Best Negresco 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.810
№23 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
6.7 Tīrība
8.7 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas slēgtā līcī Salou priekšpilsētā, iepretim pludmalei, un sastāv no divām ēkām. No numuriem paveras skaists skats uz jūru, priežu parku, pilsētu. Viesnīca uzcelta 1974. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2008. gadā. Ideāla izvēle relaksējošām ģimenes brīvdienām. Komplekss sastāv no 2 ēkām: Best Negresco un Best Negresco II.Vairāk →
аватар Ksjusha4
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jos pē c ieteikumiem un saviem kritē rijiem. Bet es noteikti zinu, ka nā kamreiz atkal lidoš u uz š ejieni ar bē rnu. Es negaidī ju reģ istrē š anos, jo bija ieraš anā s naktī un viņ i nekavē joties apmetā s. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos pē c ieteikumiem un saviem kritē rijiem. Bet es noteikti zinu, ka nā kamreiz atkal lidoš u uz š ejieni ar bē rnu. Es negaidī ju reģ istrē š anos, jo bija ieraš anā s naktī un viņ i nekavē joties apmetā s. Telpā nebija nekā du trū kumu, remonts gadu vecs, bet bija labs, lai arī istabiņ a maza. Mums paveicā s ar numuru. Teritorija kā tā da un nē , ļ oti maza. Bet blakus ir parks, jū ra ir 1. lī nija, plusi ir daudz. Internets viesnī cā tā ds-tā , bet ē diens normā ls.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Best negresko tika pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas tū res pa Kataloniju. Galvenā informā cija: Wi-Fi bp, seifs bp, ledusskapis bp. Animā cija gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Spa 5 eiro 4 stundas. Tē jkanna 3 eiro dienā , depozī ts 10 eiro. … Tomēr ▾ Best negresko tika pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas tū res pa Kataloniju.

Galvenā informā cija:

Wi-Fi bp, seifs bp, ledusskapis bp.

Animā cija gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.

Spa 5 eiro 4 stundas.

Tē jkanna 3 eiro dienā , depozī ts 10 eiro.

Renovā cija ilgu laiku nebija. Ir krieviski runā još i darbinieki.

Novē rojumi:

Mē s tajā pusdienojam.

Pirmā lī nija, bet piekraste ir akmeņ aina.

Istabas plaš as, tī ras, kā rtī gas, gultas lielas.

Visur balkoni, bet ir vairā k un mazā k.

Trenaž ieru zā le bp.

Ir spa.

Pusdienā s: viss garš ī gi, ir liellopa gaļ a, zemenes ar krē jumu. Garš ī gi.

