Best Terramarina 4*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.510
№4 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.7 Numurs
7.9 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.7 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas La Pineda centrā, jūras krastā. Uzcelta 1969. gadā, pilnībā renovēta 2009. gadā. Viesnīca ir ieteicama ģimenēm un aktīvai atpūtai. Ļoti mājīga un klusa viesnīca.Vairāk →
аватар litovchenko0504
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzmanī gi izlasiet manu atsauksmi, jo es ierados no turienes aizvakar. Viņ iem bija jā izlido 18.09 04.20 no rī ta - pā rcē la uz 17.00 - uzreiz nozaga dienu - viesnī cā ieradā s 23.10. To sauc par atpū tu un lidoš anu ar ANEXTUR un AZURAIR. Personā ls draudzī gs - uzreiz iekā rtojies - puse runā krieviski. … Tomēr ▾ Uzmanī gi izlasiet manu atsauksmi, jo es ierados no turienes aizvakar. Viņ iem bija jā izlido 18.09 04.20 no rī ta - pā rcē la uz 17.00 - uzreiz nozaga dienu - viesnī cā ieradā s 23.10. To sauc par atpū tu un lidoš anu ar ANEXTUR un AZURAIR. Personā ls draudzī gs - uzreiz iekā rtojies - puse runā krieviski. Istaba maza, bet ar jauno it kā viss kā rtī bā , bet no rī ta uz tevis. Pretī gā sapuvuš u olu smaka - esam neizpratnē - kas ir kā ds miris?? ? ? Kā izrā dī jā s, pē c tikš anā s ar gidu - starp TARRAGONU un LA PINEDA, kas ir 12 km, liela industriā lā zona un milzī ga preč u osta. Sapuves gaļ as smaka nā k no notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m un ķ ī miskā s rū pnī cas - kā jums patī k vide?
Gids mums teica, ka tevi vajadzē ja brī dinā t. Osta atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Tikai soma. Ū dens tieš ā m tī rs un caurspī dī gs - bet Dievs zin kas tur peld? ? ? Ī sā k sakot, no gida nopirkā m vauč erus - tā kā bijā m pirmo reizi un viesnī ca bija tikai vienu dienu no 10. Par ē dienu neko sliktu nevaru teikt - viss diezgan lī menī , bet vienmuļ i. Alkohols ballē tikai brokastī s - š ampanietis - pusdienā s un vakariņ ā s par maksu. Bijā m brokastis un vakariņ as, tā pē c uzreiz atradā m Auchan - viņ iem ir ALCAMPO - tur viss ir daudz lē tā ks - parasts alus 0.33-0.67 eiro + 0.05 eiro par aukstu alu.
Ir vē rts redzē t Barselonu. PortAventura, starp citu, es neiesaku jums tur doties brī vdienā s. Montserratas kalns un Taragonā ir liels iepirkš anā s tirgus. Viesnī cā nav ko darī t, nekā das izklaides un animā cijas - baseins mazs - pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu un citu lietu. Izbraukš ana, protams, mums tika atlikta - atpū tieties un lidojiet ar ANUSTUR un AZUREYR - viņ iem vajadzē ja izlidot 08.20 - transfē rs uz 05:00 - 01.00 tika izņ emti no viesnī cas. 03.20 sā ka reģ istrē ties, bet nez kā pē c sā kā s 04.30 un tika atvē rts tikai viens logs no 4 uz 280 cilvē kiem - iedomā jieties, kas tur notika - murgs, ka bē rni kliedz - pieauguš ie strī das. Pē c lidostas darbinieka teiktā , neviens viņ us nebrī dinā ja par reisa pā rcelš anu un viņ a cilvē ki izlidos tikai plkst. 06.00.
