Viesnīca man ļoti patika, labprāt atbrauktu vēlreiz.

Rakstīts: 19 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 11 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
No 1. lī dz 11. jū lijam ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā Sol Tenerife un bijā m ļ oti apmierinā ti.
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai aizņ em 20 minū tes.
Ierodoties, acs uzreiz krī t uz plaš o zā li. Reģ istratū rā mū s uzreiz sagaidī ja krieviski runā još a meitene un visu pieejamā veidā izskaidroja. Numuri atradā s A korpusa 7. stā vā ar skatu uz okeā nu. Istabas labas, daudz galdu un spoguļ u, kas ir ļ oti ē rti meitenē m.
Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā un skats no balkona uz okeā nu bija krā š ņ s, tā pē c jau no pirmā s dienas saņ ē mā m pozitī vas emocijas. Ja gribas lielā ku klusumu, tad labā k prasiet augstā kus numurus, jo blakus viesnī cai ir iela ar klubiem.

Visā viesnī cā ir arī labs Wi-Fi, jums nekavē joties tiks pieš ķ irts lietotā jvā rds un parole.
Seifs maksā.1, 50 eiro par nakti + depozī ts 10 eiro.
Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as, un mums iedeva violetas rokassprā dzes. Ja vē laties, varat pusdienot vakariņ u vietā jebkurā dienā .
Ja paņ emsiet brokastis un vakariņ as, vakariņ ā s dzē rienu nebū s. Mē s to zinā jā m un paņ ē mā m karafi ū dens č etriem par 2.20 eiro. Ja paņ emsiet vī nu un nepabeigsiet dzert, tad uz tā uzrakstī s istabas numuru un ieliks ledusskapī lī dz nā kamajā m vakariņ ā m, tas ir ļ oti ē rti. Samaksā t var gan uzreiz, gan izejot no viesnī cas.
Man ļ oti patika virtuve, katru dienu bija kaut kas jauns. Daudzveidī bas ziņ ā tas ir daudz labā ks par labā m viesnī cā m Turcijā .
Brokastī s bija milzī gs daudzums bulciņ u, virtuļ u, cepumu, daž ā du sieru, desu, olu kulteni, vafeles un pankū kas ar daž ā diem piedevā m un ievā rī jumiem, daž ā das pā rslas, jogurti, piens un daudz augļ u, tē ja, kafija, sulas, karstā š okolā de. , ū dens.
Vakariņ ā s bija daudz salā tu, makaroni ar daž ā dā m mē rcē m, frī kartupeļ i, paella, liels daudzums zivju un gaļ as, garneles, mī dijas, č aumalas, suš i, daudz dā rzeņ u un augļ u, daž ā di deserti, marmelā de, saldē jums, rieksti.

No augļ iem un ogā m bija arbū zi, melones, banā ni, persiki, aprikozes, ā boli, bumbieri, papaijas, zemenes, ķ irš i, ananā si, apelsī ni, kivi, plū mes, vī nogas, ž ā vē ti augļ i. Man ļ oti patika, ka, ja augļ i beidzā s, tos vienmē r uzlika un neviens neieskrē ja, kā tas parasti notiek Turcijā .
Personā ls ir draudzī gs, visi smaida, reģ istratū ra vienmē r atbildē s uz jū su jautā jumiem. Pā rsvarā prasī jā m angliski, bet ir arī meitenes, kas saprot krieviski.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, ne visi mainī ja dvieļ us, bet, ja prasī siet, tad jums mierī gi nomainī s.
Mē s devā mies uz Trojas pludmali, kas atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Sauļ oš anā s krē slus neņ ē mā m, gulē jā m uz saviem dvieļ iem, bet par 20 eiro depozī tu jums viesnī cā izsniegs dvieļ us.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini + bē rnu, tenisa korti, galda teniss, trenaž ieru zā le, biljards, bā rs. Ir arī vakara animā cija un grupu sporta veidi dienas laikā . Baseins gulē ja vienu reizi, 2. stā vā , tas ir kluss un mierī gs.
Viesnī cas apkā rtnē ir daudz kafejnī cu, restorā nu un lielveikalu. 3 minū š u attā lumā no viesnī cas ir arī pietura, no kuras kursē bezmaksas autobuss uz tirdzniecī bas centru Siam Mall. Lī dz tai var aiziet 20-25 minū š u laikā . Tirdzniecī bas centrs ir parasts, protams, nevar salī dzinā t ar mū su Maskavas, bet ir tā di pamata veikali kā Zara, Mango, Bershka un ir arī vairā ki zī molu veikali. Pats tirdzniecī bas centrs ir skaists, 2 stā vs ir brī vdabas, ir daž ā das kafejnī cas, tā pē c iesaku vienreiz aiziet.
Ja pastaigā jaties pa promenā di, jū s varat arī paklupt uz daudziem veikaliem. 15 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas arī iela ar daž ā diem zī molu un parastajiem veikaliem.

Bijā m arī ekskursijā uz Loro parku, mums ļ oti patika. Apskatī jā m daudzus dzī vniekus un apmeklē jā m delfī nu, zobenvaļ u un kaž okā du š ovu. Ļ oti ieteicams, ī paš i bē rniem. Ekskursija tika ņ emta no tū risma operatora.
Kopumā ar viesnī cu esam ļ oti apmierinā ti, bijā m ļ oti pā rsteigti, gribu tur atgriezties vē lreiz. Iesaku visiem.
Cerams, ka pā rskats bija noderī gs. Ja kā dam ir kā di jautā jumi, labprā t atbildē š u. Var rakstī t uz Instagram dasha. lukinaa
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu