Melia Bali 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.810
№6 viesnīcas reitingā Nusa Dua
7.6 Numurs
9.0 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.9 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca ir labiekārtots parks ar daudziem mājīgiem stūriem un lielu baseinu lagūnas formā. Viesnīcā tiek rīkota aktīva animācijas programma dienas laikā un vakara šova programmas, kas būs interesantas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm, tostarp tiem, kam ir bērni. Viesnīcas teritorija aizņem 10 hektārus.Vairāk →
аватар intour-travel
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, mī nusi, pareizā k sakot, nianses, kas jā zina un tā m jā pielā gojas. 1. Ebb and flow – ir nedē ļ as grafiks, lai bē guma laikā varē tu doties iepirkties vai peldē ties baseinā vai vienkā rš i sauļ oties. Daudz vietu. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, mī nusi, pareizā k sakot, nianses, kas jā zina un tā m jā pielā gojas.
1. Ebb and flow – ir nedē ļ as grafiks, lai bē guma laikā varē tu doties iepirkties vai peldē ties baseinā vai vienkā rš i sauļ oties. Daudz vietu.
2. Istabas jau nedaudz "noguruš as", labā k ņ emt ne to lē tā ko.
Priekš rocī bas
1. Piekļ uve pilsē tai tuvumā
2. Zaļ a kopta teritorija
3. Ē dieni visā m gaumē m - zivis, gaļ a, dā rzeņ i, saldumi, svaigas sulas, augļ i (varē ja bū t vairā k, par 5*)
ES iesaku.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca, izcila apkalpoš ana, nedzirdami kalpi, pat dzeramnaudu, kas atstā ta uz spilvena, tika ņ emta katru otro reizi))) atbrauca vakarā , uz balkona nebija pelnutrauks, pā rtaisī ja stikla ziepju trauku, nā kamajā dienā ziepju trauks bija vietā , un uz balkona bija pelnutrauks un sē rkociņ u kaste, un tā katru dienu )) Uzmanī gi un draudzī gi cilvē ki reģ istratū rā (vienmē r ir kā ds, kas runā krieviski). … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca, izcila apkalpoš ana, nedzirdami kalpi, pat dzeramnaudu, kas atstā ta uz spilvena, tika ņ emta katru otro reizi))) atbrauca vakarā , uz balkona nebija pelnutrauks, pā rtaisī ja stikla ziepju trauku, nā kamajā dienā ziepju trauks bija vietā , un uz balkona bija pelnutrauks un sē rkociņ u kaste, un tā katru dienu )) Uzmanī gi un draudzī gi cilvē ki reģ istratū rā (vienmē r ir kā ds, kas runā krieviski). Mums ļ oti patika.
Ar prieku tur atgriezī š os un visiem iesaku tur aizlidot. . . tas ir neaizmirstami! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 9j19v4db
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas laiku izvē lē jā mies lietainu – janvā ri. Lietus lija katru dienu, lai gan neteikš u, ka tas mū s kaitinā ja un traucē ja, jo lietus bija ī sas un ā tras, biež i nā ca naktī , vakarā un daž kā rt tā s nemaz nebija. … Tomēr ▾ Atpū tas laiku izvē lē jā mies lietainu – janvā ri. Lietus lija katru dienu, lai gan neteikš u, ka tas mū s kaitinā ja un traucē ja, jo lietus bija ī sas un ā tras, biež i nā ca naktī , vakarā un daž kā rt tā s nemaz nebija. Neskatoties uz to, Bali bija pietiekami daudz tū ristu, bija daudz krievu, otro vietu apmeklē tī bas ziņ ā dotu ķ ī nieš iem, pē c tam eiropieš iem un austrā lieš iem. Starp citu, pē dē jie š eit ir tikai 4 stundu attā lumā , tā pē c viņ iem patī k š eit atpū sties. Lai no Ukrainas nokļ ū tu paradī zes salā , mums pagā ja ilgs laiks: lī dz Kijevai - 4 stundas ar automaš ī nu, tad ar lidmaš ī nu lī dz Frankfurtei 2.5 stundas, nā kamā lidojuma gaidī š anas laiks bija 5 stundas, tad ceļ š uz Singapū ru - 10 stundas. , un pē c 2 stundu uzturē š anā s Singapū ras lidostā - 3 stundu lidojums uz Bali.
Gribu izteikt cieņ u Lufthansa aviokompā nijā m - viss ir ļ oti civilizē ti, pieklā jī gi un skaisti... Labi pabaroja, piedā vā ja visdaž ā dā kos dzē rienus, tostarp stipros dzē rienus, segas un iebū vē tos televizorus krē sla aizmugurē , kur bija pat 5 filmas krievu valodā . Bali lidostā jū s varat iegā dā ties vī zu par 35 USD. tā pat kā viņ i to darī ja man aģ entū rā - sekunde biznesa. Č emodā ni nevienam nebija ne vilnas, ne pā rbaudī tas, alkohols netika atņ emts, kā par to lasī ju ceļ otā ju atsauksmē s, man laikam paveicā s. Bali mū s sagaidī ja gids ar transportu un aizveda uz viesnī cu, pagā ja apmē ram pusstunda. Mū s ā tri nokā rtoja, istabiņ a laba, plaš a. Visur bija viens kanā ls krievu valodā un bezmaksas internets. Viesnī ca Melia Bali atrodas parka zonā , ļ oti skaisti iekā rtota, kopta, pastā vī gi slaucī ta, mazgā ta un izrotā ta ar svaigiem ziediem. Teritorijā ir vairā ki baseini, restorā ni un bā ri.