Jū ras veltē m bija garneļ u salā ti

Neskatoties uz to, ka ilgu laiku nebija remonta, tajā nav ne smakas pē c "junk". Tī rs, ē rts.
аватар pts1992
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca neatbilst kategorijai, tī ri 3 zvaigznes. Istabas ir mazas, negresco 2 (pretī ), bijuš ajā Punto Dorado4, lielā kas un mā jī gā kas. Tī rī š ana slikta, dvieļ i izmazgā ti, bet tī ri. Mē beles nav pirmais svaigums, vā rdu sakot, uzkā rta ceturtā zvaigzne, bet nekas nav mainī jies. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst kategorijai, tī ri 3 zvaigznes. Istabas ir mazas, negresco 2 (pretī ), bijuš ajā Punto Dorado4, lielā kas un mā jī gā kas. Tī rī š ana slikta, dvieļ i izmazgā ti, bet tī ri. Mē beles nav pirmais svaigums, vā rdu sakot, uzkā rta ceturtā zvaigzne, bet nekas nav mainī jies. ļ oti labi - ē diens, garš ī gs un daudzveidī gs. Restorā ns bija pā rpildī ts, apkalpoja paš i, tai skaitā paš i klā ja galdu, darbinieki netika galā . Bija ne pā rā k tī ri trauki, mainī ja uz citiem. Vispā r ok, bet priekš tā da č etrinieka dā rgi (tez-tour).
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies no 16. augusta, laikapstā kļ i nelika vilties, visu laiku bija saulains, tikai pē dē jā s 2 dienā s jū ra nedaudz noskaidrojā s, 28. pat pludmalē tika izkā rts sarkans karogs. Viesnī ca laba, no istabiņ a bija skats uz jū ru - pā rsteidzoš s, blakus viesnī cai ir pludmale, pavisam tuvu - akmeņ aina, nedaudz tā lā k - smilš aina, izvē lieties pē c garš as. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 16. augusta, laikapstā kļ i nelika vilties, visu laiku bija saulains, tikai pē dē jā s 2 dienā s jū ra nedaudz noskaidrojā s, 28. pat pludmalē tika izkā rts sarkans karogs. Viesnī ca laba, no istabiņ a bija skats uz jū ru - pā rsteidzoš s, blakus viesnī cai ir pludmale, pavisam tuvu - akmeņ aina, nedaudz tā lā k - smilš aina, izvē lieties pē c garš as. Lietussargs tika iegā dā ts tuvē jā veikalā , tad viņ i to vienkā rš i atstā ja. Viesnī ca atrodas netā lu no Salou, ja vē laties staigā t pū lī - lū dzu. Kā dreiz gā jā m gar paš u jū ras krastu no Salou lī dz mū su viesnī cai pa taku, kas iet apkā rt visā m viesnī cā m, kas atrodas paš ā krastā , tur, š ķ iet, noapaļ ojā m 3 ragus, reti kurš tur staigā , bet velti, ļ oti skaisti. Uz Taragonu, Reusu, Cambrils braucā m paš i, turpat pieturā nopē rkam karti 10 vai 20 braucieniem un uz priekš u. Taragonā varat braukt ar sarkanu vilcienu un braukt pa pilsē tu ar ekskursiju, izdalī t austiņ as un klausī ties krievu gidu, un tad vienkā rš i pastaigā ties pa pilsē tu. Reusā varat doties uz Gaudi centru, tā pat klausī ties gidu krievu valodā un tad vienkā rš i izbaudī t pastaigu pa š aurajā m ieliņ ā m. . Apskatī jā m Barselonu gida pavadī bā , ar mikroautobusu brauca 7 cilvē ki, š oferis, kurš ir arī gids, ir daudz labā ks par 40 cilvē ku autobusu no viesnī cā m. Ekskursija pirkta no Oksanas, blakus viesnī cai. Un gids bija Aleksandrs, nu, tas ir vienkā rš i fantastiski! Oksana mū s aizveda uz flamenko, izrā de bija Sama parkā , Kiko Maren trupa dejoja (varbū t viņ a uzrakstī ja ne gluž i pareizi? ), To nevar aprakstī t vā rdos. . Klase! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Š ajā viesnī cā mē s palikā m trī s nedē ļ u. Mums ļ oti patika. Mē s labi iepazinā mies un nodroš inā jā m savu atvaļ inā juma š iku. Mē s gandrī z neko nedomā jā m. Bija tikai viens "bet", mū s ievietoja istabā , kuras balkons pavē rā s skats uz ceļ u un vē l vienu viesnī cu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā mē s palikā m trī s nedē ļ u. Mums ļ oti patika. Mē s labi iepazinā mies un nodroš inā jā m savu atvaļ inā juma š iku. Mē s gandrī z neko nedomā jā m. Bija tikai viens "bet", mū s ievietoja istabā , kuras balkons pavē rā s skats uz ceļ u un vē l vienu viesnī cu. Mē s iesakā m visiem tur palikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Link2
