H10 Costa Adeje Palace 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
8.3 Numurs
7.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no La Enramada pludmales Tenerifē. Teritorijas kopējā platība 29 600 m2. Uzcelta 1999. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. To veido viena dažāda augstuma galvenā ēka. Ērta viesnīca ar attīstītu infrastruktūru. Piemērots romantiskām un ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Vaceslav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Manai ģ imenei un arī draugiem patika viesnī ca. Diezgan liela teritorija, labas mē beles istabā s un ne pā rā k vecas, vienalga, visu laiku istabā s uzturē ties negrasī jā s. Mē s palikā m istabā ar sā nu skatu uz jū ru. Liela, plaš a un galvenais nav trokš ņ aina telpa. … Tomēr ▾ Manai ģ imenei un arī draugiem patika viesnī ca. Diezgan liela teritorija, labas mē beles istabā s un ne pā rā k vecas, vienalga, visu laiku istabā s uzturē ties negrasī jā s. Mē s palikā m istabā ar sā nu skatu uz jū ru. Liela, plaš a un galvenais nav trokš ņ aina telpa. Divu nedē ļ u laikā , ko mē s tur pavadī jā m, gulta tika mainī ta č etras reizes, ieskaitot parasto ikdienas uzkopš anu, kā arī visu vannasistabas piederumu papildinā š anu, ieskaitot zobu birsti.
Viesnī cas virtuve ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga un daudzveidī ga. Es biju ļ oti pā rsteigts, kad ieraudzī ju negatī vā s atsauksmes par virtuvi. Bija divu vai trī s veidu jamons, un daž ā das kū pinā tas desiņ as, š ķ iņ ķ is. Katru dienu viņ i gatavoja daž ā das zivis, kalmā rus, anš ovus, mī dijas. Es neuzskaitī š u visu, bet tas bija viss, ko tava sirds kā ro. Gaļ as arī bija daudz. Ir daudzas vietas, kur es atpū tos, bet š ī bija pirmā reize, kad man bija š okolā des strū klaka (fondjū ). Augļ u izvē le ir diezgan liela.
Pludmale atrodas divdesmit metrus no viesnī cas ar melnā m smiltī m, un tā ir mež onī gā ka, ar akmeņ iem. Bet, ejot 150 metrus, jū s atradī sit sevi skaistā pludmalē ar zelta smiltī m.
аватар irina.g
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas gandrī z Kosta Adehes centrā , lī dz Playa del Duque pludmalei, pastaiga pa promenā di maksimums 5-10 minū tes sauļ oš anā s krē sli par papildus samaksu, bet plaš ā pludmales josla ļ auj iegā dā ties lietussargu (7 -11 eiro atkarī bā no izmē ra) lielveikalā un gulē t pludmalē uz dvieļ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas gandrī z Kosta Adehes centrā , lī dz Playa del Duque pludmalei, pastaiga pa promenā di maksimums 5-10 minū tes sauļ oš anā s krē sli par papildus samaksu, bet plaš ā pludmales josla ļ auj iegā dā ties lietussargu (7 -11 eiro atkarī bā no izmē ra) lielveikalā un gulē t pludmalē uz dvieļ a. Pievē rsiet uzmanī bu piekā rtajam karogam pludmalē . ir viļ ņ i, bet pludmali ieskauj akmeņ i un tie lū st uz tiem.
Istabas ir mū sdienī gā lakoniskā stilā , viss balts un tī rs, no tā paveras skaists skats uz jū ru vai pilsē tu, kur vien skaties, visur ir smuki acij, ir tē jas un kafijas komplekts, vestibilā internets par brī vu.
Skaista teritorija, ir dž akuzi, animā cija, liels skaits sauļ oš anā s krē slu un lietussargu.
Ir diskotē ka.
Man ļ oti patika elegantā viesnī ca.