Pē c kaujas pie reģ istrā cijas atvilkā m elpu-nomierinā jā m bē rnu. Man bija ļ oti ž ē l viņ as-ž ē l redzē t viņ as asaras-bet nevarē ju palī dzē t-vienkā rš i nolā dē ju dzī res-izgā jā m cauri robež sargiem un Izdomā ju, ka nomierinā š u sevi Duty Free- ak, brī nums, ka nekas nedarbojas-viss ciet-pat ū deni nav kur nopirkt-tikai automā tā ja ir nieks. Vā rdu sakot, es nolā dē ju visu pasaulē - atvaļ inā jums bija pilnī bā sabojā ts. Mē s lidojā m uz un vajadzē ja bū t 08.20. Tā pē c padomā jiet, pirms atdodat savu grū ti nopelnī to naudu ANUSTURAI - pē c lī guma parakstī š anas jū s viņ iem atstrā dā sit, ticiet man. Sabojā savu atvaļ inā jumu un garastā vokli uz pā ris gadiem.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labā kā Terra Marina. Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros. Bija Krievijas ī paš nieki, kas š ogad pā rdeva Labā kā s ķ ē des. Pirmā lī nija. Tuvumā atrodas daudzas kafejnī cas un veikali. Netā lu no ostas. … Tomēr ▾ Labā kā Terra Marina.
Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros.
Bija Krievijas ī paš nieki, kas š ogad pā rdeva Labā kā s ķ ē des.
Pirmā lī nija. Tuvumā atrodas daudzas kafejnī cas un veikali.
Netā lu no ostas. Sajū ta nav tik laba. Jū ra ir kā Turcijā .
Sava veida antī ks.
Numuri ir plaš i, patī kami un labi smarž o. Tī ri.
Wf bp. Nav animā cijas.
Droš s bp. Ledusskapis par maksu. Pludmales dvieļ i 10 eiro.
Visu veidu ē dieni.
аватар agent_borabora
Viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Mē s gribē jā m atpū sties klusumā skaistā vietā starp spā ņ iem, bet. . . Viesnī ca ir 100% krievu ar kontingentu, kas dzer daudz un rada nelielu troksni. Viesnī cas baseins izskatī jā s pē c netī ras peļ ķ es. … Tomēr ▾ Viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Mē s gribē jā m atpū sties klusumā skaistā vietā starp spā ņ iem, bet. . .
Viesnī ca ir 100% krievu ar kontingentu, kas dzer daudz un rada nelielu troksni.
Viesnī cas baseins izskatī jā s pē c netī ras peļ ķ es.
Numurs. Viesnī cā bez standarta numuriem ir arī tā di, kuros izlietne atrodas blakus gultai, un duš u no istabas atdala tikai caurspī dī gs stikls. Netā lu no viesnī cas atrodas naftas pā rstrā des terminā lis, vakarā katru dienu bija jū tams sē rū deņ raž a aromā ts.
Pludmale. Ostas tuvums ietekmē ja tī rī bu, biež i pienaglota plastmasa, papī rs un citi atkritumi.
Uzturs. No jū ras veltē m viesnī cā bija redzē tas tikai garneles, un arī tad ne katru dienu. Galdiņ u visiem nepietika, bija jā stā v rindā . Nož ē lojā m, ka paņ ē mā m vakariņ as, labā k bū tu paē duš i ā rpus viesnī cas.
Troksnis. Pie viesnī cas vakaros mū zika skan lī dz 2 naktī tā , ka tā neļ ā va aizmigt. Darbinieki nereaģ ē uz lū gumiem bū t klusā kiem.
Pirms tam Maljorkā atpū tā mies 3 zvaigž ņ u viesnī cā un atpū ta ļ oti patika. Tā du vilš anos no Terramarina nemaz nebijā m gaidī juš i.