Vakaros vestibilā skan dzī vā mū zika un dziedā š ana, savukā rt agrā vakarā vietē jie mū ziķ i spē lē un dejo Indonē zijas dejotā jus tieš i pie reģ istratū ras pie viesnī cas ieejas. Pie ieejas restorā nā brokastī s jū s sagaidī s arī vietē jais mū ziķ is. Darbinieki nemitī gi labsirdī gi smaida, saliek rokas un paklanā s, visi bez izņ ē muma viņ us sveicina, lai kur ar tū ristiem sastaptu... Pastā vī gie paisumi piespieda peldē t pē c grafika, bet tas netraucē ja. Mums bija lī cis, tā pē c pie viesnī cas nevarē jā m redzē t viļ ņ u satricinā jumu un okeā na troksni. Aļ ģ es nedaudz izturē ja, bet tā s uzreiz tika sakoptas un apraktas, turklā t ū denī tā s atradā s nelielos daudzumos, tā pē c netī ra ū dens iespaidu nebija. (Es to visu rakstu detalizē ti, lai cilvē ki, kas lasa citu ziņ ojumus, neizdarī tu pā rsteidzī gus secinā jumus par viesnī cu un pā rē jo.
Daudzi ļ oti negatī vi izteicā s par bē gumu, vannas istabā atrasto pelē juma gabalu (pat nebija slinkums to nofotografē t un ielikt reportā ž ā ), par vienmuļ ajā m un garlaicī gajā m brokastī m, augstajā m cenā m viesnī cā restorā ni, odu ē dinā š ana vakaros teritorijā . Es domā ju, ka tas, kurš gribē s uz visu skatī ties melnā gaismā , to darī s, bet man viss ļ oti patika. Suvenī rus var iegā dā ties tieš i pludmalē - vietē jie visas dienas garumā staigā pa pludmali š urpu turpu un piedā vā matadatas, gleznas, rotaslietas, pareo, trikotā ž as kleitas, traukus - vajag kaulē ties. (100 ASV dolā ri = 9 50.000 rū piju))), jā , miljonos, labā k ir mainī t bankā ). Turpat pludmalē piedā vā daž ā das ekskursiju programmas krieviski runā još a gida pavadī bā (gids ar auto maksā.30-40 dolā rus par visu dienu, tikai par ieejas biļ etē m maksā pats).
Izvē lē jā mies ekskursiju pa Bali salu: devā mies uz Batur vulkā nu, tomē r nepaveicā s - lija lietus un bija spē cī ga migla, tā pē c uz vulkā nu nedevā mies, pusdienojā m ar skatu uz miglains vulkā ns))). Gids mū s neaizveda uz Besakih templi - viņ š teica, ka tur ir daudz sliktu cilvē ku un tū risti uz viņ u ir aizvainoti (manuprā t, spriež ot pē c izlasī tajā m atsauksmē m, viņ š domā ja templī uzspiest savu gidu, kurš gan ne runā krieviski un par to bija jā maksā Citā di cilvē ki nevarē ja skatī ties templi. ) Gids mū s aizveda uz ciema templi, ieveda tajā , nosē dinā ja ē nā un populā ri visu izstā stī ja un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Nogulsnes bija tā das, ka Besakihu neredzē ju, bet enerģ ija no svē tvietā m tika saņ emta, tā pē c bija gandarī juma sajū ta. Vieglu atlikumu atstā ja tas, ka visur grib “izš ķ ī dinā t tū ristus”, gids mū s atveda uz kokapstrā des darbnī cu (cenas ir nesamē rī gas, teikš u uzreiz: maska, kas man patika, maksā ja 80 USD.
, bet tad paš i uzskatī ja par 60 dolā riem. un es domā ju, ka tas bija tā lu no atlaiž u robež as))). Juvelierizstrā dā jumu fabrika un atkal veikals pie tā s: izstrā dā jumi ir ļ oti skaisti, bet ... par tā du naudu mū su mā jā var nopirkt ļ oti labas zelta rotaslietas))). Batikas fabrika - ļ oti skaists sortiments, cenas fiksē tas un kaulē ties neder. Gidam bija tiesī bas uz kā du procentu no mū su pirkumiem, tā pē c mū su ceļ vedis beidzā s pavisam skā bs, jo nepirkā m daudz. Un pa ceļ am redzē jā m daudz ciemu, kur tirgo arī batikas un koka rotaslietas un cenas tur nemaz nav kosmiskas. Apskatī jā m rī su plantā cijas - tur ir veikali ar suvenī riem, pie kuriem atkal gids mū s apturē ja. Parā dī ja, kā aug kafija, augļ i un citi augi, ir arī kafijas dzē rienu, tē ju degustā cija un veikals ar precē m. Nopirku citronzā les tē ju, Sudā nas rozi un Mochachino kafiju.
Mā jā s viņ i atklā ja, ka cukura iepakojumā ir vairā k nekā jebkas cits, tā pē c iepakojums ir paredzē ts tikai daž ā m krū zī tē m. Zī mola kafija "luwak" uz mani neatstā ja pienā cī gu iespaidu, lai gan neuzskatu sevi par dedzī gu pazinē ju un kafijas cienī tā ju, es dzē ru labā ku kafiju. Apskatī jā m putnu un rā puļ u parku - š ī tieš ā m ir nodarbī ba, sagā dā ja lielu prieku, uzņ ē mā m daudz skaistu fotogrā fiju, par nelielo naudu paņ ē mā m rokā s papagaiļ us, jaguā nu un pat monitoru ķ irzaku . Tajā paš ā braucienā es vienojos ar gidu par braucienu uz Java salu (izmaksas ir 210 USD, mans vī rs nav ā ra aktivitā š u cienī tā js, tā pē c viņ š deva priekš roku pludmalei un ļ ā va man doties vienatnē ))). Java mani sagaidī ja cits gids ar š oferi un visas dienas garumā veda uz visiem apskates objektiem.
