Sol Tenerife 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 6.710
pamatā
21 atsaukt
№17 viesnīcas reitingā Tenerife
5.1 Numurs
7.2 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.4 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Plaja de las Amerikasas kūrorta zonas centrā. Blakus viesnīcas diskotēkas, bāri un slavenu zīmolu veikali. Uzcelta 1979. gadā, pēdējā rekonstrukcija veikta 2005. gadā (daļa no istabu skaita). Sastāv no divām 11 stāvu ēkām. Ekonomisks apmešanās variants jauniešiem un tūristiem, kuri dod priekšroku aktīvai atpūtai un ceļojumiem pa salu.Vairāk →
аватар medved.17
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vē los padalī ties ar savu viedokli par š o viesnī cu! Viesnī cai ir daudz plusi un mī nusi! Sā kš u ar plusiem: Laba atraš anā s vieta, pirmā lī nija, piekļ uve pludmalei, skaists skats no istabas, kur jums tiks pieš ķ irta istaba, jums bū s skats uz okeā nu! Virtuve ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, visas 7 dienas es neatradu ē dienu, kas nebū tu garš ī gs! Ē dienu izvē le liela, daudz veidu siers, jamons un desiņ as, jū ras veltes un daudz daž ā du augļ u, brokastī s svaigas sulas, personā ls draudzī gs! Tī rī š ana katru dienu! Liels pluss ir apsildā mais baseins! Labs bezmaksas wifi. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu viedokli par š o viesnī cu!
Viesnī cai ir daudz plusi un mī nusi! Sā kš u ar plusiem:
Laba atraš anā s vieta, pirmā lī nija, piekļ uve pludmalei, skaists skats no istabas, kur jums tiks pieš ķ irta istaba, jums bū s skats uz okeā nu!
Virtuve ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, visas 7 dienas es neatradu ē dienu, kas nebū tu garš ī gs! Ē dienu izvē le liela, daudz veidu siers, jamons un desiņ as, jū ras veltes un daudz daž ā du augļ u, brokastī s svaigas sulas, personā ls draudzī gs! Tī rī š ana katru dienu!
Liels pluss ir apsildā mais baseins!
Labs bezmaksas wifi.
Tagad tas, kas man nepatika:
Viena kontaktligzda istabā .
Istabas ir mazliet noguruš as, B korpusā istaba jau bija ļ oti nobruž ā ta, kad pā rvā cā s uz A korpusu tur ir nedaudz labā k!
Baseins ir nedaudz nobruž ā ts, bet ne kritisks, flī zes pie baseiniem nedaudz iegrimuš as un var redzē t asos stū rus, par kuriem tū rists guva savainojumu, sauļ oš anā s krē sli ir sadrupinā ti, kas kā rtē jo reizi liecina par renovā cijas nepiecieš amī bu!
Ļ oti trokš ņ ains rajons, B korpusā ir ļ oti grū ti gulē t, mū zika skan ļ oti skaļ i lī dz 2 naktī , mū s pā rcē la uz A korpusu ar skatu uz baseinu, bija labā k un klusā k, viņ i pā rcē lā s bez problē mā m, es saprotu, ka tas ir kopī ga lieta ar viņ iem!
Vakariņ ā s visi dzē rieni, ieskaitot ū deni, par maksu, neko lī dzi ņ emt nedrī kst!
Stā vvietu ir ļ oti maz, bet augš ā pie viesnī cas ir viesnī cas autostā vvieta tikai par maksu!
Mantas tika nodotas noliktavā apsardzei, pretenziju nav, lietotas divas reizes!
Nobeigumā gribu teikt, ka, ja atkal atbraukš u uz Tenerifi, tad tikai apmetos š eit!
аватар dasha.lukina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No 1. lī dz 11. jū lijam ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Sol Tenerife un bijā m ļ oti apmierinā ti. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai aizņ em 20 minū tes. Ierodoties, acs uzreiz krī t uz plaš o zā li. Reģ istratū rā mū s uzreiz sagaidī ja krieviski runā još a meitene un visu pieejamā veidā izskaidroja. … Tomēr ▾ No 1. lī dz 11. jū lijam ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Sol Tenerife un bijā m ļ oti apmierinā ti.
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai aizņ em 20 minū tes.
Ierodoties, acs uzreiz krī t uz plaš o zā li. Reģ istratū rā mū s uzreiz sagaidī ja krieviski runā još a meitene un visu pieejamā veidā izskaidroja. Numuri atradā s A korpusa 7. stā vā ar skatu uz okeā nu. Istabas labas, daudz galdu un spoguļ u, kas ir ļ oti ē rti meitenē m.
Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā un skats no balkona uz okeā nu bija krā š ņ s, tā pē c jau no pirmā s dienas saņ ē mā m pozitī vas emocijas. Ja gribas lielā ku klusumu, tad labā k prasiet augstā kus numurus, jo blakus viesnī cai ir iela ar klubiem.
Visā viesnī cā ir arī labs Wi-Fi, jums nekavē joties tiks pieš ķ irts lietotā jvā rds un parole.
Seifs maksā.1, 50 eiro par nakti + depozī ts 10 eiro.
Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as, un mums iedeva violetas rokassprā dzes. Ja vē laties, varat pusdienot vakariņ u vietā jebkurā dienā .
Ja paņ emsiet brokastis un vakariņ as, vakariņ ā s dzē rienu nebū s. Mē s to zinā jā m un paņ ē mā m karafi ū dens č etriem par 2.20 eiro. Ja paņ emsiet vī nu un nepabeigsiet dzert, tad uz tā uzrakstī s istabas numuru un ieliks ledusskapī lī dz nā kamajā m vakariņ ā m, tas ir ļ oti ē rti. Samaksā t var gan uzreiz, gan izejot no viesnī cas.
Man ļ oti patika virtuve, katru dienu bija kaut kas jauns. Daudzveidī bas ziņ ā tas ir daudz labā ks par labā m viesnī cā m Turcijā .
Brokastī s bija milzī gs daudzums bulciņ u, virtuļ u, cepumu, daž ā du sieru, desu, olu kulteni, vafeles un pankū kas ar daž ā diem piedevā m un ievā rī jumiem, daž ā das pā rslas, jogurti, piens un daudz augļ u, tē ja, kafija, sulas, karstā š okolā de. , ū dens.
Vakariņ ā s bija daudz salā tu, makaroni ar daž ā dā m mē rcē m, frī kartupeļ i, paella, liels daudzums zivju un gaļ as, garneles, mī dijas, č aumalas, suš i, daudz dā rzeņ u un augļ u, daž ā di deserti, marmelā de, saldē jums, rieksti.
No augļ iem un ogā m bija arbū zi, melones, banā ni, persiki, aprikozes, ā boli, bumbieri, papaijas, zemenes, ķ irš i, ananā si, apelsī ni, kivi, plū mes, vī nogas, ž ā vē ti augļ i. Man ļ oti patika, ka, ja augļ i beidzā s, tos vienmē r uzlika un neviens neieskrē ja, kā tas parasti notiek Turcijā .
Personā ls ir draudzī gs, visi smaida, reģ istratū ra vienmē r atbildē s uz jū su jautā jumiem. Pā rsvarā prasī jā m angliski, bet ir arī meitenes, kas saprot krieviski.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, ne visi mainī ja dvieļ us, bet, ja prasī siet, tad jums mierī gi nomainī s.
Mē s devā mies uz Trojas pludmali, kas atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Sauļ oš anā s krē slus neņ ē mā m, gulē jā m uz saviem dvieļ iem, bet par 20 eiro depozī tu jums viesnī cā izsniegs dvieļ us.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini + bē rnu, tenisa korti, galda teniss, trenaž ieru zā le, biljards, bā rs. Ir arī vakara animā cija un grupu sporta veidi dienas laikā . Baseins gulē ja vienu reizi, 2. stā vā , tas ir kluss un mierī gs.
Viesnī cas apkā rtnē ir daudz kafejnī cu, restorā nu un lielveikalu. 3 minū š u attā lumā no viesnī cas ir arī pietura, no kuras kursē bezmaksas autobuss uz tirdzniecī bas centru Siam Mall. Lī dz tai var aiziet 20-25 minū š u laikā . Tirdzniecī bas centrs ir parasts, protams, nevar salī dzinā t ar mū su Maskavas, bet ir tā di pamata veikali kā Zara, Mango, Bershka un ir arī vairā ki zī molu veikali. Pats tirdzniecī bas centrs ir skaists, 2 stā vs ir brī vdabas, ir daž ā das kafejnī cas, tā pē c iesaku vienreiz aiziet.
Ja pastaigā jaties pa promenā di, jū s varat arī paklupt uz daudziem veikaliem. 15 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas arī iela ar daž ā diem zī molu un parastajiem veikaliem.