красота какая вид из окна курю и любусь Расслабон в джакузи
аватар hotelnata
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
es zinā tu! Es palasī tu atsauksmes! ! TĀ PĒ C RAKSTI TAGAD! ! mē s nopirkā m viesnī cu caur aģ entū ru - nekad vairs ! ! ne lidojumu izvē le, ne komunikā cija ar viesnī cu - viss NAV! kā jaunlaulā tajiem solī ja ī paš u attieksmi ! ! nē ! ! ! jū ras (labā kais) š ampanietis un puķ es - solī ts prospektā ), saka, aģ entū ra neko neziņ oja - iedeva 1. … Tomēr ▾ es zinā tu! Es palasī tu atsauksmes! ! TĀ PĒ C RAKSTI TAGAD! ! mē s nopirkā m viesnī cu caur aģ entū ru - nekad vairs ! ! ne lidojumu izvē le, ne komunikā cija ar viesnī cu - viss NAV! kā jaunlaulā tajiem solī ja ī paš u attieksmi ! ! nē ! ! ! jū ras (labā kais) š ampanietis un puķ es - solī ts prospektā ), saka, aģ entū ra neko neziņ oja - iedeva 1. ko dabū ja - skats uz dā rzu, bet lai pā riet no recepcijas uz istabu - burtiski 2 liftos un 3 min. ar kā jā m, vazā jos pa gaiteņ iem! ! ! zvē ru tas bija bezjē dzī gi - viņ i negribē ja mū s klausī ties. . . Man bija prieks, ka neskatoties uz to, ka mē s ieradā mies naktī , lidmaš ī na aizkavē jā s un mē s bijā m izsalkuš i un sapņ ojā m vakariņ as, kā solī ts, mū s gaidī ja vakariņ as + zvirbulis un kaķ is (kā vī rs mierinā ja - ž urku nav! ! ) nā kamajā rī tā pie citas administratores, problē mu atrisinā ja, bet neredzē ja speciā lu gultu, puķ es. , vai š ampanietis...nav vienī gā vilš anā s! mums bija mediju pensija - brokastis + vakariņ as, vakariņ ā s dzē rieni nav paredzē ti ! ! ! nu lū dzu, ū dens = 2 eiro, vī ns (nav tā s naudas vē rts, ko viņ i par to prasa), alus - SAMAKSAS kasē laicī gi, nu, vai atnesiet savu - viņ i paskaidroja noteikumus, kurus neviens viņ u acī s neredzē ja , tā s nav rakstī tas pat mazā kajā drukā un nav pateikts aģ entū rā!! !
nodzivoju viesnica 10 dienas - ediens paspē ja apnikt - ne pā rā k daudzveidī gs....
un tam visam - balkona laterna (viesnī cas dekors) netika nodzē sta arī pē c 00.00 - tā tad ar labu nakti visiem!
un wifi ir tikai foajē - gandrī z neķ eras - atvadieties no interneta uz visu pā rē jo!! !
ps: esam bijuš i daž ā dā s viesnī cā s un valstī s - š ī sagā dā ja vislielā ko vilš anos! ! !
аватар oksana74
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2010. gada jū lijā . Ģ imene ar bē rnu 9 gadi. Sanktpē terburga. Viesnī ca ir lieliska, ja ne viens incidents, kas notika ieraš anā s dienā . Ieraugot reģ istratū rā krievu meiteni ar vā rdu, š ķ iet, ir Tatjana Surkova, viņ i bija ļ oti priecī gi, jo. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2010. gada jū lijā . Ģ imene ar bē rnu 9 gadi. Sanktpē terburga.
Viesnī ca ir lieliska, ja ne viens incidents, kas notika ieraš anā s dienā . Ieraugot reģ istratū rā krievu meiteni ar vā rdu, š ķ iet, ir Tatjana Surkova, viņ i bija ļ oti priecī gi, jo. mū su angļ u valoda ir slikta. Viņ a iedeva mums 113. istabas atslē gas. Ienā kuš i istabā , bijā m apstulbuš i: skats pavē rā s vai nu uz pamestu bū vlaukumu, vai uz poligonu (reklā mā solī tā.100% okeā na vietā ). Balkons virs tehniskā s ieejas viziera (krievu valodā - virs atkritumiem). Visu nakti viņ i izņ ē ma tvertnes ar nogā zē m (riteņ u dā rdoņ a! ) Un veļ as maš ī nas oranž ais mirgotā js, kurā š ī s tvertnes tika izkrautas, mirgoja, bē rns gandrī z negulē ja. Pati istabiņ a izcila, viss jauns, liekas, ka neviens tajā ilgi nav uzturē jies. Uz lū gumu nomainī t istabu nakts trokš ņ a dē ļ , mū su tautietis laipni piedā vā ja samaksā t 1000 eiro par svī tu, jo brī vu “standartu nav”, skaidrojot, ka uz nedē ļ as nogali nā k daudz spā ņ u, un mē s piestā jā m tieš i piektdien. . Galu galā nomainī jā m numuru, sastrī dē jā mies un savienojā m gidu, bet iespaidi palika. Starp citu, mē s satikā m ģ imeni no Maskavas, viņ i piestā ja otrdien, un viņ i arī bija apmetuš ies virs atkritumu izgā ztuves, tā pē c var redzē t, ka tas ir krievu liktenis, varbū t kā ds tur uzkavē sies...
