Ayudiya Nusa Dua hoteli, tas ir piecinieks pirmajā rindā , pludmale super, bē guma praktiski nav, Bali kolekcija (kafejnī cas un veikali) blakus, apkā rtne traka, turku rikso nav, te viss ir daudz forš ā k, bet viesnī ca jau prasa remontu, lai gan ko nevar atņ emt ir nacionā lais stils, tā s nav betona sienas un high-tech. … Tomēr ▾ Arī viesnī ca tika izvē lē ta ne velti, tiek uzskatī ts, ka labā kā viesnī ca pludmales kategorijā ir Ayodya nusa dua 5 *, pirms tam es lasī ju daudz ziņ ojumu, bet tagad varu droš i teikt, ka ir divas š ā das viesnī cas un viena nesen ir pievienots vē l vairā k - Ayodya nusa dua, Inaya putri, Grand nikko, visi! Vairs nav viesnī cu ar pludmali un jū ru, citas vietas vai bē gums ir ļ oti liels, vai jū ra ir lī dz ceļ iem, tikai fotogrā fijā m, piemē ram, Mulia nusa dua 5 *, bet mū su ceļ ojumu aģ entū ras pā rdod dā rgā k - tas nozī mē vē sā ks, vai ne? : ) Tikai ī sumā par Ayudiya Nusa Dua hoteli, tas ir piecinieks pirmajā rindā , pludmale super, bē guma praktiski nav, Bali kolekcija (kafejnī cas un veikali) blakus, apkā rtne traka, turku rikso nav, te viss ir daudz forš ā k, bet viesnī ca jau prasa remontu, lai gan ko nevar atņ emt ir nacionā lais stils, tā s nav betona sienas un high-tech. Bet tā kā netā lu tika uzcelta jauna viesnī ca Inaya putri, kas ir jauna, moderna un pat nedaudz lē tā ka, tad nelieš i dempingo : ) tagad nav jē gas Ayudiya ņ emt, tikai ar atlaidē m.
 Ресепшен отеля Ayodya nusa dua Бассейн отеля Ayodya nusa dua  Атмосфера Бали Пляж отеля Ayodya nusa dua  Пляж отеля Ayodya nusa dua  Пляж отеля Ayodya nusa dua
аватар vladimir38
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju diezgan daudz, bet tik spē cī gu iespaidu kā no Bali apmeklē juma nebiju guvis. Galvenais, kas jā atceras, ir tas, ka Bali nav ī sti paredzē ts pludmales brī vdienā m. Ir viss ā ra aktivitā tē m: kā pš ana vulkā nos, pā rgā jieni dž ungļ os, safari, jū ras makš ķ erē š ana, nirš ana, snorkelē š ana, sē rfoš ana, smaiļ oš ana, raftings. … Tomēr ▾ Ceļ oju diezgan daudz, bet tik spē cī gu iespaidu kā no Bali apmeklē juma nebiju guvis. Galvenais, kas jā atceras, ir tas, ka Bali nav ī sti paredzē ts pludmales brī vdienā m. Ir viss ā ra aktivitā tē m: kā pš ana vulkā nos, pā rgā jieni dž ungļ os, safari, jū ras makš ķ erē š ana, nirš ana, snorkelē š ana, sē rfoš ana, smaiļ oš ana, raftings. Un arī pā rsteidzoš a kultū ra, fantastiskas dejas, rets dabas un tempļ u skaistums. Lai labā k izprastu un sajustu salas skaistumu, vē rsos pie krieviski runā još a Bali gida Wayan (ar licenci) pakalpojumiem. Un arī tā dus ceļ vež us neesmu sastapis nevienā valstī . Š is ir pā rsteidzoš i skaists jauneklis, kurš mī l savu salu un labi pā rzina tā s vē sturi un kultū ru. Ekskursijas ar Wayan ir daudz lē tā kas un labā kas nekā ceļ ojumu aģ entū rā s. Pā rbaudī ju sevi. Kopumā Bali salā viss ir skaisti: daba, cilvē ki, tempļ i un kultū ra. Man š ī ir vieta, kuru es centī š os apmeklē t vairā k nekā vienu reizi.
аватар ds1971