Bijā m arī ekskursijā uz Loro parku, mums ļ oti patika. Apskatī jā m daudzus dzī vniekus un apmeklē jā m delfī nu, zobenvaļ u un kaž okā du š ovu. Ļ oti ieteicams, ī paš i bē rniem. Ekskursija tika ņ emta no tū risma operatora.
Kopumā ar viesnī cu esam ļ oti apmierinā ti, bijā m ļ oti pā rsteigti, gribu tur atgriezties vē lreiz. Iesaku visiem.
Cerams, ka pā rskats bija noderī gs. Ja kā dam ir kā di jautā jumi, labprā t atbildē š u. Var rakstī t uz Instagram dasha. lukinaa
аватар Olga642032
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca tieš i pie okeā na! Mums bija istaba B korpusā ar skatu uz okeā nu - nedaudz klusā ks kā A korpusā , bez problē mā m gulē jā m ar atvē rtu balkonu, kaut kur skanē ja mū zika, bet nebija ī paš i dzirdams, bet klausī jā mies okeā na skaņ u. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca tieš i pie okeā na! Mums bija istaba B korpusā ar skatu uz okeā nu - nedaudz klusā ks kā A korpusā , bez problē mā m gulē jā m ar atvē rtu balkonu, kaut kur skanē ja mū zika, bet nebija ī paš i dzirdams, bet klausī jā mies okeā na skaņ u. ar glā zi vī na ar prieku. Istaba tī ra, ir kosmē tikas komplekts pirms un pē c saules apdegumiem. Velti atnesa savus dvieļ us – viesnī ca nodroš ina dvieļ us par 20 eiro depozī tu, ko var izmantot arī pludmalē , vajadzī bas gadī jumā nomainī t. Ir ledusskapis. Seifs istabā par maksu. Dvieļ i istabā tika mainī ti gandrī z katru dienu (ja prasī ja, tika mainī ti bez problē mā m un katru dienu), tī rī š ana tika veikta katru dienu. Algas, cik saprotu, nav ī paš i lielas.
Kopumā personā ls ir ļ oti draudzī gs, it ī paš i, ja iemā cā s daž us vā rdus spā ņ u valodā : ). Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još as meitenes - visi jautā jumi tiek operatī vi atrisinā ti.
Atš ķ irī bā no daudzā m viesnī cā m Tenerifē , Wi-Fi numuros ir bezmaksas un diezgan pienā cī gs.
Pie baseina katru dienu ir animā cija, bet mē s izbaudī jā m pludmali: tuvā kā ir 5 minū tes, ar dzeltenā m smiltī m - 15 minū tes. Pludmalē nepiecieš ams lietussargs (veikalos 10-15 eiro), ja neesi gatavs maksā t par sauļ oš anā s krē sliem ar saulessargiem. Jā , un ar dvieli var apgulties tieš i pie ū dens, bet pludmales galā ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem.
Augustā laiks bija krā š ņ s - gaiss dienā.27-28 grā di, ū dens okeā nā + 23 grā di. Tas bija ļ oti ē rti!
Par pā rtiku. Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Nu ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi! +2 kg garantē ti : ) Visas dienas varē ja izvē lē ties ko jaunu, ē dieni katru dienu bija daž ā di: vairā ku veidu zivis, truš a gaļ a, jē ra gaļ a, vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a. Liela augļ u izvē le. Dzē rieni tiek apmaksā ti vakarā : glā ze vī na 2 eiro, kola vai sprite 2.30 eiro. Kad sastiepu kā ju, vī ram bez problē mā m iedeva paplā ti un viņ š ienesa istabā ē dienu diviem lī dz es pati varē ju nokā pt.
Pirms izbraukš anas izlikš anas dienā mums tika nodroš inā ta dež ū rtelpa uz 30 minū tē m. Mantas tika atstā tas noliktavas telpā . Mums pat iedeva karti izbraukt cauri teritorijai, lai pirms izbraukš anas droš i varē tu atstā t viesnī cu. Nav problē mu sauļ oties pie baseina. Ļ oti labi!
Iespaidi par viesnī cu un Tenerifi ir paš i patī kamā kie! Labprā t atgrieztos!
аватар romanbuleiko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Trokš ņ a izolā cija 0, telpa nestiepjas, animā cija 3 -, 1 bar - ja vē lies ko paņ emt, stā vi rindā . vienī gā + virtuve ē dienu sortimenta un garš as ziņ ā . … Tomēr ▾ Trokš ņ a izolā cija 0, telpa nestiepjas, animā cija 3 -, 1 bar - ja vē lies ko paņ emt, stā vi rindā . vienī gā + virtuve ē dienu sortimenta un garš as ziņ ā .