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā viss ir labi. Es jums sniegš u vienu padomu, ierodoties istabā , jums ir jā apgriež MATRAČ I un rū pī gi jā pā rbauda otrā puse. Uzmanī ba viesnī cā THE BUGS THAT BITE MANI PERSONALLI (biju tikai š okā , bet par sievu labā k nerakstī tu), nesagaidī ja atvainoš anos un kompensā ciju no saimniekiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir labi. Es jums sniegš u vienu padomu, ierodoties istabā , jums ir jā apgriež MATRAČ I un rū pī gi jā pā rbauda otrā puse.
Uzmanī ba viesnī cā THE BUGS THAT BITE MANI PERSONALLI (biju tikai š okā , bet par sievu labā k nerakstī tu), nesagaidī ja atvainoš anos un kompensā ciju no saimniekiem.
Viss pā rē jais ir kā rtī bā .
аватар nik7703
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem. Es teikš u ī si. Par š iem svē tkiem varē tu uzrakstī t veselu grā matu. Pati viesnī ca atrodas kā uz klints tieš i jū ras krastā . Ļ oti skaista un tī ra vieta. Istabas ir tī ras un viss ir kā rtī bā . No mū su balkona varē jā m redzē t daļ u jū ras. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Es teikš u ī si. Par š iem svē tkiem varē tu uzrakstī t veselu grā matu. Pati viesnī ca atrodas kā uz klints tieš i jū ras krastā . Ļ oti skaista un tī ra vieta. Istabas ir tī ras un viss ir kā rtī bā . No mū su balkona varē jā m redzē t daļ u jū ras. Gandrī z visur ap viesnī cu ir koki. Viss ir blakus. Netā lu no paš as pilsē tiņ as. 10 minū tes pā ri pludmalei. Tī rī ba visapkā rt, pat pludmalē . Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs. Katrs atradī s ko ē damu. Brokastī s bezmaksas š ampanietis, ļ oti garš ī gi. Bezmaksas vī nu izvē le vakariņ ā s. Viss pudelē s. Visi bija priecī gi. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Divi baseini. Jū s guļ at pie baseiniem, un jū su acu priekš ā paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru un piekrasti. Izklaide vakaros. Man un manai sievai viss ļ oti patika. Atpū š oties devā mies uz pilsē tā m: Barselonu, Teragonu, Reusu, Sidž esu. Devā mies uz Montserratu un Port Aventura atrakciju parku. Viesnī ca 4 zvaigznes. Salī dzinot ar citā m viesnī cā m, mū su viesnī ca bija labā kā atraš anā s vietas ziņ ā . Iesaku visiem tajā atpū sties.
Ar cieņ u, Nikolajs. Još karola
Остатки завтрака. Остатки завтрака.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
tiem, kas iesaka! Tas ir sū dī gi gan izmitinā š anas, gan ē dinā š anas ziņ ā , salī dzinot ar krievu tū ristiem. . … Tomēr ▾ tiem, kas iesaka! Tas ir sū dī gi gan izmitinā š anas, gan ē dinā š anas ziņ ā , salī dzinot ar krievu tū ristiem. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Atpū tā s no 19.07-31.07. 10, ļ oti laba atraš anā s vieta: vienkā rš i nobrauciet pa taciņ u no viesnī cas baseina (3-5 min. ) un tagad jau esat pludmalē ! ! Vienkā rš i super, atš ķ irī bā no tā , ko redzē ju Salou un La Pinedā (cilvē ki iziet no viesnī ca un stampā t pa kū rortpilsē tu ar sī kumiem pludmalē )! Turklā t pludmale ir ļ oti gleznaina: smiltis, mazi akmeņ i (bet, kā teikt, aiz pludmales) un zaļ umi! "Negresco" nav "pass-through" viesnī ca, tā pat kā daudzas viesnī cas Salou, š eit nav nevienas viesnī cas. … Tomēr ▾ Ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Atpū tā s no 19.07-31.07. 10, ļ oti laba atraš anā s vieta: vienkā rš i nobrauciet pa taciņ u no viesnī cas baseina (3-5 min. ) un tagad jau esat pludmalē ! ! Vienkā rš i super, atš ķ irī bā no tā , ko redzē ju Salou un La Pinedā (cilvē ki iziet no viesnī ca un stampā t pa kū rortpilsē tu ar sī kumiem pludmalē )! Turklā t pludmale ir ļ oti gleznaina: smiltis, mazi akmeņ i (bet, kā teikt, aiz pludmales) un zaļ umi! "Negresco" nav "pass-through" viesnī ca, tā pat kā daudzas viesnī cas Salou, š eit nav nevienas viesnī cas. ap to tikai Eiropas apartamenti, un tad ar vienu Savukā rt tuvumā nav diskobā ru un garā m braucoš u tū ristu pū ļ i. Bet kurš gan var otrā di vē lē ties och. rosī gas brī vdienas, nu paskatieties, varbū t š is nav priekš jums : ))! Viesnī ca atrodas starp Salou un La Pineda. Vienī gais