Bija vē l kā ds nozī mī gs gadī jums: bē rns restorā nā atstā ja somu. Aizgā jā m uz reģ istratū ru, protams pie krievietes, viņ a ar mī ļ u smaidu atbildē ja, ka somas nenesa (pat nekur nepaskatoties). Tad viņ i piegā ja pie spā nietes un angliski ar sarunvā rdnī cu paskaidroja savu nelaimi. Viņ a atvē ra atvilktni, kas acī mredzot bija paredzē ta nozaudē tā m mantā m, un atdeva somu. Tā pē c, ja dodaties uz š o viesnī cu, es iesaku sazinā ties ar spā ņ u personā lu, lai saņ emtu palī dzī bu, kaut arī ar frā ž u grā matu, viņ i drī zā k jums palī dzē s. Tatjanai Surkovai pret tautieš iem ir izteiktas antipā tijas, lai gan viņ a profesionā li smaida.
Kopumā viesnī ca laba, tī ra, daudz baseinu. Ir vā rti, lai piekļ ū tu promenā dei un okeā nam. Virtuve nav ļ oti daudzveidī ga, bet kvalitatī va. Tā ir tikai saldumu bē da. . . Nav izvē les. Rindas nav.
Pie baseina sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, bet problē mas ir ar lietussargiem. Pretī viesnī cai ir mež onī ga pludmale, lielo viļ ņ u un straumju dē ļ ir gandrī z neiespē jami peldē ties. Lī dz kultū ras pludmalei ar viļ ņ lauž iem 10 minū š u gā jiens. Vieta ļ oti klusa, viesnī ca pē dē jā promenā dē , ļ oti mierī ga.
Krievu viesnī cā ir ļ oti maz, pā rsvarā vā cieš i.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен недалеко от пляжа Ла Энрамада на Тенерифе. Общая площадь территории — 29 600 м2. Построен в 1999 году, последний ремонт был проведён в 2013 году. Состоит из одного основного корпуса разной этажности. Комфортный отель с развитой инфраструктурой. Подходит для романтичного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 27 км от южного аэропорта и в 85 км от северного аэропорта Тенерифе.
Pludmales apraksts Пляж Playa La Enramada в 50 м от отеля, песчаный пляж Playa del Duque в 500 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, обслуживание номеров, автобус до центра города (до центра курорта Playa de las Américas, бесплатно), магазин сувениров, 4 конференц-зала (макс 300 чел), терраса (chill out: джакузи, балийские кровати), 2 бара: бар у бассейна La Choza, бар Adeje Piano с живой музыкой по вечерам, 2 ресторана (шведский стол, show-cooking), 1 ресторан a la carte (La Tosca с террасой в саду), 3 бассейна (1 из них с подогревом в зимний период в СПА-центре — платно), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, у бассейна полотенца: платно (депозит — номер кредитной карты).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-13 лет), детская дискотека, анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы платно, солярий платно, мини-гольф бесплатно, петанк бесплатно, живая музыка бесплатно (по вечерам), анимация бесплатно (дневная и вечерняя).
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 467 номеров:

438 standard double room (макс. 3 чел., есть номера с видом на море или бассейн);

29 junior suite (зона гостиной, макс. 3 или 2+2 чел.);

family room (однокомнатные, макс. 3 или 2+2 чел.);

privilege room (макс. 3 чел., пакет эксклюзивных услуг Privilege).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Playa La Enramada, La Caleta, 38679, Costa Adeje, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 71 41 71
Tīmekļa vietne: H10 Costa Adeje Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.