Gids no Java salas runā ja krieviski sliktā k nekā balieš u valodā , bet es ļ oti cienu viņ u dedzī bu apgū t mū su grū to valodu))), pirms ceļ ojuma es lasī ju materiā lus internetā par objektiem, kurus es ieraudzī š u, un tas bija viegli viņ š ar mani))). Mē s ieradā mies Prambanan templī no rī ta, tā pē c man izdevā s to redzē t bez lieciniekiem, iznā ca izcilas fotogrā fijas, kurā s nav 5-6 ķ ī nieš u izcelsmes cilvē ku))). Apskatī jā m arī parku, Š evas templi un citus tempļ us. Borboduras templis, protams, ne velti tiek dē vē ts par astoto pasaules brī numu, tas tieš ā m pā rsteidz iztē li, un vē l pā rsteidzoš ā k, ka pē c zemestrī ces to varē ja pilnī bā demontē t un atjaunot. Programmā bija iekļ autas pusdienas restorā nā . Lī dz manai lidmaš ī nai vē l bija laiks, un mani laipni aizveda uz vietē jo tirdzniecī bas centru, no kurienes man bija jā izlido noteiktajā laikā . Pa ceļ am sala nav tik droš a un mierī ga kā Bali, tā pē c gids nekad nepameta manu pusi.
Cenas Javas salā - pā rsteidza...ļ oti patī kami un labas kvalitā tes tekstilizstrā dā jumi. Suvenī ri un batika ir lē tā ki nekā Bali.
Epifā nijas dienā - mana vī ra dzimš anas dienā pasū tī ju vakariņ as Dž imbaranas krastā (par to daudz lasī ju atsauksmē s). Viņ i solī ja, ka zivju ē dienkarte diviem maksā s apmē ram 50 USD, bet patiesī bā , kad mū s tur atveda, tā bija lē tā ka par 70 USD. ē dienkartē nekā nebija. Restorā ns vairā k atgā dina ē stuvi, ne pā rā k tī rs. Diena bija ļ oti mā koņ aina, visu dienu lija, bet saule nā ca miegā , lietus mitē jā s un visi sā ka fotografē ties saulrietā . Nepatī kami pā rsteidza okeā na iznestā s atkritumu kaudzes un pludmales nesakoptī ba. Pasniedz zivju-rī su zupu-biezeni. Tad puse no grilē ta omā ra, kalmā ri, spinā ti, grilē tas garneles, mī dijas un grilē tas zivis. Visas pasniegtā s jū ras veltes nebija sā lī tas, tad man teica, ka viņ iem nav pieņ emts sā lī t (!! !
), es to nesaprotu ... tā pē c man tas nepatika, mē s nepabeidzā m ē st daudzus ē dienus. Viņ i atnesa rē ķ inu - 100 USD (mē s paņ ē mā m arī divas glā zes baltvī na un svaigu) + 20% par apkalpoš anu)))) - tā di ir viņ u noteikumi ((((.
Gandrī z blakus mū su viesnī cai atradā s iepirkš anā s centrs ar daudziem veikaliem un restorā niem, tā pē c gatavoš anas kvalitā te tur ir par kā rtu augstā ka, un cenas zemā kas... Mē s izvē lē jā mies restorā nu Laguna, tur, starp citu, bija bez papildu maksas par apkalpoš anu un 160-180 rū pijas varē tu bū t labas kopī gas vakariņ as. Starp citu, ar labiem kokteiļ iem nekad neesmu saskā ries, alkoholu lej ļ oti maz, gandrī z nav dzirdams, ledus ā tri kū st, tā pē c var izdzert tikai pusglā zi par prieku, tad + ū dens))) (tas pats viesnī ca). Svaigumi nav slikti.
Nepatī kams brī dis, kas aizmigloja pā rē jo un Bali iespaidu, ir izlidoš ana no lidostas, kur par degunu jā maksā.15 dolā ri (transporta maksa!! ! ), lai gan par vī zu jau samaksā ti 35 dolā ri. no cilvē ka.
Jā maksā arī par bagā ž u turp un atpakaļ , un tas nekas, ka nav pā rslodzes - divi koferi pa 15 kg katrs mums izmaksā ja 50 eiro (imports - 440 rū pijas uz diviem, tā tad nevar aizbraukt valsts “uz sē kļ a”). Es nolē mu iztē rē t viņ u atlikuš o naudu (apmē ram 4 $) kaut kā dam nieciņ am beznodokļ u rež ī mā , mani š okē ja cenas. Nolē mu nopirkt alus skā rdeni par 3 dolā riem, bet kurss bija tā ds, ka skā rdene tikko iznā ca 4 dolā ri)))), pat es tiku laipni izturē ts un “piedevu” 1 tū kstoti rū piju. Un tomē r lidostā , tieš i vestibilā uz soliņ a, viņ a nogalinā ja trī s tarakā nus, kā rezultā tā viņ i somas nesa uz zā les vidu, lai nevestu mā jā s bezbiļ etniekus, nevē lamus pasaž ierus. Viņ i novē rtē savu beznodokļ u alkoholu par pā rmē rī gi augstā m pasaules zī molu cenā m, piemē ram, viņ i vē las 15 USD par 300 ml alkohola.