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties viesnī cu, pilnī bā paļ ā vā mies uz tū risma aģ entū ras Aqua-Travel vadī tā jas Jū lijas ieteikumiem un nepievī lā mies! Pirmais, kas pā rsteidza viesnī cu, bija milzī ga, skaista, zaļ a, sakopta teritorija. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, pilnī bā paļ ā vā mies uz tū risma aģ entū ras Aqua-Travel vadī tā jas Jū lijas ieteikumiem un nepievī lā mies!
Pirmais, kas pā rsteidza viesnī cu, bija milzī ga, skaista, zaļ a, sakopta teritorija. Kā arī viesnī cas arhitektū ra!
Istabas - bez volā niem, bet viss darbojā s, nekā du pretenziju.
Pludmale ir ļ oti ē rta, ir zona ar zā li un plaš u smilš u daļ u. Jū ra vienmē r ir bijusi Kas nevarē ja vien priecā ties, jo š ī piekraste ir pakļ auta spē cī giem bē gumiem un bē gumiem.
Ē diens bija izcils un daudzveidī gs. Daudz augļ u, jū ras velš u, gardu konditorejas izstrā dā jumu.
Pastaigā joties gar krastu un apskatot citas 5 * viesnī cas, pā rliecinā jā mies, ka Ayodya Resort Bali 5 * viesnī ca ir vislabā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар 82Ar82
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ir vienkā rš i pretī gi un pretī gi lasī t negatī vā s atsauksmes par š o luksusa viesnī cu, ko daž i nepateicī gi tū risti atstā j daž ā dos portā los! Jū s varat doties uz viesnī cu, un es teikš u vairā k – vajag! Viesnī cas teritorija ir plaš a un apstā dī ta ar visdaž ā dā kajā m palmā m, krū miem ar krā sainiem ziediem, kokiem. … Tomēr ▾ Ir vienkā rš i pretī gi un pretī gi lasī t negatī vā s atsauksmes par š o luksusa viesnī cu, ko daž i nepateicī gi tū risti atstā j daž ā dos portā los! Jū s varat doties uz viesnī cu, un es teikš u vairā k – vajag!
Viesnī cas teritorija ir plaš a un apstā dī ta ar visdaž ā dā kajā m palmā m, krū miem ar krā sainiem ziediem, kokiem. Dzī vnieku arī ir vairā k nekā pietiekami, tie lido visur un skraida tev apkā rt, gluž i kā zoodā rzā .
Istaba bija pieklā jī ga, nevaru komentē t. 3. stā vs, izlasot negatī vu, lū dza par to izdarī t atzī mi, rezervē jot tū risma aģ entū ras "Unitours" vadī tā ju. Mē s nokļ uvā m tieš i uz grī das, pē c kuras prasī jā m.
Ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . Brokastī s katru dienu klā t bija standarta rullī š u komplekts, sviests, ievā rī jums, musli, sulas, pā rslas un citas lietas. Bet, no otras puses, visa ir pā rpilnī bā , neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ierodaties brokastī s.
Transaero iesaku neizvē lē ties, TV par naudu, un ē diens tik un tā .
аватар andrey_vvo
Sveiki visiem, kas atnā ca! Plā nojot savu ceļ ojumu uz Bali, izlasī ju diezgan daudz atsauksmju, un daž as no tā m bija noderī gas, un tā pē c nolē mu pā ris stundas veltī t arī tam, lai palī dzē tu citiem cilvē kiem. Kam š is pā rskats ir paredzē ts? Š is pā rskats ir paredzē ts cilvē kiem, kuri dod priekš roku relaksē još ā m brī vdienā m bez salidojumiem un nepamatotiem riskiem. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas atnā ca! Plā nojot savu ceļ ojumu uz Bali, izlasī ju diezgan daudz atsauksmju, un daž as no tā m bija noderī gas, un tā pē c nolē mu pā ris stundas veltī t arī tam, lai palī dzē tu citiem cilvē kiem.