аватар lone_wolf
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š odien atgriezos un uzreiz apsē dos rakstī t atsauksmi. Dzī vojā m ē kā B. 11. stā vā . No logiem pavē rā s skats uz diskotē ku pusi. Viesnī ca. Atraš anā s vieta: netā lu no tirdzniecī bas centra Veronicas. Naktī trokš ņ aini. … Tomēr ▾ Š odien atgriezos un uzreiz apsē dos rakstī t atsauksmi.
Dzī vojā m ē kā B. 11. stā vā . No logiem pavē rā s skats uz diskotē ku pusi.
Viesnī ca.
Atraš anā s vieta: netā lu no tirdzniecī bas centra Veronicas. Naktī trokš ņ aini. Kad logi ir aizvē rti un darbojas kondicionieris, mū zikas troksnis ir dzirdams lī dz rī tam. Ausu aizbā ž ņ i palī dzē ja. Netā lu no pludmales. Pirmā lī nija no okeā na. Blakus atrodas 3 lielveikali. Netā lu no veikaliem un tū risma birojiem. Lī dz autoostai 15-20 minū tes ar kā jā m. Tas ir arī.15 minū š u gā jiena attā lumā no Ā ronas piramī das.
Ē dinā š ana: mums bija brokastis + vakariņ as (neņ ē mā m rokassprā dzes, paņ ē mā m pā rtikas karti, ja vē laties pusdienot, bet, ja vē laties vakariņ as, tas ir ē rti! ). Tas ir pilnī gi pietiekami. Augļ i: ā boli, bumbieri, melone, arbū zs, plū mes, papaija, vī nogas, kivi, banā ni, apelsī ni, greipfrū ti. Grils: 2 veidu zivis + 2 veidu gaļ a. Gaļ a un zivis daž ā dā s mē rcē s. Piedevas: kartupeļ i, makaroni, rī si, paella, kartupeļ i. Pica un lazanja. Brokastī s olas daž ā dos veidos, desa un siers. Nu visā di musli....Par sieru atseviš ķ i: tur bija kā das desmit sugas! Un kamamberts un dorblu, un kaza un gouda, un emmental un fetas siers un vē l daž i....Kafija sū cas....Vā rdu sakot, par uzturu nav sū dzī bu....Visa pietika....Neredzu nevienu rindu.... Tabula arī nebija jā gaida....
Istaba: mē beles nav jaunā kā s. Bet vesels. Divguļ amā gulta, kas sastā v no divā m vienvietī gā m gultā m. Matracis ir ciets. Santehnika ir labā ka nekā turku-ē ģ iptieš u. Telpā ir darba plī ts diviem degļ iem + pilns trauku komplekts. Bet izmantojā m tikai glā zes un karotes (pusdienā s no brokastī m ē dā m dabī gos jogurtus). Tukš s ledusskapis ar ledus veidni. Uz balkona ir plastmasas krē sli un galds. Izsniedza 2 elektroniskā s kartes, arī pluss. Pluss un tas, ka elektriķ is nav piesiets pie kartes. Istaba nav liela, bet diezgan ē rta.
Koraļ ļ u ceļ ojumu neglī tais ceļ vedis pacē lā s superdā rgā s ekskursijā s un neteica, ka veikalos taksometru reģ istrā cijai jā ņ em papī rs, un veikalos viss ir sasalis, it kā viss sastā dī ts ar č eku! Esi uzmanī gs!
Ekskursijā s, ja kā dam ir jautā jumi, atbildē š u komentā ros.
Pludmale: lī dz garā kajā m trī s minū tē m kā jā m. Ļ oti forš s. Bija vilnis un miers. Sezonai vietas bija pietiekami daudz. Nopirkā m lietussargu un ripinā jā m viesnī cas dvieļ us (depozī ts 10 eiro). 2 sauļ oš anā s krē slu un lietussarga noma - 9 eiro / diennaktī .
Iepirkš anā s.... Mmmmmmm.........
Atpū ties apmierinā ts.