Kopumā man patika pā rē jais, bet tagad, godī gi sakot, man vairā k patika Taizeme tā s vienkā rš ī bas dē ļ , bez pā rsteigumiem un slazdiem, viss bija atklā ti sakot vienkā rš ots un mani netraucē ja ... Principā es to darī tu. pirms palikš anas Bali atpū ties Dominikā nas Republikā , tur arī bija pilnī ga paradī zes sajū ta... bet tas viss ir tī ri mans viedoklis!
Varbū t kā dam liksies pā rā k garlaicī gs un pā rlieku detalizē ts apskats-referā ts, nevainojiet mani, vienkā rš i lasot citu atsauksmes vienmē r esmu pateicī ga par sī kumu aprakstiem, cenā m, personī gajiem viedokļ iem, tomē r labā k pamā cī ties no citu kļ ū das un iepriekš izkaisī t salmus))). Ceļ ojums bija interesants, krā sains un neaizmirstams, un novē lu arī jums to! ! !
аватар khv5t1n6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Atpū tas kopā ar draugu "Paradī zē ", tā pē c š o vietu un viesnī cu gribu saukt par Melia Bali. Satikuš i un izbraukuš i ļ oti pieklā jī gi š ī s viesnī cas darbinieki. Mums ir paveicies strā dā t š ajā viesnī cā Anastasija, kura vienmē r palī dzē s, š ī s meitenes smaids nepamet no lū pā m. … Tomēr ▾ Atpū tas kopā ar draugu "Paradī zē ", tā pē c š o vietu un viesnī cu gribu saukt par Melia Bali. Satikuš i un izbraukuš i ļ oti pieklā jī gi š ī s viesnī cas darbinieki. Mums ir paveicies strā dā t š ajā viesnī cā Anastasija, kura vienmē r palī dzē s, š ī s meitenes smaids nepamet no lū pā m. Jū ra ar bē gumiem un bē gumiem mū s tikai iepriecinā ja. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, visur tī ra magnolijas zied un strū klakas kurn. Tagad ir pagā juš i 4 mē neš i un es gribu apmeklē t š o "Paradī zi". Ja ē dat tikai, lai atpū stos, nemeklē jiet trū kumus, bet izbaudiet skaistumu, kas ir jums apkā rt.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gada jū nijā bijā m medusmē nesī uz š o viesnī cu, mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, uzdā vinā ja kā jaunlaulā tajiem)))) kas attiecas uz numuriem un apkalpoš anu, viss ir tī rs, istabas tiek uzkoptas katru dienu, teritorija tiek rū pī gi iztī rī ts, viņ i noslauka ielu paviljonus, ietvi. … Tomēr ▾ 2012. gada jū nijā bijā m medusmē nesī uz š o viesnī cu, mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, uzdā vinā ja kā jaunlaulā tajiem)))) kas attiecas uz numuriem un apkalpoš anu, viss ir tī rs, istabas tiek uzkoptas katru dienu, teritorija tiek rū pī gi iztī rī ts, viņ i noslauka ielu paviljonus, ietvi. teritorija liela, š ika, daudz veģ etā cijas, smarž a uz teritorijas, it kā bū tu izlijuš as dā rgas sievieš u smarž as. vakaros visā teritorijā tiek novietotas sveces, kas rada romantiku. darbinieki ir ļ oti viesmī lī gi, smaidī gi, jū s nonā kat citā pasaulē , labestī bas un pasaku pasaulē . ē diens izcils, saldumu nav daudz, bet izsalcis nepameta. okeā ns nav dziļ š pie krasta, netī rs, bija bē gums, bet tas mums atvaļ inā jumu nesabojā ja, tā diem brī ž iem ir 2 skaisti baseini. Netā lu no viesnī cas atrodas "bali kolekcijas" iepirkš anā s zona, kur var iegā dā ties suvenī rus katrai gaumei. daž ā di restorā ni. ir restorā ni ar krievu ē dienkarti. restorā nā Pandan Sari lē tā kie omā ri, krabji un haizivis, (mums tas viss izmaksā ja 70.000 rū piju, ļ oti iesaku pamē ģ inā t, mums to visu ļ oti garš ī gi pagatavoja. izejot no viesnī cas, vietē jie iedzī votā ji piedā vā s aizvest ekskursijā , pajautā jiet "Arri" - krieviski runā još s gids, ļ oti pieklā jī gs un interesants, parā dī s visu, ko var, paņ em 40 USD. e uz visu dienu. kad dosies, paņ em viņ am 2 kilogramus š okolā des)))) viņ š bū s tev ļ oti pateicī gs. vietē jā lielveikalā var iegā dā ties suvenī rus un augļ us lē tā k par 70%, atrodas netā lu no viesnī cas ciematā , ar taksi var paņ emt par 15 rū pijā m. "Hardis" gleznas pludmalē.50 USD vē rtī bā katra. e, kaulē jā mies 2 par 15 c. u. Nu, tas ir atkarī gs no jū su atjautī bas. smaidi vairā k. Arri brauc ekskursijā s par vietē jā m cenā m, caur viesnī cu ir krietni dā rgā k. ja jums ir vē l kā di jautā jumi, lū dzu, sazinieties ar manu e-pastu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Mē s ar vī ru atpū tā mies 25.06. 