аватар Avenga07
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet pē c ieraš anā s no Terramarinas es gribē ju to izdarī t. Pats izvē lē jos viesnī cu, bet nekļ ū dī jos. Reģ istrē š anā s pulksten 12.00, reģ istratū rā gandrī z vienmē r strā dā krieviski runā još i darbinieki. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet pē c ieraš anā s no Terramarinas es gribē ju to izdarī t. Pats izvē lē jos viesnī cu, bet nekļ ū dī jos. Reģ istrē š anā s pulksten 12.00, reģ istratū rā gandrī z vienmē r strā dā krieviski runā još i darbinieki. Netā lu atrodas jū ra, un, neskatoties uz naftas pā rstrā des rū pnī cas tuvumu, ū dens ir ļ oti tī rs. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem lī dz 5 gadu vecumam, atpū tai bū s garlaicī gi un cilvē kiem, kuri mī l klusu un relaksē još u atpū tu. Ē diens ir lielisks, jū ras veltes, deserti, gaļ as ē dieni - garš ī gā ku nebiju satikusi.
Mī nusi: samaksā ts seifs 3 eiro (tikai sarkans), sauso pusdienu trū kums (aizbrauca ekskursijā s, 3 dienas nokavē ja ē dienu un bija kauns skatī ties, kā cilvē ki no citā m viesnī cā m ē d viesnī cas iepriekš sagatavotu ē dienu), kas noved pie paš apkalpoš anā s. ē dienu piegā de no restorā na. Pludmales dvieļ u, lietussargu un krē slu nomas pakalpojums nederē tu, jo viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā . Izbraukš ana pulksten 10.00. Neskatoties uz š iem trū kumiem, viesnī ca ir ieteicama. Es pats tur lidoju pē c 2 nedē ļ ā m, kā izrā dī jā s, ar nedē ļ u ir par maz, un atvaļ inā juma pagarinā š ana par 4 dienā m ir dā rgā ka nekā lidot vē lreiz uz nedē ļ u.
аватар 4657074
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca izvē lē ta pē c Kijevas tū risma firmas Shturman vadī tā jas Ludmilas ieteikuma. laba naktsmī tne paš ā pludmalē . Istabas uzkopš ana katru dienu. Ē diens ir izcils. Netā lu 10 minū š u brauciena attā lumā atrodas Taragonas pilsē ta, Reusa ar Gaudi muzeju un atrakciju parku PortAventura. … Tomēr ▾ viesnī ca izvē lē ta pē c Kijevas tū risma firmas Shturman vadī tā jas Ludmilas ieteikuma. laba naktsmī tne paš ā pludmalē . Istabas uzkopš ana katru dienu. Ē diens ir izcils. Netā lu 10 minū š u brauciena attā lumā atrodas Taragonas pilsē ta, Reusa ar Gaudi muzeju un atrakciju parku PortAventura.
аватар Barabulkimmm
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 1. lī dz 11. jū nijam, pirms ceļ ojuma lasī jā m daudz atsauksmju par to, patiesī bā viss izrā dī jā s daudz labā k nekā viņ i raksta. Sā ksim ar to, ka mū su reiss uz Spā niju tika pā rcelts 4 stundas ā trā k nekā bija paredzē ts un viesnī cā ieradā mies 5 no rī ta, Viktors izrā dī jā s reģ istratū rā (viņ š ir tehniķ is viesnī cā ) nomainī ts viena no meitenē m tajā vakarā , viņ š neiedeva mums numuru, ko es varē tu, bet es to noliku uz priekš nama dī vā niem, atnesu ū deni un glā zes, mē s gulē jā m lī dz astoņ iem, tad Marija atnā ca un ar saš utumu teica, ka mū su istaba vē l nebija gatava, un viņ i bija spiesti mū s ievietot citā (tas tiek ņ emts vē rā , ka reģ istrā cijai jā bū t 14:00), tač u viņ i varē ja tos paturē t vestibilā lī dz reģ istrē š anā s brī dim. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 1. lī dz 11. jū nijam, pirms ceļ ojuma lasī jā m daudz atsauksmju par to, patiesī bā viss izrā dī jā s daudz labā k nekā viņ i raksta. Sā ksim ar to, ka mū su reiss uz Spā niju tika pā rcelts 4 stundas ā trā k nekā bija paredzē ts un viesnī cā ieradā mies 5 no rī ta, Viktors izrā dī jā s reģ istratū rā (viņ š ir tehniķ is viesnī cā ) nomainī ts viena no meitenē m tajā vakarā , viņ š neiedeva mums numuru, ko es varē tu, bet es to noliku uz priekš nama dī vā niem, atnesu ū deni un glā zes, mē s gulē jā m lī dz astoņ iem, tad Marija atnā ca un ar saš utumu teica, ka mū su istaba vē l nebija gatava, un viņ i bija spiesti mū s ievietot citā (tas tiek ņ emts vē rā , ka reģ istrā cijai jā bū t 14:00), tač u viņ i varē ja tos paturē t vestibilā lī dz reģ istrē š anā s brī dim. Piecē luš ies istabā , bijā m ļ oti pā rsteigti, ka mū s iekā rtoja jau pazī stamajā Junior suite nevis maksā standarta Deluxe, istabiņ a 2x lielā ka, vannasistabā dž akuzi vanna, liels balkons. Izpakojuš i koferus, devā mies brokastī s, ieraš anā s dienā brokastis nebija atļ autas, bet tas mū s netraucē ja, jo ē dā m č etri, un naudu no mums paņ ē ma tikai par diviem 6 eiro no cilvē ka.