аватар sheveltan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.2013. gada jū lija beigā s. Pirmais iespaids par viesnī cu ir š oks. Mē s tur ieradā mies pulksten 2 naktī . Ā tri apmetā s 11. stā vā . Ieejot istabā sapratā m, ka tuvumā ir daudz diskotē ku. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.2013. gada jū lija beigā s. Pirmais iespaids par viesnī cu ir š oks. Mē s tur ieradā mies pulksten 2 naktī . Ā tri apmetā s 11. stā vā . Ieejot istabā sapratā m, ka tuvumā ir daudz diskotē ku. Nogulē ju visu nakti, jo troksnis bija tā ds, ka ar aizvē rtiem logiem un aizkariem troksnis no ielas kliedza pā ri televizora skaņ ai. Viesnī ca celta 1979. gadā , tā laika fotogrā fijas ir izliktas viesnī cas vestibilā . Un ko jū s saprastu, kopš tā laika nekas nav mainī jies. Viņ i mainī ja vannas istabu, durvis, nokrā soja vannas istabu ar baltu otu. Flī zes un mē beles pē c izskata, iespē jams, palika nemainī gas. No rī ta tikā mies ar gidu ar lū gumu mainī t viesnī cu (TEZTUR), viņ i teica, ka nav problē mu. Es pavadī ju dienu, meklē jot citu viesnī cu, iztē rē ju daudz naudas telefona sarunā m ar saimnieku. TEZTUR nesadarbojas ar tā m viesnī cā m, kuras mums patika, un par tā m viesnī cā m, kuras mums piedā vā ja, bija jā maksā.1500 eiro vai vairā k. Un, kad es izvē lē jos un salī dzinā ju Kijevas viesnī cu izmaksas, cenu starpī ba bija 400-600 eiro. Viņ a uzspļ ā va uz visu, nolē ma netraucē t, atpū sties un baudī t. Iesaku visiem izvē lē ties citu viesnī cu. Lai viņ š neatrodas pirmajā rindā , tam nav ī sti nozī mes. visas pludmales ir publiskas un tu dosies uz to, kas tev patī k vislabā k.
Ja tomē r izvē laties š o viesnī cu, ņ emiet tikai brokastis. Ē diens viesnī cā nav garš ī gs, tuvumā ir daudz vietu, kur var paē st garš ī gi un lē ti. Ja ņ emat vakariņ as, tad esiet gatavs maksā t par dzē rieniem atseviš ķ i (ū dens, sula, kafija utt. ). Coca-cola 0.25 maksā.2, 25 eiro, ū dens 05, - 2 eiro. Negaidiet garneles, krabjus un ķ emmī š gliemenes, viņ i neko tā du nebaro. Ē diens ir tieš i tā ds pats kā Ē ģ iptē vidē jā viesnī cā , pat desiņ as ir tā das paš as. Atseviš ķ a saruna internetam. Internets ir maksas, ieskaitot WI_FI, stunda maksā.5 eiro. Principā nemaksā ju, tuvumā ir daudz MSDonalds. Bū s jautā jumi, rakstiet, mē ģ inā š u atbildē t.
P. S. Salā ir lieliskas iepirkš anā s iespē jas. Dienvidu daļ ā ir daudz veikalu, bet visvairā k galvaspilsē tā Santakrusā . Spā nijā raž otā TM ir par 30-40 procentiem lē tā ka nekā Kijevā (jaunā kolekcija). Tur domā ju, vai pirkt kā du lietu vai nepirkt, bet atbraucot uz š ejieni nož ē loju, ka neesmu nopircis.
Вид с балкона Пляж в 5 минутах ходьбы Вид отеля а пляжа пляж пляж рано утром
аватар Stoporov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man paveicā s atvest savu ģ imeni – sievu un trī sgadī go meitu uz viesnī cu, kas atrodas vienā no trokš ņ ainā kajā m ielā m pasaulē – Veronikas. viesnī ca saucas SOL TENERIFE 4 *, tū roperators Aneks tour. Sā kš u ar mī nusiem. … Tomēr ▾ Man paveicā s atvest savu ģ imeni – sievu un trī sgadī go meitu uz viesnī cu, kas atrodas vienā no trokš ņ ainā kajā m ielā m pasaulē – Veronikas. viesnī ca saucas SOL TENERIFE 4 *, tū roperators Aneks tour.
Sā kš u ar mī nusiem. Galvenais trū kums ir troksnis naktī . Diskotē kas atrodas gar ielu tieš i zem viesnī cas logiem. No trokš ņ a vienkā rš i nav iespē jams paslē pties, lai gan skaņ as izolā cija telpā s ir laba, salī dzinot ar citā m viesnī cā m. Mū su mazulis gulē ja lieliski, bet mē s ar sievu nē . Bet, kā saka, gulē sim citā pasaulē . Nolē mā m, ka pā rē jais mums neko nesabojā s - pē c lā cē na nolikš anas, vakaros sā kā m iekā rtoties uz balkona. Un skats, es jums saku no augš ē jā stā va, ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Stundā m sē dē jā m klusumā , apbrī nojot jū ru, reizē m paņ ē mā m lī dzi pudeli vietē jā vī na (jā atzī mē izcils vī ns), kā du eksotisku ē dienu un baudī jā m vakaru un sarunas. Tik daudz par romantiku laulī bā ! Par laimi, Spā nijā nav pieņ emts, kā Krievijā , staigā t lī dz rī tausmai, bet tikai lī dz pulksten 3 naktī , tā pē c š ī s nakts dejas mū s nemaz nenogurdinā ja.
Ē diens viesnī cā ir izcils. Turklā t ap viesnī cu ir daudz restorā nu. Cenas ir demokrā tiskas.
Par ekskursijā m. Mē s aprobež ojā mies tikai ar vienu aptauju, jo mums lī dzi ir mazs bē rns un viss. Kopumā viesnī cas gids mums pat neko ī paš u nepiedā vā ja. Tikko runā ju par bē rnu programmā m.
Par pludmali. Sol Tenerife atrodas ļ oti ē rti – paš ā jū ras krastā . Jā patur prā tā , ka pat viesnī cas viesiem sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir apmaksā ti. Pludmales kvalitā te ir nesalī dzinā ma. smiltis ir smalkas, jū ra maiga. Tenerifē ir vairā kas pludmales ar vulkā niskā m smiltī m, tā s ir melnas un ļ oti smē rē drē bes, tad nomazgā t nevar, bet tomē r ir vē rts tā s apmeklē t. Iesaku viesnī cu.
аватар MIATRAVEL
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neskatoties uz to, ka esmu pieradusi plā not atvaļ inā jumu, š is izvē rtā s ļ oti spontā ns! Cena nekur nav zemā ka, pa nakti sagatavoju dokumentus vī zai, un tagad jau esmu Tenerifē )) Es nevaru teikt, ka viesnī ca ir lieliska, bet tā s atraš anā s vieta ir tā , kas jums ir nepiecieš ama jaunieš iem! Tā atrodas Veronikas trokš ņ ainā kajā ielā , kur pulcē juš ies visi salas klubi un restorā ni. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka esmu pieradusi plā not atvaļ inā jumu, š is izvē rtā s ļ oti spontā ns! Cena nekur nav zemā ka, pa nakti sagatavoju dokumentus vī zai, un tagad jau esmu Tenerifē ))
Es nevaru teikt, ka viesnī ca ir lieliska, bet tā s atraš anā s vieta ir tā , kas jums ir nepiecieš ama jaunieš iem!
Tā atrodas Veronikas trokš ņ ainā kajā ielā , kur pulcē juš ies visi salas klubi un restorā ni. No vienas puses, tas ir pluss, bet sā kumā vienkā rš i nebija iespē jams gulē t viesnī cā mū zikas dē ļ , kas skan lī dz 5-6 no rī ta ! ! tad pierod
Milzī gs pluss - pirmā krasta lī nija! Tiesa, lī dz paš ai pludmalei jā iet trī s minū tes, jo ieeja okeā nā nav ē rta (vai vienkā rš i nereā la))) viesnī cas priekš ā .
Nakts veikali atrodas pā ri ceļ am, kas ir ļ oti ē rti.
Istabas: Istabas ir vienkā rš as. Mē beles ir vecas. Bet viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur! Tī rī ts katru dienu.
Un pats galvenais - ir virtuves bloks))) varbū t kā dam š ī nav ī paš i vē rtī ga informā cija, bet tiem, kas atpū š as ar brokastī m - kas jums nepiecieš ams)) Galvenais ir ņ emt istabu ar ē ku, kas atrodas nedaudz tā lā k no okeā na starpī ba ir 50 metri, bet tajā paš ā laikā skats uz okeā nu ir krā š ņ s un no visā m istabā m!
Neskatoties uz to, ka visi ir pieraduš i domā t, ka Kanā riju salas ir ļ oti dā rgas, ē diens, cenas kafejnī cā s un klubos ir lē tas! !
Alus jebkurā iestā dē.1-1.5 eiro. Paē st var par 4-5 eiro. Svē tku ē dienu cienī tā jiem - McDonald's, Subway - 2 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, netā lu no pludmales.
Ekskursijas: auto noma! ! Citā di salu nevar redzē t! ī res cena no 35 eiro / diennaktī .