2012, mū s uzņ ē ma ļ oti sirsnī gi, zinot, ka mums ir medusmē nesis, arī uzdā vinā ja. personā ls ļ oti draudzī gs, draudzī gs, telpas tī ras, teritorija ļ oti liela un skaista, debeš ķ ī gi smarž o, vakarā uzliek svecī tes savā teritorijā , ī sts romantiķ is. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies 25.06. 2012, mū s uzņ ē ma ļ oti sirsnī gi, zinot, ka mums ir medusmē nesis, arī uzdā vinā ja. personā ls ļ oti draudzī gs, draudzī gs, telpas tī ras, teritorija ļ oti liela un skaista, debeš ķ ī gi smarž o, vakarā uzliek svecī tes savā teritorijā , ī sts romantiķ is.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Indonē zijas Bali sala ir pazudusi milzī gajā laika okeā nā , saglabā jot savu bē rniš ķ ī go gudrī bu un mierī go skaistumu. Cilvē ki to sauc daž ā di: daž i to sauc par paradī zi, citi to sauc par dievu mā jvietu, citi to sauc par mī lestī bas salu. … Tomēr ▾ Indonē zijas Bali sala ir pazudusi milzī gajā laika okeā nā , saglabā jot savu bē rniš ķ ī go gudrī bu un mierī go skaistumu. Cilvē ki to sauc daž ā di: daž i to sauc par paradī zi, citi to sauc par dievu mā jvietu, citi to sauc par mī lestī bas salu. Tur viss ir mistika un noslē pumainī ba, kur leģ endas savijas ar realitā ti, un nav iespē jams saprast, kur beidzas pasaka un sā kas dzī ve. . . Es vē lē tos jums pastā stī t par Melia Bali viesnī cu. 2001. gada jū nijā š ajā viesnī cā kopā ar vī ru pavadī jā m MEUSMĒ NESI. Es kā tū risma aģ entū ras darbinieks ļ oti rū pī gi piegā ju viesnī cas izvē lei un nekļ ū dī jos. Sā kš u ar lidojumu Maskava - Denpasara - Maskava ar a/k Transaero. Lidmaš ī na tika piekrauta lī dz galam, bet divpadsmit stundu lidojums no š ī s gaisa kondicionē š anas bija patī kams pā rsteigums, pateicoties lī dzjū tī gajiem stjuartiem. Segas, vienreizē jā s lietoš anas č ī bas, aizsegs acī s miegam, divas ē dienreizes dienā un DVD atskaņ otā ji paspilgtinā ja visas lidojuma grū tī bas. Ieradā mies 10-40 pē c vietē jā laika pē c Bali laika. Pirmais, ko pamanā t, izkā pjot no lidmaš ī nas, ir saldenā ziedu smarž a, kas ir pilnī gi visur, tik ļ oti, ka, ierodoties mā jā s, visas mū su lietas bija ar to piesā tinā tas. . Tā nu pē c pasu kontroles izgā š anas izgā jā m no lidostas, lai meklē tu savu transfē ru. Mē s bijā m patī kami pā rsteigti, kad ieraudzī jā m izkā rtni ar mū su vā rdiem. Mū s sagaidī ja vietē jā krievvalodī gā gide Putra. Pā rbrauciens, tā pat kā visas turpmā kā s ekskursijas, izvē rtā s individuā ls, tikai mē s, š oferis un gids. Jā saka, ka ceļ vedis, kuru saņ ē mā m, bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Ejot uz maš ī nu, mums tika uzliktas ziedu krelles, kuru aromā ts, atkā rtoju, ir visur. Automaš ī nā , nokļ ū stot viesnī cā , gids visiem piedā vā ja ū deni pudelē s, kā arī veica nelielu apskates ekskursiju pa salu. Ierodoties MELIA, mani ļ oti iespaidoja uzņ emš anas zonas – vestibila – arhitektoniskais risinā jums, kas harmoniski apvienots ar dā rzu. Bali vispā r mani fascinē ja ī paš ā arhitektū ras atvē rtī ba, kad daba tiek uztverta kā pamats, un ē kas it kā iekļ aujas ainavā ! Vietē jā s varas iestā des oficiā li pieņ ē muš as likumu, ka salā esoš ā s ē kas nedrī kst bū t garā kas par kokosriekstu palmu. Tas ir saistī ts ar vietē jo iedzī votā ju reliģ isko pā rliecī bu. . Tiek uzskatī ts, ka vieta no zemes lī dz plaukstu augš ai ir rezervē ta cilvē ku dzī vī bā m, un dievi dzī vo virs...Balieš u reliģ iskā s ceremonijas ir vē rstas uz dievu slavinā š anu, lū dzot atbalstu no senč u gariem un nomierina ļ aunos garus. Dievi un dē moni š eit ir vienlī dz cienī ti, par ko liecina viņ u ikdienas ziedojumi (canang sari), kuru radī š ana ir rū pī gs darbs. Chanang sari ir mazi groziņ i, kas austi no palmu lapā m, kur tiek likti ziedi, rī si, ē diena gabaliņ i, monē tas. Tie tiek atstā ti priekš teč iem mā jas tempļ os, dē moniem pie durvju sliekš ņ a vai bī stamā ielu krustojumā . …. Vestibilā mums piedā vā ja apsē sties uz dī vā niem, atnesa atsvaidzinoš u vietē jo apelsī nu dzē rienu un gaidī jā m gida atgrieš anos. Viņ š š ajā laikā , paņ ē mis mū su pases, devā s mū s reģ istrē t. Un mē s devā mies klī st pa viesnī cu, nebeidzot apbrī not. Pē c stundas mums bija 2 elektroniskā s atslē gas, 2 kartes pludmales dvieļ iem, kā arī aploksne ar ekskursiju aprakstu un visā di atlaiž u kuponi. Istabā ieraudzī jā m savus koferus. Vispā r jau no brī ž