Kam š is pā rskats ir paredzē ts? Š is pā rskats ir paredzē ts cilvē kiem, kuri dod priekš roku relaksē još ā m brī vdienā m bez salidojumiem un nepamatotiem riskiem. Ja jums ir tuvs "Tagilī tes" tē ls no "mū su steigas", tad labā k aizveriet š o lapu un netē rē jiet savu laiku. Ja jums patī k atpū ta, jū ra, pastaigas, ekskursijas - tas ir jums.

Tā tad atpū tā mies kā pā ris, mū su ceļ ojums ilga no 2012. gada 17. lī dz 30. novembrim. Ņ emot vē rā to, ka ceļ š aizņ em gandrī z diennakti, paš am atpū tai mums bija 12 dienas. Mē s ceļ ojā m ar Korean Airlines caur Seulu. Lidojums no Seulas uz Denpasā ru ilgst 6.5 stundas. Tas, protams, nav maz, bet, ja salī dzina ar lidojuma laiku no Maskavas, tad viss neizskatā s tik slikti. Denpasarā mū su lidmaš ī na nolaidā s aptuveni 3 naktī pē c vietē jā laika.
Pirms lidojuma palasot atsauksmes, atzī mē ju, ka kontroles izdoš anai var paiet pat 1 stunda. Tas mani ī paš i neiepriecinā ja, jo tik vē lā stundā gribē ju iekrist gultā un gulē t. Man par pā rsteigumu, mē s veltī jā m 20 minū tes visam par visu, un pie izejas no lidostas mū s jau gaidī ja transfē rs. Man liekas, ka viss noritē ja tik ā tri, jo atbraucā m naktī un nekur nebija rindu, bet, ja ierodaties pa dienu, var pavadī t vairā k laika, jo, visticamā k, tū ristu ieraš anā s intensitā te ir lielā ka tieš i š ajā laikā . dienā (tikai dienā uz Bali ierodas 6 tū kstoš i tū ristu). Jau pirms brauciena, palasot atsauksmes, mani nedaudz sasprindzinā ja kontroles mehā nisms, bija norā dī ts, ka viss ir ļ oti strikti, vajagot nobildē t un "ripinā t pirkstus" turpat lidostā.
Par laimi, nekas no tā nenotika, procedū ra izrā dī jā s pavisam vienkā rš a: lidmaš ī nā mums iedeva divas deklarā cijas, kuras aizpildī jā m turpat uz klā ja, pē c izkā pš anas no lidmaš ī nas samaksā jā m par vī zu ($ 25 no cilvē ka par 30 dienas), pē c tam mierī gi izgā jā m kontroli un devā mies uz viesnī cu. Lai samaksā tu par vī zu, pa ceļ am no lidmaš ī nas uz kontroli bū s biļ eš u kase ar dzeltenu zī mi "vī za ieraš anā s brī dī ", vē lams tai nepaiet garā m un atrasties rindā pirmajā rindā - š . ir garantija, ka pavadī sit minimā lu laiku visu formalitā š u kā rtoš anai. Pa ceļ am uz lidostas izeju jū s sastapsiet valū tas maiņ as punktu, kurā varē siet samainī t naudu pret vietē jā m rū pijā m. Raugoties nā kotnē , es teikš u, ka likmi (9300 rū pijas par USD 1) var saukt par vidē jo (viesnī cā tā s mainī ja 9100, Bali kolekcijā un Discovery iepirkš anā s centrā.9300, ciematā.9500–9550, un Visaugstā ko likmi saņ ē mā m pē rļ u veikalā - 9600 , bet tas jau ir ļ oti tā lu un speciā li š im nolū kam tur nebrauksi). t. i.
pirmo reizi droš i vari samainī t naudu lidostā , tur diez vai tevi apmā nī s.

Tā nu mē s izgā jā m no lidostas un ieelpojā m silto un mitro tropisko gaisu. Jā , bija karsts, bet daudz ē rtā k nekā Puketā . Mū s sagaidī ja Vanjans - ceļ ojumu aģ entū ras š oferis. Viņ š prata runā t krieviski, sasveicinā jā s un mē s devā mies uz maš ī nu. Gā jā m kā das 5 minū tes, pē c Vanjana teiktā , sapratā m, ka uz viesnī cu bū s jā dodas uz kā dā m 20 minū tē m. Tā kā bija tumš s, pa ceļ am mums nebija daudz laika, lai kaut ko redzē tu, un pē c apmē ram 20 minū tē m nonā cā m Ayodya Resort Bali (turpmā k tekstā Ayodya). Es lasī ju daudz slavinoš u atsauksmju par š o viesnī cu, tā s mē rogu un varenī bu. Tač u, neskatoties uz to, vestibila izmē rs un iekā rtojums uz mani atstā ja wow efektu.

Mē s devā mies uz reģ istratū ru, lai reģ istrē tos. Daudzā s atsauksmē s atradu atsauces uz krievu meiteni Olgu, kura strā dā reģ istratū rā un palī dz krievu tū ristiem.
Izlī guma brī dī viņ a nebija (un pā rē jā laikā es viņ u nekad neredzē ju). Bet, neskatoties uz to, mē s nokā rtojā mies pietiekami ā tri un bez problē mā m. Reģ istrē joties no mums tika iekasē ts depozī ts 200 USD apmē rā , ko izrakstī š anā s brī dī saņ ē mā m atpakaļ ar tā m paš ā m banknotē m. Pē c atsauksmē m zinā ju, ka viesnī cas apakš ē jais stā vs ir ļ oti mitrs un labā k ir ņ emt augstā ku stā vu. Rezervē jot viesnī cu, izteicā m savu vē lmi un reģ istrē joties arī to atgā dinā jā m. Rezultā tā ieguvā m istabiņ u 5. stā vā , par ko nenož ē lojā m. Turklā t iesaku tieš i 5. stā vu, jo no tā labā k ir redzē t viesnī cas teritoriju. Iesaku paņ emt arī nepā ra skaitli, jo to logiem paveras skats uz viesnī cas iekš ē jo teritoriju, kas ir daudz skaistā ka par to, kas atrodas ā rpusē (tuksnesis, golfa laukums). Viesnī cas dizains ir tā ds, ka vestibils atrodas 3. stā vā , restorā ni, peldbaseins, pludmale - pirmajā stā vā.
Viesnī ca ir ļ oti liela, tā pat kā daudzas citas Nusa Dua viesnī cas, tā pē c nesteidzī gā solī no vestibila lī dz mū su numuriņ am bija vajadzī gas 5 minū tes, bet tas mani nemaz netraucē ja, jo viss tika izdarī ts ļ oti skaisti un tas ir ļ oti grū ti no tā nogurt brī vdienā s.