Noteikti apmeklē jiet Lauras parku! ! Biju laimī ga kā bē rns! ! Tik daudz dzī vnieku jū s nekur citur neredzē sit! Akvā rijs ir vienkā rš i pā rsteidzoš s!
Lai jaukas brī vdienas Tenerifē!! ! !
Вид с балкона Номер кухонный блок Лора парк Вид из номера Лора парк Отель Пляж
аватар AnnaGorinovich
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms ceļ ojuma es izpē tī ju visu internetu, gatavojoties sliktā kajam: pretī gs numurs, bezgalī gs troksnis un tirgotā ji ar “zā lē m” un visā diem atkritumiem, kas neļ auj š ķ ē rsot! Neskatoties uz to, tieš i š ajā viesnī cā mē s devā mies medusmē nesī . … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma es izpē tī ju visu internetu, gatavojoties sliktā kajam: pretī gs numurs, bezgalī gs troksnis un tirgotā ji ar “zā lē m” un visā diem atkritumiem, kas neļ auj š ķ ē rsot! Neskatoties uz to, tieš i š ajā viesnī cā mē s devā mies medusmē nesī . Par lidojumu, transfē riem un to, kas neattiecas uz viesnī cu, nerakstī š u, domā ju, ka tas nav rā dī tā js. Viesnī ca man ļ oti patika, istabiņ a bija 9. stā vā ar skatu uz okeā nu, bet bija trokš ņ ains, bet ar miegu man nav problē mu, publika ir pensionā ri. jaunieš u maz un ar bē rniem arī , bet publika solī da, nekā das "tagilas". Ē diens ir pā rsteidzoš s un daudzveidī gs. Animā cija arī ir lī menī . Vienī gais, kas nav ī paš i labs, ir pludmale, par pludmali to grū ti nosaukt. Bet tā da ir Kanā riju salu specifika, tur "a la Bounty" neatradī siet. No ekskursijā m iesaku - uz salu "La Gomera", ar laivu vē rot delfī nus, Teide. Santakrusā iesaku iepirkties, un netē rē t naudu ekskursijā s, tur nav nekā ī paš a ko redzē t, bet brauc ar autobusu un pē c stundas bū si klā t. Galvenais iepirkš anā s centrs atrodas tieš i pretī autoostai. Pietura no viesnī cas pastaigas attā lumā .
Номер
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies SOL TENERIFE 4 * š ī gada maijā , kopā ar draugu nopirkā m vauč erus uz pā ris nedē ļ ā m anex veikalā . Viņ i gribē ja braukt uz 14 dienā m, pā rdomā ja, tad ļ oti ž ē l, ka paš i samazinā ja š o brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu Kanā riju salā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies SOL TENERIFE 4 * š ī gada maijā , kopā ar draugu nopirkā m vauč erus uz pā ris nedē ļ ā m anex veikalā . Viņ i gribē ja braukt uz 14 dienā m, pā rdomā ja, tad ļ oti ž ē l, ka paš i samazinā ja š o brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu Kanā riju salā s. Manuprā t, pieklā jī ga jaunieš u viesnī ca. Diskotē kas patieš ā m grabē lī dz 3 naktī , bet tas mū s netraucē ja, jo mē s paš i tajā s pazudā m. Jā bū t gatavam tam, ka š ī viesnī ca neizskatā s pē c klusa kū rorta, runa nav tikai par mū ziku uz ielas, var dzirdē t, ko dara kaimiņ i. Tač u domā ju, ka tie ir sī kumi, jo parasti cilvē ki kū rortā ierodas, lai izbaudī tu jū ru, sauli, daudz staigā tu, izklaidē tos un neizvirza sev mē rķ i pirms doš anā s uz darbu izgulē ties. Lai labi izgulē tos, nav nepiecieš ams vispā r atstā t Maskavu un neaizbraukt. Lielā koties troksnis nā k no Veronicas ielas, kas iet netā lu no Sol Tenerife. Diskotē kā s ir daudz ā rzemnieku, maz krievu. Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs, atbilst "č etrim". Tomē r varu spriest tikai pē c brokastī m. Pasniegts olu kultenis, cieti vā rī tas olas, sieri, desiņ as (ļ oti garš ī gas), aukstā s gaļ as, musli, jogurti, ievā rī jumi, augļ i un bulciņ as. Apkā rt viesnī cai ir daudz restorā nu un kafejnī cu, kur var paē st garš ī gi un lē ti. Parasti ņ ē mā m vienus salā tus, vienu karsto (jū ras velš u ē dieni ir brī niš ķ ī gi! ) divus desertus. Porcijas ir pietiekami lielas diviem no mums. Š ī s pusdienas maksā ja aptuveni 15 eiro. Daudzos restorā nos ē dienkartes ir krievu valodā . Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka restorā ni tiek slē gti vē lā kais pusnaktī , pē c tam ē st var tikai Veronikas ielā . Pā ris reizes gā jā m uz bā riem paē st, bet tur ē diens ir bezgarš ī gs - parasta fast food. Vē l gribu piebilst, ka mū su istabā bija virtuvī te ar ledusskapi un elektrisko plī ti. 15 minū š u gā jiena attā lumā atrodas liels veikals, kurā var nopirkt ko vien sirds kā ro. Blakus ir veikali, ir neliela izvē le. Numuri ir mazi, bet patī kami. Jau pirmajā dienā samaksā jā m par seifa izmantoš anu istabā un neuztraucā mies par savu labestī bu. Zinu, ka daudzi no atpū tniekiem neko neglabā ja seifā un neviens nav pamanī jis naudas vai dā rglietu nozaudē š anu. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, pirmā s trī s dienas viņ i atstā ja dzeramnaudu - viņ i to neņ em, pē c tam viņ i pā rtrauca doties prom. Apskates ekskursiju nopirkā m no viesnī cas gida. Gids teicami runā ja krieviski, stā stī ja interesanti, krā saini. Patika pati ekskursiju organizē š ana - norā dī tajā laikā autobuss vienmē r sā ka kustē ties, nebija nekā du kavē š anos vai kavē š anos tehnisku iemeslu dē ļ , kā tas biež i mē dz bū t Turcijā . Mē s neuzdroš inā jā mies pirkt ekskursijas no ielu tirgotā jiem, lai gan redzē jā m sludinā jumus krievu valodā . Sol Tenerife atrodas jū ras krastā , burtiski trī s minū š u gā jienā . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti. Atradā m veidu, kā ietaupī t - apgū lā mies uz atnestajiem lielajiem dvieļ iem, neviens par to nebaro. Viesnī cu varu ieteikt jaunieš iem, kuriem aizrauš anā s ir diskotē kā s, nakts dejas, kas nav aizrā vuš ies ar ē dienu, kuriem galvenais ir baudī t jū ru, dabu, salas skaistumu, nevis karaliskos apartamentus un atbilstoš s pakalpojums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в самом центре курортной зоны Плайя-де-лас-Америкас. Рядом с отелем дискотеки, бары и магазины известных торговых марок. Построен в 1979 году, последняя реконструкция была проведена в 2005 году (часть номерного фонда). Состоит из двух 11-этажных зданий. Экономичный вариант размещени для молодежи и туристов, предпочитающих активный отдых и путешествия по острову.

Atrašanās vieta Расположен в 19 км от южного аэропорта Тенерифе, в 80 км от северного аэропорта Тенерифе, в самом центре курортной зоны Плайя-де-лас-Америкас. До поля для гольфа Las Américas — 500 м, до острова Гомера — 35 минут на катере.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Troya в 200 метрах от отеля. Вход в море: при заходе в море встречаются камни, бывают отливы, левее есть хорошая часть пляжа без отливов. Полотенца: депозит (каждая смена — платно).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), прачечная (система самообслуживания, платно), интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (на 20 чел.), 3 бара: снек-бар, бар с живой музыкой по вечерам, бар у бассейна, 1 главный ресторан (шведский стол), 2 открытых бассейна с пресной водой, 1 с подогревом, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, полотенца: бесплатно (депозит, Важно! при возврате полотенца надо вернуть чек, который выдается когда берешь полотенце. Без этого чека деньги не возвращают), терраса для загара, магазин сувениров, магазин одежды, супермаркет, салон для отдыха (с ТВ), парк (5 000 м2).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (с 5 до 12 лет, только в высокий сезон). Детский бассейн с пресной водой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, 2 зала для анимационной программы, игровые автоматы платно, массаж платно, волейбол бесплатно (анимация), аквааэробика бесплатно, водные виды спорта платно, петанк бесплатно, футбольное поле платно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя анимационная программа).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 522 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Avda. Rafael Puig Lliviana, S/N Tenerife 38660 Spain
Tālruņi: Tel: (34) 922 791062
Fax: (34) 922 793920
Tīmekļa vietne: Sol Tenerife
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.