a, kad lidostā saņ ē mā m savu bagā ž u, mē s nedrī kstē jā m to aiztikt. Mē s ieguvā m ideā lu istabu 3. ē kas otrajā stā vā . Viss ir blakus, bet tajā paš ā laikā nav nekā da až iotā ž a par baseinu kā.4, un recepcijas simpā tiju kā.2. Logu priekš ā auga banā ni, ar gandrī z gataviem banā niem. No rī ta uz balkona skrē ja vā veres. Ja viņ i nebija pabaroti, paš i nozaga viņ iem speciā li atstā tos cepumus. Pati istaba nav liela, bet diezgan ē rta un tī ra. Uz galda stā vē ja pods ar orhideju. MĒ LIJĀ to ir ļ oti daudz, un, pē c Putras teiktā Bali, orhidejas aug tikai "dā rgu" mā ju mā jā s. Mē s paņ ē mā m DE LUXE. Lieliski piemē rots pā rim. Numuros bija viss nepiecieš amais: 7 dvieļ i diviem, 2 peldmē teļ i, č ī bas, minibā rs, plazma, liels TV, individuā li regulē jams kondicionieris, gaisa mitrinā tā js, tē jas/kafijas komplekts, seifs, duš as ž eleja, losjons. /ķ ermenim, š ampū ns, matu kondicionieris, zobu birstes ar pastu (katru dienu tika liktas jaunas), diegi ar adatu, duš as cepurī tes un fē ns un pat vates spilventiņ i un kociņ i. . . Vienī gais, ka pa telefonu prasī ja gludekli un gludinā mo dē li. , mums tos atnesa 10 minū š u laikā un neaizveda lī dz pat svē tku beigā m. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, vienmē r gatavs palī dzē t. Telpas tika tī rī tas 2 reizes dienā , iznesa miskastes, katru dienu mainī ja dvieļ us un palagus. Mē s nekad neesam redzē juš i nevienu apkopē ju. No rī ta, atgriež oties no brokastī m, mums vienmē r bija 2 pudeles dzeramā ū dens. Ieraš anā s dienā vakarā mums atveda dā vanu no viesnī cas - ananā su laiviņ as un saldu kū ku sirds formā - dā vanu jaunlaulā tajiem. Bet bija vē l kā ds pā rsteigums, ko nejauš i ieraudzī jā m, kad skatī jā mies lejā no sava otrā stā va uz pirmo - smukā rakstā uz smiltī m bija uzrakstī ts laimī ga medusmē neš a vē lē jums mums. . Manam priekam nebija robež u. Tā nu devā mies izpē tī t teritoriju. Viesnī cā ir ļ oti mierī ga, nav pā rpildī ta, reti kurš pa dienu un vakarā redz uz grī das. Visur ir apdarinā ts ar dā rgu mež u, mī kstu apgaismojumu. Tas atrodas satriecoš ā , pasakaini skaistā dā rzā ar ziediem un tropiskiem kokiem, dī ķ iem ar zivī m, milzī gu baseinu ar neparastu sarež ģ ī tu izkā rtojumu ar cirstiem akmens tiltiem, ar baltiem smarž ī giem plumē rijas ziediem, kas krī t apkā rt, ko robež ojas ar sulī gu palmu zaļ umu, aizvedī s jū s uz rā ma miera un relaksā cijas pasauli. Teritorijā ir kur pastaigā ties, ir pat skrieš anas trase. Ir pieejams bezmaksas fitnesa klubs, lielisks spa ar lieliskā m programmā m. Restorā nu ir daudz katrai gaumei, pie pludmales ir atvē rts restorā ns ar skatu uz okeā nu, turpat aug koki, pa kuriem skrien burunduki. Pasū tot, viesmī lis atnes bļ odu ar cepumiem un tos var pabarot no rokas. Galvenokā rt izmantojā m galveno restorā nu, brokastis bija iekļ autas, bet nav jē gas lidot uz Bali ar all inclusive, ā rpus viesnī cas var paē st ļ oti garš ī gi un nedā rgi. Brokastī s ē dienu sortiments nemainī jā s, bet daž ā dī ba bija tā da, ka katru dienu varē ja izmē ģ inā t ko jaunu. Š ī s ir Eiropas, japā ņ u un ķ ī nieš u brokastis. Liela augļ u izvē le, bet gardā kos, piemē ram, rambutā nus un gvajaves, no rī ta izjauc, un tuvā k pulksten 10 aizstā j ar siļ ķ ē m vai mandarī niem. Bet katru dienu vismaz 5-6 augļ u veidi. Ē diens katrai gaumei, lieliski pagatavots. 5 minū š u gā jiena attā lumā atradā s lielisks iepirkš anā s un izklaides komplekss BALI COLLECTION. Tur gandrī z visos restorā nos ē dienkarte tiek tulkota krievu valodā . No visiem mums visvairā k patika restorā ns Laguna, un mē s tur vakariņ ojā m visu uzturē š anā s laiku. Viņ i neē da gaļ u biež i, viņ i ē da jū ras veltes. Viņ iem ir arī pā rsteidzoš as svaigas sulas, es pat teiktu, augļ u biezeņ i, nevis sulas. Pē dē jā dienā pavadoņ i sarī koja mums atvadu vakariņ as, uzdā vinā ja š ampanieš a pudeli ledus spainī , un visu vakaru mū ziķ i dziedā ja tikai mums. . . Atseviš ķ i vē los teikt par pludmalē m g. Bali. Bali salu ieskauj nevis iekš ē ja jū ra, bet gan okeā ns ar savu bē gumu un bē gumu. . Š ī dabas parā dī ba ir novē rojama pie okeā na piekrastes visos Bali kū rortos, kur vairā k, kur mazā k. Divas reizes dienā ū dens izplū st krastā un divas reizes dienā atkā