Atverot istabas durvis, ieraudzī jā m ļ oti pamatī gu istabu (delux) klasiskā dizainā , daudz dabī gā koka, liela platī ba, pilns balkons, laba vannasistaba (duš a gan nav).

Daudzā s atsauksmē s es lasī ju, ka telpas ir ļ oti noplucis, un tas ir ļ oti nomā kta daudziem tū ristiem. Nu ko lai saka: varbū t mums paveicā s, bet mū su istaba bija labā stā voklī . Jā , parkets ir nedaudz nolietots, bet tas ir dabī gs koks un ne vienmē r var izskatī ties kā jauns. Viss pā rē jais bija pieklā jī gā stā voklī.
Tā pat, manuprā t, ja jū s atnā cā t atpū sties, nevis meklē t iemeslus negatī vismam, tad diez vai jū s apbē dinā s tie mazie trū kumi, bez kuriem, iespē jams, nemaz nav viesnī cu - kā saka, jū s nevarat izpatikt visiem. Aiz loga bija tumš s, nevarē jā m novē rtē t skatu no balkona, un nolē mā m iet gulē t. Pamostoties rī tausmā , es vispirms devos uz balkonu, lai novē rtē tu skata skaistumu. Var teikt, ka mums paveicā s, jo no mū su istabas piektajā stā vā pavē rā s ļ oti skaists skats uz viesnī cas iekš pusi un konkrē ti uz lagū nu.

Pamodā mies, nomazgā jā mies un devā mies brokastī s. Ayiodia ir divi restorā ni (Lagoona un Waterfall), kas nodroš ina brokastis, un jū s varat apmeklē t to, kuru vē laties. Biež i braucā m uz Lagū nu, jo tā atrodas blakus jū rai. Tas, pirmkā rt, ir skaistā ks, un, otrkā rt, jū s varat uzreiz novē rtē t paisuma / bē guma stadiju jū rā . Uz Ū denskritumu devā mies tajā s dienā s, kad ekskursijas sā kā s ļ oti agri, jo.
š is restorā ns atrodas tuvā k vestibilam, un rezultā tā jū s varē tu ietaupī t aptuveni 10 minū tes, lai pā rvietotos pa viesnī cu. Ē dienkarte š ur tur ir aptuveni vienā da, Waterfall ir nedaudz lielā ka izvē le, bet kopumā mums Lagunā vairā k patika jū ras tuvuma dē ļ.

Daž i tū risti atsauksmē s atzī mē ja, ka brokastis neatbilst piecā m zvaigznē m, kas viņ us ļ oti sarū gtinā ja. Atkal izteikš u savu subjektī vo viedokli: brokastis labas, ir viss nepiecieš amais (augļ i, dā rzeņ i, sulas, olu kultenis, desa, siers, bekons, piena putra, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja, kafija), varbū t tie kungi, kas nepatika, brokastis mā jā s ir daudzveidī gā kas, bet tas ir maz ticams; visticamā k, viņ i ieradā s meklē t iemeslus negatī vismam, nevis baudī t. Mums 12 dienu laikā nebija apnikuš as brokastis, turklā t es neatteiktos no brokastī m vienmē r!