trū kums var bū t, lai gan, manuprā t, nenozī mī gs, tuvumā nav daudz daž ā du suvenī ru un pā rtikas veikalu, ir tikai viens veikals 2 minū š u gā jiena attā lumā (lai gan ar labu alkohola, produktu, suvenī ru, pludmales piederumu izvē li : č ī bas, somas, paklā ji, lietussargi un citi. ) Lī dz Salou 10-15 minū tes ā tra pastaiga kalnā : ) ja gribas uz diskotē ku vai iepirkties, uz La Pineda, tieš i otrā di, lejā , arī.10-15 minū š u gā jiens. Autobusa pietura 2-3 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas (blakus veikalam)-och. ē rti! Man bija vē sa istabiņ a, lai gan no balkona nepaskatī jā s uz jū ru (skats bija uz pagalmu, kura 2 pusē s bija dzī vokļ i, kuros, starp citu, dzī voja tikai Eiropas ģ imenes, tas ir, pē c 24:00 bija pilnī gs klusums: )), bet man viss patika! Plaš a tī ra istaba, forš as mē beles, perfekta vannasistaba (bet atkal paskaties uz manu pieredzi: pirms tam atpū tos - Emirates 3-star, Č ehija 3-star, Thailand 4-star, Egypt 5-star, t. i. , ja Tu piem. , atpū tusies luksusa spa kū rortos, varbū t š ā da viesnī ca tev nebū s ideā la). Ē diens ir tikai klase! ! Mans gids man pastā stī ja par vienu viesnī cu Salou, kurai ir 5 zvaigznes un kā viņ i barojas (maizes brokastis), es biju ļ oti. pā rsteigts! ! Š eit ir kā.4 zvaigznes, un ē diens bija 5+ zvaigž ņ u cienī gs! Brokastis: daudz zaļ umu, dā rzeņ u, visā das gardas gaļ as lietas, turpat ir pavā rs, kurš pē c jū su pasū tī juma gatavo olu kulteni vai kulteni olas, pankū kas, kaudze viņ a konditorejas izstrā dā jumu, augļ u kalns, š ampanietis, visā di musli, liela dzē rienu izvē le, vakariņ as vienkā rš i super (tikai bez dzē rieniem gan par atseviš ķ u samaksu), daudz jū ras veltes (austeres, gliemež i, garneles, vairā ku veidu zivis), zaļ umi, salā ti, gaļ a, te atkal pavā rs, kaķ is. pavā ri pē c pasū tī juma (gaļ a, zivis), daudz garš ī gu desertu, atkal augļ u kalns : )) Man ļ oti labi. Man patika viesnī ca un tā s atraš anā s vieta un vē sā smilš u pludmale, kurā nebija krā mu tirgus, tā pat kā tuvē jos kū rortos (starp citu, ieieš ana ū denī ir ļ oti vienmē rī ga un pakā peniska - ideā ls maziem bē rniem! ! ), un personā la attieksme! Es nenož ē loju, ka izvē lē jos š o viesnī cu! Ļ oti iesaku! Ī paš i tiem, kas ceļ o ar bē rniem! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Dasha1807
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m Spā nijā pagā juš ā gada rudenī , pilni sajū smas gan no valsts kopumā , gan no viesnī cas. Tomē r Eiropas trī s rubļ u banknotes nav salī dzinā mas ar Turcijas banknotē m. Viesnī ca ļ oti laba, numuriņ i pieklā jī gi, diezgan plaš i, uz 4 velciet mierī gi, tī ra katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Spā nijā pagā juš ā gada rudenī , pilni sajū smas gan no valsts kopumā , gan no viesnī cas. Tomē r Eiropas trī s rubļ u banknotes nav salī dzinā mas ar Turcijas banknotē m. Viesnī ca ļ oti laba, numuriņ i pieklā jī gi, diezgan plaš i, uz 4 velciet mierī gi, tī ra katru dienu. Ē diens vispā r ir atseviš ķ a tē ma, brokastī s meitenē m š ampanietis un rozes, pusdienā s un vakariņ ā s milzī ga ē dienu izvē le, bija mī dijas un kalmā ri, daudz un daž ā das gaļ as, neticami garš ī gi ananā si un citi augļ i, vienmē r bija saldē jums! Noteikti izmē ģ iniet spā ņ u Sangria, tas ir tikai maģ isks dzē riens!
Mē s devā mies ekskursijā s uz Barselonu, uz Monseratu, naktī vē rojā m dziedoš ā s strū klakas, pastaigā jā mies pa Ramblu! Mē s paš i devā mies uz Terragonu, arī ļ oti jauku pilsē tiņ u!
Braucā m ar tū roperatoru Aurinkomatkat, mums viss ļ oti patika, brauciens tika organizē ts skaidri un bez aizķ erš anā s, gidi bija draudzī gi, palī dzē ja risinā t raduš ā s problē mas un sazinā jā s ar reģ istratū ru mū su vietā , jo nerunā jam ne angliski, ne spā niski. !
Paldies mū su Best Negresco viesnī cai, Aurinka gidiem un brī niš ķ ī gajai Spā nijas valstij par 2 nedē ļ u siltumu un rū pē m!
Салоу Парк Гюэль Хан Дракон Саграда Фамилия
Parādīt vairāk »