Ē diens izcils, lai gan brokastis vienmuļ as, ļ oti garš ī gas, arī bē rniem ir viss, izņ emot pā rslas, tā s negatavo. Ņ ē mā m puspansiju, jo nekad neē dā m pusdienas, braucā m ekskursijā s, reiz vakariņ as nomainī jā m pret pusdienā m, kad vakarā devā mies uz strū klaku Barcā . Vakariņ ā s bija viss un vienmē r, visā da gaļ a, zivis, jū ras veltes, augļ u nebija daudz, laikam vē l nebija sezona, vienreiz deva ķ irš us un divreiz persikus un aprikozes, arbū zi, melones un ananā si vienmē r bija kā ā boli, bumbieri. , apelsī ni, banā ni.
Kas attiecas uz ekskursijā m, neņ emiet no gidiem, tie ir daudz dā rgā ki, mē s tos aizvedā m uz Planu - tas ir lielā kais Costa Daurada pā rvadā tā js, ekskursijas ar krieviski runā još u gidu, birojs nav tā lu no viesnī cas, ir pietura 200 metrus no izejas pa labi un birojs pā ri ielai no tā s. Turpat var iegā dā ties arī braukš anas karti 10 braucieniem jebkurā virzienā (izņ emot ekskursijas) tas bū s lē tā k, nekā maksā t par braucienu autobusā . Autobusi gandrī z visi Volvo un Mersedesi, ē rti un forš i, brī ž iem ļ oti forš i, bē rni autobusā paņ ē ma sporta kreklus. Mē s paš i devā mies uz Reusu un Taragonu, iepriekš paņ ē muš i reģ istratū rā kartes, skaistas vietas un lē tu iepirkš anos.
Laiks bija brī niš ķ ī gs, visvairā k mē s par to uztraucā mies, bet kā izrā dī jā s velti, katru dienu bija zem 30 grā diem, jū rā bija kā di 22, bet tas nevienu netraucē ja, bet kā ds smilš u tur ir.....pludmale ir paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sli ir 2 eiro dienā , bet pā ri ceļ am no viesnī cas ir veikali, kas pā rdod bambusa paklā jiņ us par 5 eiro gabalā , ļ oti ē rti. Vienu rī tu lija kā das 10 minū tes, un tad atkal saule, ilgi tur laiks nepasliktinā s.
Un, protams, nevar nepieminē t Port Aventura, pat ja esi bez bē rniem - noteikti apmeklē jiet, biļ etes var nopirkt reģ istratū rā , tā s ir lē tā kas, autobuss numur 1, š ķ ē rsojiet ceļ u, dodieties pa kreisi lī dz pieturai un pē c 20 minū tē m jū s esat klā t. Visos braucienos izbā ziet visu no kabatā m un novelciet brilles un flips, sieva tur pazaudē ja telefonu, administrā cija atstā ja adresi, teica, tiklī dz atradī s, nosū tī s pa pastu. Paņ em biļ eti uz divā m dienā m, nav reā li visu iziet vienā dienā , paņ ē mu arī ā tro ieeju parkā , maksā.50 eiro, bet rindā s nav jā stā v. Noteikti izbrauciet ar Š ambalu, Furious Bako un Dragon Khan, tas ir kaut kas neiedomā jams.