Pē c uzkodā m devā mies uz tikš anos ar krieviski runā još u tū risma aģ entū ras Bounty pā rstā vi.
Viņ š bija gatavs atbildē t uz mū su jautā jumiem un, protams, pā rdot mums ekskursijas. Daudzā s atsauksmē s tū risti raksta, ka lē tā k ir izmantot vietē jos taksometru vadī tā jus, kuri jū s visu dienu aizvedī s par 40 USD. Jā , iespē jams, ka ir lē tā k (lai gan tas nav fakts, jo maksā jā t tikai par maš ī nu, un visas biļ etes nopirksit pats, un ceļ ojumu aģ entū rā m biež i ir ī paš i nosacī jumi) un ne sliktā k, tač u mē s tomē r piestā jā m ekskursijā s pa ceļ ojumu aģ entū ru , un nenož ē loju, jo mums ļ oti patika mū su gids Agus, kurš brī vi runā krieviski un nebeidz pā rsteigt ar savu vā rdu krā jumu. Pirmā atvaļ inā juma diena iekrita svē tdienā , un ekskursiju rezervē jā m tikai uz otrdienu, jo daž ā dā s dienā s notiek daž ā das ekskursijas, un pirmā , kuru mums ieteica apmeklē t, bija ekskursija uz Kintamani vulkā nu, jo tas visvairā k atbilst Bali apskates ekskursiju kategorijai .
Svē tdien un pirmdien mē s izpē tī jā m viesnī cas teritoriju un tuvē jo Nusa Dua rajonu, piemē ram, Bali Collection iepirkš anā s ielu un Bualo ciematu. Bali Collection ir mazu veikalu, kafejnī cu un Coco lielveikalu iela, kurā var iegā dā ties suvenī rus, apģ ē rbu un uzkodas. Ar kā jā m no Ayiodia - 10 minū tes, ar taksometru - 2 USD.

Boileau ciems ir suvenī ru iepirkš anā s centrs (lī dzī gs Ķ ī nas tirgum, bet var atrast labas kvalitā tes suvenī rus), neliels lielveikals un daž as kafejnī cas. 5 minū š u gā jiens lī dz ciematam, biež i vien gā jā m tur vakariņ ot ē rtā kas atraš anā s vietas dē ļ . Pirmajā s dienā s jū rā bija spē cī gs bē gums. Jā , peldē ties bija iespē jams (atš ķ irī bā no kaimiņ u viesnī cā m, tas pats Hayat), bet mū s neiedvesmoja jū ras izskats un devā mies uz baseinu.
Baseinā ū dens dienas laikā uzsilst lī dz aptuveni 40 grā diem un tajā ir ā rkā rtī gi grū ti atdzist, tā pē c labā k tajā peldē ties vē lā pē cpusdienā , kad karstums norimst - baseinā ir silti, un izejot no tā s jū t patī kamu vē sumu. Vē los atzī mē t, ka ū dens baseinā ir tī rs un nesmarž o pē c balinā tā ja, kas liecina par labu tī rī š anas sistē mu. Kopumā baseins ir ļ oti skaists un peldē ties tajā ir prieks.

Baseina darba laiks, ja atmiņ a neviļ : no 7 lī dz 21 (Bali gaiš s ap 6, tumš s arī paliek ap 18). Pludmale atvē rta lī dz 18:00. Peldē ties, protams, var arī vē lā k, bet uz savu atbildī bu, jo lī dz 18:00 pludmalē strā dā glā bē ji un apsardze.
Viena interesanta iezī me: pludmale (10 metri no jū ras) pieder valstij un nevar tikt nodota privā tā s rokā s, tā pē c formā li viesnī cas teritorija sā kas ar zaļ u zā lienu, bet faktiski pludmalē atpū tā s tikai viesnī cu tū risti, lai gan neviens izdzina no mū su pludmales vietē jos bē rnus vai tū ristus no kaimiņ u viesnī cā m.

Pludmalē un ap baseinu vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Lielie dvieļ i tiek izsniegti bez maksas uz vietas, uzrā dot caurlaidi, kuru saņ emsiet reģ istrē joties. Tas ir ļ oti ē rti, jo nav jā nē sā lī dzi dvielis un slapjā dvieļ a vietā jebkurā laikā var dabū t sausu dvieli. Izejot no pludmales vai baseina, jū s nododat savu dvieli un paņ emat caurlaidi. Jums ir jā atdod š ī caurlaide izrakstī š anā s laikā , tač u, ja aizmirsī sit to izņ emt, tas nozī mē s, ka neatgriezā t dvieli un no jums tiks iekasē ta 35 $ no depozī ta. Diezgan godī gi, manuprā t.
Ļ oti ē rti, ka viesnī cas fotogrā fs nepā rtraukti strā dā pludmalē - viņ u sauc Typhoon, viņ š strā dā pē c lī guma, atbraucis no Turcijas, prot izskaidroties krieviski. Pati fotosesija ir bez maksas un ilgst apmē ram stundu, un pē c tam jū s varat iegā dā ties sev tī kamā s bildes par 6 USD. Vienoties par lieliem daudzumiem; )

Runā jot par internetu, viesnī ca ir nereā li dā rga. Risinā jums ir vienkā rš s: iegā dā jieties Telcomsel SIM karti un pievienojiet interneta pakotni. Es pievienoju 2 GB paketi par 6 $ un izmantoju Samsung galaxy klē pjdatoru, lai varē tu ā tri kopī got fotoattē lus un nelielus video par notiekoš o ar draugiem. Tī kla kvalitā te ir laba, ā trums pat nekā ds - lidojumā noskatī jos stundu garu video no youtube un man tas nekad nesamazinā jā s. Pasts, skype, kurjeri - nekā du problē mu. Jums tiks paskaidrots, kā izpā rdoš anas laikā ir lē tā k zvanī t uz Krieviju.
Starp citu, Blackberry Indonē zijā ir ļ oti populā rs, tā pē c, ja to lieto, droš i var ņ emt lī dzi, pē rkot SIM karti tiek pieslē gts BIS serviss.