pjas. Paisuma vilnis okeā nā ir saistī ts ar gravitā ciju no Mē ness. Mū su viesnī cā ū dens bē gums bija diezgan izteikts, no vienas puses kļ uva neiespē jami peldē t, bet no otras puses, var tuvā k apskatī t okeā na dzī vi. Ū dens nolaidā s 200 metrus. Biju ļ oti ziņ kā rī gs! Pludmalē ir bē guma un bē guma grafiks, ja esi aktī vs tas nav kritiski, jo salu var redzē t, bet ir ko redzē t! Plū dmaiņ u grafiku var papildus apskatī t http://www.sala-vilnis.com/tideschart.html, sā kot plā not savu atvaļ inā jumu iepriekš . Noklikš ķ inot uz Jū s interesē još ā mē neš a, Jū s redzē siet tabulu ar mē neš a dienu, diennakts laiku no plkst. 6 lī dz 18 un paisuma spē ku raksturojoš u skaitli. Lieliska smilš u pludmale ar smalkā m zelta smiltī m. Pludmales josla plata un gara, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem un vienmē r. Par pludmales tī rī bu ir atbildī gi vairā ki darbinieki, kuri to attī ra no aļ ģ ē m un paisuma atnestajiem koraļ ļ u gabaliem un uztur kā rtī bu dienas laikā . Var turpinā t ilgi, bet, kā saka, labā k vienreiz redzē t, nekā simts reizes dzirdē t!! ! Nobeigumā gribu teikt, ka pavadī ju 2 neaizmirstamas nedē ļ as Melia Bali, un no sirds iemī lē jos š ī viesnī ca. Jauku atpū tu un brī niš ķ ī gus iespaidus!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ValeriaM
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Mē s palikā m š ajā viesnī cā janvā ra beigā s. Pati viesnī ca ļ oti laba, teritorija liela un ļ oti skaista. Tiem, kam patī k mazas kamerviesnī cas, š ī nav piemē rota. … Tomēr ▾ Es centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Mē s palikā m š ajā viesnī cā janvā ra beigā s. Pati viesnī ca ļ oti laba, teritorija liela un ļ oti skaista. Tiem, kam patī k mazas kamerviesnī cas, š ī nav piemē rota. Bet, neskatoties uz lielo istabu skaitu, iedzī votā ji ir gandrī z nemanā mi. Pludmalē un pie baseina vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Personā ls ļ oti draudzī gs, daudzi runā krieviski. Un vispā r vietē jie iedzī votā ji kū rorta zonā s cenš as runā t krieviski, kas ir ļ oti jauki. Tagad par mī nusiem: 1. bē gums - mū su atvaļ inā juma pirmā s trī s č etras dienas varē ja nopeldē ties, pē dē jā s dienā s ū dens nepacē lā s augstā k par ceļ iem. Varē ja aiziet kilometru no krasta, bet rezultā ts tā ds pats. 2. Viesnī cā ir trī s peldbaseini, vienu izmanto galvenā s ē kas pirmā stā va iemī tnieki (izeja no istabiņ as tieš i uz baseinu), otrs ir villā s dzī vojoš ajiem, treš ais ir publisks. Baseins skaists, ar tiltiņ iem un saliņ ā m, bet sekls. 3. uzturs. Brokastis visas 11 mū su uzturē š anā s dienas ir tieš i tā das paš as. Tiem, kas nepieņ em Ā zijas virtuvi, nav nekas cits kā olu kultenis. Vakariņ as viesnī cā ir ļ oti dā rgas. . Bali Collection ir daudz restorā nu (tirdzniecī bas centrs 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas), tač u cenas daudz neatš ķ iras no viesnī cu cenā m. Ļ oti dā rgs alkohols, jo vietē jie iedzī votā ji nedzer. 4. Lietus sezona. Lietus lija katru dienu, pā rsvarā naktī , tač u netraucē ja pat dienas lietus. Ekskursijas. Bija trī s: 1. templis uz klints (nosaukums nav atveidojams) - skaistas ainavas, pē rtiķ i (ar tiem jā bū t ļ oti uzmanī giem, jā noņ em viss, kas mirdz, jā tur brilles, fotoaparā ti uz lencē m), neparastas nacionā lā s dejas. , bet paš ā templī viņ us neielaiž . Gids vietē jais, slikti runā krieviski, centā s daudz stā stī t, bet grū ti saprast. 2. pastaiga gar jū ras dibenu - ļ oti neparasti, neko tā du nekur neesam redzē juš i, tikai esmu sajū smā par paš u pastaigu, bet laikam ī ss, un pē c pastaigas - pusdienas kā dā ē stuvē , agar-agar tuvumā ir ž ā vē ts, smaka ir briesmī ga un gaida 1.5h. Viņ i vienkā rš i atņ em mū su naudu. Gida tautī bu nezinu, viņ š ļ oti labi runā krieviski, bet neko neteica, pat neaprakstī ja ekskursijas programmu. 3. ekskursija uz salas centrā lo daļ u, ar senā tempļ a (ļ oti skaisti!! ! ), vulkā na (pastaigā jā mies pa sasaluš u lavu) apmeklē jumu, ļ oti labas pusdienas ar skatu uz vulkā nu, koka izstrā dā jumu rū pnī cas apmeklē jums. . Laba ekskursija. Kopē jais iespaids par svē tkiem ir ļ oti, ļ oti labs. Ja nebū tu principa – nebrauc divreiz uz vienu un to paš u valsti – mē s labprā t dotos vē lreiz.