iemiesojums 223456789
atpūta
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в закрытой бухте пригорода Салоу, напротив пляжа, и состоит из двух корпусов. Из номеров открывается прекрасный вид на море, сосновый парк, город. Отель построен в 1974 году, последняя реставрация была проведена в 2008 году. Идеальный выбор для спокойного семейного отдыха. Комплекс состоит из 2 корпусов: Best Negresco и Best Negresco II.

Atrašanās vieta Отель в 110 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 1,5 км от туристического центра г. Салоу, в 1,5 км от туристического центра Ла-Пинеда, в 50 м от пляжа Playa Llarga (проход к пляжу через прибрежную аллею).
Pludmales apraksts Пляж Playa Larga в 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад. У бассейна шезлонги, зонтики — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В комплексе проводятся досуговые и развлекательные мероприятия. В ресторане с обслуживанием по системе «шведский стол» и открытой кухней подают блюда местной и интернациональной кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (2-11 лет). Детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports За дополнительную плату можно посетить спа-центр с крытым бассейном с подогревом, сауной и турецкой баней. Здесь проводятся косметические и массажные процедуры. В числе удобств открытый бассейн, терраса с видом на море и снэк-бар у бассейна.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 412 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese C/Replanells, 12-14, 43840 Salou -Tarragona - Spain.
Tālruņi: T: +34 977 370 392
F: +34 977 370 393
Tīmekļa vietne: Best Negresco
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.