Piedā vā ju vē l pā ris bildes no viesnī cas, jo pie tā s neatgriezī simies:

Visa viesnī ca ir ļ oti prasmī gi izveidota ar lielu skaitu skulptū ru.

Pats Nusa Dua rajons ir tū ristu zona, š eit tiek apkopotas labā kā s viesnī cas, ir piekļ uves kontrole un ī paš a droš ī bas sistē ma, tā pē c Nusa Dua ir ļ oti maz vietē jo iedzī votā ju (pā rsvarā tikai iestā ž u darbinieki un taksometru vadī tā ji).

Kopumā š ī teritorija ir paredzē ta relaksē još ā m brī vdienā m, un, ja jums ir nepiecieš ams kaut kas "jautrā ks", tad ir jē ga apsvē rt citas jomas, to paš u Kutu. Es vē los atseviš ķ i atzī mē t balieš u labo gribu. Viņ u hinduistu reliģ ija liek domā t, ka jums ir jā nes labs ikvienam, un ļ aunums sabojā jū su karmu.
Š ajā sakarā visi balieš i nemitī gi smaida un, darot to patiesi, sauc tevi par meistaru, cenš as tevi iepriecinā t, neatkarī gi no tā , vai tu no viņ a kaut ko pē rc vai nē . Ir ļ oti ē rti atrasties starp š ā diem cilvē kiem, jū s neviļ us sā kat smaidī t ikvienam, ko satiekat, un tas liek jums justies mierī gam un laipnam savā dvē selē . Interesanti, ka Bali krievu valodas zinā š anu lī menis ir diezgan augsts, augstā ks nekā Puketā , daudzi var runā t krieviski. Kā stā sta mū su gids Aguss, vietē jie iedzī votā ji sā ka aktī vi mā cī ties krievu valodu pē c 2002. gada terorakta, jo pē c tā tū risti no citā m valstī m pā rstā ja braukt uz š ejieni, un krievi nebaidī jā s - kā pē c gan mums jā baidā s no kaut kā da terorakta... Izrā dā s, ka tagad tū risma jomā balieš i lielā mē rā ir orientē ti uz mums, kas ļ oti priecē.
Izstaigā juš i kaimiņ u Hayat teritoriju, nolē mā m, kā daudzi citi tū risti atzī mē ja atsauksmē s, ka Ayiodia pludmale ir labā ka, viesnī cas teritorija un arhitektū ra ir interesantā ka. Tas ir, kopumā izvē loties starp Hayat un Ayiodia, ir lietderī gi izvē lē ties Ayidia, jo ī paš i tā pē c, ka cenas tajā ir nedaudz zemā kas nekā Hayat. Nekā dā gadī jumā negribu teikt, ka Hyatt ir slikti, viesnī ca un tā s teritorija ir laba, abu viesnī cu klase ir vienā da, un izvē le starp tā m ir gaumes lieta, vienkā rš i Ayodiya, mū suprā t, visu darī jis interesantā k, balieš u stilā.

Tā nu paskrē ja divas dienas un treš ajā dienā devā mies ekskursijā uz Kintamani vulkā nu. Jau iepriekš gribu atzī mē t, ka ekskursijas labā k doties katru otro dienu, jo lielā kā daļ a ilgst no rī ta lī dz vakaram un ir diezgan nogurdinoš i apmeklē t š ā das ekskursijas vairā kas dienas pē c kā rtas. Man personī gi patika visas ekskursijas, kas notika kalnos, jo, pirmkā rt, tur ir forš ā k nekā lejā , otrkā rt, ir ļ oti skaisti!
Tas ietver daudzus ciematus, no kuriem katrs specializē jas savā mā kslā (koks, akmens utt. ). Viss ir ļ oti skaisti, cenas daž ā das, kaulē ties var, bet vairumam preč u izmē rs izslē dz iespē ju to brī vi pā rvietot uz dzimteni.

Tā lā k viesojā mies kafijas plantā cijā , kur satikā m brī numdzī vnieku Luwak, kurš raž o dā rgā ko kafiju pasaulē , izlaiž ot kafijas pupiņ as caur savu gremoš anas traktu. Saskaņ ā ar mū su ceļ vedi luwak kafija nesatur kofeī nu. Protams, nogarš ojā m visā das kafijas un tē jas.