аватар YULIA94
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nu, es sā kš u ar savu ceļ ojumu ar savu vī ru. Braucā m janvā rī , lidojā m ar regulā ru reisu, transfē rs Seulā , lidosta milzī ga. Neuztraucieties, ja jū s runā jat angliski, varat to izdarī t. Bali ieradā mies naktī , mū s sagaidī ja transfē rs un aizveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Nu, es sā kš u ar savu ceļ ojumu ar savu vī ru. Braucā m janvā rī , lidojā m ar regulā ru reisu, transfē rs Seulā , lidosta milzī ga. Neuztraucieties, ja jū s runā jat angliski, varat to izdarī t. Bali ieradā mies naktī , mū s sagaidī ja transfē rs un aizveda uz viesnī cu. Viesnī ca ir vienkā rš i burvī ga, neklausiet nevienu, kas raksta, ka tur viss ir nož ē lojami un smird pē c augiem, tur ne pē c kā nesmird. Ē st viesnī cā ir DĀ RGI! ! ! Brokastis lieliskas, kā nebija, problē ma ir tikai ar augļ iem, ananā si nav garš ī gi, mandarī ni arī , bet kopumā lieliski. Ja vē laties gulē t netā lu no jū ras uz sauļ oš anā s krē sliem, jums jā pavada no astoņ ā m stundā m. Un nesauļ ojieties pirmajā s dienā s saulē - jū s tū lī t apdegī sit. Pirmajā dienā apmē ram divas stundas nogulē jā m zem sauļ oš anā s krē sliem un uzreiz iedegā mies. Ņ emiet vairā k lī dzekļ u apdegumiem, lai neizdeg, tur ir nedaudz dā rgi. Kā jau rakstī ju, neē diet viesnī cā , Bali Collection ir daudz restorā nu, devā mies uz ne pā rā k dā rgo Lagunu. Uzreiz saku, ka porcijas nav tā das kā krievijā , daudz pikanta, bet tik garš ī gi, bija kā di 160-180 tū kstoš i rū piju (2 sulas, zupa un otrā ). Lidostā naudu nemainiet, tas ir nav izdevī gi, varat to mainī t Bali kolekcijā . Par suvenī riem labā k un lē tā k pirkt tirdziņ ā pie viesnī cas, kaulē jies, tie liec cenas kā das piecas reizes. Mē s bijā m divā s ekskursijā s:
1. Uz klints (iespaidi ir pā rsteidzoš i, tikai pē rtiķ i ir ļ auni)
2. Mē s devā mies uz visu dienu (uz ezeriem, uz Tahan Lot utt. - godī gi, ne ī sti, es neiesaku).
Nu vispā r ar tā diem iespaidiem atbraucā m, ja nolem braukt, tad tikai uz š o viesnī cu. Tas attaisno 5 *.
Novē lu jums visiem veiksmi! ! !
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Omulī ga, ē rta ar lielisku servisu. Jū ra blakus, ļ oti skaists parks, baseins. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Omulī ga, ē rta ar lielisku servisu. Jū ra blakus, ļ oti skaists parks, baseins.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель представляет собой ландшафтный парк с множеством уютных уголков и большим бассейном в виде лагуны. На территории отеля проводится активная анимационная программа в течение дня и вечерние шоу-программы, которые будут интересны и детям, и взрослым. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, в том числе и с детьми.

Территория отеля занимает 10 га.

Atrašanās vieta Отель находится на пляже Нуса-Дуа, в 5 минутах ходьбы от торгового центра Bali Collection, всего в 11 км от международного аэропорта Нгурах-Рай.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации и обслуживание номеров работают круглосуточно. Доступны услуги консьержа. На территории 4 ресторана, кофейня, бары, большой бассейн в виде лагуны и тропический ландшафтный сад, терраса для загара, мини-маркет, общий лаунж с ТВ, магазины. Есть принадлежности для барбекю (платно), камера хранения багажа, факс/ксерокс (платно), кондиционер, доставка прессы (платно), еды и напитков в номер, специальные диетические меню (по запросу), пресс для брюк (платно, услуга глажки одежды (платно). У бассейна зонты, полотенца и шезлонги. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть настольные игры, детские кроватки по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports На территории ночной клуб (платно), библиотека, игровая комната, дартс, большие шахматы, бадминтон, каноэ (платно), ныряние с маской и трубкой (платно). Рядом есть поле для гольфа.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 494 номера.

Istabās

кондиционер, балкон или терраса, мини-бар (платно), принадлежности для чая/кофе, ванная комната, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, бесплатный Wi-Fi, сейф, ежедневная уборка, телефон, телевизор,

Adrese Kawasan Wisata BTDC Lot 1 Bali - Nusa Dua
Tālruņi: Tel (62)361771510 Fax (62)361771362
Tīmekļa vietne: Melia Bali
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).