Iespaidi atstā ja jū ru, jū s to nenož ē losit.
Ī paš s paldies administratorei Zinai, viņ a tur visu izlemj un ar smaidu.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gadā tur atpū tā mies kopā ar vī ru, dabū jā m tieš i to, ko vē lē jā mies – mieru un klusumu. Oktobrī jū ra tur bija pretī gi silta, tajā var sē dē t stundā m ilgi. Uz jū ru - tuvā k nav, istabā visu laiku dzirdams sē rfs. … Tomēr ▾ 2012. gadā tur atpū tā mies kopā ar vī ru, dabū jā m tieš i to, ko vē lē jā mies – mieru un klusumu. Oktobrī jū ra tur bija pretī gi silta, tajā var sē dē t stundā m ilgi. Uz jū ru - tuvā k nav, istabā visu laiku dzirdams sē rfs. Ē diens ir lielisks, svaigi augļ i ir daudz. Interjeri ir skaisti un eleganti. Apkalpoš ana patī kama. Atpū tnieki ir draudzī gi un labestī gi, visi pusmū ž a, kulturā li un mierī gi. Sludinā jumā rakstī ja, ka televī zijā ir viens Krievijas kanā ls - par laimi neatradā m. 10 dienas dzī vojā m ar vī ru kā uz salas - pilnī gā mierā , tuvu jū rai, tī rs gaiss (tur aug priedes) un vitamī ni. Labā k nekā jebkurš kū rorts. Nakts ekskursijā s uz spokainā m vietā m devā mies tikai vienu reizi, ziņ kā rī bas dē ļ visu apbraucā m divā s stundā s un atgriezā mies - pilsē ta maza. Bet viena laipna kundze man parā dī ja vietu, kur aug persiki tā pat vien, tur dā rzs ir pamests. Ir skaidrs, ka es tur regulā ri staigā ju).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар camry1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c 5 dienu ekskursijā m Barselonā un Monseratā rezervē jā m viesnī cas numuriņ u atpū tai un nenož ē lojā m. Manuprā t viena no labā kajā m viesnī cā m reģ ionā , vismaz atraš anā s vietas ziņ ā - pirmā lī nija ar pieeju jū rai. … Tomēr ▾ Pē c 5 dienu ekskursijā m Barselonā un Monseratā rezervē jā m viesnī cas numuriņ u atpū tai un nenož ē lojā m. Manuprā t viena no labā kajā m viesnī cā m reģ ionā , vismaz atraš anā s vietas ziņ ā - pirmā lī nija ar pieeju jū rai.
To apdzī vo tikai un vienī gi krievvalodī gie tū risti, un lielā kā daļ a ir kopā ar bē rniem, kas nekā di netraucē atpū tai. Rezervē jā m numuriņ u tikai ar brokastī m, pē c kuru nogarš oš anas nolē mā m par papildus. pasū tiet maksu un vakariņ as, vienai 10 eiro, bē rnam 7 gadi. Atpū tas periods, manuprā t, tika izvē lē ts kā vislabvē lī gā kais, jū ra jau silta, un cilvē ku pludmalē praktiski nav.