Pē c tam visi varē ja nopirkt kafiju, tē ju, augļ us un devā mies uz vulkā nu. Paš ā vulkā nā neuzkā pā m, bet apstā jā mies pie ezera, kas, cik saprotu, atrodas savā krā terī . Š o ezeru sauc - Batur.

Mums priekš ā pavē rā s ļ oti skaists skats. Uz š ī fona paē dā m pusdienas un devā mies atpakaļ ceļ ā.
Atceļ ā mū su autobuss salū za un mums bija jā iet 15 minū tes pa lī kumotu kalnu ceļ u. Tas mū s neapbē dinā ja, bet drī zā k iepriecinā ja, jo kalnos ir vē ss, gaiss tī rs, un apkā rt ir skaistums...Un tie vaimanā tā ji, kuriem likā s, ka brokastis viesnī cā ir sliktas, droš i vien bū tu ieslī guš i depresijā ) )). Starp citu, visā s ekskursijā s pusdienas ir daudz nabadzī gā kas par brokastī m viesnī cā , man grū ti iedomā ties, kā das nepanesamas mokas no tā piedzī voja tā di kungi! Atpakaļ ceļ š mums prasī ja apmē ram 2-3 stundas, kuru laikā Agus pastā stī ja par balieš u kultū ru. Mums ļ oti paveicā s ar gidu, atvaļ inā juma beigā s viņ š iedeva savas vizī tkartes un lū dza ieteikt draugiem. Agus var palī dzē t organizē t ekskursijas Bali un ā rpus tā s. Vē lreiz precizē ju, ka viņ š ļ oti labi runā krieviski.

Atceļ ā apmeklē jā m juvelierizstrā dā jumu veikalu, kuram blakus atradā s forš a smieklī gu cū ku skulptū ra.
Vispā r Bali ir ļ oti daudz skulptū ru, tā s ir visur, lielas un mazas, reizē m milzī gas, gar ceļ u un tam pa vidu, blakus veikali, kafejnī cas, vā rdu sakot, kur vien iespē jams. Tas lieliski rotā pilsē tu un sniedz priekš statu par balieš u attieksmi.

Bali ir daudz tropu augļ u, mē s tikā m pie mango sezonas. Kopumā viņ iem ir vairā k nekā.20 mango š ķ irņ u, mums izdevā s izmē ģ inā t apmē ram 10.

Mū su nā kamais ceļ ojums bija uz Uluwatu. Pa ceļ am piestā jā m, lai apskatī tu pasaulē lielā ko skulptū ru, kas tiek bū vē ta - Dievs sē ž uz Garudas. Skulptū ra nav pabeigta un joprojā m stā v pa daļ ā m.

Pē c tam devā mies uz Uluwatu – templi uz klints. Uluwatu ir daudz pē rtiķ u, viņ i š eit ir ļ oti augstprā tī gi, viņ i var kaut ko no jums atņ emt un ir jā iemaina pret pā rtiku. Pie mums pē rtiķ is kā dai meitenei nozaga č ī bu un to mē ģ inā ja iemainī t pret sulu, banā niem un citā m lietā m. Es nezinu, kā š is piedzī vojums beidzā s, jo.
Mū su nā kamā ekskursija ir safari parks. Bē rniem ļ oti patī k. Š ī ekskursija aizņ em veselu dienu. Tur var vai nu vienkā rš i pastaigā ties vai braukt ar autobusu vai dž ipu pa teritoriju, vizinā ties ar ziloni, arī pusdienas ir teritorijā . Ir arī neliels akvaparks (bijā m arī atseviš ķ ā Water Boom akvaparkā , tas mani nepā rsteidza, bet daudziem patika), braucieni, Agung Show teatralizē ts uzvedums, kas stā sta par Bali vē sturi - ļ oti interesanti un skaisti - iesaku aizbraukt.

Nā kamā ekskursija ir braukš ana ar kvadracikliem pa rī su laukiem. Ļ oti skaisti skati, svaigs gaiss, jo slē poš ana notiek kalnos (Ubud apgabalā ). Tiesa, sastapos ar neglī tu kvadraciklu, bet tas mani nevarē ja apbē dinā t, jo meklē ju pozitī vo. Ko teiktu tie, kuriem ir sliktas brokastis - padomā jiet paš i.