Kas attiecas uz La Pineda, tad mani nedaudz kaitinā ja ostas skats un redzamā s degvielas uzglabā š anas telpas viesnī cas kreisajā pusē .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2011. gada augustā . Viesnī ca tika rū pī gi izvē lē ta, Terramarina viesnī ca tika izvē lē ta, pateicoties atsauksmē m, nebija vilš anā s, viss ir kā aprakstī ts un atbilst. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, liels pluss ir tas, ka atrodas paš ā jū ras krastā , pludmale ir pilsē tnieciska, bet atrodas 20 metrus no viesnī cas un ir ļ oti mā jī ga. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2011. gada augustā . Viesnī ca tika rū pī gi izvē lē ta, Terramarina viesnī ca tika izvē lē ta, pateicoties atsauksmē m, nebija vilš anā s, viss ir kā aprakstī ts un atbilst. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, liels pluss ir tas, ka atrodas paš ā jū ras krastā , pludmale ir pilsē tnieciska, bet atrodas 20 metrus no viesnī cas un ir ļ oti mā jī ga. Sauļ oš anā s gultas tiek apmaksā tas (3-4 eiro) par visu dienu. Personā ls runā krieviski, visi ļ oti draudzī gi. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, Augļ i katru dienu visdaž ā dā kajos. Vakarā var pasē dē t omulī gā viesnī cas kafejnī cā -bā rā , ar skatu uz jū ru zem plaš ā m priedē m, gandrī z vienmē r skanē ja dzī vā mū zika un fantastiski skaisti dejoja vietē jie spā ņ i un spā ņ i (daudzi jau veci), kuri ieradā s atpū sties bā rs. Labā k nekā jebkura animā cija. Iespaidi no ceļ ojuma jū ra un viss pozitī vi. Viesnī ca ir ļ oti ieteicama. Mē s daudz devā mies ekskursijā s. Barselona ir pā rsteidzoš i skaista. Iesaku arī doties uz flamengo š ovu Sama parkā , kur pā vi viegli staigā , bet ezerā peld spoguļ karpas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2011. gada 9. lī dz 19. jū lijam. Viesnī ca atrodas 0 lī nijā , gandrī z pludmalē . Pludmale smilš aina, tī ra. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas. Bet lieliski vienkā rš i pagulē t smiltī s. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2011. gada 9. lī dz 19. jū lijam. Viesnī ca atrodas 0 lī nijā , gandrī z pludmalē . Pludmale smilš aina, tī ra. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas. Bet lieliski vienkā rš i pagulē t smiltī s. Ū dens tī rs. viesnī cas numuriņ š ir 606. Saule ir no rī ta lī dz 19.30. Skats uz jū ru. Ir balkons 50 metri ar sauļ oš anā s krē sliem, atzveltnes krē sliem un galdu. Istabā ir viss, pat ledusskapis. Virtuve lieliska. Apkalpoš ana un tī rī ba laba. Gandrī z visi runā krieviski. Viesnī cā gandrī z nav teritorijas un izklaide jā meklē paš iem. Vakaros dejo, bet manuprā t tur dejo tikai spā ņ i. Viesnī cā baseins mazs un vairā ki sauļ oš anā s krē sli. Interjers ir moderns.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Moyseev
Mēs apmeklējām apskates ekskursiju, kā arī palikām Terramarinā. Bet ekursijās nav "dziedošo strūklaku" un Gaudi māju. Mēs gribam iet paši.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в центре Ла Пинеды на берегу моря. Построен в 1969 году, полностью реконструирован в 2009 году. Отель рекомендуется для семейного и активного отдыха. Очень уютный и спокойный отель.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта Реуса, в 10 км от центра г. Таррагона, в 4 км от Салоу, в 800 м от туристического центра г. Ла - Пинеда, в 500 м от аквапарка, в 5 м от пляжа.
Pludmales apraksts Между пляжем и отелем есть променад. На пляже пластиковые шезлонги. У бассейна полотенца под депозит.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля подаются разнообразные блюда по меню.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб работает 2 часа в день, с июля по август.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Рядом с отелем находится аквапарк. Гости могут поиграть в бильярд и настольный теннис, а также взять напрокат велосипеды и автомобиль.
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 102 номера в 6-этажном корпусе. Все номера оформлены в стиле фьюжн.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Paseo Pau Casals, 108 43481, La Pineda Tarragona
Tālruņi: (+34) 977 370 166
Tīmekļa vietne: Best Terramarina
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.