Nā kamā ekskursija ir raftings. Raftings ir lieliski!
Kalnu upe (Ayung, Ubud rajons) ir pietiekami nekaitī ga, dzī vī bai nav briesmas, bet skaistums ir neaprakstā ms. Kad tu virzies pa š auru kalnu upi š aurā aizā , un abā s pusē s virs tevis simts metrus paceļ as akmeņ i, tu aizmirsti par visu. Š ajā rajonā ir arī daudzas viesnī cas tieš i uz kalniem un tā s varē jā m redzē t raftinga laikā - ļ oti skaistas. Š ī ekskursija bija mana mī ļ ā kā . Protams, mē s visi samirkā m, bet tas ir tā vē rts. Ž ē l, ka neizdevā s nofotografē t labā kos skatus, jo kustoties ir nereā li fotografē t.

Mū su nā kamā un pē dē jā ekskursija ir peldē š ana ar delfī niem. Lai to izdarī tu, bija jā š ķ ē rso visa sala, un ceļ ojums ilga 4 stundas. Ī sā ko ceļ u braucā m pa kalnu serpentī niem, ļ oti gleznaini. Galamē rķ is ir Singaraja (lauvas karaļ a) reģ ions. Jā atzī mē , ka š ajā zonā mitrums ir daudz zemā ks un temperatū ra ir augstā ka.
Es nekad nebū tu domā jis, ka vienas salas ietvaros var bū t tik spē cī gas klimata atš ķ irī bas daž ā dā s pusē s. Tas pats attiecas uz nokriš ņ iem: vienā apgabalā ir tropisks lietusgā zes, bet citā saule dedzina un debesī s nav neviena mā koņ a - un tas viss salī dzinoš i mazas salas ietvaros. Pa ceļ am uz Singaraju apstā jā mies pie Bratan ezera.

Bratan ezera apkā rtnē audzē zemenes, un, protams, nepalaidā m garā m iespē ju nogarš ot svaigas zemenes. Pē c tam devā mies uz delfinā riju, pa ceļ am pabarojot pē rtiķ us, arī zemenes. Š eit ir notikuma smieklī gā kā fotogrā fija.

Beidzot tikā m pie delfī niem. 4 stundu ceļ ojums 15 minū š u peldē š anai ar delfī niem. Bet tas bija tā vē rts, visi bija sajū smā.

Atceļ ā apstā jā mies, lai apskatī tu nelielu ū denskritumu. Lai gan tā ir maza, tā joprojā m ir skaista vieta.
Tā nu pienā ca pē dē jā Bali uzturē š anā s diena, kurā iegā dā jā mies papildus suvenī rus un sā kā m krā mē t somas. Starp citu, attiecī bā uz suvenī riem ļ oti iesaku lielo "Batik Keris" veikalu t/c Discovery (š is ir vienī gais pieklā jī gais iepirkš anā s centrs, par pā rē jo pat netē rē jiet laiku). Transfē rs mū s aizveda uz lidostu, un mē s devā mies reģ istrē ties lidojumam. Š eit korejieš i mū s iekā rtoja, jo uz Seulu bija jā lido ar aviokompā niju Garuda Indonesia. Neko sliktu nevaru teikt par š o kompā niju, bet man vairā k patika lidot ar korejieš iem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka tieš i uz viņ iem mē s pirkā m biļ etes. Tas laikam arī viss, ir skaidrs, ka š ī apskata ietvaros nav iespē jams nodot visu redzē to, bet jā veido kopē jā ideja. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un mē s noteikti atgriezī simies!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Ayodya Resort Bali расположен на побережье Нуса Дуа, в 700 метрах от музея Пасифика и в 800 метрах от пляжа Гегер. Приблизительно в 800 метрах также расположен торговый комплекс Bali Collection, а в 1,3 км — Международный конференц-центр Бали. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Нгурах Рай составляет 12 км.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 300 метров.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

5 открытых бассейнов, терраса для загара, сад, ресторан индонезийской и международной кухни Waterfall, рестораны Gengi, Lagoona, Octopus, Surfer Corner, Balinese Theatre, лобби-бар "Java Hut", бар у бассейна, конференц-залы: Grand ballroom (площадь 481 кв. м), Samudra Room (площадь 500 кв. м), Sanur-legian-kuta (площадь 141 кв.м), Bali (площадь 60 кв.м) Lombok (площадь 46 кв.м), Moyo (площадь 39 кв.м), Flores (площадь 35 кв.м), круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, массажный кабинет, поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 543 номера.

Istabās

Собственная ванная комната, халаты, тапочки, туалетные принадлежности, фен, ТВ (нет российских каналов), DVD-плеер (по запросу), телефон, мини-бар, эл.чайник, чай/кофе, софа, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Jalan Pantai Mengiat P.O Box 46, 80363 Нуса-Дуа, Индонезия.
Tālruņi: +62-361-771102
Tīmekļa vietne: Ayodya Resort Bali
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).